- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #68.861
Başardım be kızlar ba - şar- dııııııııımmmmmmmmmm!
Vajinismus belasını öldürüdem
aa canım süpersin,tebrik ederim ben de diyorum kimselerin sesi çıkmıyo,allah başka dert veremsin cnm benim,biraz detaylı anlatır mısın? ben de yarın denemeyi düşünüyorum,faydalanalım tecrübelerinden
TEBRIKLEERRRRR
rabbim bir daha yasatmasin insallah.darisi diger arkadaslarin basina olsun insallah
Teşekkürler canımın içi)- Allah bebeğini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin size de inşallah
yerimde duramıyorum, adamı orda öylece burakıp PC`ye koşdum))
Tabi- zaten ayrıntıları yazıcaaaamm- ama çıplak gelinlik avatarı arıyorum
İLk önce bir şeyi sakın unutmayın- ön sevişmeyi mutlaka uzun tutmak gerek- tam 1 saat oyalandık bu gece- o zamana kadarki- ben kendim vajinismus olduğumu unutup pe..si kendim istedim)) :26: İşin sırrı buymuş)
Yeni katıldım aranıza biliyorsunuz- sizin sayenizde başardım- sizlere bir ömür boyu duacıyım.. İyi ki varsınız, konudan yayınmayalım)
Önce o üstdeydi- sadece ucunu yerleştirdi- her zamanki gibi- sonra yarıya kadar kendiliyinden gitti- çünki çok ıslakdı- bu arada ben hiç bir jel ve krem kullanmadım.
Sonra ben üste geçdim ve tamamını aldım, acı vardı- ama kaldırılmayacak gibi deyildi- yarıya kadar geldiyimde artık ne kadar acısa da çıkaramazdım- çünki başarıyordum- ve tam oturdum)) Ama hiç git gel yapmadım- bu sebebden kızlık duvarım aşılmaz olarak duruyor))) Zaten derdim kızlık duvarı deyil de- içeri pe..si ala bilmekdi- )
cnm bnım cok ama cok sevındım adına yarın kesınlıkle denıcem allahım ızın verırseee inşallah bende bırgun boyle yazıcam
çokkkk tebrik ederim....her başarana çok seviniyorum çünkü ne kadar zor olduğunu biliyorum darısı biz yenemeyenlerin başına olsun tez vakitte inşallah....
O gün uzak deyil) Mutlaka deneeee
Başaracak herkes- benim zar duruyor- ama o da olucak- esas olanı geçdim ben- beynimde bitirdim işi)
Allah herzaman sevindirsin)
O gün uzak deyil) Mutlaka deneeee
Başaracak herkes- benim zar duruyor- ama o da olucak- esas olanı geçdim ben- beynimde bitirdim işi)
Allah herzaman sevindirsin)
of ya bu gün de çarşıdaydım ben çarşıya çıktığım günler egzersiz yapamıyorum çok yorgun oluyorum çünkü.bu gece de yapamicam.biliyorum tembellik ama bu artık yarın...walla uğraşamam.ayrıca ultrason jeli aldım 1 kilosu 20 tl.onunla denicem artık 1 gün yapmayınca bi şey olmaz dimi kızlar??ama reglime de az kaldı sonra eşim izne çıkıcak tatil...derken ooofff soğucak ara ya napıcam ben??
bak buraya yazana kadar iki dakika yapmistin egzersizi usenme kalkkkkk popisine popisini vurdurmmaaaaa
tebrik ederim canım canım darısı başımıza inşallahhhhhhh
kızlar mrb,kimseler yok iki gündür buralarda,topiğimiz sessizleşti,ben raporumu vereyim bu arada penis boyutundaki apartımla 3-4 gündür egzersizimi yapıyorum,iyice alıştı sanırım,yarın da penis denemesi yapcaz hrdl eşime de söyledim hazır mısın dedi?hazırım sanırım dedim,bi deneyelim sıkıldım şu aparatlardan dedim,bakalım kızlar bana dua edin ,inş güzel haber verebilirim size yarın...
kızlar mrb,kimseler yok iki gündür buralarda,topiğimiz sessizleşti,ben raporumu vereyim bu arada penis boyutundaki apartımla 3-4 gündür egzersizimi yapıyorum,iyice alıştı sanırım,yarın da penis denemesi yapcaz hrdl eşime de söyledim hazır mısın dedi?hazırım sanırım dedim,bi deneyelim sıkıldım şu aparatlardan dedim,bakalım kızlar bana dua edin ,inş güzel haber verebilirim size yarın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?