Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aa canım süpersin,tebrik ederim ben de diyorum kimselerin sesi çıkmıyo,allah başka dert veremsin cnm benim,biraz detaylı anlatır mısın? ben de yarın denemeyi düşünüyorum,faydalanalım tecrübelerinden

yerimde duramıyorum, adamı orda öylece burakıp PC`ye koşdum))

Tabi- zaten ayrıntıları yazıcaaaamm- ama çıplak gelinlik avatarı arıyorum

İLk önce bir şeyi sakın unutmayın- ön sevişmeyi mutlaka uzun tutmak gerek- tam 1 saat oyalandık bu gece- o zamana kadarki- ben kendim vajinismus olduğumu unutup pe..si kendim istedim)) :26: İşin sırrı buymuş)

Yeni katıldım aranıza biliyorsunuz- sizin sayenizde başardım- sizlere bir ömür boyu duacıyım.. İyi ki varsınız, konudan yayınmayalım)
Önce o üstdeydi- sadece ucunu yerleştirdi- her zamanki gibi- sonra yarıya kadar kendiliyinden gitti- çünki çok ıslakdı- bu arada ben hiç bir jel ve krem kullanmadım.
Sonra ben üste geçdim ve tamamını aldım, acı vardı- ama kaldırılmayacak gibi deyildi- yarıya kadar geldiyimde artık ne kadar acısa da çıkaramazdım- çünki başarıyordum- ve tam oturdum)) Ama hiç git gel yapmadım- bu sebebden kızlık duvarım aşılmaz olarak duruyor))) Zaten derdim kızlık duvarı deyil de- içeri pe..si ala bilmekdi- )

cnm bnım cok ama cok sevındım adına yarın kesınlıkle denıcem allahım ızın verırseee inşallah bende bırgun boyle yazıcam

O gün uzak deyil) Mutlaka deneeee
Başaracak herkes- benim zar duruyor- ama o da olucak- esas olanı geçdim ben- beynimde bitirdim işi)

Allah herzaman sevindirsin)

canim benim koskoca p...is girdi oraya zar nere duruyoooo
zar mar yok artik unut onu bak benimde hic kirmizi gelmemisti sonradan da gelmedi egzersizle zaten biz esnetiyoruz zari.

yenen arkadaşlar tebrıkler

bugun ve yarın deneme yapıcak arkadaşlar Rabbım yardımcınız olsun
ah regl olmasa bu gazla kesın deneme yapcaktım
neyse vardır bır hayır sıramızı beklıyelım :)

of ya bu gün de çarşıdaydım ben çarşıya çıktığım günler egzersiz yapamıyorum çok yorgun oluyorum çünkü.bu gece de yapamicam.biliyorum tembellik ama bu artık yarın...walla uğraşamam.ayrıca ultrason jeli aldım 1 kilosu 20 tl.onunla denicem artık 1 gün yapmayınca bi şey olmaz dimi kızlar??ama reglime de az kaldı sonra eşim izne çıkıcak tatil...derken ooofff soğucak ara ya napıcam ben??

bak buraya yazana kadar iki dakika yapmistin egzersizi usenme kalkkkkk popisine popisini vurdurmmaaaaa

Başardım be kızlar ba - şar- dııııııııımmmmmmmmmm!

Vajinismus belasını öldürüdem
tebrik ederim canım canım darısı başımıza inşallahhhhhhh

canım Allah yardımcın olsun inşallah yarın başarı haberini alırız

canım hayırlı güzel mutlu haberlerini bekliyorum.. inşallah her şey sorunsuz olur.. dualarım seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…