- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #68.881
canıms elam cok sanslısınki bu forma geldin burada kendi kendine yenen o kadar insan oldu ki bunlardan briide bendim istedigin zaman buradan yazabilirsin herkes cevap yazacaktır emin ol. Bende yardım edebilirim. Oncelikle egzersiz yapmadan bunun ilac vs gibi cozumu yok canım ister kendin ister es parmagı ile istersende aparat(burada kızlar kulak cubugu vs gibi seyler denedi ) yardımıyla bu egzersizleri yapabilirsin.. Birde kegel egzersizi var aynı zamanda bunu herkes yapmalıymıs aslında , vajinadaki kasların calısmasını ve farkına varmamızı saglarmıs tıpku tuvalette idrarını yapıp bırakıp tutarmıs gibi yapabilirsin istediğin heryerde arabada ottrutken vs.. Neyse oncelikle ana egzersiz olan ilk bahsettiğimi yapmalısın. Bu hepimize ilk basta itici geldi ama sonra oraya bir sey girebildigini beynine kabullendirince ps. Denemesine geciyosun ve bu eggzersizini aksatmazsan maximum 2 yada 3 haftada yeniyorsun canım. Ne durumdasın birde onu paylaş istersen ? Hiç mi giriş olmuyor egzersizden bilgin varmı? Ne durumdasınız onu soylersen daha detayı yardımcı olabilriiz
Başardım be kızlar ba - şar- dııııııııımmmmmmmmmm!
Vajinismus belasını öldürüdem
merhaba canım öncelikle zaman ayırıp sorunumla ilgilendiğin için çok teşekkür ederimSizin bana cevabınızla bende yenebilirmiyim die düşünmeye başladım ki yenersem çok büyük minnet duyucam ... Kegel egzersizini bi forum yazısında okumuştum hatta birkaçgündürde yapıyodum çişimi tutup tekrar devam etmek gibi ama diğer egzersiz nasıl yapılıyor bilmiyorum yardımınıza çok ihtiyacım var ...eşimle birleşmemiz hiç olmuyo ps uç kısmı vjm giriş kısmında duvara takılıyo sanki kesinlikle ilerliyemiyo bacaklarım kitleniyo kasılıyo rahatlamaya çalışsamda çok acıcak korkusuyla kasılıyorum ve devam edemiyorum ben eşimi mutlu etmek kendim bu zevki tatmak istiyorum sizin yazılarınızı okuyunca ağladım bende başarmak istiyorum ....tüm detayları bana yazarmısınız günde kaç saat egzersiz yapmalıyım, eşimle hergün denemelimiyim, krem sürmelimiyim ,ilaç kullanmalımıyım ???cvp sabırsızlıkla bekliyorum ..şimdiden teşekkür ederimmm
Bende bu ılletı cektımm kesınlıkle doktora gtt 1.5 senedr yapamdgımı 3 gunde cozulu verdı sımdı cook mutlulyumm
selam kızlar nasılsınız? Kusura bakamyın canlarım, bu aralar çok ihmal ettim sizi ama malesef işlerim ok yoğun giremiyorum pek. Arzusunshine ok sevindim canım senin için, darısı başımıza inşallah
Ya kızlar, hatta yenen arkadaşlar, bir derdim var benim, benim doktor seanslarım bitti, tahri ve enfeksiyon sebebiyle ilaç kullanım sürem de yarın son. Cuma günü denemek istiyorum ama garip bir korku gelsi bana yapamayacam acıyacak diyeNapcam ben ya??
merhaba canım öncelikle zaman ayırıp sorunumla ilgilendiğin için çok teşekkür ederimSizin bana cevabınızla bende yenebilirmiyim die düşünmeye başladım ki yenersem çok büyük minnet duyucam ... Kegel egzersizini bi forum yazısında okumuştum hatta birkaçgündürde yapıyodum çişimi tutup tekrar devam etmek gibi ama diğer egzersiz nasıl yapılıyor bilmiyorum yardımınıza çok ihtiyacım var ...eşimle birleşmemiz hiç olmuyo ps uç kısmı vjm giriş kısmında duvara takılıyo sanki kesinlikle ilerliyemiyo bacaklarım kitleniyo kasılıyo rahatlamaya çalışsamda çok acıcak korkusuyla kasılıyorum ve devam edemiyorum ben eşimi mutlu etmek kendim bu zevki tatmak istiyorum sizin yazılarınızı okuyunca ağladım bende başarmak istiyorum ....tüm detayları bana yazarmısınız günde kaç saat egzersiz yapmalıyım, eşimle hergün denemelimiyim, krem sürmelimiyim ,ilaç kullanmalımıyım ???cvp sabırsızlıkla bekliyorum ..şimdiden teşekkür ederimmm
O gün uzak deyil) Mutlaka deneeee
Başaracak herkes- benim zar duruyor- ama o da olucak- esas olanı geçdim ben- beynimde bitirdim işi)
Allah herzaman sevindirsin)
kızlar mrb,kimseler yok iki gündür buralarda,topiğimiz sessizleşti,ben raporumu vereyim bu arada penis boyutundaki apartımla 3-4 gündür egzersizimi yapıyorum,iyice alıştı sanırım,yarın da penis denemesi yapcaz hrdl eşime de söyledim hazır mısın dedi?hazırım sanırım dedim,bi deneyelim sıkıldım şu aparatlardan dedim,bakalım kızlar bana dua edin ,inş güzel haber verebilirim size yarın...
merhaba kızlar egzersizimi yaptım.ama hala iki parmaktayım ama sanki biraz daha alıştı daha rahat alıyorum artık.iki parmak iki boğumu biraz daha geçtim hala üç boğum alamıyorum.yavaş ama emin adımlarla ilerliyorumKUZUCUK yazdıklarını okuyunca bizden yani en azından benden daha iyi durumda olduğunu gördüm canını hiç sıkma daha tecrübeli arkadaşlar sana yardımcı olucaklardır muhakkak.ben de dua listeme seni de eklicem rabbim tez vakitte kurtarsın cümlemizi.
selam kızlar nasılsınız? Kusura bakamyın canlarım, bu aralar çok ihmal ettim sizi ama malesef işlerim ok yoğun giremiyorum pek. Arzusunshine ok sevindim canım senin için, darısı başımıza inşallah
Ya kızlar, hatta yenen arkadaşlar, bir derdim var benim, benim doktor seanslarım bitti, tahri ve enfeksiyon sebebiyle ilaç kullanım sürem de yarın son. Cuma günü denemek istiyorum ama garip bir korku gelsi bana yapamayacam acıyacak diyeNapcam ben ya??
evet albuneaa cım fazlasıyla ihmal ettin.sizin desteğinize bizim ihtiyacımız varzaten bu aralar ne hikmetse kimseciklr yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?