Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayyy canı ağzından bal damlıyo bal.inşallah dediğin gibi olur.bişey sormak istiyorum ben hiç eş parmağıyla denemedim.bu ps denememi zorlaştırır mı??sonuçta cinsel ilişkiye girmesek de arada yakınlaşmamız oluyo kusura bakmayın bu kadar açık yazdığım için.o esnada da ani hareketlerinde kendimi kasıyorum acaba egzersiz yaptığım halde ben hala alışamadım mı??sizin nasıl olmuştu ille eş parmağı yapmak zorunda mıyım??

canım çok tebrik ederim.. inşallah herşey gönlünce olur..

ya sitemim hepinize aslında yani uzun süredir girmeyen yenen yenmeyen herkese.çünkü bu konuyu kimseyle konuşamadığımız için insana inanılmaz moral oluyo bu forum

canım ani hareketlerde kasılman bende hala oluyo.. bu cok normal.. kendimizi urkek kus gibi gorun.. boyleyiz ben hala ani hareket yapma diyorum esime..

es pamagı zorunlu degil tabi ben kendim egzersiz yapamamıstım ve es p denemiştik ama hiç de acı vs duymamıstım onunla egzersiz yapmıstık hem bunu gorev gibi degil yani egzersiz ne olursa olsun ister kendin yap ister es p. yanında bence esin mutlaka olmalı ve ikiniz yapmalısınız gorev olarak degil tıpkı bu bahsettiğin gibi ons.me gibi olmalı..eger ps denemesine gecileceksede bu egzersizi yaptıktan hemen sonra denemeli bence.. cunku oradaki kaslar daha alısıyo boylece olaya ...

aaaaaaa şimdi farkettim hadi hayırlısı inşallah.canım herşey gönlünce olsun diğer test sonucunu da bekliyoruz gerçi bildirirsin muhakkak

canım tebrik ederim seni..bende gecen hafta öğrendim hamile olduğumu benimde silik çıktı hemen kan testi yaptırdım hamile çıktım.folik aside başlattı doktor.sende ihmal etme bence hemen yaptır testi..darısı isteyen herkesin başına:))

miss.figo tebrikler canım, ArzuSunrise sana da tebrikler canım yenmişsin

kızlar hakkaten ne kadar sessizleşmiş buralar nerdesiniz hepiniz? ben 4-5 gündür girmiyorum hastaydım hep yattım egzersiz falan hiç birşey yapmadım bakalım yarın kısmetse tekrar başlıycam sanki geriledim gibi hissediyorum.

hamiş olan ark. Allah hayırlısyla kucagınıza almayı nasip etsin. Merak ettım vajiyi yenenler bumuymuş ya dedinız mı hic. Bide vajiyi yenenler hemen hamile kalıyor gibı sankı , darısi basıma inş.

geçmiş olsun canım.nazar değdi topiğe kimileri hasta kimileri usta kimileri tatilde walla anlamadım gitti...ben de onu merak ediyorum acaba ara verince gerileniyo mu yoksa bu bizim psikolojimiz sonucu mu ortaya çıkan bi durum.sen ne zamandır yapıyodun canım ne aşamadaydın??ben okuyorum okuyorum sonra hepsi karışıyo birbirine:44:

hamiş olan ark. Allah hayırlısyla kucagınıza almayı nasip etsin. Merak ettım vajiyi yenenler bumuymuş ya dedinız mı hic. Bide vajiyi yenenler hemen hamile kalıyor gibı sankı , darısi basıma inş.

amin inşallah, allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu..ben dedim valla doktor tedavisi gördüm ilk seanstan çıktıktan sonra dedim hatta, bumuymuş yaa , bu kadarcıkmıydı :))

Başardım be kızlar ba - şar- dııııııııımmmmmmmmmm!

Vajinismus belasını öldürüdem

canım tebriklerrr.. ne mutlu sana

Canım ne kadar sevindimmm.. inşallah kanda da pozitif çıkar...

nursenacım geçmişolsun.. dün aklıma gelmiştin sorayım dedim kızlara.. sonra onların da haberi yoktur zaten diye sormadım.. gerilmezsin merak etme.. ben ara verdiğimde hiç gerilemedim de.. ona binaen diyorum. tam gaz devam et inşallah.

sağol canım, yaklaşık iki aydır yapıyorum p.. deneme aşamasındaydım sadece ucunu alabiliyordum ama kaç gündür hiç bir şey denemedim sanki geriledim gibi geliyor yarın sabah aparatla egzersiz yapıp deniycem bakalım ama bu aralar ateşim var vücudum çok hassas ama yine de denerim kendimi kötü hissettiriyor çünkü böyle boş boş oturmak.

kızlar o kadar yoğunum ki.. dün egzersiz yapmaya halim kalmadı.. oysa ki p...s boyutu aparatımı deneyecektim.. inşallah bu akşam yapabilirsem yapıcam.. yok hala niyetliyim 30 eylüle kadar bu işi bitirmeye:)

sağol canım, inşallah dediğin gibi olur çünkü yeniden başa dönmek istemiyorum çok vakit kaybettim.

tekrar geçmiş olsun haklısın ben bir gün bile yapmasam egzersizi ertesi gün panikliyorum ama siz bayağı ilerlemişsiniz inşallah en yakın zamanda sen de yenersin. sürekli dua edelim birbirimize...

.......................

Eklentiler

• $Ekran Alıntısı.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
ben de bugün yeniden başladım egzersize, gerilememişim ama reglden birkaç gün önce tuhaf biçimde çok kalın bir aparatı alabilmiştim, sonra alamadım yine, bugün de alamıyorum onu, bir de bugün aparatı itmeye korkuyorum nedense. reglden önceki kalınlığı alabiliyorum ama iterken çok çekiniyorum. atlatırım inşallah.
yenen arkadaşları ve hamile arkadaşımızı da çook tebrik ederim, darısı hepimizin başına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…