- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #68.901
Tebrikler canım egzersize kendini alıstırdıysan zaten devamı zamanla geliyor ve inan bana o egzerszde hissettiğinden daha cok bi acı vs duymuosun hatta ps kemiksiz bişi old için daha rahat oluyo canım.. biraz boyle devam et ps denemesi kararını verince gor bak sende yeneceksin..
dun gece esimle test yaptık biraz belirtileri vardı ama yine negatiftir diye cok oralı olmadım iki cizgi cıktı aama biri silikti. sanırım hamileyimcok degişik duygular içindeyim inanamıyorum hala hepinize bu mujdeyi vermek istedim ben sizin sayenizde yendim ve simdi hamileyim buanlatılamaz bir duygu yarın kan testi yapacagız hayırlısı allahtan insallah.. demek kadınlar hisseder dedikleride dogruymus ayrıca cok farklı bi his oldu içimde ve esime solemiştinm oncesinde.. ruyamdada gormustum :) bilmiyoerum ne diyecegimi allah hepinize bu duyguyu yasatsın kızlar hepiniz yeneceksiniz allahın izni ile. sakın egzersizden kacmayın.. sizi basarıya goruewcek ek sey o kızlar...
biz ne gune duruyoz sekerimsaka bi yana eskisi kadar yogun değil ama bir cogu hamile veya izindeler o nedenle giremiyorlar.. bayramdan sonra toparlanamadık.. geleceklerdir boyle arada ad olsa.. siz raporlarınızı vermeyi ihmal etmeyin mutlaka cevap gelir..
yaslandım nerelerde acaba bende onu merak ediyorum oda hamileydii en son nasıl acaba..
ayyy canı ağzından bal damlıyo bal.inşallah dediğin gibi olur.bişey sormak istiyorum ben hiç eş parmağıyla denemedim.bu ps denememi zorlaştırır mı??sonuçta cinsel ilişkiye girmesek de arada yakınlaşmamız oluyo kusura bakmayın bu kadar açık yazdığım için.o esnada da ani hareketlerinde kendimi kasıyorum acaba egzersiz yaptığım halde ben hala alışamadım mı??sizin nasıl olmuştu ille eş parmağı yapmak zorunda mıyım??
dun gece esimle test yaptık biraz belirtileri vardı ama yine negatiftir diye cok oralı olmadım iki cizgi cıktı aama biri silikti. sanırım hamileyimcok degişik duygular içindeyim inanamıyorum hala hepinize bu mujdeyi vermek istedim ben sizin sayenizde yendim ve simdi hamileyim buanlatılamaz bir duygu yarın kan testi yapacagız hayırlısı allahtan insallah.. demek kadınlar hisseder dedikleride dogruymus ayrıca cok farklı bi his oldu içimde ve esime solemiştinm oncesinde.. ruyamdada gormustum :) bilmiyoerum ne diyecegimi allah hepinize bu duyguyu yasatsın kızlar hepiniz yeneceksiniz allahın izni ile. sakın egzersizden kacmayın.. sizi basarıya goruewcek ek sey o kızlar...
aaaaaaa şimdi farkettim hadi hayırlısı inşallah.canım herşey gönlünce olsun diğer test sonucunu da bekliyoruz gerçi bildirirsin muhakkak
bildirmezmiyim sekerim insallah hayırlı haberleri bildirircem ama cok garip bi his okula yeni baslayan cocuk gibi hissediyom kendimi
miss.figo tebrikler canım, ArzuSunrise sana da tebrikler canım yenmişsin
kızlar hakkaten ne kadar sessizleşmiş buralar nerdesiniz hepiniz? ben 4-5 gündür girmiyorum hastaydım hep yattım egzersiz falan hiç birşey yapmadım bakalım yarın kısmetse tekrar başlıycam sanki geriledim gibi hissediyorum.
hamiş olan ark. Allah hayırlısyla kucagınıza almayı nasip etsin. Merak ettım vajiyi yenenler bumuymuş ya dedinız mı hic. Bide vajiyi yenenler hemen hamile kalıyor gibı sankı , darısi basıma inş.
Başardım be kızlar ba - şar- dııııııııımmmmmmmmmm!
Vajinismus belasını öldürüdem
miss.figo tebrikler canım, ArzuSunrise sana da tebrikler canım yenmişsin
kızlar hakkaten ne kadar sessizleşmiş buralar nerdesiniz hepiniz? ben 4-5 gündür girmiyorum hastaydım hep yattım egzersiz falan hiç birşey yapmadım bakalım yarın kısmetse tekrar başlıycam sanki geriledim gibi hissediyorum.
geçmiş olsun canım.nazar değdi topiğe kimileri hasta kimileri usta kimileri tatilde walla anlamadım gitti...ben de onu merak ediyorum acaba ara verince gerileniyo mu yoksa bu bizim psikolojimiz sonucu mu ortaya çıkan bi durum.sen ne zamandır yapıyodun canım ne aşamadaydın??ben okuyorum okuyorum sonra hepsi karışıyo birbirine:44:
canım tebriklerrr..ne mutlu sana
Canım ne kadar sevindimmm.. inşallah kanda da pozitif çıkar...
nursenacım geçmişolsun.. dün aklıma gelmiştin sorayım dedim kızlara.. sonra onların da haberi yoktur zaten diye sormadım.. gerilmezsin merak etme.. ben ara verdiğimde hiç gerilemedim de.. ona binaen diyorum. tam gaz devam et inşallah.
sağol canım, yaklaşık iki aydır yapıyorum p.. deneme aşamasındaydım sadece ucunu alabiliyordum ama kaç gündür hiç bir şey denemedim sanki geriledim gibi geliyor yarın sabah aparatla egzersiz yapıp deniycem bakalım ama bu aralar ateşim var vücudum çok hassas ama yine de denerim kendimi kötü hissettiriyor çünkü böyle boş boş oturmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?