Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aman ya!!! yazılanları okuyorum da aman bitti kurtulduk diyen yok bu sefer p..git gelinde sorun çıkıyo bu sefer de ona alışmaya çalışıyosun...hiç sorun yaşamayan yok mu aranızda???şu git gel olayı benm de çok takılıyo kafama.sanki diğer şeyleri hallettim de bu kaldı..

bu da bızım kaderımızmıs işte aklımıza gelmeyen basımıza gelıyor rabbım sanada bana da tum derdı olanlara yardım etsın inş...

miss.figo canım tebrikler allah mutlulugünü daim etsin inşallah sana bi soru sormak istiyorum kaç birliktelikten sonra hamis kaldın birde belirtileri nasıl bende çOK ISTIYORUM RABBIM OLMAYANLARA DA NASIP EDER INŞALLAH

Arkadaşlar beni yarışmadan silebilirsiniz orda boşuna kalabalık yapıyorum,her konuda kendime güvenen ben bu konuda hiç bişey yapamıyorum.Yok ilerleyemiyorum ben kalınlığı falan da farketmiyo sokmaya çalıştığım şeyin.2 cm belki zorla 2,5 sonrası yok.pzt jinekologa gitcm cesaret edebilrsem.hiiiiiiiiiiiiiiiç aklıma gelmezdi sevdiceğimle evlenip bunları yaşayacağım.böyle böyle kaç ay kaç yıl sayarım acaba onu düşünüyorum.deli olmak geliyo içimden,kendimi öldürmek o an.sinir oluyorum kendimeeee aptalım bennnnnn

bu arada bi kaç gün girememiştim başaran arkadaşlarım varsa hepsini tebrik ediyorum nazar değmesin mutluluklar diliyorum hepinize

kızlar inanamıyorum hala ama başardım ,hala kendime gelemedim şoktayım,bu nasıl güzel bi duyguymuş anlatamam,önce allahıma bana bu günü yaşamayı nasip ettiği için ,sonra eşime 3,5 sene bu duruma sabır gösterip beni beklediği için, topikte bu başlığı yazana ,burda tek kelime olsa bile beni aydınlatacak ,tecrübelerini anlatan çok sevgili arkadaşlarıma,kader ortaklarıma çok çok teşekkür ediyorum.allah hepinizden razı olsun.

canm yaa tebrik ederim çok çok mutlu oldum yenmene çooooooooookk sevindim yaaaişallah allah başka sıkıntı başka dert vermesinanlat bakalım nasıl oldu taze gelin

oooooooooooo yok öyle pes edip de kaçmak canm benm 30una kadar başarmak zorundasın ona göreeeeeehem yavaş yavaş ilerleyeceksin ve biraz sabırlı olman gerekio..hem bizimde aklımıza gelmezdi böyle şeyler yaşayacağımız ama allahtan çaresiz bi dertle başbaşa deiliz sıkma sen canını bizde bigün haykırarak olduuuuuu başardım die çığkık atcaz üzülme

canm yaa tebrik ederim çok çok mutlu oldum yenmene çooooooooookk sevindim yaaaişallah allah başka sıkıntı başka dert vermesinanlat bakalım nasıl oldu taze gelin

cnm benim amin allah başka sıkıntı dert vermesin hiçbirimize.
cnm,ben zaten yaklaşık 3-4 gündür penis boyutunda aparatımla egzersizimi yapıyodum,ama artık iyice sıkılmıştım.bir an önce denemek istiyorum,ama acele etmek de istemedim ,iyice alıştırıdım kendimi aparata.
neyse bu akşamda pensi denemesinden yaklaşık bir saat önce falan egzersiz yapmıştım gene ama bu akşam sıkıntılı olmuştu aparatfazla tutamadım 10 dakka falan yapmıştım,dedim ya aparattan iyice sıkılmıştım artık.
dün de eşimle konuşmuştuk bu akşam deneyelim diye,neyse güzel bi önsevişmeden sonra kayganlaştırıcı olmadan başardım,inan cnm girdiğini bile anlamadım eşime sürekli soruyodum,ben alttaydım o üstte,ışığı da özellikle kapatmadım göreyim diye,inanamadım sonuna kadar girmişti,o anki duygularımı anlatamam önce güldüm sonra ağlamaya başladım eşimin gözlerindeki o mutluluğu görünce ağladım ağladım tabi bu arada içimde ve yavaş yavaş gel-git yapıyo,sonra hiç çıkarmadan o alta geçti ben de üste sonra daha hızlı gel-git yapmaya başladı ,tabi ben hala çok heyecanlıyım,hala inanamıyorum ,gel-git yaparken de acı olmadı,sadece gıdıklanmanın biraz ilerisi,inanın hiçbişey yok,ben heyecanlanınca ona dur biraz bekle diyodum sonra kendimi rahatlatmak için nefes alıp verdim sonra gene gel-git,taklaşık 15 dakika böyle sürdü ve ve boşaldı,bu arada eşim içimdeyken başardın aferin rahatlat kendini diye sürekli beni telkin etti,güldüm ağladım böyle başardım işte cnm.
kırmızı falan da gelmedi,sadece bittikten sonra biraz bacaklarım ağrıdı,ağrı da diyemem,bitti ya bi boşluk oldu resmen bu muydu beni bu kadar korkutan şey diye,bacaklarım kesildi yani.
inanın kızlar hiçbişey yok,korkmayın son hızla egzersizlere devam,çok güzel bi duygu,bunu herkes yaşasın.

yaa canm okadar güzel anlatmışsınki benmde gidip pe..s deniyesim geldi amin canm işallah herkes bu duyguyu yaşar nasıl güzel bi duygu olduğunu tahmin edebiliorumçok cesaretlendm walla

Canım hata edıyoruz aslında herkeste aynı sorun olcak dıye bır sey yok
boyle hep ordan burdan duyduklarımız bızıı korkutup bu illete sarmadımı
olumlu düşün olumlu olsun önce bır gelın olalımda ınsallah sorun olmaz olursada
ozman ne gerekıyorsa yaparız burdan bılenlerden yardım ısterız ama bılınce bunu yerlestırmeyelım..

sakın canım sakın sabır ve azim ile yenıcez
hadı yarısmadan cekıldın ee ne olcak bır ömür bununla yasıyamıcaksın
dene korkma sen 2 cm alabılıyorken onu denemeye korkanı düşün
kendınden daha zor durumda olanları dusunup kendıne guven
basarıcaz canım hep beraber baska yolumuz yok mutluluk için..

yaa canm okadar güzel anlatmışsınki benmde gidip pe..s deniyesim geldi amin canm işallah herkes bu duyguyu yaşar nasıl güzel bi duygu olduğunu tahmin edebiliorumçok cesaretlendm walla

cnm cesaretlen tabi,hiç korkma ,inan korkulacak hiçbirşey yok aparat bile bundan çok daha zor inan.kendine inan ve dene ,inan yapacaksın,ben yaptıysam herkes yapar,kafamızdaki o duvarı egzersizle yıktık biz,gerisi kendiliğinden geliyo zaten ,aparatı kendin ittiriyosun,penisi zaten vajina kendiliğinden alıyo,hissetmiyosun bile içine girdiğini,ondan sonrası zaten büyük mutluluk,gel-gitte zevk bile aldım,inan bana çok kolay,yaparsın cnm sen de.

gunlerdır beklenen dopıngı verdın bıze
oley bıe gelın daha cıktı

ya farkedıyormusunuz kızlar aparat falan bos onlar güvenı sağlıyor
korkumuzu yenınce kremsız ılacsız nasılda kolay oluyor
senı yürekten tebrık ederım arkadaşım ınan oyle bır moral verdinkı
kendıme kızdım basarabılırım sızler gıbı ve dedıgın gıbı egsersızlere devam
umarım bundan sonra bu illet senden uzak olur ya cok mutluyum
peşpeşe gelınler çoğalıyor
nufus patlaması yapıcaz

ooo hem yendın hem ılk seferınde zevkı tadabıldın
alkıslıyorum senı canım
bu umarım herkese süper bir moral olur

işallah canm işallahhhh zaten hep birbirimizin sayesinde inanıoruz yapacağımızaişallah bbebişinde gelir artıkkkallahım bizede bugüzel duyguları nasip et işallahhhhhhhhh

aynen ,öyle cnm,aparat bize oraya bişey girebildiğini ,ve acı olmadığını ,oranın nası geniş bi yer olduğunu anlamamıza yardımcı oluyo,aparatla birlikte aslında kafamızı genişletiyoruz biz,yolu öğreniyoruz,ondan sonrası vajina zaten alıyo,güzel allahım zaten orayı ona göre yaratmış ikisi birbirine uyumlu,biz onu kafamızda çok bambaşka bişey olarak düşünmüşüz,olmaz, nası girer falan diye ne haddimizeyse,bi de belli bi noktadan sonra ben eşime bıraktım,o billiyo nasılsa gayet hassas da davranıyo,belki bana kalsa bi noktadan sonra çıkarcam ama onun yönlendirmesi ve telkiniyle,bi de o gözlerindeki mutluluğu gördükçe hiç çıkarasınız gelmiyo içinden.o duyguyu herkesin tatması lazım mutlaka,cnm egzersizlere devam,kendine inan,senin de güzel haberlerini bekliyoruz

aayyyyyyyyyyyyyyyyy ne kadaaaaaaaaaar sevindim anlatamam yaa canım tebrikleeeeerr bitti işte görüyo musun bitti... Rabbim başka dert sıkıntı vermesin inşallah... artık sen de anne olabilirsin inşallah... ayy canım yaa valla çok sevindim.. halaylar sana feda olsun

regl bıtsın kacmadan devam inşallah fecı dopıng oldun bana
esımın sevıncıne dunyaya değer sonra kendı eğik basımı kaldırmaya..
umarım senın gıbı bızde basarırız ve senden bebiş haberi alırız :)
bebeklerımızı beşik kertmesımı yapsak kızlar

ooo hem yendın hem ılk seferınde zevkı tadabıldın
alkıslıyorum senı canım
bu umarım herkese süper bir moral olur

evet cnm ,zevk de aldım,sonuçta çok güzel bişey ve herkes bundan zevk alıyo,biz niye zevk alamıyaalım diye telkin ettim kendimi,yani tamamen düşünceyle ilgili bişey,ne düşünüyoısan o oluyo,herkese moral olsun cnm,biz normal kadınlarız ve zevk alarak da ilişki yaşayabiliriz.cnm benim çok teşekkür ediyorum,darısı başına.

cnm cnm,geldin mi ben de sana bakıyodum,saol bitanem allah razı olsun senden,sen var ya sen sen oılmasan ben başaramazdım,sen öğrettin bana o yolu,bi akşam dedin ya bana 'orda bi yol var ben öğrendim o yolu' diye ondan sonra kafama dank etti,o sözün beni bugüne getirdi,allah sana herşeyin en hayırlısını en iyisini versin inş.inş cnm ikimiz de en kısa zamanda anne oluruz.allahım o mutluluğu da yaşatsın bize.sana çooook teşekkür ediyorum.binlerce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…