Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım tam da kızların bunu başaranlar bi de zevk alma sorunu mu yaşayacak dediklerinde Rabbim seni göndermiş imdatlarına bak görüyor musun sen de birilerine umut oldun. ve bence burdaki muhabbet de bunu tetikliyor.. muhabbet ettiğimiz kişiler yenince sanki kendimiz yenmişiz gibi seviniyoruz..

benim de canım sıkkındı valla nasıl unuttum senin yazını okuyunca... eşin de halayları çekiyordur evde maşallah yaa Rabbim nazarlardan saklasın

amin canım benim çok istiyorum zaten çocuk,allahım nasip eder inş hepimize,siz de başarcaksınız inanın kendinize,güzel düşünün güzel şeyler yaşayın,beşik kertmesi de yaparız zaten şey düşünüyorum,alllahım nasip eder de bi çocuğum olursa o da kız olursa ona anlatıcam ,benim gibi yaşamasın,yıllarını heba etmesin,cahil kalmasın bu konuda ahd ettim anlatcam bilgilendircem.kimse yaşasın istemiyorum bu sorunu,dualarım sizlerle kızlar,güzel haberler bekliyorum,kendim başardım ya,sizin de başarmanızı çok çok istiyorum,eşim de dedi zaten,anlat dedi detaylı bi şekilde ne hissettiysen ,kimse çekmesin bunu,moral olsun herkese dedi.

ahh canım benim seni çok iyi anlıyorum.. hiç önemli değil gerçekten rica ederim... Rabbim yazdırdı bana o yazıyı... Rabbim senin de başarmanı istedi ki burayı buldun.. tanıştık.. ve bilgi sahibi olduk... Rabbime şükürler olsun...
sen benim büyüğümsün anne olma sırasını sana veriyorum :) inşallah en yakın zamanda o güzel haberlerini de alırız...
sen de iyi ki varsın canım çok sevindirdin beni bu gece

evet cnm ,ben girdiğimde foruma zevk alma sorunundan konuşuluyodu,dediğin herkes birbirine moral oluyo,ben de inş arkadaşlara moral olurum,destek olabilirim aynı senin bana olduğun gibi.
cnm valla öyle eşim de çok mutlu,bitti birbirimize sarılıyoruz ,öpüyoruz,sürelkli allahım şükürler olsun başardık diyo o da.amin canım hepimizi nazarlardan saklasın,en kötü günlerimiz yaşamış olalım inş,allahım bi daha göstermesin bize kötü gün

saol cnm ,hakikaten öyle,herşey kısmet,iki sene önce bu foruma üye olup burdaki yazılanları hiç okumamam sonra bayram öncesi araştırma yapıp yeni şifre alıp bu sayfaları bu sefer dikkatlice okumam,senle ve diğer arkadaşlarla tanışmamız herşey rabbimin isteği,şükürler olsun herşeye.
bana verdin annelik sırasını ha,inş cnm,isteyen herkese versin.çok istiyorum ben de.

amin amiiiin inşallah... ne mutlu size yaa çok sevindim yaa...
şimdi daha kıymetli oluyo bize eşlerimiz adam kaç sene sabretti ayy canım benim diyorum daha bi seviyorum eşimi daha bi bağlıyım ona.. maşallah canım..
sen artık ikinci denemeyi benden önce yaparsın ben daha regliyim.

işallah canm işallahhhh zaten hep birbirimizin sayesinde inanıoruz yapacağımızaişallah bbebişinde gelir artıkkkallahım bizede bugüzel duyguları nasip et işallahhhhhhhhh

inş cnm,allahım size de en kısa zamanda bu güzel duyguları nasip etsin,inş cnım allahım isterse bi bebeğim olsun çok istiyorum,dualarım sizinle kızlar,başaracaksınız

canım ya tbr ediyorum çok tşk ler YAZDIKLARIN LA GAZA GELİYORUZ okuyunca çok duygulanıyorum ben RABBİM HEPİMİZİ KURTARSIN İNNŞ.....

Son düzenleme:

evet cnm aynen öyle,benim saçma sapan düşüncelerim yüzünden çok bekledi o da yazık,diyo ki çok güzel oldu,çok zölemişim ben de diyo,insan üzülüyo bu kadar beklettiğine ama kısmet,yaşayacağımız çile varmış bitti çok şükür.allah ayırmasın eşlerimizden.
evet cnm ,senin daha bitmemiştir reglin ,ben yarın da yapmayı istiyorum.inş yolunda gider herşey.

:) sevinirler tabi yaa...ben yendiğime sevinemedim bi garip oldum ağlamaya başladım falan üzülüyorum sanki kadın oldum diye...ne güzel kızdım şimdi kadın oldum falan diyorum ağlayarak.. eşim de bana kadınlığı özendirecek ya karıcım kadınım benim falan deyince ben bi yandan ağlayarak bi yandan şekerlik yaparak
-bu evde bi daha karı kız lafı etmek yok ! diye bağırmamla eşimin kahkahası bir yükseldi.. sonra ben de gülmeye başladım tabi.. artık o fikre de alıştım..

canım inşallah her şey yolunda gider... dualarımdasın.. artık her fırsatta deneyin 3,5 yılın acısını çıkartmak lazım di mi

gece kuşları nasıl gidiyor üzülmeyin kızlar pes etmeyin hepimiz başardığımızda bu da neymiş diyoruz geçen aylara yıllara açıyoruz bu kadar zaman kaybedip geçmişi telafi etmeye çalışıyoruz ama bağlar koptuğu zaman kırılan kalpler kolay kolay Toparlanamiyosun her geçen zaman bizim için büyük bi kayıp bi an ÖNCE bunu başarmalisiniz kaçış yolu yok ya olacak ya olacak ...

evet cnm tuhaf bi duygu,benim eşim de öyle biz şimdi gerdeğe girdik diyo,kadın oldun artık diyo,ben de banyodan sonra aynaya baktım kendime ,sanki bi anda bi değişiklik olmuş gibi bende ,ne olacaksa sanki,sanki yüzüm gözüm değişecek bir anda,tuhaf bişey işte,şimdi düşününce hala hayal gibi geliyo,evet cnm acısını çıkartcaz inş 3,5 senenin,bikaç kez daha yaparsam iyice inancam.benim de dualarıım seninle cnm benim

ha bir de şu doktor terapi filan vs şeyleri unutun en önemlisi nefes egzersizi ve parmak çalışmalar ve penis denemesi ni mutlu olduğunuzda deneyin birde çok fazla ıslaklik sağlanmalı ama doğal olmali ne kadar çok ıslaklik o kadar çok genişliyor girip çıktığını bile anlamıyorsunuz

aynen bana da öyle geldi :) bi kaç kez deneyince ben de daha çok inanacağımı düşünüyorum.. inşallah sorunsuz olur artık.. sağol canım dualarını eksik etme... ben çıkayım artık kızlar herkese iyi geceler

günaydın kızlar çok mutlu oldum açar açmaz tebrik ederim maviaraba çoook sevindim senin adına
cnm hiç konuşmamıştık seninle ama artık burada zamanla öyle bi bağ oluşuyo ki kimseyi tanımasak ta sevincimiz üzüntümüz bir oldu
kızları da baya gaza getirmiş yazdıkların inşallah yeni gelinlerimiz de olur tekrar
ben de 3,5 aylık evliyim ve bir ay önce yendim arkadaşlar. yine forum ve arkadaşlar sayesinde şükür ki çok fazla uzamadı ve tam herşeyi gözden çıkarıp ta doktor aramaya başlamışken buldum burayı
nolur kızlar kimse ertelemesin yıllarımız heba olmasın yok yere inanın doktor ilk defa egzersizlerden bahsettiğinde hayatımın sonuna kadar bu işi hayatta yapamayacağımı düşünmüştüm ama olduğunda anlamadım bile o kadar kolay oldu ki bunun için mi o kadar üzülüp ağlamışım dedim inanın sonrasın dada hayat daha bi başka ve güzel

wuuuuuhhhuuuuuu yaşasın ay çok sevindim ya darısı bizim başımıza inşşşş e hadi o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…