- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #68.961
evet cnm ,zevk de aldım,sonuçta çok güzel bişey ve herkes bundan zevk alıyo,biz niye zevk alamıyaalım diye telkin ettim kendimi,yani tamamen düşünceyle ilgili bişey,ne düşünüyoısan o oluyo,herkese moral olsun cnm,biz normal kadınlarız ve zevk alarak da ilişki yaşayabiliriz.cnm benim çok teşekkür ediyorum,darısı başına.
regl bıtsın kacmadan devam inşallah fecı dopıng oldun bana
esımın sevıncıne dunyaya değer sonra kendı eğik basımı kaldırmaya..
umarım senın gıbı bızde basarırız ve senden bebiş haberi alırız :)
bebeklerımızı beşik kertmesımı yapsak kızlar
cnm cnm,geldin mi ben de sana bakıyodum,saol bitanem allah razı olsun senden,sen var ya sen sen oılmasan ben başaramazdım,sen öğrettin bana o yolu,bi akşam dedin ya bana 'orda bi yol var ben öğrendim o yolu' diye ondan sonra kafama dank etti,o sözün beni bugüne getirdi,allah sana herşeyin en hayırlısını en iyisini versin inş.inş cnm ikimiz de en kısa zamanda anne oluruz.allahım o mutluluğu da yaşatsın bize.sana çooook teşekkür ediyorum.binlerce...
canım tam da kızların bunu başaranlar bi de zevk alma sorunu mu yaşayacak dediklerinde Rabbim seni göndermiş imdatlarına bak görüyor musun sen de birilerine umut oldun. ve bence burdaki muhabbet de bunu tetikliyor.. muhabbet ettiğimiz kişiler yenince sanki kendimiz yenmişiz gibi seviniyoruz..
benim de canım sıkkındı valla nasıl unuttum senin yazını okuyunca... eşin de halayları çekiyordur evdemaşallah yaa Rabbim nazarlardan saklasın
ahh canım benim seni çok iyi anlıyorum.. hiç önemli değil gerçekten rica ederim... Rabbim yazdırdı bana o yazıyı... Rabbim senin de başarmanı istedi ki burayı buldun.. tanıştık.. ve bilgi sahibi olduk... Rabbime şükürler olsun...
sen benim büyüğümsün anne olma sırasını sana veriyorum :) inşallah en yakın zamanda o güzel haberlerini de alırız...
sen de iyi ki varsın canım çok sevindirdin beni bu gece
evet cnm ,ben girdiğimde foruma zevk alma sorunundan konuşuluyodu,dediğin herkes birbirine moral oluyo,ben de inş arkadaşlara moral olurum,destek olabilirim aynı senin bana olduğun gibi.
cnm valla öyle eşim de çok mutlu,bitti birbirimize sarılıyoruz ,öpüyoruz,sürelkli allahım şükürler olsun başardık diyo o da.amin canım hepimizi nazarlardan saklasın,en kötü günlerimiz yaşamış olalım inş,allahım bi daha göstermesin bize kötü gün
işallah canm işallahhhh zaten hep birbirimizin sayesinde inanıoruz yapacağımızaişallah bbebişinde gelir artıkkk allahım bizede bugüzel duyguları nasip et işallahhhhhhhhh
cnm benim amin allah başka sıkıntı dert vermesin hiçbirimize.
cnm,ben zaten yaklaşık 3-4 gündür penis boyutunda aparatımla egzersizimi yapıyodum,ama artık iyice sıkılmıştım.bir an önce denemek istiyorum,ama acele etmek de istemedim ,iyice alıştırıdım kendimi aparata.
neyse bu akşamda pensi denemesinden yaklaşık bir saat önce falan egzersiz yapmıştım gene ama bu akşam sıkıntılı olmuştu aparatfazla tutamadım 10 dakka falan yapmıştım,dedim ya aparattan iyice sıkılmıştım artık.
dün de eşimle konuşmuştuk bu akşam deneyelim diye,neyse güzel bi önsevişmeden sonra kayganlaştırıcı olmadan başardım,inan cnm girdiğini bile anlamadım eşime sürekli soruyodum,ben alttaydım o üstte,ışığı da özellikle kapatmadım göreyim diye,inanamadım sonuna kadar girmişti,o anki duygularımı anlatamam önce güldüm sonra ağlamaya başladım eşimin gözlerindeki o mutluluğu görünce ağladım ağladım tabi bu arada içimde ve yavaş yavaş gel-git yapıyo,sonra hiç çıkarmadan o alta geçti ben de üste sonra daha hızlı gel-git yapmaya başladı ,tabi ben hala çok heyecanlıyım,hala inanamıyorum ,gel-git yaparken de acı olmadı,sadece gıdıklanmanın biraz ilerisi,inanın hiçbişey yok,ben heyecanlanınca ona dur biraz bekle diyodum sonra kendimi rahatlatmak için nefes alıp verdim sonra gene gel-git,taklaşık 15 dakika böyle sürdü ve ve boşaldı,bu arada eşim içimdeyken başardın aferin rahatlat kendini diye sürekli beni telkin etti,güldüm ağladım böyle başardım işte cnm.
kırmızı falan da gelmedi,sadece bittikten sonra biraz bacaklarım ağrıdı,ağrı da diyemem,bitti ya bi boşluk oldu resmen bu muydu beni bu kadar korkutan şey diye,bacaklarım kesildi yani.
inanın kızlar hiçbişey yok,korkmayın son hızla egzersizlere devam,çok güzel bi duygu,bunu herkes yaşasın.
amin amiiiin inşallah... ne mutlu size yaa çok sevindim yaa...
şimdi daha kıymetli oluyo bize eşlerimiz adam kaç sene sabretti ayy canım benim diyorum daha bi seviyorum eşimi daha bi bağlıyım ona.. maşallah canım..
sen artık ikinci denemeyi benden önce yaparsınben daha regliyim.
canım ya tbr ediyorum çok tşk ler YAZDIKLARIN LA GAZA GELİYORUZ okuyunca çok duygulanıyorum ben RABBİM HEPİMİZİ KURTARSIN İNNŞ.....
evet cnm aynen öyle,benim saçma sapan düşüncelerim yüzünden çok bekledi o da yazık,diyo ki çok güzel oldu,çok zölemişim ben de diyo,insan üzülüyo bu kadar beklettiğine ama kısmet,yaşayacağımız çile varmış bitti çok şükür.allah ayırmasın eşlerimizden.
evet cnm ,senin daha bitmemiştir reglin ,ben yarın da yapmayı istiyorum.inş yolunda gider herşey.
:) sevinirler tabi yaa...ben yendiğime sevinemedim bi garip oldum ağlamaya başladım falan üzülüyorum sanki kadın oldum diye...ne güzel kızdım şimdi kadın oldum falan diyorum ağlayarak.. eşim de bana kadınlığı özendirecek ya karıcım kadınım benim falan deyinceben bi yandan ağlayarak bi yandan şekerlik yaparak
-bu evde bi daha karı kız lafı etmek yok ! diye bağırmamla eşimin kahkahası bir yükseldi.. sonra ben de gülmeye başladım tabi.. artık o fikre de alıştım..
canım inşallah her şey yolunda gider... dualarımdasın.. artık her fırsatta deneyin3,5 yılın acısını çıkartmak lazım di mi
evet cnm tuhaf bi duygu,benim eşim de öyle biz şimdi gerdeğe girdik diyo,kadın oldun artık diyo,ben de banyodan sonra aynaya baktım kendime ,sanki bi anda bi değişiklik olmuş gibi bende ,ne olacaksa sanki,sanki yüzüm gözüm değişecek bir anda,tuhaf bişey işte,şimdi düşününce hala hayal gibi geliyo,evet cnm acısını çıkartcaz inş 3,5 senenin,bikaç kez daha yaparsam iyice inancam.benim de dualarıım seninle cnm benim
kızlar inanamıyorum hala ama başardım,hala kendime gelemedim şoktayım,bu nasıl güzel bi duyguymuş anlatamam,önce allahıma bana bu günü yaşamayı nasip ettiği için ,sonra eşime 3,5 sene bu duruma sabır gösterip beni beklediği için, topikte bu başlığı yazana ,burda tek kelime olsa bile beni aydınlatacak ,tecrübelerini anlatan çok sevgili arkadaşlarıma,kader ortaklarıma çok çok teşekkür ediyorum.allah hepinizden razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?