Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım tam olarak bilemedim ama rahim duvarına çarpıyor olabilir. ben sormuştum doktora egzersizlerden sonra ağrım oluyor diye. rahim duvarına aparat çarptığından kasılmalar ağrılar olabilir demişti. bir doktora görün istersen.

inşallah olur canım. bende çokkk istiyorum yaaa. şansa bak tam yendik regl olduk. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versinnnnnn:84::84::84::84::84::84::84:

iki parmak oluyorsa p..s denemesi yap derim. ama yinede sen bilirsin canım.

p..s denemesine şuan için cesaret edemem herhalde.aparatı biraz kalınlaştırıp bi müddet de o şekilde yapmak istiyorum.ya vaji den parmaklarımı çıkarırken en son anda canım öyle acıyo ki.kızlık zarı dediğimiz o yer parmaklarımı öyle sarıp sarmalıyo ki çıkarırken sanki orası da fırlicakmış gibi.sizin de öyle oldu mu??

kuşum haber veriyorum bendeniz sayı eksik olmasın ama dimi 08/06/2010

yaşasın44.sıradan girmişim listeye venüsüm benimkide zilli zarife

canım önce içeriye sokuyosun,iyice alıştırıyosun,bu sefer de çıkarmaktan korkuyosun,benim de öyle olmuştu,ama nefes alıp vererek çıkarırken acıtmamayı öğreniyosun,sen de öyle yap canım denemelerle yanmayı azaltıyoruz ve sonra hiç hissetmiyoruz,nefes al ver bak göreceksin çıkarırken de problem olmayacak.

ayy ne güzel canım,malum olmuş bak herkese,yendin ve sıra bebekte inş,hayırlısıyla olur inş canım,ben de çok istiyorum biliyosun,inş allah gönlümüze göre verir

Rabbim kolay doğum nasip eylesin inşAllah

geçmiş bayagı dolmus masallah kızlar:)

lıste yapılmıs yenıden ama kendımı goremedım
ben p.. boyutu aparatta kaldım regl bıtınce full devam
inşallah gerıleme olmaz sıl bastan baslamam egsersize

yenen arkadaşlar hala aynı kabusun devam etmesı cok moralımı bozdu
kurtulduk dıye sevınırken yıne sorunmu yaşıcaz
inşallah sorunsuz bır cınsel hayatımız olur sızlerde bugunlerı atlatırsınız acemılık hatası olarak kalır bu günler inşallah

bır arkadasımız yendiğini söyledı ama detaya ınmedı umarım detaylı anlatım yapar
kendısını kutluyorum rabbım ıstedıgı vakıt bebiş nasıp etsın ınsallah
hepınızı öpüyorum az kaldı bende gelıyorum :)

canım bende öyle yapıorum ama çok az girdi sonra acıdı bıraktım bugün tekrar denicem inş.olur bu kez olmadı aparatla denicem mumla filan

peki çıkarırken nefes mi vericem o nasıl olucak. ya millet çatır çatır yapıyo biz yok girerken nefes al yok çıkarken nefes ver kendimi plates yapıyo gibi hissediyorum buna da zamanla alışılır heralde...

canım doğumun bügün dokuzdaymış.inş rahat bi doğum gerçekleşmiştir.topiğimizin bebeği hayırlı uğurlu olsun

kızlar 2 parmağı dün denemiştim acımıştı bırakmıştım bugün tekrar denedim veeee girdi hemde sonuna kadar sonracıkarttım 1 parmak yaptım sonra tekrar 2parmak 2kez denedim sonuna kadar girdi :87: ayrıca ben ıkınınca deliğide görebildim ilk kez gördüm okadar mutluyum ki kendi kendime sevinçten kahkaha attım Allahım bu nasıl bir duygudur yaaa şuanda sevinçten gözlerim doldu yaşayan bilir tabi bunları inş.bende yenicem :))) şimdi 2 parmağa devam mı edicem ben arkadaşlar :26:

Son düzenleme:
peki çıkarırken nefes mi vericem o nasıl olucak. ya millet çatır çatır yapıyo biz yok girerken nefes al yok çıkarken nefes ver kendimi plates yapıyo gibi hissediyorum buna da zamanla alışılır heralde...
bebişim yazın çok hoşuma gitti.. millet çatır çatır yapıyorrr.vallaa öyle millet ilk günde hemde çatır çatır yapıyor.:90:bizimde çatır çatır:130: yapacağımız günler gelecek inşşşş

vajinusmus tamamen beyinde biten bir olay desem çok mu klasik bir laf etmiş olucam, arkadaşlar en son gittiğim doktor vajinal kasların istemsiz kasılması diye bir şey olmadığını söyledi. ben egzersizlerin faydalı olduğunu düşünüyorum fakat kesinlikle yeterli değil, en önemlisi çoookk rahat olmak
bu konuda size tavsiyem eşininz tamamen içinize girmese bile sizinle boşalsın ve mutlu olsun,, ve yavaş yavaş içinize girmek için girişimlerde bulunsun, beyin o zmaan şöyle düşünüyor, benim içiime girmese bile boşalacak ve mutlu olacak, o zaman girdi girmedi tedirginliği olmuyor,, ve kendilinğinden gelişiyor,, yavaş yavaşşş içinize giriyor fakat gidip gelmeler acı veriyor ama katlanılır seviyede, daha içerisi zaten hissedilmiyor çünkü orada sinir hücresi yok ve esnek
bu illet fena bir illet, bu illeti konuşun yakınlarınızla konuşunve rahatlayın, konuşmak çok faydalı,, konuşmazsanız olmas, başta zor oluyor anlatması ama konuşun durmadan anlatın birilerine sanal ortam yeterli deill,, konuşmak ve rahat olmak çok önemliii,, bir de yatak odasından farklı yerler kesinlikle faydalı olacaktır, imkan varsa güel bir otel, tatil mekanı süper olur
ben tamamen yendim mi bilmiyorumm bakıcaz Allah sağlık versin hepimize bir bebeğim olsun çok istiyorum bu illetin psikolojik ızdirabını yalnızlığı ve çaresizliği dibine kadar yaşadım aklıma geldikçe boğazım düğümleniyor ... :)) gülücük koymak istedim ne olursa olsunn....

canım küs şeklinde mi yaptın iki parmağı eğer öyleyse biraz alıştır bu şekide kızların çoğu iki parmaktan sonra yenmiş tatlım.bide eşinin parmağıyla devam ediyorsun bildiğim kadarıyla yani parmak çalışanlar öyle yapıyorda ben kendim aparat yapmıştım onla yapıyorum.rabbim sevincinin devamını getirsin inşşşş

canım ben parmak denemeye bile cesareti olmayan bir korkak olduğum için saygın bey e gittim.aparat verdi o. ilk önce işaret parmağı boyutunda ve inceliğinde bir aparatla başladım doktor jel sürdü önce bolca ben o kadar ağladım ki dr girdi bile dediğinde şaşırdım nasıl yani içerde mi dedim. sonra bana evde rahatça yapana kadar çalış dedi. fito krem bebe yağı ve bepanten aldırdı fito krem hücre yeniliyormuş. tahrişi önlüyormuş arada sürmemizde bile fayda varmış 10 tl zaten pahalıda değil bebe yağıda kayganlaştırıyor. ben 2 hafta hiç sokamadım o kadar para veripde başaramam die çok korkuyordum. dr gel açı problemin vardır dedi. inan akşamlara kadar çalışıp anca bir kez sokup sonnra mutluluktan nasıl coştuğumu anlatamam. kendime her başarım için ödül verdim. dr çalışırken poponu kaldırma derin nefes al ve ve sadece it dedi bileğini bükerek it dedi. başardıktan sonra aparatın boyu büyüdü. ben bu nasıl girer diyordum ama giriyormuş bu aparat max faktörün rimeli boyutu ve kalınlığındaydı. bunlada çalıştıktan sonra penis boyutunda ve uzunluğunda bi aparat verdi eşli çalış ve rahat yapınca gel dedi. eşim çalışmaya katılmak istemedi dr gitmeyide saçma buluyordu zaten. ben çok çaresiz hissettim son aşamaya kadar ondan bi şey istemedim. ama destek olmayınca çok üzüldüm çok ağladım büyük bir kavga oldu aramızda sonra geldi ve ben yapamam canım tuhaf geliyor bu çalışma dedi bak deneyelim olacak dedi bende olsaydı olurdu olmuyor işte die ağladım sonra ikna oldum eşim bu denememizde çok anlayışlıydı. ben üste denedim tamamını aldım ve inanamadım. sonra o üste geçip gel git yaptı bak oldu dedi. bu kadar basit mi dedim. daha çalışmam gerektiğini düşünürken olmuştu. ama ben inanamıyordum. 2. denemede aparatla çalıştım öncesinde ama hala kasıyorum kendimi. girdikten sonra çok kolay ama girene kadar zorlanıyorum ve kanamam oluyor hala. ben hiç parmak denemedim ama bence artık yapabilirsin. her şey kafamızda bitiyor ben aparatla çalışırken buraya odun bile girer die düşünmeye başlamıştı girmez dediğim aparatlar giriyordu. dr bana ne kadar rahat olur bacaklarını ne kadar açarsan o kadar kolay olur orası açılır dedi. biz sürekli oraya girmez diye canımız acıycak die kendimizi kasıyoruz düşünsene ağzını sıkıca kaparsan kaşık girer mi? ama ağzını açarsan lezzetli yemekleri keyifle yersin. canım 2 parmak tamamen giriyorsa yaparsın ama tavsiyem deneme öncesi çalışma yap sonra bebe yağı yada kayganlaştırıcı jel kullan istersen önce üste dene sonra bacaklarını çok aç derin nefes al verirken nefesini eşin itsin korkarsan eşinin beklemesini iste ama tamamen çıkattırma kendine güven orası geniş bir delik diye düşün bi de eşin popona masaj yapsın bu sırada popo kasları gevşeyince rahatlıyor orasıda ve eşini sev o sırada girecek mi die aklını oraya takma. bence seni tebrik etmeye az kaldı. güzel haberlerini bekliyorum. ayrıntısıyla anlatmaya çalıştımki sana ve başka arkadaşlay yardımı olur inşallah. yardımcı olabildiysem sevindim. sevgiyle kal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…