Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bu zar sende nasıl gitti yani acıma falan oldumu:26: bu arada canım ben seni tebrik ettimmi hatırlayamadım tebrikle canımm Rabbim başka dert vermesin

canım bu zar sende nasıl gitti yani acıma falan oldumu:26: bu arada canım ben seni tebrik ettimmi hatırlayamadım tebrikle canımm Rabbim başka dert vermesin

teşekkür ederim canım acıma değilde kastığım için girene kadar zorlanıyorum hala ya olmazsa korkusunu atamadım 4 denememizde de oldu. ve her defasında sonrasında kan geldi. dr ilk denemeden sonra ara verin demiştin tahriş varsa iyileşsin die. bol bol fito sür demişti. aslında aparata göre daha kolay oluyor sadece endişelerimi yenemedim hala ama bu da bir süreç biliyorum artık giriyor ama zevk falan alma olayı yok bende henüz. sadece girsin derdindeyim. canım hiç acımıyor sadece bacaklarımı kasıyorum hala. yinede mutluyum şunu anladım ki oraya p..s giriyor ve hiç can acıtmıyor. ayın 8 inde hastlanmam gerekiyordu hala tık yok adet düzensizliğim vardı zaten ama hamilemiyim die korkuyorum şuan çünkü vajinusmustan 1 yılım gitti bu sene eşimle rahat bir yıl olsun istiyorum hamileliğe hazır değilim 1 hafta önce test yapmıştım negatifti minelçetin arkadaşım ilk ilişkiden sonra gecikmeler olabiliyor demişti ben vajiyim die korunmuyordum ayy şimdi tek sıkıntım bu umarım hamile değilimdir. bakalım haftaya test yapıcam yine.

küs şeklinde yaptım canım ama içinde biraz genişlettim galiba :)gerçektenmi ayyy çok heycanlandım şimdi inş.bende 2den sonra yenenlerden olurum akşamda eşimin parmağıyla denicem bakalım onda nasıl olcak biraz acı var ama oda normal galiba dimi 2 parmak girdiğim için

bu yaz egzersizlere beraber basladığımız arkadaslarım minelcetin,maviaraba,ay tutulmasu,gazel81 hepsinin adını yenenler listesinde gördüm cooook mutlu oldum! hem de bir kac gün arayla yenmişiz ne mutlu bize!! sevgili vajili arkadaslar bu egzersizleri düzenli bir biçimde yapmaya baslayıp azimle devam edip,yenemeyen yoook!!! benim parmağım girmiyor,yanıyor demeyin. ilk gün serce parmakla baslayın bir boğum girdirin daireler çizin sokunca,ikinci gün 2 boğum.sonra işaret parmağı. tamamını sokmaya calısın acıdığı yerde bırakmayın cünkü parmağın tamamı girdiğinde o yanma hissi yok oluyor,orası vakum gibi içine alıyor.kanama olacak diye korkmayın,esnediği için kanama olmayacak. sonra git gel yapmaya calısın. en son 2 parmak. bunları ben yapamam diyorsanız esinize yaptırın. ben öyle yaptım mesela. hep eşimin parmağıyla calıstım. tabi calısırken eldiven giyip,kayganlastırıcı jel kullanın daha kolay olur.tüm parmak egzersizleri bitince pe...s denemesi. bu sekilde düzenli olarak calısırsanız en gec 2 ayda biter bu sorun.yeterki siz baslayın gerisi gelir.

bu yaz egzersizlere beraber basladığımız arkadaslarım minelcetin,maviaraba,ay tutulmasu,gazel81 hepsinin adını yenenler listesinde gördüm cooook mutlu oldum! hem de bir kac gün arayla yenmişiz ne mutlu bize!! sevgili vajili arkadaslar bu egzersizleri düzenli bir biçimde yapmaya baslayıp azimle devam edip,yenemeyen yoook!!! benim parmağım girmiyor,yanıyor demeyin. ilk gün serce parmakla baslayın bir boğum girdirin daireler çizin sokunca,ikinci gün 2 boğum.sonra işaret parmağı. tamamını sokmaya calısın acıdığı yerde bırakmayın cünkü parmağın tamamı girdiğinde o yanma hissi yok oluyor,orası vakum gibi içine alıyor.kanama olacak diye korkmayın,esnediği için kanama olmayacak. sonra git gel yapmaya calısın. en son 2 parmak. bunları ben yapamam diyorsanız esinize yaptırın. ben öyle yaptım mesela. hep eşimin parmağıyla calıstım. tabi calısırken eldiven giyip,kayganlastırıcı jel kullanın daha kolay olur.tüm parmak egzersizleri bitince pe...s denemesi. bu sekilde düzenli olarak calısırsanız en gec 2 ayda biter bu sorun.yeterki siz baslayın gerisi gelir.

senı cok ıyı anlıyorum bende ılk serce parmağı aldıgımda şok olmustum sonra ortanca parmak derken ıkı parmak
ozaman kendıme guvenım geldı ılk gun bacaklar tıtrıyor korku panık atak ama parmağı bı kere aldıgında güvenın gelıyor
basarıcagına daha cok ınanıyorsun sakın sakın egsersızı bırakma pes etme
zorlandıgında ıkın nefes al bekle cıkarma sonra devam et
ve her seferınde daha kalınlastır parmak yerıne aparat mum gıbı kullan
atlatıcaz arkadasım yeterkı kacmıyalım hadı kolay gelsın sana egsersızde:)

Son düzenleme:

evet canım öyle oluyo ama bi şeyin dışarı çıktığı yok merak etme

canısı rahm duvarı okadar asagda oldugnu sanmam çunku yaRİsnı soktgnda hşsedyrm blkıde penısı ıcmde hssednçe korkudn oluyo blmyrm

evet canım aparatın tamamı girdiğinde doktor onu demişti. kasma kendini gevşet nefes ile. burnundan derin nefes al. göbeğinde o nefesi hisset. yani göbeğin şişip insin. sonra ağzından ver.

peki çıkarırken nefes mi vericem o nasıl olucak. ya millet çatır çatır yapıyo biz yok girerken nefes al yok çıkarken nefes ver kendimi plates yapıyo gibi hissediyorum buna da zamanla alışılır heralde...

canım nefes alırken çıkar. nefes verirken içeri ittir.

gazelcim benim reglim 9 gün gecikerek geldi. değişim oluyormuş.

kızlarrrrr nasılsınız???kaç gündür netim yok giremedimne var ne yok geçmişi okumadım yenenler hamişler var mı???sizlerin bi sıkıntısı sorusu var mı????

inşallah her geçen gün daha çok kişi yener

Kızlar ben egzersizimi henüz yapmadım, yapınca rapor veririm.. aslında denesem başarırırım gibi geliyor ama ben son zamanlarda hem gündüz hem akşam o kadar yoğunum ki gece yorgunluktan uyuyup kalıyorum, ama bu hafta içi p....s deniicem inşallah 30 eylülden önce.. iki parmak içimdeyken öyle sarıyor ki içim, iki parmaktan kalını girmez gibi geliyor, ama sonra üç parmak denediğimde rahat giriyor, bu kez de üç parmaktan kalını girmez gibi sıkı oluyor:) en son p...s girdiğinde de bunu hissedicem ama bu kez de çocuk çıkacak ordan inşallah:)

canım ben aparat yapıyordum ama artık üç parmak da yapıyorum.. çok rahat oluyor,orta parmağın altına işaret ve yüzük parmağını yan yana getirip ıkınarak ittirebilirsin.. (beni sizler var ettiniz vs. gibi sözler Allah muhafaza insanı dinden çıkarabiliyor,tövbe et canım)

canım iki parmak sorunsuzca rahatça girene kadar iki parmak yapmaya devam edebilirsin.. iki parmakta rahatsan iki parmaktan kalın bir aparat hazırlayıp ona devam edebilirsin, veya üç parmağa geçebilirsin.

akaycım sen hazırsın hadi bismillah de bugün veya yarın dene canım bak gör olacak inşallah

cnm aynen öyle,ordan çocuk çıkıyo,bu arada sen penis aşamasına çoktan gelmişsin canım baksana üç parmak girmiş,ben onu yapamamıştım,bence cesaretlendir kenidni canım ,bikaç güne inş iyi haberleirni alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…