- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.221
gazelcim benim reglim 9 gün gecikerek geldi. değişim oluyormuş.
bu yaz egzersizlere beraber basladığımız arkadaslarım minelcetin,maviaraba,ay tutulmasu,gazel81 hepsinin adını yenenler listesinde gördüm cooook mutlu oldum! hem de bir kac gün arayla yenmişiz ne mutlu bize!! sevgili vajili arkadaslar bu egzersizleri düzenli bir biçimde yapmaya baslayıp azimle devam edip,yenemeyen yoook!!! benim parmağım girmiyor,yanıyor demeyin. ilk gün serce parmakla baslayın bir boğum girdirin daireler çizin sokunca,ikinci gün 2 boğum.sonra işaret parmağı. tamamını sokmaya calısın acıdığı yerde bırakmayın cünkü parmağın tamamı girdiğinde o yanma hissi yok oluyor,orası vakum gibi içine alıyor.kanama olacak diye korkmayın,esnediği için kanama olmayacak. sonra git gel yapmaya calısın. en son 2 parmak. bunları ben yapamam diyorsanız esinize yaptırın. ben öyle yaptım mesela. hep eşimin parmağıyla calıstım. tabi calısırken eldiven giyip,kayganlastırıcı jel kullanın daha kolay olur.tüm parmak egzersizleri bitince pe...s denemesi. bu sekilde düzenli olarak calısırsanız en gec 2 ayda biter bu sorun.yeterki siz baslayın gerisi gelir.
gecikmeyi nasıl hesaplıyorsun? ben geçen ayın 8 inde hasta oldum 15 inde bitti. 8 inden itibaren mi 15 inden itibaren mi sayıcam? baya gecikmiş di mi ay korku düştü içime gerçi adet gecikmem oluyordu benim 40 günde bi hastalanıyordum o yüzden yoktur die düşünüyorum. olmasın inşallah hazır değilim çok erken.
gecikmeyi nasıl hesaplıyorsun? ben geçen ayın 8 inde hasta oldum 15 inde bitti. 8 inden itibaren mi 15 inden itibaren mi sayıcam? baya gecikmiş di mi ay korku düştü içime gerçi adet gecikmem oluyordu benim 40 günde bi hastalanıyordum o yüzden yoktur die düşünüyorum. olmasın inşallah hazır değilim çok erken.
akaycım sen hazırsın hadi bismillah de bugün veya yarın dene canım bak gör olacak inşallah
cnm aynen öyle,ordan çocuk çıkıyo,bu arada sen penis aşamasına çoktan gelmişsin canım baksana üç parmak girmiş,ben onu yapamamıştım,bence cesaretlendir kenidni canım ,bikaç güne inş iyi haberleirni alırız...
evet canım öyle oluyo ama bi şeyin dışarı çıktığı yok merak etme
Bugün ezersizimi sırf yapmış olmak için yaptım, çünkü kayganlaştırıcım bitmişben de yine de yapiim diye orta parmak yaptım sadece:) p...sle yaparken prez.in kayganlığı yeter diye düşünüyorum ama egzersizde kayganlaştırıcı olmadan yaparsam zor olur gibi geliyor, daha kızlık zarı dururken zorlayarak yapmak istemiyorum tahriş olmasın diye. iki parmak yapayım bari dedim olmadı kayganlaştırıcısız.. ben de tek parmak yaptım.. bi de olmaması sadece kayganlaştırıcıdan değil galiba, bugün sırf eşim ısrar etti diye yaptım egzersizimi:) napiim çok yorgunum
canlarım gerçekten bu hafta içi deniicem inşallah.. çok cesaretlendiriyosunuz benibiraz alışmak istiyorum hüsranla sonuçlanmasın diye..
benim her ay aynı tarihte olurdu normalde. mesela 13 ağustosta başladıysa. bu ayda 13 eylülde bekledim. ama 22 eylülde oldu. kişiden kişiye değişir tarihler tabi. sen 40 günde bir diyorsun ya. aslında normal şartlarda 18 eylülde olması gerekirdi. 6 gün geçmiş görünüyor.istersen eczaneden bir test al bak canım. hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah
canım 8 inden itibaren saycaksın,8 inden sayarsak 16 gün gecikmiş,ama 40 günde bi hastalanıyorum diyosun,6 gün gecikmiş oluyo,ben de yeni yendim biliyosun,çok anlamıyorum ama bi test yap istersen canım.
canım ben parmak denemeye bile cesareti olmayan bir korkak olduğum için saygın bey e gittim.aparat verdi o. ilk önce işaret parmağı boyutunda ve inceliğinde bir aparatla başladım doktor jel sürdü önce bolca ben o kadar ağladım ki dr girdi bile dediğinde şaşırdım nasıl yani içerde mi dedim. sonra bana evde rahatça yapana kadar çalış dedi. fito krem bebe yağı ve bepanten aldırdı fito krem hücre yeniliyormuş. tahrişi önlüyormuş arada sürmemizde bile fayda varmış 10 tl zaten pahalıda değil bebe yağıda kayganlaştırıyor. ben 2 hafta hiç sokamadım o kadar para veripde başaramam die çok korkuyordum. dr gel açı problemin vardır dedi. inan akşamlara kadar çalışıp anca bir kez sokup sonnra mutluluktan nasıl coştuğumu anlatamam. kendime her başarım için ödül verdim. dr çalışırken poponu kaldırma derin nefes al ve ve sadece it dedi bileğini bükerek it dedi. başardıktan sonra aparatın boyu büyüdü. ben bu nasıl girer diyordum ama giriyormuş bu aparat max faktörün rimeli boyutu ve kalınlığındaydı. bunlada çalıştıktan sonra penis boyutunda ve uzunluğunda bi aparat verdi eşli çalış ve rahat yapınca gel dedi. eşim çalışmaya katılmak istemedi dr gitmeyide saçma buluyordu zaten. ben çok çaresiz hissettim son aşamaya kadar ondan bi şey istemedim. ama destek olmayınca çok üzüldüm çok ağladım büyük bir kavga oldu aramızda sonra geldi ve ben yapamam canım tuhaf geliyor bu çalışma dedi bak deneyelim olacak dedi bende olsaydı olurdu olmuyor işte die ağladım sonra ikna oldum eşim bu denememizde çok anlayışlıydı. ben üste denedim tamamını aldım ve inanamadım. sonra o üste geçip gel git yaptı bak oldu dedi. bu kadar basit mi dedim. daha çalışmam gerektiğini düşünürken olmuştu. ama ben inanamıyordum. 2. denemede aparatla çalıştım öncesinde ama hala kasıyorum kendimi. girdikten sonra çok kolay ama girene kadar zorlanıyorum ve kanamam oluyor hala. ben hiç parmak denemedim ama bence artık yapabilirsin. her şey kafamızda bitiyor ben aparatla çalışırken buraya odun bile girerdie düşünmeye başlamıştı girmez dediğim aparatlar giriyordu. dr bana ne kadar rahat olur bacaklarını ne kadar açarsan o kadar kolay olur orası açılır dedi. biz sürekli oraya girmez diye canımız acıycak die kendimizi kasıyoruz düşünsene ağzını sıkıca kaparsan kaşık girer mi? ama ağzını açarsan lezzetli yemekleri keyifle yersin. canım 2 parmak tamamen giriyorsa yaparsın ama tavsiyem deneme öncesi çalışma yap sonra bebe yağı yada kayganlaştırıcı jel kullan istersen önce üste dene sonra bacaklarını çok aç derin nefes al verirken nefesini eşin itsin korkarsan eşinin beklemesini iste ama tamamen çıkattırma kendine güven orası geniş bir delik diye düşün bi de eşin popona masaj yapsın bu sırada popo kasları gevşeyince rahatlıyor orasıda ve eşini sev o sırada girecek mi die aklını oraya takma. bence seni tebrik etmeye az kaldı. güzel haberlerini bekliyorum. ayrıntısıyla anlatmaya çalıştımki sana ve başka arkadaşlay yardımı olur inşallah. yardımcı olabildiysem sevindim. sevgiyle kal...
bebişim yazın çok hoşuma gitti..millet çatır çatır yapıyorrr.vallaa öyle millet ilk günde hemde çatır çatır yapıyor.:90:bizimde çatır çatır:130: yapacağımız günler gelecek inşşşş
hüsranla sonuçlanmaz canım,hiç öyle düşünme,sen son egzersizlerini üstüste iki-üç gün yap kendini hazır hissedince de pensi denemesi,inan bak olacak,kendine inan canım,ben de kayganlaştırıcı olmadan egzersiz yapamıyodum,ama şimdi kayganlaştırıcı olmadan da ilişkiye girebiliyorum,valla ben de inanamıyorum kendime ama oluyo işte canım,senin de çok güzel olacak canım benim kendine inan.
ya peki p..s te de mi öyle çıkıcak gibi oluyo sonuçta siz yenenlere sormak lazım bunu.daha çok var gerçi ama merak ediyorum çıkarken acıdığı için gel git olayı zor olur heralde
tamam canım inşallah öyle yapıcam:90: bunları okumak ne kadar güzel ya müthiş cesaret geliyor.. Allah razı olsun canım.. herpinize hayırlı geceler
sonuçtan korkuyorum ama dayanamıycam yapıcam pazartesi. inş değilimdir. hazırlıksız yakalanmış olucam.
senı cok ıyı anlıyorum bende ılk serce parmağı aldıgımda şok olmustum sonra ortanca parmak derken ıkı parmak
ozaman kendıme guvenım geldı ılk gun bacaklar tıtrıyor korku panık atak ama parmağı bı kere aldıgında güvenın gelıyor
basarıcagına daha cok ınanıyorsun sakın sakın egsersızı bırakma pes etme
zorlandıgında ıkın nefes al bekle cıkarma sonra devam et
ve her seferınde daha kalınlastır parmak yerıne aparat mum gıbı kullan
atlatıcaz arkadasım yeterkı kacmıyalım hadı kolay gelsın sana egsersızde:)
canım iki parmak sorunsuzca rahatça girene kadar iki parmak yapmaya devam edebilirsin.. iki parmakta rahatsan iki parmaktan kalın bir aparat hazırlayıp ona devam edebilirsin, veya üç parmağa geçebilirsin.
tşk ederim canım bende mum denemeyi düşünüorum :)
mumla denim ozamn bide :)sizdede kaşıntı yada acı oluormu arkadaşlar 2 parmaktan sonra hem kaşıntı hem ara ara acır gibi oluo şu günlerde baş dönmeside oluo eğzersizlerle alakası yoktur herhalde
mumu ben de tavsiye ederim canım,ben de mumla yapmıştım ki parmaktan da çok rahat oluyodu kayıp gidiyodu içeriye bir de canım baş dönmesi ilk egzersizlerim de benim de olmuştu sonra geçiyo ama,kaşıntın varsa da eğer uzun sürerse mantar olabilir ,tabi emin değilim ,burdaki arkadaşlar öyle söylüyodu,vajinayı egzersiz ve ilişkide çok temiz tutmak gerekiyo,kaşıntın sürerse bi doktora git istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?