Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım dördüncüyü de yaptık bugün bi sorun yok,gitgite daha iyi oluyo,sen nasılsın reglin ne zaman bitiyo canım?

oohooooooooo maşallaaaah diyorum başka da bişey demiyorum
canım beni reglim kızken 9-10 gün sürüyodu. yarısını alınca 8. gün bitti.
şimdi de 7. gündeyim bitti gibi duruyo. bitti mi bitmedi mi anlayamıyorum valla napcamı düşünüyom şimdilik... abdest alıp denesem mi ki acaba? bi de devam ediyo olursa günaha gircem töbe töbe salı günü de çalışmaya başlıyom vaktim olmucak napsam ki acaba :97:

canım reglin son günlerinde doğru düzgün bişey gelmiyo zaten,bence abdestini al,gelip gelmediği belli olur zaten ona göre deneme yaparsın,yarın da pazar iyi olur aslında denemek için,işe de başlıyomuşsun (hayırlı olsun bu arada) yorulursun tabi ama öyle düşünme koskoca akşam vakti var,şartlandırma kendini,hergün vaktin olur yani

selam canlar,dün gece eşim 2parmagni yarıya kadar sokunca penisle denemek ıstdm penısinıde yarıya kadar aldm ama daha ılerye gdrkn ıstem dsı kasılmsm ama bn kastgmı hsştmdm ndn ılerleyemdm blemyrm,,,

benim de öyle zaten ama yine de bitmediğini belli ediyodu bu sefer öyle değil bitti gibi ya abdestimi alayım ben en iyisi. evet yarın da pazar işe de başlıyorum evet Allah'a çok şükür... sağol canım. inşallah benim ev biraz uzak da işe git gel 2 saatim gidiyo zaten inşallah deneriz ya yeni de başarmışken...

selam canlar,dün gece eşim 2parmagni yarıya kadar sokunca penisle denemek ıstdm penısinıde yarıya kadar aldm ama daha ılerye gdrkn ıstem dsı kasılmsm ama bn kastgmı hsştmdm ndn ılerleyemdm blemyrm,,,

cnm o kasma zaten bizi mahvetti ya bugüne kadar,canım hiç kasma kendini rahatlat,zaten en zor kısmı ilk kısmı geçmesi yani içeriye girmesi ondan sonrasında çok kolay giriyo zaten,sadece kendini rahatlat cnm,nefes alıp ver bak nası sonuna kadar girdiğini göreceksin,moralini de hiç bozma bak ne güzel yarısnı almışsın,çok az kalmış başarmana...süpersin

canım bence süpersin tebrik ediyorum. yarısı olursa gerisi de olur. bunlar egzersiz aşamaları aslında... ilk önce p..s ucu denersin daha sonra yarısını daha sonra hepsini alırsın. sen direkt yarısını almışsın yani bravo. zamanla o da olacaktır. p..se alışma süresi diye düşün. zamanla kasmazsın kendini canım. bi de o sırada beynini rahatlatmaya çalış. ben eşimi seviyorum . orası genişleyen bi yapı. orda çocuk çıkıyor diyerek ve nefeslerle kendini rahatlatırsın.

dene canım,hiç kendini soğutma aman canım,bak bana hergün yapıyorum alışayım diye,zaten arızalı insanlarız kafamız takılır gene bi yerlere soğuruz,zaten dakkalık iş,hiç aksatma canım,iş falan derken ben bak erteleye erteleye 3,5 sene geçirdim,bundan sonra ertelemek yok,hiç kendini şartlandırma

ah canlar,ne tatlısnz cok morel wrdnz agzınzdan bal akıo,bugece esmle yıne dnıcem yarn gece tamamdr dmek ıstyrm ahcanısılar bnada yarıdan snra gtmıo gbı gelyo artk olsn btsn aşktolar duaedn

ah canlar,ne tatlısnz cok morel wrdnz agzınzdan bal akıo,bugece esmle yıne dnıcem yarn gece tamamdr dmek ıstyrm ahcanısılar bnada yarıdan snra gtmıo gbı gelyo artk olsn btsn aşktolar duaedn

canım tabi hırs yapmakla birlikte sabır da etmen gerekiyor bunu hiç unutma. olmadı diye hemen moralini bozma.. olacak ! illa ki olacak... sakın üzülüp de bu illeti sevindirme..
ben yarısını aldıktan sonra ucunu bile alamadığım oldu..egzersizlere devam ettim. o gün yenemedim ama daha sonra yendim... olabilir yani. moral bozmak yok canım.. egzersiz kesin çözüm...

inşallah en yakın zamanda halledersin canım. gider gider yarıdan sonra da gider cuk diye hepsi de girer hiiiiiç üzülme bi de ıslaklık önemli canım. ne kadar ıslak o kadar rahat

aynen yaa valla o dert bu sıkıntı bilmem ne derken ne günler yıllar geçirdik gitti. bundan sonra gitmicek inşallah...
sağol canım desteklerin için.

aynen yaa valla o dert bu sıkıntı bilmem ne derken ne günler yıllar geçirdik gitti. bundan sonra gitmicek inşallah...
sağol canım desteklerin için.

sen saol canım benim- ben bunları hep senden öğrendim - biliyosun ,artık herşey güzel olsun hayatımızda,bu sıkıntı beni öyle yıpratmışki,yeni farkına varıyorum,inanılmaz mutluyum dört gündür ve hiç bişeyi kafama takmıyorum,sinirlenmiyorum,eşim bile farketti ne güzel diyo çok mutlusun sen mutlu olunca ben de mutlu oluyorum diyo,kötü günler geçti artık canım,artık güzel yaşama zamanı hepimiz için,alalh bozmasın mutluluğumuzu ,daha iyi etsin inş.

amin cannım amiiiiiiiiin...
hep böyle söyleyip utandırıyorsun beni ya benim de senden öğreneceğim şeyler vardır mutlaka... sen de bana öğretirsin inşallah :)
ben de o günden beri daha mutluyum gerçekten. yüküm hafifledi Allah'a şükür... ben de eşim de bi değişiklik bekliyodum ama bendeki değişim paha biçilemez:)
darısı yenmeye yakın, egzersiz yapan arkadaşlarımın başına en yakın zamanda inşallah...

ah canım benim,hep birbirimize destek olcaz inş,dediğin gibi egzersiz yapan diğer arkadaşlarımız da inş en kısa zamanda bu mutluluğu yaşar,dualarımız onlarla.
ben çıkıyorum canım artık gene saat 2,5 olmuş böyle oturuyorum sonra da öğlene kadar uyku ertesi gün de iş var dengem bozuluyo,çok zorlanıyourm kalkarken.

kızlar herkese iyigeceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…