Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

son 1 ayım berbat geçti ne egzersiz ne denemek hiçbirşey yok ayrılmayı düşünüyoruz tabi bu kadar basit olmuyor işte herşeyi düşünüyorsun offf işte.en sonra aylar aylar önce 2 parmak yapmıştım geçen deneyim dedim yok taaaaaaaaaaaaaaa en başa dönmüşüm kızlar var ya ben yenersem bilnki bu dünyada kimse kalmaz yapamayan tam umutsuz vaka beynim oyun oynuyor ben hüküm veremez oldum artık şu koca kafama ya delircem

koskoca 2 yıl arkadaşlar... eşim evlendikten 10 gün sonra kızdı bana ne zaman yapacaz hadi dedi ben birkaç güne olur dedim niye acele ediyosunki dedim kızdım bide aşkıma haklı sonuna kadar haklı ya daha kaç yıl geçecek böyle

canım bana kızma nolur ama eşini düşün. kendini onun yerine koy. belki bu her şey demek değil ama evliliğin de bi gerekliliğiymiş..
bence en yakın zamanda eşine çaktırmdan mı yaparsın artık en baştan da olsa başlar ilerlersin egzersizde. sabırlı olmak lazım canım. lütfen üzme kendini. aslında bişeyler yapak elimizde. eğer bi şeyi gerçekten istersen yapabilirsin bunu unutma...
bu zamana kadar başarısızlıkla sonuçlanmış olsa da bundan sonra aksatmadan devam ettirirsen egzersizleri siz de mutlu mesud bi aile olursunuz...
senin başaranlardan hiç bi eksiğin yok... bunu unutma... sadece egzersizlerini aksatmışsın...tedavisini yarıda bırakmış hastayı düşün...
bence ben yaptıysam herkes yapar ! o kadar huyluyum ki bazen eşimin dokunması bile yetiyo beni huylandırmaya...sinir oluyorum hemen. ama sen zaten önceden egzersiz yapan birisin. yine aynı aşamaya ve hatta daha ilerisine gidip sen de yenebilirsin ! lütfen üzülme ve bi an önce elinden geleni yap yuvanızı dağıtmayın canım Allah yardımcın olsun

buralardan da fazla ayrılma olur mu birbirimize çok iyi destek ve yardımcı oluyoruz.inşallah sana da yardımcı olabiliriz canım

canım 5 yıllık evlıyım ben napıyım ozaman bır düşün
geçmişe bakarsak hıc bırsekılde bır yarar göremeyız
yenıden egserısze baslıcaksın korkunu zamanla yenıceksın
ınan ben yenersem herkes yener derım hep
cunku yıllardır bu topıgı okur okurkende panık atak krızı gecırır kacardım
ama keske kacmasaydımda senın gıbı 2 yıllık ken egsersıze baslayıp kurtulsaydım
yıllar gectı esımın aılesı cocuk sorcak dıye arıyamıyorum konusamıyorum kacıyorum
esımle aram acılıyor bu yuzden onunda sabrı bı yerde
bu işi herkes yapıyor burda bır suru basaran gelınlerımız var
sonucta bu işten ölen yok sıkıntı cekıcez zorlancaz evet
ama aşıcaz bununda formülü korkularımızla yüzleşmekte kaçmakta değil
egsersız ınsana cok guven verıyor burayı sureklı takıp etmesı gerekıyor vajılılerın
ben egsersızde korktugum yerde hemen burdakı yazıları aklıma getırıyorum
ıkın nefes al sakın cıkarma bekle gecıcek alısınca acı olmucak bu sozler aklıma gelınce
hemen sakınlesıyorum yanlız degılız hepımız bu ılletın derdındeyız
kaçmadan yenıcez inşallah eslerımızın cok hakkına gırıyoruz malesef

bu arada arkadaşlar regl bıttgıne emın olmadan deneme yapmayın
temız akıntı görmeden zerre şüphenız varsa beklemelısınız..

Son düzenleme:

vajinusmus bir erteleme ve kacma hastaligi diyor cem kece kitabinda
heralde en guzel bu sekilde tanimlanabilir bu hastalik
erteledikce buyuyor buyudukce erteliyoruz
sksinca hemen kaciyoruz biz kactikca hersey sifirlaniyor
ve her seferinde en basa donuyoruz
ben 5 sene kactim
deli gibi severken, ayrilmaya asla razi olmayan esimi sessiz sedasiz terketmeye hazirlanirken yendim bu illet hastaligi ..
karar verdim ya bitecekti yada yenecektim
butun egzersizlere baslayip hastaligi yenmem 1 hafta surmedi ..
hastaligi yendigim gun hamile kaldim
suan 1 yasinda oglum var
bir zamanlar hayalini dahi kuramadigim, kendime hayalini bile yakistiramadigim seylere sahibim
sana bi arkadas, kardes olarak yalvariyorum
ne olur umutsuz olma ve tekrar basla
ara vermemek uzere yeniden basla
2 sene oncebu vakitler birileri bana 2 sene sonra tek sorunun
ek gidalar, kakali bezler, oglusunun yaptigi yaramazliklar olacak dese inanki gulerdim
hayat biz neyi istersek, neyi dilersek onu veriyor
elimizden geldigi kadar, dilimizin dondugu kadar hep iyi ve guzeli istemeliyizki karsiliginda onu alabilelim

ben de yeni yenenlerdenim senin duygularının aynısını belki fazlasını yaşadım.yatak odası cehennemim oldu. eşim her deneme sonrası kızıyordu. çoluk cocuk yapıyor diyordu. ben çok üzülüyor kendimi eksik hissediyordum. ve dayanamadım ist. da saygın beye gittim. aslında oraya bi şey sokma cesaretim olsaydı kendimde yenerdim evde ama ben çok korkaktım. ben de ben yenersem herkes yaner diordum. dr a eşimden bahsettim çok kırıcı dedim. dr iyi ki öyle yoksa tedaviye başlamazdın hep ertelerdin dedi. eşim de bana o an reddedildiğini hissettiği için sinirlendiğini o yüzden öyle davrandığını söylemişti. bak 2 parmak yapmışsın geçmişte demek oluyor yine yapabilirsin. 2 parmaktan sonra çok az yolun kalıyor. eşim benle hiç çalışmadı ben hep kendim çalıştım. geçmişi oku canım buradaki arkadaşların çok faydası oldu bana 4-5 gün roman gb okudum ben bu sayfaları. bak sen ve buradaki bayanlar aynı duyguları paylaştık. ben yendim ama hala birilerine yardımcı olabilmek için giriyorum. bu satırları yazabilceğimi sanmazdım bacaklarını bile açamayan ben yendiysem sen de yanersin. beynine olumlu mesaj gönder. ben eşimle boşanmaya karar vermiştim bu yükle yaşayamam die. yardımda etmemişti egzersizlerde son kez deneyelim dedi. olmuyor neyine deniycez dedim. olmuyor die rahattım biraz ve oldu. :) bak umudunu yitirme ben de direkten döndüm seni anlıyorum. arkadaşım buradaki arkadaşlara eşiniz değişiyor mu bu iş olunca die sormuştum. benim ki çok değişti. gece uyurken bile beni öpüp seni seviyorum dior ben uçuyorum adeta tam leyla. eşimki hiç romantik değil derdim ama şimdi yeni aşıklar gbyiz. ben her şeyde ağlama krizine girerdim şimdi gözyaşlarıma veda ettim. umutsuz vakka değilsin. öyle olsaydın 2 parmak bile girmezdi. bazen bende çalışmalarda 2 gün hiç sokamadım. nedeni çok gerginsindir inan kendine ödül ver inan kendine daha önce girdiyse yine girer. kayganlaştırıcı sür bol sırtüstü yat bacaklarını çok aç derin nefes al ve bak egzersizlerini yap biraz da aparatla çalış bitti gitti 2 ay içinde hatta bu en abartılı süre sen başardım yazıcaksın bizde seni kutlıycaz. hadi başaracaksın dualarım seninle.

kimse umutsuz vakka değil unutma orası esneyen yapıya sahip. Umutsuz vakka olsaydım ben tam umutsuzdum. Bacaklarımı bile açamıyordum. Bak başardım ben de. Başarabilirsin...

Venusten canıııımm teşekkür ederim- çok dikkatlisin, Allah gönlüne göre versin. Hayırlısıyla övladını kucağınıza almayı nasib etsin.

Bende yine denedim - biraz acıyo- ama artık umrum deyil)
Beynimde olan problemi yendim ben)

İyi şanslar- yenemeyen arkladaşlarıma.

canım aman hiç öyle düşünme,hiçkimse umutsuz vaka değil,ben de yeni yenenlerdenim 3,5 seneden sonra,bayramdan bir hafta önce girdim,okudum okudum arkadaşlara sordum takıldığım yerlerde,sağolsunlar çok yardımcı oldular,ilk bu foruma girdiğimde deliğim nerde onu bile bilmiyodum ve geçen hafta çok şükür yendim,burdaki diğer arkadaşlar gibi,zaten sen iki parmak alabiliyomuşsun,moralini hiç bozma,kafanı rahatlat ve egzersizlere baştan başla canım,ve kendine inan,takıldığın yerlerde burdaki arkadaşlara sor,herkes zaten burda birbirine yardımcı oluyo,egzersizleri yaptıkça ilerlediğini göreceksin,aman canım buraları iyi oku,bak göreceksin en kısa zamanda senin de güzel haberlerini alcaz...

arkadaşlar gerekli şeyleri söylemiş zaten ama bir kez de ben tekrar ediim.canım sakın VAZ-GEÇ-ME daha önce deneyimin de var üstelik.iki parmağa kadar gelmişsin senin psikolojin diğer arkadaşlara nazaran daha rahat olmalı çünkü oraya bişeylerin girdiğini kabullenip egzersiz yapmışsın ve ilerleyip iki parmağa kadar gelmişsin.tekrar başla eminim bi kaç gün içinde tekrar iki parmak seviyesine geliceksin.ben de şuan iki parmaktayım.reglim yaklaştığı için yeni ebata geçmeyi erteliyorum.seninle beraber ilerleyelim ne dersin? belki aynı günlerde belki de sen benden daha önce başarırsın. yuva yıkmak çözüm değil.bu güzelliği neden biz de yaşamayalım, sorunu çözmek varken neden kaçıyosun?hadi canım bi an önce başla egzersizlere.

kızlaaar bugün iki parmak denedm tekrar.baktım çok rahat alıyorum üç parmak deniim dedim ve iki boğum aldımmmmm..inanamıyorum.ama çok az egzersiz yapabildim çünkü bi baktım haasta olmuşum:44:ya ne güzel ilerliyodum ya şimdi regl sonrası başa dönersem bnm reglim de uzun sürüyo yanii..of ya kızlar bişi söyleyin napıcam ben bu arada ben eş parmağından tırsıyorum hiç yapmasam olmaz mı direk p..s e geçsem???

Aynı şeylerı yasamısız canım bende tam ılerlerken bır ıkı güne p.. denemesıne gecıcektım
en genıs aparatayken regl oldum ve bendede uzun suruyor yarın belkı bıter
ve yınemı basa dönücem tedirginliğindeyım
aparat denemeyı dusunmuyormusun parmak egsersızlerınden dırek p.. denemesınemı gecıceksın ?

Son düzenleme:
başardım kızlar sonunda oldu ben hiç yapamam diyordum ama yaptım hala nasıl oldu anlamadım sadece 10 dakika önce hemen bilgisayarın başına koştum hala bacaklarım titriyor hala inanamıyorum

dün eşim kızkardeşi hamileymiş bana çekinerek söyledi çünkü ne zaman bebek lafı duysam ben de bebek isterim diye oturup ağlıyorum biraz buruktu çünkü o da çok istiyor bebeği çok üzüldüm millet bir sene geçmeden yapıyor ben daha yerimde sayıyorum diye bugün de öylesine şu egzersizimi yapıyım artık yavaş yavaş dedim eşim bilgisayarda oyun oynuyordu ben biraz yapıyım çağırırsam gel dedim sonra aparatla yaptım biraz anestol sürdüm rahat aldım biraz beklettim şunu biraz kalınlaştırıp deneyim dedim o da rahat girdi sonra baktım çok sulanma olmuş dedim oturma odasına geçtim eşime çağırdım o yere yattı ben önce sırtım ona dönük aparatı nasıl alıyorsam öyle elimle yerleştirdim önce yarısı girdi kendimi kasmadım nasıl olsa deneme diye biraz öyle kaldım sonra hepsi girdi nasıl oldu bilmiyorum elimle yokladım hepsi girdi nasıl olsa oldu dedim yüzyüze denedim 4-5 kez çıkarıp tekrar soktum oldu sonra eşimin boğazına kollarımı doladım ayaklarımı da beline sonra o şekilde sırt üstü yatırıp git gel yaptı bayağı uzun sürdü içime boşaldı hiç acı baskı hissetmedim kırmızı da gelmedi sadece hala bacaklarım titriyor oturup ağladım ilk defa sevinçten [/B]

Son düzenleme:
başardım kızlar sonunda oldu ben hiç yapamam diyordum ama yaptım hala nasıl oldu anlamadım sadece 10 dakika önce hemen bilgisayarın başına koştum hala bacaklarım titriyor hala inanamıyorum

bir gelin daha
tebrık edıyorum canım bundan sonra umarım bıdaha bu sorunu yaşamazsın
bende bugun mahallede hep bebek sesı duydum huzunlendım
ıns canım en kısa zamanda rabbım bebek nasıp eylesın sana
ah artık sıra bıze gelsın dımı kızlar :) inşallah

Son düzenleme:

bence p....s e değil ama aparata geç. benim eşim hiç çalışmalara katılmadı ama dr birlikte çalışmamızı önermişti. bence aparatla çalış önce biraz eğer eşin benim ki gb değilse birlikte çalışın ona güvenin artar p.s denemesinden öncede aparatla çalışırsan daha kolay oluyor çünkü orası genişlemiş oluyor. :) başarılar...

tebrikler canımm çok sevindim. kendi başardığım günü hatırladım. mutluluğun daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…