Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayy cnm ne kadar güzel,çok tebrik ederim,çok sevindim,allah mutluluğunu bozmasın,kötü günler geride kaldı,darısı diğer arkadaşlarımızın başına inş en kısa zamanda...

canım reglim bitince son egzersizlerimi bi daha denemiştim ben ve hemen alışıyo,korkma başa dönmüyosun yani,ben de eşimin iki parmağını sadece bi kere almıştım,ondan sonra hep aparatlarla yaptım parmaktan daha kolay oluyo,istersen sende penise geçmeden önce aparat denersen daha iyi olur gibime geliyo,aparat penis boyutuna geldi mi zaten gerisi kolay.

süpersin canım maşallaaaaaaaaaaaaaaahh
tebrik ederim... Rabbim başka dert sıkıntı vermesin inşallah... geçmiş olsuuuuuuunnn hadi kızlar halaya

sanki üzerimden yük kalktı hala inanamıyorum, eşim de sevinçten havalara uçtu, allahım şükürler olsun. şimdi ben de bumuymuş bana bunca eziyeti çektiren dert diyorum, bi daha yapabilir miyim diye düşünmüyorum çünkü ben parmağı aparatı da bir yaptıktan sonra devamını getirmiştim, artık hergün yaparım çünkü bu aralar ovulasyon dönemim, kızlar ilk yaptığım sizler için dua etmek oldu allahım hepinizin yüzünü güldürsün inşallah, yardım eden, moral veren herkese teşekkür ederim.

canım sağol aynı dönemlerde başlamıştım egzersize sizlerle düzenli yapınca yeniyor herkes şuan kendime kızıyorum çünkü hiç acı baskı falan hissetmedim anestol kullandım ama çok az aparatı kalınlaştırıp deneyince p.. boyutuna yakındı o olduysa o da olur dedim beynim kabullendi sanırım, allahım yüzüme baktı canım.

canım kendine neden kızıyorsun anestol kullandın diye mi?

canım kendine neden kızıyorsun anestol kullandın diye mi?

yok canım ya bunca senedir bunu mu gözümde büyütmüşüm diye, acıyacak acıyacak diye diye kendime eşime çektirdiğim eziyete o kadar çok depresyona girdim ben yapamam diyordum ağlamadığım gün yoktu şimdi hiç sızı bile hissetmedim bunun için bu kadar niye ertelemişim hayatı diye kızdım.

canım boşver artık geçmiş geçmişte kaldı. bunlara da üzülürsek yenmemizin ne anlamı olur ki dimi? sen artık anne olma yolunda emin adımlarla yürü. geçmişini de boşver. Rabbim bizi de bu şekilde imtihan etmiş demek ki. yeterince üzüldük artık sevinmek vaktidir. şimdi anne olmak vaktidir dostlaaaaaaaarrr

başardım kızlar sonunda oldu ben hiç yapamam diyordum ama yaptım hala nasıl oldu anlamadım sadece 10 dakika önce hemen bilgisayarın başına koştum hala bacaklarım titriyor hala inanamıyorum

tebrik ederim cnm çok sevindim darısı başımıza inşallah. bebiş haberlerinide en kısa zamanda hayırlısıyla alırız inş. çok öptm

başardım kızlar sonunda oldu ben hiç yapamam diyordum ama yaptım hala nasıl oldu anlamadım sadece 10 dakika önce hemen bilgisayarın başına koştum hala bacaklarım titriyor hala inanamıyorum

heyyy gün geçtikce artıyoruz!!!! canım benim tebrik ederim,insallah bu yasadığımız son sıkıntı olur. allah baska dert vermesin.

aparata geçicektim ama kısmet olmadı.ama moralim bayağı yerine gelmişti iki parmağa bu kadar kolay alışacağımı düşünmemiştim.ama yarıda kaldı

ayyyy çok sevindim e hadi o zaman

ben de aparata geçmeyi düşünüyodum.artık yıkanınca...eşim diyo aslnda berbaber yapalım die ama ben istemiyorum çünkü ben içime nasıl amam gerektiğini biliyorum girmediği zaman parmaklarımı ona göre hareket ettiriyorum o bilemez ki şimdi onun için önce aparata sonra p..se geçmek istiyorum.eş parmağıyla denemek istemiyorum.

aparata geçicektim ama kısmet olmadı.ama moralim bayağı yerine gelmişti iki parmağa bu kadar kolay alışacağımı düşünmemiştim.ama yarıda kaldı

canım ben de tam 2 parmağı basarmısken regl olmustum. sonra regl bitti gerileme falan olmamıstı hatta daha cok acılıyo reglden sonra daha rahat giriyor. reglden sonra 5 gün daha egzersiz yaptım,sonra basardım. korkma,az kalmıs senin de basarmana

evet canım ben de öyle yapıcam hayırlısıyla bi yıkaniim.heralde bi kaç gün içinde belki de bi günde gelirim bu seviyeye bi aksilik çıkmazsa tabi.dediğim gibi artık korkmuyorum egzersiz yaparken hatta girmediği zaman zorla sokuyorum çok acımasızlaştım ama napiim.zorla derken hemen bırakmıyorum nefes alıyorum bi daha bi daha derken giriyo zaten.aparatı kalınlaştırarak devam edicem.ne kadar güzel gidiyodum yaaa!!neyse nasıl beklicem bilmiyorum eskiden regl dönemimi dört gözle beklerdim şimdi üzülüyorum hahaha inanamıyorum kendime

ay inşallah dediğin gibi olur canım.ben de yaklaştığımı düşünüyorum tek korkum acaba o ana gelince p.sten korkarmıyım??eski zamanlarım aklıma gelir mi istem dışı kasılırıyım bunlar kafamı kurcalıyo.herkes ne yaptığını ayrıntısıyla yazıyo ama bence o anki psikoloji çok daha önemli ona değinilirse bence çok daha iyi olur.

evet o an ki psikoloji önemli ben basardığımda annemler evdeydi yan odada hem de,onlar varken yapamayız diye rahattım.biz egzersiz diye baslamıstık,ben nasılsa egzersiz,girmez rahatlığıyla eşimin üzernde git gel yapıyodum baktım girmiş kendini sartlama bu sefer kesin olmalı deme,hep egzersiz yapıcaz diyerek basla,bir de sen üstte ol canım kontrol sende olunca daha rahat oluyorsun.

eşinde aparatla çalışsın seninle bence ikiniz birlikte tutarsınız aparatı önce sonra güvenince ona verirsin. dr da bana bunu tavsiye etti ama eşim yanaşmadı benim. Allahtan kurtuldum yoksa boşanma arifesindeydik. birlikte çalışırsan güvenin artar ve p...s daha kolay göreceksin ama ön sevişmeyi uzatman gerek ıslaklık olmazsa zorlanıyor insan. bizde kastığımız için ıslanmamız güç oluyor malum. kayganlaştırıcı jel alıcam bende bazen zorlanıyorum vajiyi yendim ama hala ya olmazsa tedirginliği oluyor tabi. bence çok yakın senin başardım yazını görmem. :) kendine güven çok az kaldı inan.

ama baya ilerlemiş durumdasın su an,beynin kabullenmiş yani. kendini zorluyosun pes etmiyosun. epey azmetmişsin,cok yakındır senin gelin olman.ben de son günler senin gibiydim:) reglin bittikten bi süre sonra bize mutlu haberler vereceğinden eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…