- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.281
dün eşim kızkardeşi hamileymiş bana çekinerek söyledi çünkü ne zaman bebek lafı duysam ben de bebek isterim diye oturup ağlıyorum biraz buruktu çünkü o da çok istiyor bebeği çok üzüldüm millet bir sene geçmeden yapıyor ben daha yerimde sayıyorum diye bugün de öylesine şu egzersizimi yapıyım artık yavaş yavaş dedim eşim bilgisayarda oyun oynuyordu ben biraz yapıyım çağırırsam gel dedim sonra aparatla yaptım biraz anestol sürdüm rahat aldım biraz beklettim şunu biraz kalınlaştırıp deneyim dedim o da rahat girdi sonra baktım çok sulanma olmuş dedim oturma odasına geçtim eşime çağırdım o yere yattı ben önce sırtım ona dönük aparatı nasıl alıyorsam öyle elimle yerleştirdim önce yarısı girdi kendimi kasmadım nasıl olsa deneme diye biraz öyle kaldım sonra hepsi girdi nasıl oldu bilmiyorum elimle yokladım hepsi girdi nasıl olsa oldu dedim yüzyüze denedim 4-5 kez çıkarıp tekrar soktum oldu sonra eşimin boğazına kollarımı doladım ayaklarımı da beline sonra o şekilde sırt üstü yatırıp git gel yaptı bayağı uzun sürdü içime boşaldı hiç acı baskı hissetmedim kırmızı da gelmedi sadece hala bacaklarım titriyor oturup ağladım ilk defa sevinçten [/B]
kızlaaar bugün iki parmak denedm tekrar.baktım çok rahat alıyorum üç parmak deniim dedim ve iki boğum aldımmmmm..inanamıyorum.ama çok az egzersiz yapabildim çünkü bi baktım haasta olmuşum:44:ya ne güzel ilerliyodum ya şimdi regl sonrası başa dönersem bnm reglim de uzun sürüyo yanii..of ya kızlar bişi söyleyin napıcam ben bu arada ben eş parmağından tırsıyorum hiç yapmasam olmaz mı direk p..s e geçsem???
dün eşim kızkardeşi hamileymiş bana çekinerek söyledi çünkü ne zaman bebek lafı duysam ben de bebek isterim diye oturup ağlıyorum biraz buruktu çünkü o da çok istiyor bebeği çok üzüldüm millet bir sene geçmeden yapıyor ben daha yerimde sayıyorum diye bugün de öylesine şu egzersizimi yapıyım artık yavaş yavaş dedim eşim bilgisayarda oyun oynuyordu ben biraz yapıyım çağırırsam gel dedim sonra aparatla yaptım biraz anestol sürdüm rahat aldım biraz beklettim şunu biraz kalınlaştırıp deneyim dedim o da rahat girdi sonra baktım çok sulanma olmuş dedim oturma odasına geçtim eşime çağırdım o yere yattı ben önce sırtım ona dönük aparatı nasıl alıyorsam öyle elimle yerleştirdim önce yarısı girdi kendimi kasmadım nasıl olsa deneme diye biraz öyle kaldım sonra hepsi girdi nasıl oldu bilmiyorum elimle yokladım hepsi girdi nasıl olsa oldu dedim yüzyüze denedim 4-5 kez çıkarıp tekrar soktum oldu sonra eşimin boğazına kollarımı doladım ayaklarımı da beline sonra o şekilde sırt üstü yatırıp git gel yaptı bayağı uzun sürdü içime boşaldı hiç acı baskı hissetmedim kırmızı da gelmedi sadece hala bacaklarım titriyor oturup ağladım ilk defa sevinçten [/B]
canım sağol aynı dönemlerde başlamıştım egzersize sizlerle düzenli yapınca yeniyor herkes şuan kendime kızıyorum çünkü hiç acı baskı falan hissetmedim anestol kullandım ama çok az aparatı kalınlaştırıp deneyince p.. boyutuna yakındı o olduysa o da olur dedim beynim kabullendi sanırım, allahım yüzüme baktı canım.
canım kendine neden kızıyorsun anestol kullandın diye mi?
yok canım ya bunca senedir bunu mu gözümde büyütmüşüm diye, acıyacak acıyacak diye diye kendime eşime çektirdiğim eziyete o kadar çok depresyona girdim ben yapamam diyordum ağlamadığım gün yoktu şimdi hiç sızı bile hissetmedim bunun için bu kadar niye ertelemişim hayatı diye kızdım.
başardım kızlar sonunda oldu ben hiç yapamam diyordum ama yaptım hala nasıl oldu anlamadım sadece 10 dakika önce hemen bilgisayarın başına koştum hala bacaklarım titriyor hala inanamıyorum
tebrik ederim cnm çok sevindim darısı başımıza inşallah. bebiş haberlerinide en kısa zamanda hayırlısıyla alırız inş. çok öptm
başardım kızlar sonunda oldu ben hiç yapamam diyordum ama yaptım hala nasıl oldu anlamadım sadece 10 dakika önce hemen bilgisayarın başına koştum hala bacaklarım titriyor hala inanamıyorum
Aynı şeylerı yasamısız canım bende tam ılerlerken bır ıkı güne p.. denemesıne gecıcektım
en genıs aparatayken regl oldum ve bendede uzun suruyor yarın belkı bıter
ve yınemı basa dönücem tedirginliğindeyım
aparat denemeyı dusunmuyormusun parmak egsersızlerınden dırek p.. denemesınemı gecıceksın ?
bence p....s e değil ama aparata geç. benim eşim hiç çalışmalara katılmadı ama dr birlikte çalışmamızı önermişti. bence aparatla çalış önce biraz eğer eşin benim ki gb değilse birlikte çalışın ona güvenin artar p.s denemesinden öncede aparatla çalışırsan daha kolay oluyor çünkü orası genişlemiş oluyor. :) başarılar...
aparata geçicektim ama kısmet olmadı.ama moralim bayağı yerine gelmişti iki parmağa bu kadar kolay alışacağımı düşünmemiştim.ama yarıda kaldı
canım reglim bitince son egzersizlerimi bi daha denemiştim ben ve hemen alışıyo,korkma başa dönmüyosun yani,ben de eşimin iki parmağını sadece bi kere almıştım,ondan sonra hep aparatlarla yaptım parmaktan daha kolay oluyo,istersen sende penise geçmeden önce aparat denersen daha iyi olur gibime geliyo,aparat penis boyutuna geldi mi zaten gerisi kolay.
canım ben de tam 2 parmağı basarmısken regl olmustum. sonra regl bitti gerileme falan olmamıstı hatta daha cok acılıyo reglden sonra daha rahat giriyor. reglden sonra 5 gün daha egzersiz yaptım,sonra basardım. korkma,az kalmıs senin de basarmana
ay inşallah dediğin gibi olur canım.ben de yaklaştığımı düşünüyorum tek korkum acaba o ana gelince p.sten korkarmıyım??eski zamanlarım aklıma gelir mi istem dışı kasılırıyım bunlar kafamı kurcalıyo.herkes ne yaptığını ayrıntısıyla yazıyo ama bence o anki psikoloji çok daha önemli ona değinilirse bence çok daha iyi olur.
ben de aparata geçmeyi düşünüyodum.artık yıkanınca...eşim diyo aslnda berbaber yapalım die ama ben istemiyorum çünkü ben içime nasıl amam gerektiğini biliyorum girmediği zaman parmaklarımı ona göre hareket ettiriyorum o bilemez ki şimdionun için önce aparata sonra p..se geçmek istiyorum.eş parmağıyla denemek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?