Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

öyle mi dersin.bakalım o zamana bi geliim de dediğiniz gibi üstte olurum.ama hani egzersizleri hep yatarak yapıyoruz ya sanki ille yatarak olucakmış gibi geliyo.

evet haklısın aparatı ona veririm illa parmak olması şart değil güven için.ay canım sağol ya insan ne kadar basit şeyleri düşünemiyo.allah razı olsun sizdenn.

canım sıcağı sıcağına yazıyım o anki psikolojimi yaklaşık p... boyutundaki aparatı eşime gösterdim bak bunu yapabildim pek fark yok ha dedim evet tek fark biri canlı diğeri cansız ondan onu yapabiliyosun dedi ben de nasıl olsa bu da bir deneme olmaz ama egzersizimi aksatmayım düşüncesi vardı alıp yerleştirirken falan rahattım içimden hep dua ettim eski zamanlarım gelmedi aklıma bu sefer farklıydı onu yaptıysam bunu da yaparım fikri vardı farkında olmadan beyin kabulleniyor canım ben 3 yıl bacaklarımı hiç açamadım eşime hep ayrılalım sen de hayatını yaşa bende umut yok diyordum, ben tek parmağı yaptıktan sonra biraz oyalandım canım ne zaman ki aparatla çalıştım beynim yabancı cismi kabullendi bugün yarın diyordum oldu, allah herkese nasip etsin canım, inan aparat ya da parmağı almak daha zor.

ayyy canım sağol ya çok motive edici konuşuyosunuz allah razı olsun.inş sizin aranıza katılıcam ben de.dualarınızı eksik etmeyin.

Vajinismusu yenmiş biri olarak söylüyorum kızlar 10 ay yaşadım bunu çok sıkıntılarım oldu hayat kabus gibi gelmeye başlamıştı ki.. doktorum süleyman esardağ sayesinde gün doğdu bana.yardımcı olabiliceğim birşeyler varsa sorabilirsiniz bu arada eşimle barda filmini izliyordum bırakdım ızlemedım ne kadar iğrenç bir filmmiş tecavüz sahneleri içim bir tuhaf oldu bu nasıl bir iğrençliktir ben böyle şeyleri izleyemiyorum kalbim küt küt atıyor başım dönüyor sankii kadınlar ne kadarsa savunmasız bu dünyanın bir gerçeği iğrençliği

allah razı olsun ya üşenmeyip vakit ayırıyosunuz hakkınızı helal edin.inşallah canım dediğin gibi olur bana da öyle geliyo sonuçta rabbim ona uygun yapıda yaratmıştır muhakkak.biz uygun olmayan herşeyle meşgul ettik orasını.inşallah şu reglim bitsin bi an önce de başliim egzersize hemen.

arkadaşlar hepinize iyi geceler allah rahatlık versin, ben de bu gece içim ferahlamış olarak uyuyacağım inşallah

çok sevindim tebriklerrrrrrrrrrrrr...............

başardım kızlar sonunda oldu ben hiç yapamam diyordum ama yaptım hala nasıl oldu anlamadım sadece 10 dakika önce hemen bilgisayarın başına koştum hala bacaklarım titriyor hala inanamıyorum

nursenaaaaaaaaaaaa çok sevindimm yaa..Ne güzel bi haber bu Rabbim mutluluğunu daim etsin yakında ben de kurtuluyorum inşallah..

slm kızlar persembe reglım bıttı reglı olunca cok uzulmustum tam egzersıze basladım derken araya sogukluk gırer dıye oylede oldu foruma bıle gırmek gelmedı ıcımden aksam bı bakınayım dedım yıne basaran arkadaslar olmus cok sevındımtabı ben bu gazla hemen aparatımı aldım elıme daha once sadece kulak cubugu deneyebılıyordum okey jel surdum ve bır ayagımı sehpaya bır ayagımı kanepenın uzerıne dogru actım veeee yaklasık 8 cm olan aparatı hemen cuk dıye aldım tam 1 saat boyunca gıt gel yaptım ve gram acı hıssetmedım esımı aradım geldı ve o da gordu bunun cok buyuk ılerleme oldugunu soyledı cunku ben degıl elleme bakamıyordum bıle oraya yapıcam basarıcam sayenınızdeee sızın destegınızleee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…