- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.301
evet o an ki psikoloji önemli ben basardığımda annemler evdeydi yan odada hem de,onlar varken yapamayız diye rahattım.biz egzersiz diye baslamıstık,ben nasılsa egzersiz,girmez rahatlığıyla eşimin üzernde git gel yapıyodum baktım girmişkendini sartlama bu sefer kesin olmalı deme,hep egzersiz yapıcaz diyerek basla,bir de sen üstte ol canım kontrol sende olunca daha rahat oluyorsun.
eşinde aparatla çalışsın seninle bence ikiniz birlikte tutarsınız aparatı önce sonra güvenince ona verirsin. dr da bana bunu tavsiye etti ama eşim yanaşmadı benim. Allahtan kurtuldum yoksa boşanma arifesindeydik. birlikte çalışırsan güvenin artar ve p...s daha kolay göreceksin ama ön sevişmeyi uzatman gerek ıslaklık olmazsa zorlanıyor insan. bizde kastığımız için ıslanmamız güç oluyor malum. kayganlaştırıcı jel alıcam bende bazen zorlanıyorum vajiyi yendim ama hala ya olmazsa tedirginliği oluyor tabi. bence çok yakın senin başardım yazını görmem. :) kendine güven çok az kaldı inan.
ay inşallah dediğin gibi olur canım.ben de yaklaştığımı düşünüyorum tek korkum acaba o ana gelince p.sten korkarmıyım??eski zamanlarım aklıma gelir mi istem dışı kasılırıyım bunlar kafamı kurcalıyo.herkes ne yaptığını ayrıntısıyla yazıyo ama bence o anki psikoloji çok daha önemli ona değinilirse bence çok daha iyi olur.
ama baya ilerlemiş durumdasın su an,beynin kabullenmiş yani. kendini zorluyosun pes etmiyosun. epey azmetmişsin,cok yakındır senin gelin olman.ben de son günler senin gibiydim:)reglin bittikten bi süre sonra bize mutlu haberler vereceğinden eminim
canım sıcağı sıcağına yazıyım o anki psikolojimi yaklaşık p... boyutundaki aparatı eşime gösterdim bak bunu yapabildim pek fark yok ha dedim evet tek fark biri canlı diğeri cansız ondan onu yapabiliyosun dedi ben de nasıl olsa bu da bir deneme olmaz ama egzersizimi aksatmayım düşüncesi vardı alıp yerleştirirken falan rahattım içimden hep dua ettim eski zamanlarım gelmedi aklıma bu sefer farklıydı onu yaptıysam bunu da yaparım fikri vardı farkında olmadan beyin kabulleniyor canım ben 3 yıl bacaklarımı hiç açamadım eşime hep ayrılalım sen de hayatını yaşa bende umut yok diyordum, ben tek parmağı yaptıktan sonra biraz oyalandım canım ne zaman ki aparatla çalıştım beynim yabancı cismi kabullendi bugün yarın diyordum oldu, allah herkese nasip etsin canım, inan aparat ya da parmağı almak daha zor.
dün eşim kızkardeşi hamileymiş bana çekinerek söyledi çünkü ne zaman bebek lafı duysam ben de bebek isterim diye oturup ağlıyorum biraz buruktu çünkü o da çok istiyor bebeği çok üzüldüm millet bir sene geçmeden yapıyor ben daha yerimde sayıyorum diye bugün de öylesine şu egzersizimi yapıyım artık yavaş yavaş dedim eşim bilgisayarda oyun oynuyordu ben biraz yapıyım çağırırsam gel dedim sonra aparatla yaptım biraz anestol sürdüm rahat aldım biraz beklettim şunu biraz kalınlaştırıp deneyim dedim o da rahat girdi sonra baktım çok sulanma olmuş dedim oturma odasına geçtim eşime çağırdım o yere yattı ben önce sırtım ona dönük aparatı nasıl alıyorsam öyle elimle yerleştirdim önce yarısı girdi kendimi kasmadım nasıl olsa deneme diye biraz öyle kaldım sonra hepsi girdi nasıl oldu bilmiyorum elimle yokladım hepsi girdi nasıl olsa oldu dedim yüzyüze denedim 4-5 kez çıkarıp tekrar soktum oldu sonra eşimin boğazına kollarımı doladım ayaklarımı da beline sonra o şekilde sırt üstü yatırıp git gel yaptı bayağı uzun sürdü içime boşaldı hiç acı baskı hissetmedim kırmızı da gelmedi sadece hala bacaklarım titriyor oturup ağladım ilk defa sevinçten [/B]
arkadaşlar hepinize iyi geceler allah rahatlık versin, ben de bu gece içim ferahlamış olarak uyuyacağım inşallah
arkadaşlar hepinize iyi geceler allah rahatlık versin, ben de bu gece içim ferahlamış olarak uyuyacağım inşallah
başardım kızlar sonunda oldu ben hiç yapamam diyordum ama yaptım hala nasıl oldu anlamadım sadece 10 dakika önce hemen bilgisayarın başına koştum hala bacaklarım titriyor hala inanamıyorum
Basardimmm, sonunda basardim kizlar, bitti bu kabus:))) sevincten agliyirum su anda, inanamiyorum ya:)))
calsin davullar:))
Basardimmm, sonunda basardim kizlar, bitti bu kabus:))) sevincten agliyirum su anda, inanamiyorum ya:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?