Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu arada merak ettıgım bısey var;ıcımde bekletemıyorum aparatı hemen dısarı kayıyo bırakmak beklemek ıstıyorum bu normal mi?

ne güzel ya senin adına çok sevindim.gelişme olunca bile nasıl havalara uçuyoruz.bu azimle en yakın zamanda biz de başarıcaz canım..durmak yok...

bu arada merak ettıgım bısey var;ıcımde bekletemıyorum aparatı hemen dısarı kayıyo bırakmak beklemek ıstıyorum bu normal mi?

evet canım aparatla yaptığım zaman bana da öyle oluyodu.vaji onu dışarı itiyo sanki ama sen biraz bastırarak çok değil aynı düzeyde tutmaya çalış.yani bekletmek istiyosan.ben öyle yapıyorum ona alışınca yanması geçince yani nefes alıp ittiriyorum tekrar biraz daha giriyo.fazla zorlamadan o şekilde dene istersen.

yanma ve zorlama kesınlıkle olmadı cok rahattım ılk kez bu kadar rahat oldu 3 yıl boyunca yapamadıgım seyı yaptım:)))ama bı turlu ıcınde tutatamadım

evet canım hep öyleydik,regl dönemi gelince seviniyoduk,ama senin çok az kaldı başarmana,çok güzel azimle devam ediyosun,çok yakındır senin de halayını da çekmemiz

yanma ve zorlama kesınlıkle olmadı cok rahattım ılk kez bu kadar rahat oldu 3 yıl boyunca yapamadıgım seyı yaptım:)))ama bı turlu ıcınde tutatamadım

işte içinde tutabilmen için çok hafif bastırman lazım ittirmeden yoksa dışarı fırlıyo.ne güzel madem hiç baskı hissetmiyosun aynen devam et alışştıkça aparatlarını giderek kalınlaştır.senin de mutlu sonun yakındır canım allah yardımcımız olsun.

HTML:

cok sagol kuzucum yaa:)) inanamiyorum hala:)) hepsi sizlerin destegiyle, iyiki varsiniz:))
İnsallah diger arkadaslar da en kisa surede kurtulurlat:)))

sen de iyiki varsın canım,hep birbirimizin desteğiyle başardık,inşallah canım,herkes yencek inş,hergün burada güzel haberler okuyacağız inş...

ya evet dedım ya bı gazla basladım baktımıyıce alıyorum onu muma pamuk sardım strecledım ama o canımı yaktı beceremedım sarmasını dedım fazla zorlamım ama sabah kalkım hemen baslıcam inş..bı bakıyosun beraber yenıyoruz super olurrr:)))

Ve beklenen son...Tebrikler Albuneaa ve Nursenahasılat kaç oldu şimdi hedefe bir kaç gün kala?:) darısı diğer arkadaşlara inşallahh

Son düzenleme:
evet canım hep öyleydik,regl dönemi gelince seviniyoduk,ama senin çok az kaldı başarmana,çok güzel azimle devam ediyosun,çok yakındır senin de halayını da çekmemiz

inşallah ben de çok umutluyum.bu sefer olucak diyorum ya bu forum sayesinde 10 gündür rahat uyku uyuyorum düşüncelerim bitti kendime geldim.ağlama krizlerim bitti daha neler neler....rabbime nasıl şükredicem bilmiyorum size de çok teşekkür ediyorum her zaman duacınızım.

canım benim umudunu hiç kaybetme,bu forma girip de yenemeden giden yok ,ben de öyleydim,girdim okudum sordum ve inandım kendime,allah bizi iyiki buluşturdu şükürler olsun ki,kimsenin yapamadığını birbirimize yapıyoruz,dualarımız hep birbirimiz için.

canlar,bende d ungece esımın penısını tam aldm dıyeblrm,eşim le aglama nobe tleri gecıren ben b u site sayesnde burayakadar gelebldm.Eşim preZErwatft takmstı prezertatfn lastgnın oldpu yere kadar grdı.bu harka bıd uyguydu daha ılerıye gdblrmydı blmyrm ama ınsanın kndne guvenı glıo allah herkse nasp etsn.yanlz szlrdeede warmı vajına grışnde etgbi bşi hala gtmedi?

cnm olmuş işte daha nereye kadar gitcek,bi de önsevişmeyle falan gel-git yapınca da tam olmuş olur,başarmışsın sen,tebrik ederim.

ama canısı prezrwatfn lastgnın ustnde bı cm faln pensi wardı.Ondn anlayamadm.aYra saol canısı,bugece yne yapmaya calsıcgz hayrlolur inş.

Basardimmm, sonunda basardim kizlar, bitti bu kabus:))) sevincten agliyirum su anda, inanamiyorum ya:)))
calsin davullar:))

7şuan ağlıyorum desem peş peşe ne guzel haberşer rabbım sama bınlerce şükür..
ıkı ızde tebrık edıyorum
albuneaa cok sevındım canım kurtuldun su ıkı haftada kac gelın verdık sayısını unuttum
inşallah rabbım bızlerede bu duyguyu tattırır nasıl oldu ayrıntı anlatabılırmısın ?

bır gunde 3 gelın hadı kızlarr sıra bızde
regl bıtmedı bıter dıye su saate kadar bekledım artık yarına inşallah biter
egsersız durumuna göre belkı bende denerım ah basardım dıyebılcegım gunu gorebılcekmıyım
sevıncten ölmezsem

kulak cubugundan aparata gecıs supersın
hadı canım sıra bızde ben enson 13 cm denıyordum 12 de kaldım
ınsallah regl sonu zorlanmadan yıne kaldıgım yerden devam ederım
hadı bak oncelıgı sana verıyorum yoksa bak senı gecer ben yenı gelın olurum :)

kızlar hepinize gönül dolusu sevgıler ıyıkı varsınız ıyıkı bu topık var
bır cok zor durumda olana care oldu bu topık ınsallah yendıkten sonrada
keske olmasa ama yenı gelıceklere yardım ıcın burda olalım
ceken cekenın halınden anlar inşallah tam destek ıle herkes kurtulucak

merhabalar. oncelikle belirteyim bu sitede yeniyim. bi sorunum var kizlik zari ve iliskiye girememkle ilgili. bir basliga yazdim ama geri donus olmadi malesef. yeni baslik acsam nasil aciliyor bunun icin eski uye mi olmak gerekiyor? kizlik zari kimisinin cok icerde oldugu icin gorunmuyor bilidigim kadariyla ama gorunen kadinlar var. hatta internette 1-2 cm iceride oldugu yaziyor. ben aynaya baktigimda resmen bi et parcasi goruyorum tam icinde bir duvar gibi. erkek arkadasimla denememize ragmen iliskiye giremiyoruz. vajinusmus muyum yoksa zar mi cok kalin bilemedim. bi baslikta zar yirtilmasina ragmen aynada benim gordugum gibi bi et parcasi gordugunu yazan biri olmus. bu tip problem yasayan baska birileri de var mi merak ediyorum. jinekologa gitmek istiyorum, gidecegim de. ancak bu tip bi problem yasayan baska biri varsa ve benimle paylasirsa cok sevinecegim. gercekten cok moralim bozuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…