- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.321
slm kızlar persembe reglım bıttı reglı olunca cok uzulmustum tam egzersıze basladım derken araya sogukluk gırer dıye oylede oldu foruma bıle gırmek gelmedı ıcımden aksam bı bakınayım dedım yıne basaran arkadaslar olmus cok sevındımtabı ben bu gazla hemen aparatımı aldım elıme daha once sadece kulak cubugu deneyebılıyordum okey jel surdum ve bır ayagımı sehpaya bır ayagımı kanepenın uzerıne dogru actım veeee yaklasık 8 cm olan aparatı hemen cuk dıye aldım tam 1 saat boyunca gıt gel yaptım ve gram acı hıssetmedım esımı aradım geldı ve o da gordu bunun cok buyuk ılerleme oldugunu soyledı cunku ben degıl elleme bakamıyordum bıle oraya yapıcam basarıcam sayenınızdeee sızın destegınızleee...
bu arada merak ettıgım bısey var;ıcımde bekletemıyorum aparatı hemen dısarı kayıyo bırakmak beklemek ıstıyorum bu normal mi?
Basardimmm, sonunda basardim kizlar, bitti bu kabus:))) sevincten agliyirum su anda, inanamiyorum ya:)))
calsin davullar:))
ne güzel ya senin adına çok sevindim.gelişme olunca bile nasıl havalara uçuyoruz.bu azimle en yakın zamanda biz de başarıcaz canım..durmak yok...
evet canım aparatla yaptığım zaman bana da öyle oluyodu.vaji onu dışarı itiyo sanki ama sen biraz bastırarak çok değil aynı düzeyde tutmaya çalış.yani bekletmek istiyosan.ben öyle yapıyorum ona alışınca yanması geçince yani nefes alıp ittiriyorum tekrar biraz daha giriyo.fazla zorlamadan o şekilde dene istersen.
cnm,çok sevindim,geçmişler olsun,allah mutluluğunu daiö etsin canım benim gelsin halaylar:
evet canım ben de öyle yapıcam hayırlısıyla bi yıkaniim.heralde bi kaç gün içinde belki de bi günde gelirim bu seviyeye bi aksilik çıkmazsa tabi.dediğim gibi artık korkmuyorum egzersiz yaparken hatta girmediği zaman zorla sokuyorumçok acımasızlaştım ama napiim.zorla derken hemen bırakmıyorum nefes alıyorum bi daha bi daha derken giriyo zaten.aparatı kalınlaştırarak devam edicem.ne kadar güzel gidiyodum yaaa!!neyse nasıl beklicem bilmiyorum eskiden regl dönemimi dört gözle beklerdim şimdi üzülüyorum hahaha inanamıyorum kendime
yanma ve zorlama kesınlıkle olmadı cok rahattım ılk kez bu kadar rahat oldu 3 yıl boyunca yapamadıgım seyı yaptım:)))ama bı turlu ıcınde tutatamadım
HTML:
cok sagol kuzucum yaa:)) inanamiyorum hala:)) hepsi sizlerin destegiyle, iyiki varsiniz:))
İnsallah diger arkadaslar da en kisa surede kurtulurlat:)))
işte içinde tutabilmen için çok hafif bastırman lazım ittirmeden yoksa dışarı fırlıyo.ne güzel madem hiç baskı hissetmiyosun aynen devam et alışştıkça aparatlarını giderek kalınlaştır.senin de mutlu sonun yakındır canım allah yardımcımız olsun.
evet canım hep öyleydik,regl dönemi gelince seviniyoduk,ama senin çok az kaldı başarmana,çok güzel azimle devam ediyosun,çok yakındır senin de halayını da çekmemiz
inşallah ben de çok umutluyum.bu sefer olucak diyorum ya bu forum sayesinde 10 gündür rahat uyku uyuyorum düşüncelerim bitti kendime geldim.ağlama krizlerim bitti daha neler neler....rabbime nasıl şükredicem bilmiyorum size de çok teşekkür ediyorum her zaman duacınızım.
canlar,bende d ungece esımın penısını tam aldm dıyeblrm,eşim le aglama nobe tleri gecıren ben b u site sayesnde burayakadar gelebldm.Eşim preZErwatft takmstı prezertatfn lastgnın oldpu yere kadar grdı.bu harka bıd uyguydu daha ılerıye gdblrmydı blmyrm ama ınsanın kndne guvenı glıo allah herkse nasp etsn.yanlz szlrdeede warmı vajına grışnde etgbi bşi hala gtmedi?
Basardimmm, sonunda basardim kizlar, bitti bu kabus:))) sevincten agliyirum su anda, inanamiyorum ya:)))
calsin davullar:))
canlar,bende d ungece esımın penısını tam aldm dıyeblrm,eşim le aglama nobe tleri gecıren ben b u site sayesnde burayakadar gelebldm.Eşim preZErwatft takmstı prezertatfn lastgnın oldpu yere kadar grdı.bu harka bıd uyguydu daha ılerıye gdblrmydı blmyrm ama ınsanın kndne guvenı glıo allah herkse nasp etsn.yanlz szlrdeede warmı vajına grışnde etgbi bşi hala gtmedi?
slm kızlar persembe reglım bıttı reglı olunca cok uzulmustum tam egzersıze basladım derken araya sogukluk gırer dıye oylede oldu foruma bıle gırmek gelmedı ıcımden aksam bı bakınayım dedım yıne basaran arkadaslar olmus cok sevındımtabı ben bu gazla hemen aparatımı aldım elıme daha once sadece kulak cubugu deneyebılıyordum okey jel surdum ve bır ayagımı sehpaya bır ayagımı kanepenın uzerıne dogru actım veeee yaklasık 8 cm olan aparatı hemen cuk dıye aldım tam 1 saat boyunca gıt gel yaptım ve gram acı hıssetmedım esımı aradım geldı ve o da gordu bunun cok buyuk ılerleme oldugunu soyledı cunku ben degıl elleme bakamıyordum bıle oraya yapıcam basarıcam sayenınızdeee sızın destegınızleee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?