Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba nilay, gecmis olsun oncelikle. aparat derken nasil bisey kastediyorsun. su an bu konulara yabanciyim da biraz. bnm de iliskiye giremem problemim var.

canım gözün aydın, allah başka sıkıntı dert vermesin, nickini görünce ....çocuklar inanın, inanın çocuklar güzel günler göreceğiz, güneşli günler, motorları maviliklere süreceğiz... o şiir geldi aklıma, bizim güneşli günlerimiz de şimdi başlıyor, sana demiştim senin fazla sürmez diye bak üzerinden iki gün geçmedi kararlı olmak yetiyor, darısı diğer arkadaşların başına umarım azmedip yenerler bir an önce.

günaydın Albuneaa, hala şaşkınım eşim de sanki hamileymişim gibi davranmaya başladı ağzından bebekten başka bir laf çıkmaz oldu inşallah o günleri de görürüz

Kızlar, bir kere daha inandım ki Allah kuluna çekemeyeceği üstesinden gelemyeceği derdi vermiyomuş. Ve bu dertten kurtulmanın en önemli şartı sabretmek ve inat etmekmiş. Biz burda her türlü derdimizi sevincimizi paylaştık, başaran arkadaşlar sağolsunlar çok destek verdiler, onlardan öğrendiklerimizi harmanladım be nde sorunumuzum çözümü için:)) Size şöyle anlatayım, inşalla hbenm tecrübem de sizlere yardımcı olabilir:

Cuma günü hiç egzersiz, deneme vs. yapasım gelmiyordu, o gün de venüs le konuşmuştuk, kendini şımart, egzersizi vs düşünme, bunu zorunluluk olarak görme vs gibi öğütler vermişti bana sağolsun. Ben de cuma akşamı eve gittim, hiçbir iş yapmadanbir güzel dinlendim. Cumartesi günü kociş şehir dısına cıkmıştı. Dışarı çıktım işlerimi hallettim alışveriş yaptım. Benimki ne zamnadır saçlarını kestir diyip duruyorsu saçlarımı kestirdim, pek yapmam ama makyaj falan yaptım vs. Akşam kociş gelir gelmez çıkmamız gerekiyordu ama bu ben igördü hafiften bir şok, ok güzelsin bugünvs vs kayınvalidemelre gittik, hiç yapmaz normalde ama mutfaktaım geliyo öpüyo faaln. Akşam eve geldik, yatak odasına geçtik direkt ama ben hiç p..s deneme yapmak istemiyordum, egzersiz yapayı öyle diyordum ve denemedik. Pazar günü, akşam üzeri ben aparatımla egzersiz yapmaya başladım. Önce doktorun verdiği pp.s boyuna yakın aparatla çalıştım çok şükür yanmalarım falan geçmiş. Eşimin p...s bounutunda bir aparat hazırlayıp denemyi düşündüm. Sonra aparatı ucundan sonnuna doğru kalınlaşacak şekilde peçeteyle sarıp streçledim, hafif huni gibi oldu. Sonra onunla denedim, onu da alabildim. Sonra aparatı 15-20 dakika içimde beklettim. Çıkardım, tekrar 10 dakika beklettim ve kocişi çağırdım. Bunlar ıyaparken de femolub kullandım. Kocişle biraz ön sevişme yaptıktan sorna aparatı çıkardım sırt üstü yattım egzersiz yapar gibi ve hemen kocam denedi, vee olduuu:))) Üstelik çok da kolay oldu:)) B uarada ben haal bacaklarımı kasıyordum, dedim bu iş bu gece bitecek, ve eşim altta ben üstte denemeye karar verdim. O da oldu ve böyle iken acı olmadığını farkedince rahatladım ve bacaklarımın kasılması da azaldı. Tekrar sırtüstü yatar poziyona geçtim ve eşim üste çıktı bu defa backalarımın kasılması iyice azaldı hatta sonlara doğru tamamen bitti. Eşim eepy git gel yaptı içimde ama bacaklarım ok ağrıdığı için devam edemedik Bu akşam tekrar deniycem:))

İnşalalh ben de sizlere yardımcı olabilirim:))

günaydın Albuneaa, hala şaşkınım eşim de sanki hamileymişim gibi davranmaya başladı ağzından bebekten başka bir laf çıkmaz oldu inşallah o günleri de görürüz

Sorma canım ya, eşimle benim ok yakın bir arkadaşımızın eşi hamile imiş, ki kız da benim üniversiteden ev arkadaşım. Haberi bana yolda verdi, ".... hamileymiş" diye. Çok şaşırdım sevindim falan. "İnsan özeniyor" demez mi üstüne. Benim eşimin yeğenini ok severiz ikimiz de dün onu sevmeye gittik özledik diye, bu iyiysden iyiye çocuk çok güzel vs demeye başladı:)) DAha 3 aylık evliyim aam ben bile 5-6. ay gibi hamile kalabilir miyim acaba diye düşünmeye başladım:))) Allah inşallah o günleri bize de gösterir canım ya:))

canımm sende yenmişsin hayırlı olsun bu halayda sana bebeişimmm başka der vermesin inşşşş

sen neyle deneme yapıyosun cnm benım 1 tane aparatım var bende buyutmek ıstıyorum muma pamuk sardım ama yapamadım onu tekrra bı denıcem cok az kaldı mutluluga ben artık o kadar ınanıyorumkı bırcok doktora gıttım ama buradakı enerjı cok farklı tamamen ben buralara kadar ılerledıysem hepsı sızın sayenızde ya dun gece mutluluktan uyuyamadımmmm

Kızlar sze dün denediğim aparatı tavsiye ediyorum ucundan gerisine doğru genişleyecek şekilde sarın, çok işe yaradı ben de.

merhaba nilay, gecmis olsun oncelikle. aparat derken nasil bisey kastediyorsun. su an bu konulara yabanciyim da biraz. bnm de iliskiye giremem problemim var.

merhaba cnm oncelıkle hosgeldın aramızaılıskıye gırme gıbı bı problemın varsa bence en dogru yerdesın...aparat ddgım doktora gıttıgımıde bana verılen parmaktan uzun ve bıraz daha kalın sert bı cısım dılator dıye gecıyor ısmı netten arastırabılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…