- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.341
slm kızlar persembe reglım bıttı reglı olunca cok uzulmustum tam egzersıze basladım derken araya sogukluk gırer dıye oylede oldu foruma bıle gırmek gelmedı ıcımden aksam bı bakınayım dedım yıne basaran arkadaslar olmus cok sevındımtabı ben bu gazla hemen aparatımı aldım elıme daha once sadece kulak cubugu deneyebılıyordum okey jel surdum ve bır ayagımı sehpaya bır ayagımı kanepenın uzerıne dogru actım veeee yaklasık 8 cm olan aparatı hemen cuk dıye aldım tam 1 saat boyunca gıt gel yaptım ve gram acı hıssetmedım esımı aradım geldı ve o da gordu bunun cok buyuk ılerleme oldugunu soyledı cunku ben degıl elleme bakamıyordum bıle oraya yapıcam basarıcam sayenınızdeee sızın destegınızleee...
canım senin de gözün aydın, bu aralar senden bekliyordum zaten, kutlarım canım.
günaydın Albuneaa, hala şaşkınım eşim de sanki hamileymişim gibi davranmaya başladı ağzından bebekten başka bir laf çıkmaz oldu inşallah o günleri de görürüz
canım hayırlı uğurlu olsun inşşşhopppaaaa bu halayy sana şekerimmm
canımm sende yenmişsin hayırlı olsun bu halayda sana bebeişimmm başka der vermesin inşşşş
kulak cubugundan aparata gecıs supersın
hadı canım sıra bızde ben enson 13 cm denıyordum 12 de kaldım
ınsallah regl sonu zorlanmadan yıne kaldıgım yerden devam ederım
hadı bak oncelıgı sana verıyorum yoksa bak senı gecer ben yenı gelın olurum :)
kızlar hepinize gönül dolusu sevgıler ıyıkı varsınız ıyıkı bu topık var
bır cok zor durumda olana care oldu bu topık ınsallah yendıkten sonrada
keske olmasa ama yenı gelıceklere yardım ıcın burda olalım
ceken cekenın halınden anlar inşallah tam destek ıle herkes kurtulucak
sen neyle deneme yapıyosun cnm benım 1 tane aparatım var bende buyutmek ıstıyorum muma pamuk sardım ama yapamadım onu tekrra bı denıcem cok az kaldı mutluluga ben artık o kadar ınanıyorumkı bırcok doktora gıttım ama buradakı enerjı cok farklı tamamen ben buralara kadar ılerledıysem hepsı sızın sayenızde ya dun gece mutluluktan uyuyamadımmmm
merhaba nilay, gecmis olsun oncelikle. aparat derken nasil bisey kastediyorsun. su an bu konulara yabanciyim da biraz. bnm de iliskiye giremem problemim var.
Evvvvettt bebişim, başardımmm, Eylül gelini oldum ben de canımmm:)) Darısı senin de başına inşallah:))
sağol canım darısı başına, hadi bakalım az kaldı bir atak da senden bekliyoruz.
inş inşşş ya dua edin bana dört günüm kaldıı bende başarmak istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?