Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tbrıkleeerrrrrrrrrrrrrrrsupersın cnm... oh beeee o bızı yenmeden bız onu yenıyoruzzzzcnm bıde aparatları nasıl hazırlıyosunuz ne ıle yapıyorsunuz bu konuda hıcbır fıkrım yok yardımcı olabılırmısınızz

Canım doktorumun verdiği fallus (dilatior) denen aparatlarla çalışıyordum ben. SAdece dün, doktorun verdiği son aparatın üstüne ucundan geriye doğru kalınlaştıracak şekilde kapıt peete ile sardım sonra streçledim. Onu da prezervatife geçirdim. ucu aynı kalınlıktaydı ama sonuna doğru gittikçe kalınlaştı. Bu aparat çok rahat olsu benim için, hem giriş kolay oldu he mde geriye doğru daha kalın aparatla kaslarım daha çok açılmış oldu:))

tesekkur ederım cnmm benımtek boy aparatım var o zmn mum denıcem ben egzersıze gıdıyorumm hoscakalınnn

nursena sendemi yendin balımmmmmm ? oyyyy maşallah hadi güzel gelinler görüyorsunuzki yenilmeyecek bi şey değil hepiniz bu illetten kurtulabilirsiniz yeterki pes etmeyin inat edin ben bu işi yaparım deyin olacak başka yolu yok

cnmmmm ya o kadar sevindim ki anlatamamm çok mutlu oldum yaww
cnm benim tebrik ederim ne kadar rahatlamışsındır dimi şimdi hadi bakalım belki senden de yakında başka güzel haberler alırız
ama inan bu hafta içinde bekliyodum artık senden muhteşem oldu valla
öpüyorum bitanemmm senii

Tebriklerr canimmm. Allah dualarini kabul etsin inshallah) Şükür)

Basardimmm, sonunda basardim kizlar, bitti bu kabus:))) sevincten agliyirum su anda, inanamiyorum ya:)))
calsin davullar:))

Nasıl çok sevindim- anlatamam- hamd olsun. Tebrikler bitaneemm- sen de başardin. Çokkkk güzelll)

Sen bu işi oldu bil) Kutlarimm))

cnm seni de tebrik ediyorum çok sevindim tatlım
rabbim başka dert vermesin inşallah
kızlarrr hadi bakalım pamuk eller vajiyee kimler kaldı şimdi hadi bakalım azimle egzersizlere devam

Ayy çok sağol canım benim ya, kuşlar gib ihafififm valla. SAbahtan beri salak bir gülünseme var suratımda, herkese söylemek istiyorum başardım diye )

albunea canım seninle detaylı görüşmek istiyorum.:26:öğleden sonra müsait olursan görüşelim yemeğe çıkacam birazdan

- Albuneaa - Gelin Oldu (25.09.2011)
- Aybice - P..s denemesinde
- Buseumut - Tek parmak (misafir molası)
- Ficklebird - ??
- 357saco - ??
- Sy16 - 1 parmak
- pati22 - p..s boyuna yakın aparat egzersizinde
- naz8 - 2 parmak 2 boğum
- Firstnur87 - ??
- pamukelma -??
- akayy - ??
- minelcetin - Gelin Oldu 15.09.2011
- Aytutulması - GElin Oldu 14.09.2011
- benvehedeflerim - ??
- nursena06 - GELİN OLDU- menevis - 2 parmak 2 boğum
- Arzusunrise - Gelin Oldu
- Maviaraba - Gelin Oldu

Kızlar unuttuklarım var mı:))

cnm benıde eklermısın lısteyee bılıosun aparatta artık sorunum yok penıse gecmeyı dusunuyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…