- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.361
Kızlar, bir kere daha inandım ki Allah kuluna çekemeyeceği üstesinden gelemyeceği derdi vermiyomuş. Ve bu dertten kurtulmanın en önemli şartı sabretmek ve inat etmekmiş. Biz burda her türlü derdimizi sevincimizi paylaştık, başaran arkadaşlar sağolsunlar çok destek verdiler, onlardan öğrendiklerimizi harmanladım be nde sorunumuzum çözümü için:)) Size şöyle anlatayım, inşalla hbenm tecrübem de sizlere yardımcı olabilir:
Cuma günü hiç egzersiz, deneme vs. yapasım gelmiyordu, o gün de venüs le konuşmuştuk, kendini şımart, egzersizi vs düşünme, bunu zorunluluk olarak görme vs gibi öğütler vermişti bana sağolsun. Ben de cuma akşamı eve gittim, hiçbir iş yapmadanbir güzel dinlendim. Cumartesi günü kociş şehir dısına cıkmıştı. Dışarı çıktım işlerimi hallettim alışveriş yaptım. Benimki ne zamnadır saçlarını kestir diyip duruyorsu saçlarımı kestirdim, pek yapmam ama makyaj falan yaptım vs. Akşam kociş gelir gelmez çıkmamız gerekiyordu ama bu ben igördü hafiften bir şok, ok güzelsin bugünvs vskayınvalidemelre gittik, hiç yapmaz normalde ama mutfaktaım geliyo öpüyo faaln. Akşam eve geldik, yatak odasına geçtik direkt ama ben hiç p..s deneme yapmak istemiyordum, egzersiz yapayı öyle diyordum ve denemedik. Pazar günü, akşam üzeri ben aparatımla egzersiz yapmaya başladım. Önce doktorun verdiği pp.s boyuna yakın aparatla çalıştım çok şükür yanmalarım falan geçmiş. Eşimin p...s bounutunda bir aparat hazırlayıp denemyi düşündüm. Sonra aparatı ucundan sonnuna doğru kalınlaşacak şekilde peçeteyle sarıp streçledim, hafif huni gibi oldu. Sonra onunla denedim, onu da alabildim. Sonra aparatı 15-20 dakika içimde beklettim. Çıkardım, tekrar 10 dakika beklettim ve kocişi çağırdım. Bunlar ıyaparken de femolub kullandım. Kocişle biraz ön sevişme yaptıktan sorna aparatı çıkardım sırt üstü yattım egzersiz yapar gibi ve hemen kocam denedi, vee olduuu:))) Üstelik çok da kolay oldu:)) B uarada ben haal bacaklarımı kasıyordum, dedim bu iş bu gece bitecek, ve eşim altta ben üstte denemeye karar verdim. O da oldu ve böyle iken acı olmadığını farkedince rahatladım ve bacaklarımın kasılması da azaldı. Tekrar sırtüstü yatar poziyona geçtim ve eşim üste çıktı bu defa backalarımın kasılması iyice azaldı hatta sonlara doğru tamamen bitti. Eşim eepy git gel yaptı içimde ama bacaklarım ok ağrıdığı için devam edemedik Bu akşam tekrar deniycem:))
İnşalalh ben de sizlere yardımcı olabilirim:))
tbrıkleeerrrrrrrrrrrrrrrsupersın cnm... oh beeee o bızı yenmeden bız onu yenıyoruzzzz cnm bıde aparatları nasıl hazırlıyosunuz ne ıle yapıyorsunuz bu konuda hıcbır fıkrım yok yardımcı olabılırmısınızz
Kızlar sze dün denediğim aparatı tavsiye ediyorum ucundan gerisine doğru genişleyecek şekilde sarın, çok işe yaradı ben de.
Canım doktorumun verdiği fallus (dilatior) denen aparatlarla çalışıyordum ben. SAdece dün, doktorun verdiği son aparatın üstüne ucundan geriye doğru kalınlaştıracak şekilde kapıt peete ile sardım sonra streçledim. Onu da prezervatife geçirdim. ucu aynı kalınlıktaydı ama sonuna doğru gittikçe kalınlaştı. Bu aparat çok rahat olsu benim için, hem giriş kolay oldu he mde geriye doğru daha kalın aparatla kaslarım daha çok açılmış oldu:))
sanki üzerimden yük kalktı hala inanamıyorum, eşim de sevinçten havalara uçtu, allahım şükürler olsun. şimdi ben de bumuymuş bana bunca eziyeti çektiren dert diyorum, bi daha yapabilir miyim diye düşünmüyorum çünkü ben parmağı aparatı da bir yaptıktan sonra devamını getirmiştim, artık hergün yaparım çünkü bu aralar ovulasyon dönemim, kızlar ilk yaptığım sizler için dua etmek oldu allahım hepinizin yüzünü güldürsün inşallah, yardım eden, moral veren herkese teşekkür ederim.
Basardimmm, sonunda basardim kizlar, bitti bu kabus:))) sevincten agliyirum su anda, inanamiyorum ya:)))
calsin davullar:))
canlar,bende d ungece esımın penısını tam aldm dıyeblrm,eşim le aglama nobe tleri gecıren ben b u site sayesnde burayakadar gelebldm.Eşim preZErwatft takmstı prezertatfn lastgnın oldpu yere kadar grdı.bu harka bıd uyguydu daha ılerıye gdblrmydı blmyrm ama ınsanın kndne guvenı glıo allah herkse nasp etsn.yanlz szlrdeede warmı vajına grışnde etgbi bşi hala gtmedi?
ayyyyyyyyyy ben doğrumu okudummmmmm yendinmi albuneaaaaaaaaaaaaaa ?????
cnmmmm ya o kadar sevindim ki anlatamamm çok mutlu oldum yaww
cnm benim tebrik ederim ne kadar rahatlamışsındır dimi şimdi hadi bakalım belki senden de yakında başka güzel haberler alırız
ama inan bu hafta içinde bekliyodum artık senden muhteşem oldu valla
öpüyorum bitanemmm senii
Tebriklerr canimmm. Allah dualarini kabul etsin inshallah) Şükür)
Nasıl çok sevindim- anlatamam- hamd olsun. Tebrikler bitaneemm- sen de başardin. Çokkkk güzelll)
Sen bu işi oldu bil) Kutlarimm))
Kızlar hadii, sizden de iy ihaberler bekilyorum:))
albunea canım seninle detaylı görüşmek istiyorum.:26:öğleden sonra müsait olursan görüşelim yemeğe çıkacam birazdan
- Albuneaa - Gelin Oldu (25.09.2011)
- Aybice - P..s denemesinde
- Buseumut - Tek parmak (misafir molası)
- Ficklebird - ??
- 357saco - ??
- Sy16 - 1 parmak
- pati22 - p..s boyuna yakın aparat egzersizinde
- naz8 - 2 parmak 2 boğum
- Firstnur87 - ??
- pamukelma -??
- akayy - ??
- minelcetin - Gelin Oldu15.09.2011
- Aytutulması - GElin Oldu14.09.2011
- benvehedeflerim - ??
- nursena06 - GELİN OLDU- menevis - 2 parmak 2 boğum
- Arzusunrise - Gelin Oldu
- Maviaraba - Gelin Oldu
Kızlar unuttuklarım var mı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?