- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.381
Kızlar hadii, sizden de iy ihaberler bekilyorum:))
günaydın Albuneaa, hala şaşkınım eşim de sanki hamileymişim gibi davranmaya başladı ağzından bebekten başka bir laf çıkmaz oldu inşallah o günleri de görürüz
nabersin canım varmı gelişme
- Albuneaa - Gelin Oldu (25.09.2011)
- Aybice - P..s denemesinde
- Buseumut - Tek parmak (misafir molası)
- Ficklebird - ??
- 357saco - ??
- Sy16 - 1 parmak
- pati22 - p..s boyuna yakın aparat egzersizinde
- naz8 - 2 parmak 2 boğum
- Firstnur87 - ??
- pamukelma -??
- akayy - ??
- minelcetin - Gelin Oldu15.09.2011
- Aytutulması - GElin Oldu14.09.2011
- benvehedeflerim - ??
- nursena06 - GELİN OLDU- menevis - 2 parmak 2 boğum
- Arzusunrise - Gelin Oldu
- Maviaraba - Gelin Oldu
Kızlar unuttuklarım var mı:))
Yes Baby, I did it, I succeeded it:)))
kızlar bende 4-5 haftalık hamileyimbugun ultrasona giricem :) allah kimseye baska dert evrmesin herkesi kurtarsınisteyen herkese de bebiş versin
kızlar bende 4-5 haftalık hamileyimbugun ultrasona giricem :) allah kimseye baska dert evrmesin herkesi kurtarsınisteyen herkese de bebiş versin
başardım kızlar sonunda oldu ben hiç yapamam diyordum ama yaptım hala nasıl oldu anlamadım sadece 10 dakika önce hemen bilgisayarın başına koştum hala bacaklarım titriyor hala inanamıyorum
Kızlar hadii, sizden de iy ihaberler bekilyorum:))
işallah canm yaa bende hernekadar egzersize vakit ayıramasamda çok umutluyum bende yapıcam işallahhhhhyaa walla olcak bu iş yaa aybice duy sesimi bizde başarcaz işallah
duydum canım duydumm başaraz tabbikideee:76: kız bu arada belinay yok ortalıkta nerelerde haberin varmı
Basardimmm, sonunda basardim kizlar, bitti bu kabus:))) sevincten agliyirum su anda, inanamiyorum ya:)))
calsin davullar:))
canlar,bende d ungece esımın penısını tam aldm dıyeblrm,eşim le aglama nobe tleri gecıren ben b u site sayesnde burayakadar gelebldm.Eşim preZErwatft takmstı prezertatfn lastgnın oldpu yere kadar grdı.bu harka bıd uyguydu daha ılerıye gdblrmydı blmyrm ama ınsanın kndne guvenı glıo allah herkse nasp etsn.yanlz szlrdeede warmı vajına grışnde etgbi bşi hala gtmedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?