Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

- Albuneaa - Gelin Oldu (25.09.2011)
- Aytutulması - Gelin Oldu (14.09.2011)
- minelcetin - Gelin Oldu (15.09.2011)
- nursena06 - Gelin Oldu (25.09.2011)
- Arzusunrise - Gelin Oldu
- Maviaraba - Gelin Oldu
- Ezgimm87 - Gelin Oldu
- herseyim-ysf - Gelin Oldu
- nilayy_84 - P..s denemesinde
- Aybice - P..s denemesinde
- Buseumut - Tek parmak (misafir molası)
- Ficklebird - ??
- 357saco - ??
- Sy16 - 1 parmak
- pati22 - p..s boyuna yakın aparat egzersizinde
- naz8 - 2 parmak 2 boğum
- Firstnur87 - ??
- pamukelma -??
- akayy - ??
- benvehedeflerim - ??
- menevis - 2 parmak 2 boğum

maşallah banaaa bugun o kadar cok egzersız yaptımkı ev işi fln hiiiçç yapasım gelmedı:)))aparatı cok rahat alabılıyorum artık hıc sorun kalmadı yanlız muma pamuk sardım strecledim ve prezervatıf gecırdım ama sadece ucunu alabıldım cunku batıyordu sızlamaya basladı bıraktım zorlamım ddım ama sızı devam edıyo bu normalmıı??

inanmıorum sende başardın çok tebrik ediorummmm çokkkkkkk sevindimmmmmmmyaa ben daha eskileri okuorum daha 3gün öncesindeyim dedim bu kız duvağını açmış kesin başarmıştır dayanamadım son sayfaya baktım yenmişsin çok mutlu oldum walla allah başka sıkıntı vermesin işallahhh

Tebrikler kızlar...

işallah canm yaa bende hernekadar egzersize vakit ayıramasamda çok umutluyum bende yapıcam işallahhhhhyaa walla olcak bu iş yaa aybice duy sesimi bizde başarcaz işallah

duydum canım duydumm başaraz tabbikideee:76: kız bu arada belinay yok ortalıkta nerelerde haberin varmı

Son düzenleme:
Basardimmm, sonunda basardim kizlar, bitti bu kabus:))) sevincten agliyirum su anda, inanamiyorum ya:)))
calsin davullar:))

kızlar tebrik ederim inşallah bizlerde buraya başaracağız yazacağız... Allah başka sıkıntı yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…