Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iki parmakta sorunum yok, hatta eşim içerde parmaklarını bile açıyor ama tuhaf hissediyorum açtığı zaman rahatsız oluyorum gibi. dün çok egzersiz yaptım bu hafta içinde halletsem nasıl mutlu olurum allahım. hafta sonu misafirlerim olacak yine, önümüzdeki hafta da birkaç gün kalabilirler. önümüzdeki hafta sonuna kadar halledemezsem misafirlerim gittikten sonra bir kereliğine de olsa psikoloğa gitmeyi düşünüyorum. sonuçta bu iş psikolojik ve hala parmak egzersizlerinde geriliyorum. umarım bu hafta artık biter bu iş de daha fazla uğraşmam.
yenen arkadaşlar olmuş, çok tebrik ediyorum. allah kalanları da kurtarsın :)

Belki güneş bir gün bizim için doğar
Belki korkuları hayallerimiz boğar
O masal günü gelinceye kadar; susuyorum
Susadıkça yüzün düşer aklıma
Korkar oldum düşlemekten

Adını anarım çoğalır sesim
Konuşmaktan düşünmekten özlemekten

Kimse kimsenin herşeyi olamaz-mış
Di'li geçmişten tek yaramsın sen
Sensiz kimse mi kimsesiz miyim bilmem
Hiç bilmek istemem;

Hatta düşünemem
Gel bak bir elimde gökyüzü var hala
Ötekinde kayıp giden yıldızlar la la
Korkular da benim umutlar da
Beni bırakma

teşekkür ederim canım, darısı diğer arkadaşların başına.

cnm seni de tebrik ediyorum çok sevindim tatlım
rabbim başka dert vermesin inşallah
kızlarrr hadi bakalım pamuk eller vajiyee kimler kaldı şimdi hadi bakalım azimle egzersizlere devam

albunea ve nursena ikinizide tebrik ederim Allah başka sıkıntı yaşatmasın darısı başımıza....

canım inşş o haberlerinizide duyarız çok sevindim sizin adınıza

tebrikler canm çok seviindimm sende başardın artık

tebrikler cnmmm allah bidaha yaşatmasınnn

teşekkür ederim arkadaşlar çok mutluyum allahım herkese nasip etsin.

haydi kızlar haydi kızlar haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiii:92:

:82:nirelersesiniz dökülün bakim topiğede kim ne durumda bilelim

biz dün buralardaydık hayatım siz yoktunuz.bi türlü denk gelemiyoruz herkeşler biraradayken raporlarımızı da verdik.bu arada ben üç parmağa geçtim biliyo musun??iki boğuma kadar aldım nasıl havalara uçtum anlatamam fakat sonra bi baktım regl olmuşum...artık beklicem mecbur kızlar bi gerileme olmadığını söylediler inş bnm de öyle olur.

canım gerileme falan olmuyor olsa ben hastalıktan dolayı bayağı ara vermiştim bir kere yaptıktan sonra beyin kabulleniyor gerilerim diye düşünme üç parmak diyosun p... rahat alırsın molada bol bol geçmişi oku rahat nefes alıp vermeyi çalış kendini odakla yani.

evet canım ben de öyle yapıyorum bişey merak ediyorum biraz özel olabilir ama hani parmak ya da aparatla egzersiz yaparken girmediği zaman ayarlıyoruz ya yönünü aşağı yukarı vs..p..s le de aynı sorun oluyomu yoksa o kendiliğinden biliyomu nereye gideceğini.şimdi onu takmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…