- 1 Eylül 2007
- 2.429
- 172
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.401
Allahım bizede nasip etsin bu güzel duyguyu. artık rahat uyumak istiyorum
başardım kızlar sonunda oldu ben hiç yapamam diyordum ama yaptım hala nasıl oldu anlamadım sadece 10 dakika önce hemen bilgisayarın başına koştum hala bacaklarım titriyor hala inanamıyorum
Basardimmm, sonunda basardim kizlar, bitti bu kabus:))) sevincten agliyirum su anda, inanamiyorum ya:)))
calsin davullar:))
kızlar bende 4-5 haftalık hamileyimbugun ultrasona giricem :) allah kimseye baska dert evrmesin herkesi kurtarsınisteyen herkese de bebiş versin
nursena sendemi yendin balımmmmmm ? oyyyy maşallah hadi güzel gelinler görüyorsunuzki yenilmeyecek bi şey değil hepiniz bu illetten kurtulabilirsiniz yeterki pes etmeyin inat edin ben bu işi yaparım deyin olacak başka yolu yok
cnm seni de tebrik ediyorum çok sevindim tatlım
rabbim başka dert vermesin inşallah
kızlarrr hadi bakalım pamuk eller vajiyeekimler kaldı şimdi hadi bakalım azimle egzersizlere devam
albunea ve nursena ikinizide tebrik ederim Allah başka sıkıntı yaşatmasın darısı başımıza....
canım inşş o haberlerinizide duyarız çok sevindim sizin adınıza
tebrikler canm çok seviindimm sende başardın artık
tebrikler cnmmm allah bidaha yaşatmasınnn
kızlar bende 4-5 haftalık hamileyimbugun ultrasona giricem :) allah kimseye baska dert evrmesin herkesi kurtarsınisteyen herkese de bebiş versin
canım inşş o haberlerinizide duyarız çok sevindim sizin adınıza
:82:nirelersesiniz dökülün bakim topiğede kim ne durumda bilelim
biz dün buralardaydık hayatım siz yoktunuz.bi türlü denk gelemiyoruz herkeşler biraradayken raporlarımızı da verdik.bu arada ben üç parmağa geçtim biliyo musun??iki boğuma kadar aldım nasıl havalara uçtum anlatamam fakat sonra bi baktım regl olmuşum...artık beklicem mecbur kızlar bi gerileme olmadığını söylediler inş bnm de öyle olur.
canım gerileme falan olmuyor olsa ben hastalıktan dolayı bayağı ara vermiştim bir kere yaptıktan sonra beyin kabulleniyor gerilerim diye düşünme üç parmak diyosun p... rahat alırsın molada bol bol geçmişi oku rahat nefes alıp vermeyi çalış kendini odakla yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?