Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canlarım hepinize ayr ıayrı çok teeşkkür ediyorum, inşaşşah sizler de başaracaksınız, çok çok az kaldı:)) Aybice, buseumut, belinay, firtsnur87, ficklebird, ve şu an aklıma gelmeyen tüm arkadaşlar, emin olun hi acı vs bişey yok, ve çok kolay olacak:)) Hadi kızlar, son 4 gün, gelin sayısı 8 de, 30 Eylül' e kadar inşallah 10 gelin olcaz, hadi bakalım:)) Çok umutluyum valla sizden:))

canım ben yine kendi elimle yerleştirdim ucunu yolu bulması sorun olmadı kendiliğinden kayıp gidiyor aparatla falan yaparken de yön diye birşey yok aslında tek yön var kastığında kapanıyor birşeye çarpıyor hissi veriyor.

cok tesekkur ederim bilgi verdiginz icin, gecmis olsun, umarim daha da iyiye gider her sey... :)

evet doğru söylüyosun bi tane yol var zaten.bu kadar ayrıntıcı olmasaydım olurdu belki şimdiye kadar.neleri kafaya takıp ertelediğimi bi bilseniz...sağol canım verdiğin bilgiler için.

evet doğru söylüyosun bi tane yol var zaten.bu kadar ayrıntıcı olmasaydım olurdu belki şimdiye kadar.neleri kafaya takıp ertelediğimi bi bilseniz...sağol canım verdiğin bilgiler için.

ben de çok ayrıntıcıyım ve ben de bu yön meselesini çok düşünüyorum. kendim aparatla denerken hep yanlış yerlerdeyim gibi geliyor, kendime zarar verecekmişim gibi geliyor itemiyorum aparatı. o yüzden eşimle yapıyorum egzersizleri zaten. üç parmağa geçmişsen hemen p... dene bence. daha ne kalınlık olacak bitirmişsin sen işi DD
ben de bugün üç parmak deneyeyim madem, korkuyorum biraz ama off

Basardimmm, sonunda basardim kizlar, bitti bu kabus:))) sevincten agliyirum su anda, inanamiyorum ya:)))
calsin davullar:))

canım nasıl sevindim bilemezsin Rabbim mutluluğunu daim etsin

ya ben de neyi bekliyosam anlamadım, hiç vaktim olmuyo diye duruyorum ama, benim vaktim olmaz zaten, biliyordum okul açılınca böyle olacağımı.. akşam bile evde duramıyorum, sürekli bişeyler çıkıyor.. iki gün üç parmak yaptıktan sonra kayganlaştırıcım bitti, ben de egzersiz yapmadım, kayganlaştırıcı da kolay bulunmuyo burda eczanelerde veya medikallerde.. mantar falan olurum diye yapmıyodum da bebeyağıyla, 30 eylül de yaklaşıyo napiim bebeyağıyla yapiim bari, sonra da p..se geçiim bir iki güne haberimi alırsınız inşallah, üç parmak olunca p..ste olur Allahın izniyle..

iki parmağa iyice alıştıktan sonra geç bence.ben öyle yaptım o zaman tırsmıyosun işi bitirdim de ne oldu araya regl girdi neyse vardır bunda da bi hayır.bunca zaman bekledim reglimi bekleyemicem..

iki parmağa iyice alıştıktan sonra geç bence.ben öyle yaptım o zaman tırsmıyosun işi bitirdim de ne oldu araya regl girdi neyse vardır bunda da bi hayır.bunca zaman bekledim reglimi bekleyemicem..

iki parmakta sıkıntım yok ama iki parmaktan sonra üç parmağa geçmedim ben. içerde parmakları açmaya çalıştım. bir deneyeyim üç parmağı bakalım, zor gelirse iki parmağa devam ederim. alışsanız da egzersizlerden önce gerginlik yaşamıyor musunuz siz? ben iki parmağa alıştım ama yine de egzersizden önce stres oluyorum.

ilk başladığım zamanlarda oluyodum ama artık sanırım alıştım eninde sonunda girdiğini biliyorum ve beynimde kabullendi.(baktı kaçış yok)

arkadaslar meraba hosgeldiniz: sizlerle daha tanismadik herhalde, kendimi tanitayim. ben yenenlerdenim, 1aydir izindeydin cumartesi geldim, burda herzaman herkese, ve bana istediginizi sorabilirsiniz,yardimci olmaya hazirim

nasilsiniz neler yapiyorsunuz, hersey yoldami. sizleri cok özledim ben gecmisi daha okuyamadim canim sen ne yaptin basardinmi?

ayyy cnmm bende şimdi gördüm seni nasılsın diye yazacaktım sen benden önce davranmışsın..vajinismus dışında iyiyim elhamdulillah malesef ben yerimde sayıyrm hala inşallah biter birgün...beni boşver sen nasılsın nasıl gidiyr hamilelik,hayat???

arkadaslar meraba hosgeldiniz: sizlerle daha tanismadik herhalde, kendimi tanitayim. ben yenenlerdenim, 1aydir izindeydin cumartesi geldim, burda herzaman herkese, ve bana istediginizi sorabilirsiniz,yardimci olmaya hazirim

canım özüm uzun zamandır yok en son bilgisayarı bozuktu sanırım hala düzelmedi galiba...

kızlar ya ben egzersizlerde 2 parmağımı sokabiliordum cumartesi gnü 2 parmağımı soktum pazar günü yapamadım egzersiz birde eşimle tartışmıştık moralim bozuktu gece barıştık ama sonra o 1 parmağını soktu ama içinde hareket ettirince acıdı yavas yavas cıkarttırdım bugün mumla denedim parmaktan biraz daha kalın baş parmak kalınlığında ama onu sokarken biraz zorlandım normlde 2 parmak kalınlığından az ama zorlandım mumda acaba parmaklamı yapsam yada muma devam mı etsem yoksa ben yapamıcakmıyım :'43:

canını sıkma, insan bazen önceki yaptığının gerisinde olabiliyor. ben de geçen hafta çok kalın bir mumu almayı başarmıştım, sonra başaramadım. ama yine de yavaş yvaş ilerliyorum. demek ki çok gevşek olduğum bir an olmuş yapmışım ama beynim kabullenmemiş o kalınlığı dedim en sonunda. şimdi iki parmaktayım. genelde herkes parmakla tavsiye ediyor, boşluğu hissedip rahatlamak için ama ben başaramıyorum parmakla daha çok korkutuyor beni parmak. benim anladığım asıl olan oraya kalın bir şeyin gire3bileceğini idrak etmek. bunu ister parmakla yap ister mumla ama rahat olman gerekiyor. parmakla rahatsan parmak, mumsa mum. sonuçta sorun bizim kafamızda korkarak ürkerek değil alışarak ilerleyeceğiz. beni kendi parmağım korkutuyor mesela eşimin parmağıyla deniyorum, aslolan rahat olman.

mumla zorlanman cok normal. vajinanin.da zamana ihtiyaci var zaman derken bu sana bagli, parmak egzersislerini ne kadar zamandir yapiyorsun? yeniysen normal yok yeni deyilsen parmagi brak ,bundan sonra mumla calis. yine mumu baslamadan muma hazirlanmak icin parmak yapabilirsin. 1parmak yapabilen arkadas daha cok sevindim yasasin cünkü bazi arkadaslar parmak yapamiyor ama p.... ye en yakin sey parmak etden deriden canli hissedilebilen 1sey.

saol canim ben iyim: rabbime sükür hamilelik iyi gidiyor, hayatda iyi gidiyor hersey yolunda. ozumla özelden yazistik. haberim var. sen anlat ne var ne yok neler yapiyorsun, sen calisiyormuydun?

Son düzenleme:
saol canim ben iyim: rabbime sükür hamilelik iyi gidiyor, hayatda iyi gidiyor hersey yolunda. ozumla özelden yazistik. haberim var. sen anlat ne var ne yok neler yapiyorsun, sen calisiyormuydun?

yok cnm evdeyim çalışmıyorum sen?bizim iş evde temizlik yemek :))kursa gitmeyi düşünüyrm bu ara bakalım kışın evde sıkıcı geçiyor günler bişeyler yapmak lazım...vajiye gelince ben egzersiz yapamıyrm hep p...s deniyrz o şekilde yenmeye çalıştığım için uzuyor zaman sabır etmekten başka çarem yok işte..kaç haftalık oldun bu arada zorluyor mu bebiş seni??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…