- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.421
evet canım ben de öyle yapıyorum bişey merak ediyorum biraz özel olabilir ama hani parmak ya da aparatla egzersiz yaparken girmediği zaman ayarlıyoruz ya yönünü aşağı yukarı vs..p..s le de aynı sorun oluyomu yoksa o kendiliğinden biliyomu nereye gideceğini.şimdi onu takmaya başladım
merhaba cnm oncelıkle hosgeldın aramızaılıskıye gırme gıbı bı problemın varsa bence en dogru yerdesın...aparat ddgım doktora gıttıgımıde bana verılen parmaktan uzun ve bıraz daha kalın sert bı cısım dılator dıye gecıyor ısmı netten arastırabılırsın
canım ben yine kendi elimle yerleştirdim ucunu yolu bulması sorun olmadı kendiliğinden kayıp gidiyor aparatla falan yaparken de yön diye birşey yok aslında tek yön var kastığında kapanıyor birşeye çarpıyor hissi veriyor.
evet doğru söylüyosun bi tane yol var zaten.bu kadar ayrıntıcı olmasaydım olurdu belki şimdiye kadar.neleri kafaya takıp ertelediğimi bi bilseniz...sağol canım verdiğin bilgiler için.
Basardimmm, sonunda basardim kizlar, bitti bu kabus:))) sevincten agliyirum su anda, inanamiyorum ya:)))
calsin davullar:))
ikinci denemeyi ne zaman yapmak gerekir biliyor musun canım
ben de çok ayrıntıcıyım ve ben de bu yön meselesini çok düşünüyorum. kendim aparatla denerken hep yanlış yerlerdeyim gibi geliyor, kendime zarar verecekmişim gibi geliyor itemiyorum aparatı. o yüzden eşimle yapıyorum egzersizleri zaten. üç parmağa geçmişsen hemen p... dene bence. daha ne kalınlık olacak bitirmişsin sen işiDD
ben de bugün üç parmak deneyeyim madem, korkuyorum biraz ama off
iki parmağa iyice alıştıktan sonra geç bence.ben öyle yaptım o zaman tırsmıyosunişi bitirdim de ne oldu araya regl girdi neyse vardır bunda da bi hayır.bunca zaman bekledim reglimi bekleyemicem..
iki parmakta sıkıntım yok ama iki parmaktan sonra üç parmağa geçmedim ben. içerde parmakları açmaya çalıştım. bir deneyeyim üç parmağı bakalım, zor gelirse iki parmağa devam ederim. alışsanız da egzersizlerden önce gerginlik yaşamıyor musunuz siz? ben iki parmağa alıştım ama yine de egzersizden önce stres oluyorum.
nasilsiniz neler yapiyorsunuz, hersey yoldami. sizleri cok özledimben gecmisi daha okuyamadim canim sen ne yaptin basardinmi?
arkadaslar meraba hosgeldiniz: sizlerle daha tanismadik herhalde, kendimi tanitayim. ben yenenlerdenim, 1aydir izindeydin cumartesi geldim, burda herzaman herkese, ve bana istediginizi sorabilirsiniz,yardimci olmaya hazirim
kızlar ya ben egzersizlerde 2 parmağımı sokabiliordum cumartesi gnü 2 parmağımı soktum pazar günü yapamadım egzersiz birde eşimle tartışmıştık moralim bozuktu gece barıştık ama sonra o 1 parmağını soktu ama içinde hareket ettirince acıdı yavas yavas cıkarttırdım bugün mumla denedim parmaktan biraz daha kalın baş parmak kalınlığında ama onu sokarken biraz zorlandım normlde 2 parmak kalınlığından az ama zorlandım mumda acaba parmaklamı yapsam yada muma devam mı etsem yoksa ben yapamıcakmıyım :'43:
kızlar ya ben egzersizlerde 2 parmağımı sokabiliordum cumartesi gnü 2 parmağımı soktum pazar günü yapamadım egzersiz birde eşimle tartışmıştık moralim bozuktu gece barıştık ama sonra o 1 parmağını soktu ama içinde hareket ettirince acıdı yavas yavas cıkarttırdım bugün mumla denedim parmaktan biraz daha kalın baş parmak kalınlığında ama onu sokarken biraz zorlandım normlde 2 parmak kalınlığından az ama zorlandım mumda acaba parmaklamı yapsam yada muma devam mı etsem yoksa ben yapamıcakmıyım :'43:
ayyy cnmm bende şimdi gördüm seni nasılsın diye yazacaktım sen benden önce davranmışsın..vajinismus dışında iyiyim elhamdulillah malesef ben yerimde sayıyrm hala inşallah biter birgün...beni boşver sen nasılsın nasıl gidiyr hamilelik,hayat???
saol canim ben iyim: rabbime sükür hamilelik iyi gidiyor, hayatda iyi gidiyor hersey yolunda. ozumla özelden yazistik. haberim var. sen anlat ne var ne yok neler yapiyorsun, sen calisiyormuydun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?