Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hakkinda hayirlisi canim. ne kursuna gitmeyi düsünüyorsun. 11haftalik oldum 5kilo verdim dogru dürüst yiyemiyorum. her kokuyor tiksiniyorum. hic 1.sey canim cekmiyor, böyle giderse kedi yavrusu dogurucam.

yaslandım sana iyi akşamlar ben kaçıyorum beyim geldi :))sofrayı hazırlayım sonra gelirim burda olursan konuşurz iyi bak kendine...

ben parmkla yapabiliorum ama mumla koly olduğunu sylemiş bazı arkdaşlr oyzden mumla denemkistedim

aslında yeniyim yani 1 kaç gündür yapıorum ve parmakla daha rahattım aslında ozman parmağamı devam etsem en azından 2 parmağa biraz alıştırım sonra eşmin parmagıyla devam edim mumla biraz ara verim :26:

evet bence sen parmak egzersisi yap alisana kadar. nefes al ver sonra parmagi it, yine al ver biraz daha ilerle. ilerlemekten korkma, parmak egzersisini aynanin karsisinda yap: korkularin azalmasi icin alismak icin güvenin artmasi icin aklinla gözün bunun olabilecegine anlamasi idrak etmesi icin vajinismusta olmazsa olmazlarda 1.ri bana göre: egzersisleri aynanin karsisinda yapmak taki korkmadan sikilmadan rahatca aynaya bakmadan parmagini vajinaya koyabilene kadar.

canım bende öyle yapıorum amabugün mumda zorlandım biraz normalde 2 parmak girebilmiştim ama 2 parmak kadar kalınlığı olmayan bir mumla zor girebildim :S

canım 2 parmağı almışsın yine alırsın ama moral şart moralini bozup da geri çekilme hırs yap kendine ince de olsa aparatla çalışmaya başla canım yabancı cisim şart beynin kabullenmesi için yapamam dersen eş parmağı dene ama muhakkak ikisinden birini dene canım kendini sakin ve mutlu hissettiğin zamanlar yap egzersizlerini.

kızlar bana kulak verin lütfen bi kaç gündür mide bulantısı baş ağrısı şikayetlerim var acaba hamis olabilme ihtimalim nedir lütfen cevappq

kızlar bana kulak verin lütfen bi kaç gündür mide bulantısı baş ağrısı şikayetlerim var acaba hamis olabilme ihtimalim nedir lütfen cevappq

47 gün oldu hastalanmadım yeni yendim vajiyi. test yaptım tek çizgi ama yanındaki çizgide sanki çok hafif belirgin çok korkuyorum bende hamileysem die. yarın kan testi yaptırcam bence sende test yaptır. yaaaa çok erken benim için karmakarışığımmmmmmmmm.

canım benim daha regl günü me bi hafta var kime söylesem bu belirtiler hamislerde ileri dönemlerde olur diyolar değilsinDir diyolar canım sıkılıyo ben hamis olmak istiyorum

bayadır yazamadım,cunku bundan bıkaac gun once esımın penısını nerdeyse tama yakın almıstım ,ama sımdı yanı dun gece ssadece yarısı yarıdan sobra kasıomuusm gıemıomus duvR gıbı yapıomusum ya anlamyorm ben rahatt oldgugmu hısswedıordum ( kavga ettık cok bn cok mutsuzum

canım benim daha regl günü me bi hafta var kime söylesem bu belirtiler hamislerde ileri dönemlerde olur diyolar değilsinDir diyolar canım sıkılıyo ben hamis olmak istiyorum

ben vajiyi yeni yendim istiyorumki 1 yıl rahat olayım çok yoruldum çünkü 1 senedir. umarım hamilesindir canım benim arkadaşım dediki çok idrara çıkma olayı en önemli belirtisiymiş sıkışarak eve dönüyordum dedi. baş ağrısıda belirtisiymiş ama insan bu belirtileri duydukça psikolojik olarak etkileniyor tabi. ben seneye olmak istiyordum ama bakalım hayırlısı yarın test yaptırcam.

canım o bendede oluyor bizde dün kavga ettik yendin hala kasıyosun die kızdı o kızınca ben daha da kastım sonra özürdiledi falan ama ben de çok üzüldüm bu da bir süreç galiba bi arkadaşıma anlattım çok normal dedi 2 ay falan anca alışırsın dedi ilk başlarda oluyormuş bende hep ya olmazsa korkusunu yaşadımdan kasıyorum. bende kasmıyorum rahatım diyorum ama kasıyorum ama düşünsene biz oraya bi şey gireceğine inanmazken başardık bu da zamnla düzelecek üzülme daha tecrübesiziz. çaylaklık aşamasındayız. bak ustalık aşamasında coşucaz :)

canım idrara sık çıkma olayı bende de var ama ben Vajiyi yeneli daha iki hafta oldu bu kadar erken değil mi hemen belirti verir mi ki

canım idrara sık çıkma olayı bende de var ama ben Vajiyi yeneli daha iki hafta oldu bu kadar erken değil mi hemen belirti verir mi ki

bende yeni yendim o yüzden istemiyorum zaten çok erken ben de de bel ağrısı var şuan ve o da belirtisiymiş. bi de vajinana ağrı saplanıyor gb olduysa o da spermin yerleşmesi sırasında oluyormuş bende araştırıyorum dünden beri. valla bende 47 gün oldu hastalanmadım teste tek çizgi ama diğeri sanki çok hafif belli en garantisi kan testi yarın yaptırcam kurtulucam kafamdaki sıkıntıdan. internette 2 haftalıkken belirtiler var oluyor yani adet dönemine benzer şeyler gözleniyormuş aslında. ben gece bi kaç kez tuvalete çıkıyorum ama bilmiyorum artık doğrumu bu belirtiler görücez.

canım bi kaç gündür şiddetli baş ağrısı mide bulantısı bel ağrısı sık idrara çıkma mide kazınması sanki hiç Bisi yememiş gibi oluyorum ara kaşıklarima sancı birde gaz sorunum var

bazisinda adet olucakmissin gibi belirtiler bazisinda gününün gecmesine ragmen adet belirtisi hic olmaz. kiminde hemen bulanti kusma, vajinada akinti, gögüslerde agri, kasik agrisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…