- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.441
yok cnm evdeyim çalışmıyorum sen?bizim iş evde temizlik yemek :))kursa gitmeyi düşünüyrm bu ara bakalım kışın evde sıkıcı geçiyor günler bişeyler yapmak lazım...vajiye gelince ben egzersiz yapamıyrm hep p...s deniyrz o şekilde yenmeye çalıştığım için uzuyor zaman sabır etmekten başka çarem yok işte..kaç haftalık oldun bu arada zorluyor mu bebiş seni??
canını sıkma, insan bazen önceki yaptığının gerisinde olabiliyor. ben de geçen hafta çok kalın bir mumu almayı başarmıştım, sonra başaramadım. ama yine de yavaş yvaş ilerliyorum. demek ki çok gevşek olduğum bir an olmuş yapmışım ama beynim kabullenmemiş o kalınlığı dedim en sonunda. şimdi iki parmaktayım. genelde herkes parmakla tavsiye ediyor, boşluğu hissedip rahatlamak için ama ben başaramıyorum parmakla daha çok korkutuyor beni parmak. benim anladığım asıl olan oraya kalın bir şeyin gire3bileceğini idrak etmek. bunu ister parmakla yap ister mumla ama rahat olman gerekiyor. parmakla rahatsan parmak, mumsa mum. sonuçta sorun bizim kafamızda korkarak ürkerek değil alışarak ilerleyeceğiz. beni kendi parmağım korkutuyor mesela eşimin parmağıyla deniyorum, aslolan rahat olman.
mumla zorlanman cok normal. vajinanin.da zamana ihtiyaci var zaman derken bu sana bagli, parmak egzersislerini ne kadar zamandir yapiyorsun? yeniysen normal yok yeni deyilsen parmagi brak ,bundan sonra mumla calis. yine mumu baslamadan muma hazirlanmak icin parmak yapabilirsin. 1parmak yapabilen arkadas daha cok sevindim yasasincünkü bazi arkadaslar parmak yapamiyor ama p.... ye en yakin sey parmak etden deriden canli hissedilebilen 1sey.
yaslandım sana iyi akşamlar ben kaçıyorum beyim geldi :))sofrayı hazırlayım sonra gelirim burda olursan konuşurz iyi bak kendine...
ben parmkla yapabiliorum ama mumla koly olduğunu sylemiş bazı arkdaşlr oyzden mumla denemkistedim
aslında yeniyim yani 1 kaç gündür yapıorum ve parmakla daha rahattım aslında ozman parmağamı devam etsem en azından 2 parmağa biraz alıştırım sonra eşmin parmagıyla devam edim mumla biraz ara verim :26:
evet bence sen parmak egzersisi yap alisana kadar. nefes al ver sonra parmagi it, yine al ver biraz daha ilerle. ilerlemekten korkma, parmak egzersisini aynanin karsisinda yap: korkularin azalmasi icin alismak icin güvenin artmasi icin aklinla gözün bunun olabilecegine anlamasi idrak etmesi icin vajinismusta olmazsa olmazlarda 1.ri bana göre: egzersisleri aynanin karsisinda yapmak taki korkmadan sikilmadan rahatca aynaya bakmadan parmagini vajinaya koyabilene kadar.
allah razı olsun ya üşenmeyip vakit ayırıyosunuz hakkınızı helal edin.inşallah canım dediğin gibi olur bana da öyle geliyo sonuçta rabbim ona uygun yapıda yaratmıştır muhakkak.biz uygun olmayan herşeyle meşgul ettik orasını.inşallah şu reglim bitsin bi an önce de başliim egzersize hemen.
kızlar bana kulak verin lütfen bi kaç gündür mide bulantısı baş ağrısı şikayetlerim var acaba hamis olabilme ihtimalim nedir lütfen cevappq
allah razı olsun ya üşenmeyip vakit ayırıyosunuz hakkınızı helal edin.inşallah canım dediğin gibi olur bana da öyle geliyo sonuçta rabbim ona uygun yapıda yaratmıştır muhakkak.biz uygun olmayan herşeyle meşgul ettik orasını.inşallah şu reglim bitsin bi an önce de başliim egzersize hemen.
47 gün oldu hastalanmadım yeni yendim vajiyi. test yaptım tek çizgi ama yanındaki çizgide sanki çok hafif belirgin çok korkuyorum bende hamileysem die. yarın kan testi yaptırcam bence sende test yaptır. yaaaa çok erken benim için karmakarışığımmmmmmmmm.
47 gün oldu hastalanmadım yeni yendim vajiyi. test yaptım tek çizgi ama yanındaki çizgide sanki çok hafif belirgin çok korkuyorum bende hamileysem die. yarın kan testi yaptırcam bence sende test yaptır. yaaaa çok erken benim için karmakarışığımmmmmmmmm.
canım benim daha regl günü me bi hafta var kime söylesem bu belirtiler hamislerde ileri dönemlerde olur diyolar değilsinDir diyolar canım sıkılıyo ben hamis olmak istiyorum
bayadır yazamadım,cunku bundan bıkaac gun once esımın penısını nerdeyse tama yakın almıstım ,ama sımdı yanı dun gece ssadece yarısı yarıdan sobra kasıomuusm gıemıomus duvR gıbı yapıomusum ya anlamyorm ben rahatt oldgugmu hısswedıordum( kavga ettık cok bn cok mutsuzum
ben vajiyi yeni yendim istiyorumki 1 yıl rahat olayım çok yoruldum çünkü 1 senedir. umarım hamilesindir canım benim arkadaşım dediki çok idrara çıkma olayı en önemli belirtisiymiş sıkışarak eve dönüyordum dedi. baş ağrısıda belirtisiymiş ama insan bu belirtileri duydukça psikolojik olarak etkileniyor tabi. ben seneye olmak istiyordum ama bakalım hayırlısı yarın test yaptırcam.
ben vajiyi yeni yendim istiyorumki 1 yıl rahat olayım çok yoruldum çünkü 1 senedir. umarım hamilesindir canım benim arkadaşım dediki çok idrara çıkma olayı en önemli belirtisiymiş sıkışarak eve dönüyordum dedi. baş ağrısıda belirtisiymiş ama insan bu belirtileri duydukça psikolojik olarak etkileniyor tabi. ben seneye olmak istiyordum ama bakalım hayırlısı yarın test yaptırcam.
canım idrara sık çıkma olayı bende de var ama ben Vajiyi yeneli daha iki hafta oldu bu kadar erken değil mi hemen belirti verir mi ki
bende yeni yendim o yüzden istemiyorum zaten çok erken ben de de bel ağrısı var şuan ve o da belirtisiymiş. bi de vajinana ağrı saplanıyor gb olduysa o da spermin yerleşmesi sırasında oluyormuş bende araştırıyorum dünden beri. valla bende 47 gün oldu hastalanmadım teste tek çizgi ama diğeri sanki çok hafif belli en garantisi kan testi yarın yaptırcam kurtulucam kafamdaki sıkıntıdan. internette 2 haftalıkken belirtiler var oluyor yani adet dönemine benzer şeyler gözleniyormuş aslında. ben gece bi kaç kez tuvalete çıkıyorum ama bilmiyorum artık doğrumu bu belirtiler görücez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?