- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.461
bende yeni yendim o yüzden istemiyorum zaten çok erken ben de de bel ağrısı var şuan ve o da belirtisiymiş. bi de vajinana ağrı saplanıyor gb olduysa o da spermin yerleşmesi sırasında oluyormuş bende araştırıyorum dünden beri. valla bende 47 gün oldu hastalanmadım teste tek çizgi ama diğeri sanki çok hafif belli en garantisi kan testi yarın yaptırcam kurtulucam kafamdaki sıkıntıdan. internette 2 haftalıkken belirtiler var oluyor yani adet dönemine benzer şeyler gözleniyormuş aslında. ben gece bi kaç kez tuvalete çıkıyorum ama bilmiyorum artık doğrumu bu belirtiler görücez.
iyi geceler kızlar...artık bende yüzleşmeliyim.6 aylık evliyim.hiçbirşey yapamadım.saatlerdir sitedeki yorumları okuyorum.biraz umutlandım.benimde yenmem lazım kendi çabalarımla..yardım edin lütfen..((
canım yazıp hemen kaçıyorsunuz geçmişi okumakla olmuyor kendinizi olayın bir parçası gibi görmelisiniz içinde yer almanız lazım herkes birbirini motive ediyor gaz veriyor egzersizleri yaptınız mı diye denetliyor biraz vakit ayırıp ne aşamadasınız nerde takılıyosunuz yazsanız emin olun biri mutlaka yardımcı olur.
ya bılmıyorum arkadasım,, ama ben cok zorlsnıyorum nefes alıs verısı yapıyorum bu usuru sey sadec yarısı ıcınmı bıkere tam oldu sonrası yok ,sızce en uygun pozısyon hangısıdr
iyi geceler kızlar...artık bende yüzleşmeliyim.6 aylık evliyim.hiçbirşey yapamadım.saatlerdir sitedeki yorumları okuyorum.biraz umutlandım.benimde yenmem lazım kendi çabalarımla..yardım edin lütfen..((
bu arada 2 denemeyi de yaptım kızlar ama 1-2 kez tam anlamıyla girdikten sonra bıraktım hiç öyle acı sızı baskı kırmızı falan yok o bölge hariç bütün gövdem ağrıyor sanki çok ağır spor yapmışım da hamlamışım gibi eşime de sinir oldum o kadar sene katlanan bekleyen adam sabırsızlanıp duruyor tam anlamıyla alışmak için zamana ihtiyacım var diyorum oooo beyfendi tam destek olacağı yerde beni iyice geriyor ya.
kaçmıyorum aslında.sadece çok yeniyim.bu siteyede bunun için üye oldum.birkaç gündür kegel egzersizleri yapıyorum.parmak egzersizlerine geçmeyi düşünüyorum.biraz denedim ama zorlanıyorum.
cnm öyle sabırsızlanıyolar,ama onları da anlamak lazım çok sabrettiler,ilk gün benim de vücudum çok ağrımıştı,ama diğer denemelerde ağrım olmadı,ben yendiğimden beri hergün yapıyoruz biz,gittikçe de çok daha güzel oluyo,sen de rahat olmaya çalış canım,ben hep şey düşünüyorum bir kere yendim bi daha geri gelmeyecek sen de öyle düşünmeye çalış,biliyorum hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz ama bu tecrübeyle olan bişey benim anladığım,o yüzden hergün deniyorum ben ve öğrenmeye çalışıyorum,ilk bikaçında ben alttayken yapıyosuk şimdi artık ben üstteyken daha rahat alıyorum ve daha çok sevk alıyorum,böyle böyle öğrencez ve alışcaz canım bu da böyle bi süreç,ama hiç canını sıkma,erkekler öyle ,bi de onların açısından bakmak lazım hakkaten iyi sabrettiler ,bekledikleri oldu bi daha sıkıntı yaşamak istemiyolar,benim eşimin yürüyüşü bile değişti,benim de güvenim geldi,öğrencez canım bu süreci herşey çok güzel olacak,sadece rahat olmaya ve ben zevk alcam diye ilişkiye başla.
canım hosgeldin! bu siteyi kesfetmekle sorununun cözümüne dair kocamaaaan bir adım attın. sayfaları güzelce okuduysan egzersizlere dair ufak ufak bilgi sahibi olmussundur. simdi senden isteğim ''ben yapamam'' cümlesini kafandan atman. artık burdasın ve yapamam diye bişey yok. egzersizlerini ertelemeden basla hemen su an hatta. bugün yarın derken ayların gecer!! al bi ayna gec karsısına,incele vajiyi,orada bi bosluk olduğunu fark et. internetten vaji resimlerine bak alıstır kendini. sonra basla parmak egzersizlerine,belki heyecandan bacakların titrer,basın döner. hepimize oldu. ama gececek. yavas yavas kücük parmağını sokmaya calıs. bir boğum iki boğum derken tamamı girecektir. yeterki kendini sıkma,sıkarsan acır cünkü,acıyan kasların zaten.parmağının tamamını ittir yanma olabilir ama tamamı girince yanma geciyor. evde bebeyağı ya da bepanten varsa hemen bugün basla. yoksa yarın eczaneye git kayganlastırıcı jel ve eldiven al kendine. ameliyat eldiveni. basarılar dilerim sana güzelim,pes etmeden her gün egzersizini yaparsan ennn gec 2 ay! ben 1 ay 10 günde yendim.denemeler sırasında panik atak sinir krizi her türlü sacma hareketi yapan ben basardıysam herkes basarırrrrrrr!!!!!!
güzelim eşin tek parmağının tamamını sokuyorsa mükemmel. soksun orada daireler cizsin esnetmek için.git gel yapsın yavas yavas. tek parmağa iyice alıstıktan sonra iki parmak için zorla kendini. eşim 2 parmağını soktuktan sonra basarmıstım ben. tabi kendini hazır hissetmezsen penis boyutuna yakın bir aparatla da devam edebilirsin 2 parmaktan sonra. aparattan kastım przrvtf gecirilmiş mum olabilir mesela.ondan sonra zaten yeterince esniyor ve hazır hale geliyor orası.cok güzel ilerliyorsun bence sonuca epey yaklasmıssın böyle devam et!canısı ben nypcgmı unuuttm bna bştan anlatrmsn.bde eşm tek parmak tam sokuo,2parmk ta yarm penıste yarm.smdı napaym bn?napacm
Canlarım hepinize ayr ıayrı çok teeşkkür ediyorum, inşaşşah sizler de başaracaksınız, çok çok az kaldı:)) Aybice, buseumut, belinay, firtsnur87, ficklebird, ve şu an aklıma gelmeyen tüm arkadaşlar, emin olun hi acı vs bişey yok, ve çok kolay olacak:)) Hadi kızlar, son 4 gün, gelin sayısı 8 de, 30 Eylül' e kadar inşallah 10 gelin olcaz, hadi bakalım:)) Çok umutluyum valla sizden:))
kızlar bana kulak verin lütfen bi kaç gündür mide bulantısı baş ağrısı şikayetlerim var acaba hamis olabilme ihtimalim nedir lütfen cevappq
ya kızlar muma pamuk ve strec sardım uzerıne prezervatıf gecırdım cok yanma oluyor cok canım sıkıldı aparatta sorun yok cok sukur ama moralımbozuluyor yıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?