Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ya kıyamam.ama yenen arkadaşlar da yani bazıları diyo ya bazen yarısı oluyomuş bazen hepsi...sen de yeni yeni ilişkiye girdiğin için kafan ilişki esnasında hala ordadır tahminimce.o yüzden de muhtemelen farkında olmadan kasıyosundur.zaten biz kendimizi hep rahat zannediyoruz farkında olmadan oluyo ne oluyosa bunun için canını sıkma hayatım içine aldıysan yine olur.kapanmadı ya orası..

iyi geceler kızlar...artık bende yüzleşmeliyim.6 aylık evliyim.hiçbirşey yapamadım.saatlerdir sitedeki yorumları okuyorum.biraz umutlandım.benimde yenmem lazım kendi çabalarımla..yardım edin lütfen..((

hiiiç sıkılma hayatım burdaki tüm kızlar(allah onlardan razı olsu)doktorları cebinden çıkartırlar bir de aynı sorunu hepimiz yaşadığımız için karşındakine daha iyi yardımcı oluyosun.sen ne aşamadasın neler yaptın şimdiye kadar anlat ona göre yardımcı olalım biz de.ama yazıp gidiyosunuz bikaç kişi öyle yapmıştı çünkü.belki de yendiler bilemiyorum ama bu sorununuz devam ettikçe bu siteden ayrılmayın derim.buradaki herkes yardımcı olucaktır emin ol.

fıcklebırd arkadaşm.blmyrm ya kapanmadı ama bukafamı neyapacgmda ordn alacgm.bn anlamyrm buyapanlar hemen nsl alyo .( braz egzersz yapayım bari bizım eşlerede yazkya

ya bişi sorucam özel olmazsa hergün hergün canınız nasıl istiyo ya da o kayganlığı nasıl sağlıyosunuz.zevke gelmeden zor olur çünkü.evlenen arkadaşlarımdan biliyorum hergün mümkün değil yapamıolar iki günde bi falan yapıyolarmış onda da sızı oluyomuş.ama biz orayı alıştırdığımız için mi öyle oluyo acaba??ben de yendikten sonra alışmak için hergün yapmak istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum

ha bi de egzersiz yapıp öyle mi başlıyosunuz ilişkiye??nasıl olcak ya bnm o günlerime daha çok var ama ayrıntıcıyım işte napiim.şimdiden kuruyorum kafamda şöyle olur böyle olue die..

fıcklebırd arkadaşm.blmyrm ya kapanmadı ama bukafamı neyapacgmda ordn alacgm.bn anlamyrm buyapanlar hemen nsl alyo .( braz egzersz yapayım bari bizım eşlerede yazkya

evet madem egzersiz yap denemeden önce orası bayağı açılsın sonra p..se geç.en azından kafan daha rahat olur ve kendini daha çok verirsin ilişkiye.ayrıca o yapanlar hemen almıyolar anlatıyolar ya uzun uzun önce egzersiz yaptık diye moralini hiç bozma canım lütfen.kafanı ordan uzaklaştırdığın anda olucaktır buna inan.ben daha p..s aşamasında değilim ama inan kafam çok rahat egzersizlerle biz zaten kafamızı rahatlattık en zor dönemi aştık bunu mu yapamicaz.alışma dönemindesindir canım inan bu da geçicek.

canım niye özel olsun,valla istiyorum eşim de istiyo,bugün ara verdik mesela,zamanla azalacak tabiki,ben merakımdan ve öğrenmek istediğimden yapıyorum aynı şekilde eşim de öyle 3,5 sene sabretti,o da istiyo,egzersiz falan da yapmıyorum,ben ilk gün aparatlarımı attım zaten,normal sevişmeyle yani,tabi bazen yeteri kadar ıslanamıyosun,o zaman da kayganlaştırıcı kullanıyorum

ha bi de canım sızı falan da olmuyo bende,sanırım istemekle ilgili bişey bu,ben yenmeden önce sevişirken öpüşürken bile canım yanardı,isteksizdim çünkü,zevk almazdım özellikle son zamanlarda,ama şimdi istiyorum ve ilerleme gördükçe kendimi daha iyi hissediyorum,tabi bu kişiden kişiye değişir,ama ben bunun denedikçe daha iyi öğrenileceğine ve zevk alınabileceğine inanıyorum.

teşekkür ederim canım aydınlattığın için.inşallah bnm de öyle olur açıkçası önce egzersiz yapıp sonra ilişkiye girmek bana çok itici geliyo.ama olmazsa başka çare yok...

Kızlar sze dün denediğim aparatı tavsiye ediyorum ucundan gerisine doğru genişleyecek şekilde sarın, çok işe yaradı ben de.
bende oyle yapıyorum alt govde enaz 1 cm daha kalın sagol bılgılendırme ıcın ..

ya kızlar muma pamuk ve strec sardım uzerıne prezervatıf gecırdım cok yanma oluyor cok canım sıkıldı aparatta sorun yok cok sukur ama moralımbozuluyor yıne
canım kagıt havluda sar ıstersen pamugun uzerıne

yanma her kalınlastırmamda bendede oluyor aşısıncao kalınlığa gecıyor
korkma normal yanı eskıden tek parmak sokamazken canım yanıyorken
sımdı kupkuru ıken sankı kurdanmıs gıbı sorunsuz gecıyor

teşekkür ederim canım aydınlattığın için.inşallah bnm de öyle olur açıkçası önce egzersiz yapıp sonra ilişkiye girmek bana çok itici geliyo.ama olmazsa başka çare yok...

ıkımızde aynı seylerı dusunuyoruz sorularına bakıyorumda
acaba yön bulmad asorun olcakmı dıyorum bende bazen yonu bulamıyor gıbı oluyorum egsersızde
sonra ılla her seferınde onceden egsersızmı yapcaz off sorularda sorular
ama bunları gerı plana atıp bız dırek amacımıza odaklanalım basarıya ;(

bugun 4 saat bile uyumadım cok yorgundum mısafir agırladım 3 ayrı ayrı
arada 1 saat bos vaktım varken regl bıttı sandım egsersız denıyım dedım o yorgunlukla ve yoğunlukta
fecı gazdayım bende yenmek ıstıyorum
once moralım sıfırlandı regl oldugum gun kullandıgım aparatı alamadım
yılmadım once tek parmaktan baslayıp 11.5 cm kadar aparatla geldım
mısafir gelıcek dıye egsersızı orda bıraktım sonrası farkettım kı regl bıtmemıs
ama inşallah bugun bıter mısaıfr yogunlugum cok var bu ara ama neolursa olsun
egsersızı bırakmıcam 30 eylule yetısmek ıstıyorum
bende kurtulmak ıstıyorum esım herkese seneye baba olucağını söyluyor

canım ben daha 2.denememi yaptım egzersiz yapıyorum hala, reglime bir hafta var hergün deneyim de beynim iyice alışsın vaji olmayanların bile bir alışma süreci var çünkü yeni bir deneyim, hergün olur niye olmasın, ben arkadaşlarımla bu konuları konuşabilen biri değilim keşke olsaydım biraz bilgi sahibi olurdum, uyarıldıktan sonra ıslanma zaten oluyor canım bırak hergünü günde birkaç defa da mümkün ama biz klitoris orgazmdan yaşıyorduk vajinal orgazma geçişimiz zamanla olacak, farklı bir duygu yavaş yavaş haz almaya başlıyosun, bir de adamları aç bıraktık bunca yıl şimdi tut tutabilirsen ki regl günlerim hariç zaten beni hiç rahat bırakmadı şimdi zevkine varmışken bırakır mı? biz de zevk almaya odaklanalım canım doğanın kanunu.

canım benim denediğim aparat o kalınlıkta yoktu seninki bayağı kalın nerdeyse p... yakın senin bitti aslında ama cesaret edemiyosun aparatı içinde biraz fazla bekletmeyi dene, bugün yarın bitecek senin hem regl sonrası daha rahat oluyor diyor arkadaşlar, herkese seviniyorum yendikçe ama senle yardma ayrı sevineceğim çünkü zaman olarak çok fazla çekmişsiniz, hadi canım sen çok azimlisin yaparsın.

Günaydın kızlar, nasılsınız bakalım bu sabah? Nursena cım online görüyorum seni, nasıl gidiyo alışma evresi:)?

Ben ilk deneme sonrası üzerimden kamyon geçmiş gibiyim kızlar, her yermi ağrıyo, saatlerce spor yapmışım gibi. Kociş de pek yorulmuş ilk denemede, dün eve gider gitmez noktayı koydu, her yerim dökülüyor bugün denemeyelim diye ama ben yine de aparatımla egzersizimi yaptım, 1 ay boyunca ya aparat ya p..s bş bırakmıycam hazır yenmişken:)) Size birşey sormak istiyorum, yenen kızlar hangi doğum kontrol yöntemini tercih ediyorsunuz?

Pati22' cim, canımcım, oluyor böyle şeyler, benim de tahriş, regl, misafir vs bir sürü şey gird iaraya, önemli oaln vazgeçmemek, pes etmemek. Eminim sen de 30 Eylül gelini oalcaksın:))

günaydın canım benim de aynı çok spor yapıp da hamlamış gibiyim ama dün denedim 1-2 kez denedim tam anlamıyla girdi ama devam ettiremedim çok fazla belim ağrıyordu eşim de aceleci davrandı sinirlendim bıraktım yine de içimde ya bi daha alamazsam korkusu var o yüzden hergün yapacam alışsın biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…