- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.481
bayadır yazamadım,cunku bundan bıkaac gun once esımın penısını nerdeyse tama yakın almıstım ,ama sımdı yanı dun gece ssadece yarısı yarıdan sobra kasıomuusm gıemıomus duvR gıbı yapıomusum ya anlamyorm ben rahatt oldgugmu hısswedıordum( kavga ettık cok bn cok mutsuzum
iyi geceler kızlar...artık bende yüzleşmeliyim.6 aylık evliyim.hiçbirşey yapamadım.saatlerdir sitedeki yorumları okuyorum.biraz umutlandım.benimde yenmem lazım kendi çabalarımla..yardım edin lütfen..((
cnm öyle sabırsızlanıyolar,ama onları da anlamak lazım çok sabrettiler,ilk gün benim de vücudum çok ağrımıştı,ama diğer denemelerde ağrım olmadı,ben yendiğimden beri hergün yapıyoruz biz,gittikçe de çok daha güzel oluyo,sen de rahat olmaya çalış canım,ben hep şey düşünüyorum bir kere yendim bi daha geri gelmeyecek sen de öyle düşünmeye çalış,biliyorum hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz ama bu tecrübeyle olan bişey benim anladığım,o yüzden hergün deniyorum ben ve öğrenmeye çalışıyorum,ilk bikaçında ben alttayken yapıyosuk şimdi artık ben üstteyken daha rahat alıyorum ve daha çok sevk alıyorum,böyle böyle öğrencez ve alışcaz canım bu da böyle bi süreç,ama hiç canını sıkma,erkekler öyle ,bi de onların açısından bakmak lazım hakkaten iyi sabrettiler ,bekledikleri oldu bi daha sıkıntı yaşamak istemiyolar,benim eşimin yürüyüşü bile değişti,benim de güvenim geldi,öğrencez canım bu süreci herşey çok güzel olacak,sadece rahat olmaya ve ben zevk alcam diye ilişkiye başla.
fıcklebırd arkadaşm.blmyrm ya kapanmadı ama bukafamı neyapacgmda ordn alacgm.bn anlamyrm buyapanlar hemen nsl alyo .( braz egzersz yapayım bari bizım eşlerede yazkya
ya bişi sorucam özel olmazsa hergün hergün canınız nasıl istiyo ya da o kayganlığı nasıl sağlıyosunuz.zevke gelmeden zor olur çünkü.evlenen arkadaşlarımdan biliyorum hergün mümkün değil yapamıolar iki günde bi falan yapıyolarmış onda da sızı oluyomuş.ama biz orayı alıştırdığımız için mi öyle oluyo acaba??ben de yendikten sonra alışmak için hergün yapmak istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum
canım niye özel olsun,valla istiyorum eşim de istiyo,bugün ara verdik mesela,zamanla azalacak tabiki,ben merakımdan ve öğrenmek istediğimden yapıyorum aynı şekilde eşim de öyle 3,5 sene sabretti,o da istiyo,egzersiz falan da yapmıyorum,ben ilk gün aparatlarımı attım zaten,normal sevişmeyle yani,tabi bazen yeteri kadar ıslanamıyosun,o zaman da kayganlaştırıcı kullanıyorum
ha bi de canım sızı falan da olmuyo bende,sanırım istemekle ilgili bişey bu,ben yenmeden önce sevişirken öpüşürken bile canım yanardı,isteksizdim çünkü,zevk almazdım özellikle son zamanlarda,ama şimdi istiyorum ve ilerleme gördükçe kendimi daha iyi hissediyorum,tabi bu kişiden kişiye değişir,ama ben bunun denedikçe daha iyi öğrenileceğine ve zevk alınabileceğine inanıyorum.
bende oyle yapıyorum alt govde enaz 1 cm daha kalın sagol bılgılendırme ıcın ..Kızlar sze dün denediğim aparatı tavsiye ediyorum ucundan gerisine doğru genişleyecek şekilde sarın, çok işe yaradı ben de.
canım kagıt havluda sar ıstersen pamugun uzerıneya kızlar muma pamuk ve strec sardım uzerıne prezervatıf gecırdım cok yanma oluyor cok canım sıkıldı aparatta sorun yok cok sukur ama moralımbozuluyor yıne
teşekkür ederim canım aydınlattığın için.inşallah bnm de öyle olur açıkçası önce egzersiz yapıp sonra ilişkiye girmek bana çok itici geliyo.ama olmazsa başka çare yok...
ya bişi sorucam özel olmazsa hergün hergün canınız nasıl istiyo ya da o kayganlığı nasıl sağlıyosunuz.zevke gelmeden zor olur çünkü.evlenen arkadaşlarımdan biliyorum hergün mümkün değil yapamıolar iki günde bi falan yapıyolarmış onda da sızı oluyomuş.ama biz orayı alıştırdığımız için mi öyle oluyo acaba??ben de yendikten sonra alışmak için hergün yapmak istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum
bugun 4 saat bile uyumadım cok yorgundum mısafir agırladım 3 ayrı ayrı
arada 1 saat bos vaktım varken regl bıttı sandım egsersız denıyım dedım o yorgunlukla ve yoğunlukta
fecı gazdayım bende yenmek ıstıyorum
once moralım sıfırlandı regl oldugum gun kullandıgım aparatı alamadım
yılmadım once tek parmaktan baslayıp 11.5 cm kadar aparatla geldım
mısafir gelıcek dıye egsersızı orda bıraktım sonrası farkettım kı regl bıtmemıs
ama inşallah bugun bıter mısaıfr yogunlugum cok var bu ara ama neolursa olsun
egsersızı bırakmıcam 30 eylule yetısmek ıstıyorum
bende kurtulmak ıstıyorum esım herkese seneye baba olucağını söyluyor
bugun 4 saat bile uyumadım cok yorgundum mısafir agırladım 3 ayrı ayrı
arada 1 saat bos vaktım varken regl bıttı sandım egsersız denıyım dedım o yorgunlukla ve yoğunlukta
fecı gazdayım bende yenmek ıstıyorum
once moralım sıfırlandı regl oldugum gun kullandıgım aparatı alamadım
yılmadım once tek parmaktan baslayıp 11.5 cm kadar aparatla geldım
mısafir gelıcek dıye egsersızı orda bıraktım sonrası farkettım kı regl bıtmemıs
ama inşallah bugun bıter mısaıfr yogunlugum cok var bu ara ama neolursa olsun
egsersızı bırakmıcam 30 eylule yetısmek ıstıyorum
bende kurtulmak ıstıyorum esım herkese seneye baba olucağını söyluyor
Günaydın kızlar, nasılsınız bakalım bu sabah? Nursena cım online görüyorum seni, nasıl gidiyo alışma evresi:)?
Ben ilk deneme sonrası üzerimden kamyon geçmiş gibiyim kızlar, her yermi ağrıyo, saatlerce spor yapmışım gibi. Kociş de pek yorulmuş ilk denemede, dün eve gider gitmez noktayı koydu, her yerim dökülüyor bugün denemeyelim diye ama ben yine de aparatımla egzersizimi yaptım, 1 ay boyunca ya aparat ya p..s bş bırakmıycam hazır yenmişken:)) Size birşey sormak istiyorum, yenen kızlar hangi doğum kontrol yöntemini tercih ediyorsunuz?
günaydınlar........[/QUOTE
Günaydın canım, ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?