- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.501
aparatı bekletmede sorun yok sadece gıt gel yapamıyorum ama bunuda takmıyorum p. bekı oyle olmaz dıyecanım benim denediğim aparat o kalınlıkta yoktu seninki bayağı kalın nerdeyse p... yakın senin bitti aslında ama cesaret edemiyosun aparatı içinde biraz fazla bekletmeyi dene, bugün yarın bitecek senin hem regl sonrası daha rahat oluyor diyor arkadaşlar, herkese seviniyorum yendikçe ama senle yardma ayrı sevineceğim çünkü zaman olarak çok fazla çekmişsiniz, hadi canım sen çok azimlisin yaparsın.
Pati22' cim, canımcım, oluyor böyle şeyler, benim de tahriş, regl, misafir vs bir sürü şey gird iaraya, önemli oaln vazgeçmemek, pes etmemek. Eminim sen de 30 Eylül gelini oalcaksın:))
Günaydın herkeseee nasılsınız kızlar
ben bu aralar nadir gelebilliyorum malesef pati meraba nasılsın kızların yazdıklarından okuduğum kadarıyla az kalmış inşallah cnm senin de nasıl gidiyo egzersizler
cnm bence p...e yakın aparat alabiliyosan denemeyi dene derim
ki ben sadece 2 parmağı da bi kaç kez denedikten sonra olmuştu şükür ve o da eş parmağıyla
yani mesele gerçekten kafada bitirme olayı
eşimin tepkisi demişsin ama bi noktadan sonra aprattan çok deneme önemli
inşallah fazla uzamadan en kısa zamanda iyi haberlerini bekliyoruz cnm
kafamdakı aparat boyutuna geldıgımde tamamdır artık benım ıcın inşallah...
suan evde mısafırler var gıtsın reglde bıttı egsersız yapıcam yanı tam gaz devam
ben egsersız yaparken oturur sekıldede denıyordum bugun yıne onu denıcem
aybice selam canım sen ne alemdesın ?
ben 5
albunea 5
albuneanın annesi 5
ficklebird 5
pati22 5
aytutulması 3
naz8 3
minelçetin 3
meneviş 7
ben 5
albunea 5
albuneanın annesi 5
ficklebird 5
pati22 5
aytutulması 3
naz8 3
minelçetin 3
meneviş 7
ben 5
albunea 5
albuneanın annesi 5
ficklebird 5
pati22 5
aytutulması 3
naz8 3
minelçetin 3
meneviş 7
kızlarr beni de yazın 5 tane de ben okurum
selamlar arkadaşlar...
uzun zaman sonra ilk kez girdim..
burası motivasyon sağlıyor bana..
Arkadaşlar tam kendimi hazır hissettim, regl oldum, reglin bitimine yakın eşimin ailesi misafirliğe geldiler ve 5 gün kaldılar, onlar gitmeden eşim 8 günlüğüne yurtdışına gitti... yani bendeki şans kimsede yok ....
pazar günü eşim geldi, deneme cesaretim yok..
bu arada iki parmağı çok rahat alabiliyorum... içinde parmaklarımı açabiliyorum biraz... ne tür egzersizler yapıyorsunuz başka???
bi de bazı arkadaşlar aparatlar kullanıyorlar, o aparatları nereden bulabilirim???
ben 5
albunea 5
albuneanın annesi 5
ficklebird 5
pati22 5
aytutulması 3
naz8 3
minelçetin 3
meneviş 7
merhaba, bu aparatları nereden alıyorsunuz arkadaşlar?
ben de almak istiyorum ama bulamadım..
kızlar ben 41 yasinden 3 tanesini okumak için almıştım 1 tanesini okudum fakat bugün regl oldum 2 tane kaldı okuyabilirmisiniz? 30 eylül bana nasip değilmiş ama dualarınızı bekliyorum lütfeeeennnn. eşimle doktora gitmeye karar verdik. lütfen desteğinizi ve dualarınızı bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?