Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Günaydın herkeseee nasılsınız kızlar
ben bu aralar nadir gelebilliyorum malesef pati meraba nasılsın kızların yazdıklarından okuduğum kadarıyla az kalmış inşallah cnm senin de nasıl gidiyo egzersizler

aparatı bekletmede sorun yok sadece gıt gel yapamıyorum ama bunuda takmıyorum p. bekı oyle olmaz dıye
aslında evet dırek denemeye gecmelıyım ama ya olmazsa esımın tepkısınden cekınıyorum
ve cok sağol canım umarım bu cektıkleırmle kalır bıranönce yenerım

Pati22' cim, canımcım, oluyor böyle şeyler, benim de tahriş, regl, misafir vs bir sürü şey gird iaraya, önemli oaln vazgeçmemek, pes etmemek. Eminim sen de 30 Eylül gelini oalcaksın:))

eskı ben olsam mısafır var dıye vazgcer esımı oyalardım
bu gece agladım uzuldum evde yatılı mısafır var daha yenı evlıler
kız ılk gece korkusunu bana açmıştı ne bılsın garıbım bende oyleyım
kıza bolbol telkınde bulunmustum sımdı mutlu mesutlar sorunları yok
cok huzunlendım uzuldum ben nıye onlar gıbı olamıyorum dıye
bu ara cıdden yogunum mısafırden ama pes etmek yok ..

ınırsenacım alalbuneaacım ıkınızede rabbım kolaylık versın
yensek bıle alışma surecımız var bu süreci sorunsuz atlatırsınız inşallah..

kafamdakı aparat boyutuna geldıgımde tamamdır artık benım ıcın inşallah...
suan evde mısafırler var gıtsın reglde bıttı egsersız yapıcam yanı tam gaz devam
ben egsersız yaparken oturur sekıldede denıyordum bugun yıne onu denıcem

aybice selam canım sen ne alemdesın ?

cnm bence p...e yakın aparat alabiliyosan denemeyi dene derim
ki ben sadece 2 parmağı da bi kaç kez denedikten sonra olmuştu şükür ve o da eş parmağıyla
yani mesele gerçekten kafada bitirme olayı
eşimin tepkisi demişsin ama bi noktadan sonra aprattan çok deneme önemli
inşallah fazla uzamadan en kısa zamanda iyi haberlerini bekliyoruz cnm

haklısın bugun mısafırlerı yolluyum bıraz egsersız yapıyım esımle denemeyı dusunuyorum aslında
dun geceden berı kendımı hazırlıyorum telkınde bulunuyorum inş bugun deneme cesaretını gösterır basarırım sağol..

Son düzenleme:
ben 5
albunea 5
albuneanın annesi 5
ficklebird 5
pati22 5
aytutulması 3
naz8 3
minelçetin 3
meneviş 7

Son düzenleme:

merhaba, bu aparatları nereden alıyorsunuz arkadaşlar?

ben de almak istiyorum ama bulamadım..

selamlar arkadaşlar...

uzun zaman sonra ilk kez girdim..

burası motivasyon sağlıyor bana..

Arkadaşlar tam kendimi hazır hissettim, regl oldum, reglin bitimine yakın eşimin ailesi misafirliğe geldiler ve 5 gün kaldılar, onlar gitmeden eşim 8 günlüğüne yurtdışına gitti... yani bendeki şans kimsede yok ....

pazar günü eşim geldi, deneme cesaretim yok..

bu arada iki parmağı çok rahat alabiliyorum... içinde parmaklarımı açabiliyorum biraz... ne tür egzersizler yapıyorsunuz başka???

bi de bazı arkadaşlar aparatlar kullanıyorlar, o aparatları nereden bulabilirim???

kızlar ben 41 yasinden 3 tanesini okumak için almıştım 1 tanesini okudum fakat bugün regl oldum 2 tane kaldı okuyabilirmisiniz? 30 eylül bana nasip değilmiş ama dualarınızı bekliyorum lütfeeeennnn. eşimle doktora gitmeye karar verdik. lütfen desteğinizi ve dualarınızı bekliyoruz

meraba cnm bak kendin de yazmışsın eşim geldi ama bu sefer de cesaretim yok diye
bence tam zamanı 2 parmağı da rahat alıyorum demişsin kesinlikle erteleme cnm biliyosun erteleme hastalığı bu biraz da ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama ay ya da yıl farketmez geçen zamana yazık her gün bi anlık zaten inan olunca inşallah kafamda ne kadar da büyütmüşüm diceksin emin ol
en kısa zamanda haber bekliyoru zona göre

5 yasın almıstım ama 3 tanesını baska arkadas almıstı 2 tane bana kaldı regl bıttı cok sukur mısafırler gıdınce okucam

merhaba, bu aparatları nereden alıyorsunuz arkadaşlar?

ben de almak istiyorum ama bulamadım..

bakladan beyaz mum aldım hanı eskıden kullanılanlar varya
onc e pamrak egserszleryıle ıyıce guven kazandım
sonrası muma pamuk sardım ınce bır tabaka sonra kagıt havlu bır kere sardım ustune strecledım
ve sonrası ınce okey kayganlastırıcılı prezer.. gecırdım ılk seferınde aparat 7 cm falandı
sonrası pamugu daha kalınlastırdım 8 9 cm cıktım osnrasında ıse kagıt havluyu her kalınlastırmak ıstedıgınde
kagıt havluyu bı kac kat sarıyorum mum cok ıyı oluyo esnekte tavsıye ederım
son olarak okeyın kayganlastırıcı jelını suruyorum bır nohut kadar aparatın ustune

rabbım yar ve yardımcın olsun canım dualarımız senınle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…