Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

belinay hoşgeldin nerelerdesin cnm ya kaç zamandır nasıl durumlar

hoşbulduk canım net yok gelemiyorum eskisi gibi arada tlden giryorum cnm..bayramdan sonra bıraktm egzersiz falan çok iyi gidyodu enson pns yarıda kalmıştm bıraktım artık içimden gelmiyo ama yana yakıla bebek istiyorum senin nasl oturdumu ilşkn bi problem yoktur umarım..

ben iim şükür bi problem yok da
yapma cnm ya tam sonuna gelmişken pes etmiş olmuyo musun
o kadar ilerledin egzersizde son bi nefeslik kalmış o zaman o kadar yani
hazır bu kadar yakınken kendini motive et hatta bakarsın burdaki çoğu arkadaş gibi ilk seferde hamile kalırsın
belli mi olur cnm bak o kadar uzun seneler erteleyenler ne kadar pişmanlar
kendine inan önce o kadarını yaptıktan sonra zaten ne kaldı ki haydiii belinayy lütfen bak senin de halayını burda çekelim
unutma beraber başlamıştıkk

tembel olsaydın bu kadar yol alamazdın belinaycım
evet son zamanlarda tembelleşmişsin ama arayı açmadan tekrar dene lütfen cnm ya bu kadar yakınken erteleme
artık daha fazla lütfen lütfen lütfennnnnn
kafanı şişireyimde başla bir an önce
öpüyorum seni bitanemmm ama unutma çok az kaldı inan bana son adımı at artık

canlar, bu penıs yarıdayken ne yapmam gerekıyor o ıstemsız kasmayı onlemek ıcın nolur yardım , herbasaran arkadasımdan tavsıye ıstıyorumsımdı yemek yapmaya gecıyorumsız yazıuın nolur aksam gırıcegım

destegin için saol cnm beraber başladık ben çok gevşedim birinin kafamı şişirmesi gerekiyo ztn:) sil baştan yapmam lazım başlicm..şeker telden baglantı kopuyo çok ara ara ugrarım rapor veririm ok..öpüyorum kocman grüşürüz..

merhaba tatlım dün aksam cıkmıstım mesajını cevaplayamadım. esinin parmağıyla deneyenler bence bir adım daha öndeler cünkü eş parmağı daha kalın. tek parmağını tam sokuyorsa gerisi gelir.bu hafta sadece tek parmakla calısın,her gece deneyin git gel yapsın,daireler cizsin. kendini kasma,kafana sunu yerlestir kendini kasarsan,serbest bırakmazsan yanma olur. zaten git gel yaptıkca yanma bitecek.kendini sal gitsin,vajinin içini hayal etme baska seyler düşün. orası bos! sadece esneyecek,ama kendini sıkarsan esnemez. bol bol kayganlastırıcı kullan. ben tek parmaktan sonra 2 parmağa gectim ve hemen ardından basardım. biraz daha gayret canım benim cok az kalmıs!

tatlım 2 parmak sokuyosan cok cok güzel. aparata gerek yok bence ama illa kafam rahat etsin aparatta denicem diyorsan p...s boyutunda bir muma pamuk sar przrvtf gecir bir de öyler dene.ama cok da erteleme simdi denesen basarırsın bence.

kasılman geçene kadar nefes al ver.
eşin dışarı çıkmasın ama.
bacakların gevşeyince tamamını alabilirsin.

canım ben üstte denedim başta sadece ucunu alabiliyordum biraz fazla ıslaklık olunca kayıp gidiyor yarıya kadar aldın ya biraz kendini çek çıkarmadan sonra tekrar bırak kendini yavaş yavaş valla acı yok yoksa benim canım çok yufka şeker ölçmek için bile elimi delemiyorum yaygarayı koparırdım acısa.

canım aparat diye bahsettiğimiz şeyler bizim kendi yaptığımız şeyler uzun bişeyin üzerine peçete, kağıt havlu, pamuk hangisini istersen hangi kalınlıkta istersen sar sonra streç film ile kaplıyoruz o kadar ama hazır almak istiyorum dersen dilatör yaz nette araştır çoğu arkadaşımıza doktor veriyor o yüzden pek nerden aldınız deyince gösterecekleri bir adres olmuyor.

canım inatçıyım diyosun nerde kaldı senin inadın hemen öyle boşveriyosun daha 3gün var ondan sonra yeni yarışma başlıycak senin nerdeyse bitti ama kendini oyalıyosun bir an önce tekrar başla canım.

canım inatçıyım diyosun nerde kaldı senin inadın hemen öyle boşveriyosun daha 3gün var ondan sonra yeni yarışma başlıycak senin nerdeyse bitti ama kendini oyalıyosun bir an önce tekrar başla canım.

keçiyim aslında ama noldu bilmiyorm cnm boşvermedim ama erteledim yine ya çok iyi gidyodum ramazan bayram tatil vs. başa döndüm kasılmalar falan sogudum sonra kaldı öyle işte..net yok eskisi gibi gelemyorum onunda etkisi var teldn ugruyrum arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…