- 4 Kasım 2010
- 1.677
- 85
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.521
rabbım yar ve yardımcın olsun canım dualarımız senınle
belinay hoşgeldin nerelerdesin cnm ya kaç zamandır nasıl durumlar
hoşbulduk canımnet yok gelemiyorum eskisi gibi arada tlden giryorum cnm..bayramdan sonra bıraktm egzersiz falan çok iyi gidyodu enson pns yarıda kalmıştm bıraktım artık içimden gelmiyo ama yana yakıla bebek istiyorum senin nasl oturdumu ilşkn bi problem yoktur umarım..
tembel olsaydın bu kadar yol alamazdın belinaycım
evet son zamanlarda tembelleşmişsin ama arayı açmadan tekrar dene lütfen cnm ya bu kadar yakınken erteleme
artık daha fazla lütfen lütfen lütfennnnnn
kafanı şişireyimde başla bir an önce
öpüyorum seni bitanemmm ama unutma çok az kaldı inan bana son adımı at artık
coktesekkurler saol arkadasm moral oldn allahrazı olsn,tek parmagnı Yanı orta parmagnı tam sokuyo,ama harekt etmsne dayanamyrdm ,ama bugece dnıcem..ınş 2parmak grer bnları allah kmseye yasatmasn.gercktıen iyımyım ezgimya .(
tatlım 2 parmak sokuyosan cok cok güzel. aparata gerek yok bence ama illa kafam rahat etsin aparatta denicem diyorsan p...s boyutunda bir muma pamuk sar przrvtf gecir bir de öyler dene.ama cok da erteleme simdi denesen basarırsın bence.selamlar arkadaşlar...
uzun zaman sonra ilk kez girdim..
burası motivasyon sağlıyor bana..
Arkadaşlar tam kendimi hazır hissettim, regl oldum, reglin bitimine yakın eşimin ailesi misafirliğe geldiler ve 5 gün kaldılar, onlar gitmeden eşim 8 günlüğüne yurtdışına gitti... yani bendeki şans kimsede yok ....
pazar günü eşim geldi, deneme cesaretim yok..
bu arada iki parmağı çok rahat alabiliyorum... içinde parmaklarımı açabiliyorum biraz... ne tür egzersizler yapıyorsunuz başka???
bi de bazı arkadaşlar aparatlar kullanıyorlar, o aparatları nereden bulabilirim???
canlar, bu penıs yarıdayken ne yapmam gerekıyor o ıstemsız kasmayı onlemek ıcın nolur yardım , herbasaran arkadasımdan tavsıye ıstıyorumsımdı yemek yapmaya gecıyorumsız yazıuın nolur aksam gırıcegım
kızlar hepinize feridun düzağaçtan beni bırakamyı hediye ediyorum tam bize uyuyor
canlar, bu penıs yarıdayken ne yapmam gerekıyor o ıstemsız kasmayı onlemek ıcın nolur yardım , herbasaran arkadasımdan tavsıye ıstıyorumsımdı yemek yapmaya gecıyorumsız yazıuın nolur aksam gırıcegım
Canm ya egzersiz yaptıgımmı var hiç yapmıyrum yaf..net yok arada telden gelyorum..sen naptın lymsn..egzersizlern nsl..nerelerdesin canım sen ya.egzersizlar nasıl gidiyor sesin soluğun çıksın ya
canım inatçıyım diyosun nerde kaldı senin inadın hemen öyle boşveriyosun daha 3gün var ondan sonra yeni yarışma başlıycak senin nerdeyse bitti ama kendini oyalıyosun bir an önce tekrar başla canım.
beni bırakmayı cem adriandan dinle mutlak..
Canm ya egzersiz yaptıgımmı var hiç yapmıyrum yaf..net yok arada telden gelyorum..sen naptın lymsn..egzersizlern nsl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?