- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.541
açtım bile bebişim sen dersin ben dinlemezmiyim
Halledelm artık şu işi bizde kurtulalım bu kabustan yaf..bende bildiğin gibi iki üç gündür egzersiz yapasım yok bi isteksizlik var .hayırlıısı ya
ilk defa dinledim bundan çok hoş çok baygın bi sesi var. tmm canım onlarıda dinleyeyim.
kızlar ben dün ilk kez mumla denemiştim olmamıştı zorlanmıştım ama bugün denedim kayganlaştırıcı sürdüm kolaylıkla girip çıktı hatta kendiliğinden çıkıordu sonra 2 parmak yaptım eldiven giydim ve vazelin sürdüm onlada girdim bir kaç kez uyguladım sonra tekrar mum yaptım sonra tekrar 2parmak sonra 3 parmak denemek istedim srdüm vazelini ve onuda başardımsizce 3 parmağa devammı edim arkadaşlar napim bu arada arkadaşlar pn.s.. denerken mutlka prezervtfmi kullanıorsunuz yani dahamı kolay oluo bizçnkü hiç kullanmadık ama bugün eldivenle yapınca fark ettim normalde çıplak elle yaptığımdan daha kolay oldu eldivenle benimde aklıma bu geldi :26:
teşekkür ederim heyecan yaptım birazda ee yani normal karşılayın beni :))
taze gelincik ben tek tek tüm sayfaları okuyorum ona göre güncelliyorum listeyigözümden kaçan bişey olursada hemen hatırlatın gerekli düzeltmeleri yaparım
çok sağol canım Allah razı olsun..
cnm tebrik,mutlu güzel huzurlu günler bekliyor artık seni,doya doya yaşaman dileğiyle...
çok ama çok teşekkür ederim güzel dileklerin için arkadaşım, sende yenmişsin çok mutlu oldum, bende seni tebrik ediyorum canım, güzel günler bizleri bekliyor inşallah :))
canım tebrikleeeeeeeerrrrrrrrrrr
rabbim başka dert sıkıntı yaşatmasın inşallah
çok sağol canım, âminnn inşallah, şu anda tek sıkıntımız eşimde ani işitme kaybı oldu, sağ kulağı ile %60 duymadığı için hastaneye yatırılması gerektiğini söyledi doktor, damardan serumla ve ilaçlarla tedavi ediliyor bu hafta hastanedeyiz, bende iş çıkışları gidiyorum eşimin yanına, yani tam herşey yolunda derken malesef böyle birşey yaşadık, ne yapalım herşeyin hayırlısı yinede, Allah başka büyük sıkıntı vermesin inşallah, şu sorunum çözüldü ya çok şükür Allah'ıma..
canımm çok incesin gerçekten, süpersin ya :) çok beğendim çooook, Allah razı olsun senden, ilaç gibi geldi valla :)
Tebrikler canım cıok sevindim...
sağol canım teşekkür ederim :)
canım 3 parmağı kolay yapıyosan p... denemesi yapabilirsin, kendiliğinden çıkmasının nedeni kasman, ben korunmayı düşünmediğim için hiç kullanmadım canım, sen artık yapabilirsin yavaş yavaş denemelere geç canım.
dün gece başladım.sadece küçük parmağımın tek boğumunu sokabildim.bugün kayganlaştırıcı jel aldım.ama regl olmuşum (stresten galiba)çok kararlıyım bitince başlayacağım.ama ben hala bakireyim.bu parmak egzersizleri sırasınsa kızlık zarım yırtılır mı (gerçi hiç önemli değil sadece merak ettim ona göre hazırlayayım kendimi)hiiiç sıkılma hayatım burdaki tüm kızlar(allah onlardan razı olsu)doktorları cebinden çıkartırlar bir de aynı sorunu hepimiz yaşadığımız için karşındakine daha iyi yardımcı oluyosun.sen ne aşamadasın neler yaptın şimdiye kadar anlat ona göre yardımcı olalım biz de.ama yazıp gidiyosunuz bikaç kişi öyle yapmıştı çünkü.belki de yendiler bilemiyorum ama bu sorununuz devam ettikçe bu siteden ayrılmayın derim.buradaki herkes yardımcı olucaktır emin ol.
ee canım sen neler yaptın başladın mı egzersize?
ben 5
albunea 5
albuneanın annesi 5
ficklebird 5
pati22 5
aytutulması 3
naz8 3
minelçetin 3
meneviş 7
nasilsiniz kizlar neler yapiyorsunuz. hersey yolundami? gecmisi daha okuyamadim. kimler yendi biraz önce baktim yine 1.ri yenmis kim yendi adi ney benim simdi okumaya vaktim yok
niye cevap yazmiyon. neyse canim benim cikmam gerek sonra görüsürüz.
bende oyle yapıyorum alt govde enaz 1 cm daha kalın sagol bılgılendırme ıcın ..
canım kagıt havluda sar ıstersen pamugun uzerıne
yanma her kalınlastırmamda bendede oluyor aşısıncao kalınlığa gecıyor
korkma normal yanı eskıden tek parmak sokamazken canım yanıyorken
sımdı kupkuru ıken sankı kurdanmıs gıbı sorunsuz gecıyor
ıkımızde aynı seylerı dusunuyoruz sorularına bakıyorumda
acaba yön bulmad asorun olcakmı dıyorum bende bazen yonu bulamıyor gıbı oluyorum egsersızde
sonra ılla her seferınde onceden egsersızmı yapcaz off sorularda sorular
ama bunları gerı plana atıp bız dırek amacımıza odaklanalım basarıya ;(
dün gece başladım.sadece küçük parmağımın tek boğumunu sokabildim.bugün kayganlaştırıcı jel aldım.ama regl olmuşum (stresten galiba)çok kararlıyım bitince başlayacağım.ama ben hala bakireyim.bu parmak egzersizleri sırasınsa kızlık zarım yırtılır mı (gerçi hiç önemli değil sadece merak ettim ona göre hazırlayayım kendimi)
canım normalde dağıtmıştık bitmişti ama elimizde 2 tane kaldı okuyabilirmisin onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?