Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ilk defa dinledim bundan çok hoş çok baygın bi sesi var. tmm canım onlarıda dinleyeyim.

cnm tek ses yok birsürü ses tonu var diger şarkılarınıda dinle şiddetle tavsiye edyorum..du bende açayım cnm çekti..:) ben geldim bana ne yaptın hepsini hepsini dinle çok düeti var halil sezaiylede var onuda dinle:)

kızlar ben dün ilk kez mumla denemiştim olmamıştı zorlanmıştım ama bugün denedim kayganlaştırıcı sürdüm kolaylıkla girip çıktı hatta kendiliğinden çıkıordu sonra 2 parmak yaptım eldiven giydim ve vazelin sürdüm onlada girdim bir kaç kez uyguladım sonra tekrar mum yaptım sonra tekrar 2parmak sonra 3 parmak denemek istedim srdüm vazelini ve onuda başardım sizce 3 parmağa devammı edim arkadaşlar napim bu arada arkadaşlar pn.s.. denerken mutlka prezervtfmi kullanıorsunuz yani dahamı kolay oluo bizçnkü hiç kullanmadık ama bugün eldivenle yapınca fark ettim normalde çıplak elle yaptığımdan daha kolay oldu eldivenle benimde aklıma bu geldi :26:

canım 3 parmağı kolay yapıyosan p... denemesi yapabilirsin, kendiliğinden çıkmasının nedeni kasman, ben korunmayı düşünmediğim için hiç kullanmadım canım, sen artık yapabilirsin yavaş yavaş denemelere geç canım.

canım pnsi 2 gün önce yapmıştk olmamıştı ama hayli gergindim belkide oyüzden hem ozaman 3 parmak sokmamıştım ama bugün sokabldim brde przrvtfle dencm pnsi inş.yapabiliris budefa

dün gece başladım.sadece küçük parmağımın tek boğumunu sokabildim.bugün kayganlaştırıcı jel aldım.ama regl olmuşum (stresten galiba)çok kararlıyım bitince başlayacağım.ama ben hala bakireyim.bu parmak egzersizleri sırasınsa kızlık zarım yırtılır mı (gerçi hiç önemli değil sadece merak ettim ona göre hazırlayayım kendimi)

ee canım sen neler yaptın başladın mı egzersize?

dün gece küçük parmağımla yapmaya çalıştım.tek boğum alabildim.jel alır öyle çalışırım diye bugünü bekledim.ama regl olmuşum.(stresten galiba biraz erken oldum)kesinlikle devam edeceğim.buradan da paylaşacağım.çünkü desteğinize çok ihtiyacım var.

nasilsiniz kizlar neler yapiyorsunuz. hersey yolundami? gecmisi daha okuyamadim. kimler yendi biraz önce baktim yine 1.ri yenmis kim yendi adi ney benim simdi okumaya vaktim yok

nasilsiniz kizlar neler yapiyorsunuz. hersey yolundami? gecmisi daha okuyamadim. kimler yendi biraz önce baktim yine 1.ri yenmis kim yendi adi ney benim simdi okumaya vaktim yok

niye cevap yazmiyon. neyse canim benim cikmam gerek sonra görüsürüz.

Canım görmedimki geçmişi okuyodum, orda senin izinden döndüğünü okudum, yazcaktım sana,şimdi de sen çıkmışın. hoşgeldin nasıl geçti izinin, tatilin? çok beklettin bizi bebiş nasıl bi sorun yoktur inşallah? en son yenenler nursena ve albunea.. ondan önce yağmur2010, minelçetin, aytutulması, maviaraba, ezgimm87,gazel81,herseyimysf, arzusunrise yendiler (hatırladıklarım bunlar), bazıları sen izindeyken gelmişlerdi, tanırmısın bilmiyorum.

ben de üç parmak alabiliyorum, rahatım üç parmakta, 30 eylüle kadar yenme kampanyası başlattık, o zamana kadar deneyip kurtulmak istiyorum bakalım dua et canım.. hıı bir de missfigo yendi çok oluyo ama sen izindeydin yendiğinde galiba haberin yoktur.

Son düzenleme:

boşver canım ya çok düşündük zaten.artık bırakalım kendimizi akışına hayatın tadına varalım dimi ama.nasıl olucak ne zaman olucak neyle olucak ben bıktım artık bu sorulardan ve karşımdakini de bunaltmaktan..sonuca odaklandım var gücümle çalışıcam:) sen de öyle yap ve kendine inan seni seven eşine inan ve herşeyden önemlisi rabbine inan güven.gerisi gelicektir.

olsun hayatım reglin bitsin öyle başlarsın.hayır canım kesinlikle kızlık zarına bişey yapmıyo.zaten kızlık zarı delik.netten araştır görüceksin sen orayı yavaş yavaş esneticeksin ve inş bi sorun kalmicak.reglin bitene kadar geçmiş sayfaları oku bilgi edin..çünkü herkesin başına gelenler aynı.egzersizlerde yaşanan sorunlar da aynı en azından önceden bilerek hareket edersin herhangi bi sorun olursa ki inş.olmaz en azından nasıl davranıcaanı bilirsin ve paniklemezsin.kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…