- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.561
özümm merhaba cnmm nerelerdesinn?
bebiş nasıl?
özüm hoşgeldin nasılsın görünmüyorsun artık dün yaslandım da seni soruyrdu
mrhb...iyiyim elhamdülillah ne yapim evdeyim iş güçççç hazırlıklarla uğraşıorummmm ufaktan ufaktannn...bebişte iyi çok şükür.....sen ne yapıosunnnn durumlar nasıllll.....
hoşbuldukkkkk gelemiorum artıkkk pc bozuk yaptırmak için suan maddi ve manevi açıdan uygun olmadımızdan yaptıramıoruzz...bende hazırlıklarla uğraşıorum bu aradaaa.... dahada gelemem herhalde kaynanmlar gelior 15 inde felan sonrada benim doğum ama ara ara gelirrr haberdar ederim sizi inşallah....... sizlerde iyisiniz inşallahh.....
anladım cnm bizler de iyiyiz sağolasın....doguma az kalmış Allah yardımcın olsun ara ara gel tabi böyle sen sitenin neşesiydin valla özletme kendini....
amin canımmmm Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah.......ahhh çok iyi oluorduuu hergün burda olmam dertleşiordukk konusuordukkk şimdiiii evdeee oturupp herşeyii kafama takıorummm eşimle tartışıorummmm ağlıorummm sızlıorumm.....valla bazen diorum keşke hiççççççççççç evlenmeseydimmmmm evlilik gerçekten çook zormuşşşşş tabi kimineee göre kolay kimine göre zordur..... nasippp bebek hayırlısıyla bi doğsa sağlıklı sıhatliii hayatımız değişir inşallahh....elhamdülillahhhh bunlarada şükürrrr belkii zor günlerimizzz çok oldu ama beterin beteri vardırrr bunada şükürr.......
meraba cnm bak kendin de yazmışsın eşim geldi ama bu sefer de cesaretim yok diye
bence tam zamanı 2 parmağı da rahat alıyorum demişsin kesinlikle erteleme cnm biliyosun erteleme hastalığı bu biraz da ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama ay ya da yıl farketmez geçen zamana yazık her gün bi anlık zaten inan olunca inşallah kafamda ne kadar da büyütmüşüm diceksin emin ol
en kısa zamanda haber bekliyoru zona göre
Canım görmedimki geçmişi okuyodum, orda senin izinden döndüğünü okudum, yazcaktım sana,şimdi de sen çıkmışın. hoşgeldin nasıl geçti izinin, tatilin? çok beklettin bizibebiş nasıl bi sorun yoktur inşallah? en son yenenler nursena ve albunea.. ondan önce yağmur2010, minelçetin, aytutulması, maviaraba, ezgimm87,gazel81,herseyimysf, arzusunrise yendiler (hatırladıklarım bunlar), bazıları sen izindeyken gelmişlerdi, tanırmısın bilmiyorum.
ben de üç parmak alabiliyorum, rahatım üç parmakta, 30 eylüle kadar yenme kampanyası başlattık, o zamana kadar deneyip kurtulmak istiyorum bakalım dua et canım.. hıı bir de missfigo yendi çok oluyo ama sen izindeydin yendiğinde galiba haberin yoktur.
az sonra gidip 3 parmak deniyeceğim, bakalım başarılı olabilecek miyim????
Allah hepimize yardım etsin inşallah, çok yorucu bir süreç
15 aylık evliyim, aileler artık bebek bekliyor, millet çocuğumuzun olmadığını düşünmeye başladı.. direk bize söylemiyorlar ama dedikodular başladı, başkalarından duyuyorum..
of offfffffffff
cnm 2 parmağı rahat yaptıysan ,üçüncüsüne de alışırsın korkma,ben üç parmak hiç denememiştim hemen aparat geçmiştim iki parmaktan sonra,öyle etraf konuşuyo tabi ,her gören de bebek yok mu diye soruyo,hep yaşadık bunları sen takma kafanı bunlara,azimle egzersizlerine devam et canım,yenmeye odaklan ve kendine inan başkalarını boşver.
inş bu sefer olur 3 parmak boyutu p.. yakın nerdeysecanım pnsi 2 gün önce yapmıştk olmamıştı ama hayli gergindim belkide oyüzden hem ozaman 3 parmak sokmamıştım ama bugün sokabldim brde przrvtfle dencm pnsi inş.yapabiliris budefa
canım ben 12 13 cm aparat denemesındeyım ama bısey olmadıdün gece başladım.sadece küçük parmağımın tek boğumunu sokabildim.bugün kayganlaştırıcı jel aldım.ama regl olmuşum (stresten galiba)çok kararlıyım bitince başlayacağım.ama ben hala bakireyim.bu parmak egzersizleri sırasınsa kızlık zarım yırtılır mı (gerçi hiç önemli değil sadece merak ettim ona göre hazırlayayım kendimi)
boşver canım ya çok düşündük zaten.artık bırakalım kendimizi akışına hayatın tadına varalım dimi ama.nasıl olucak ne zaman olucak neyle olucak ben bıktım artık bu sorulardan ve karşımdakini de bunaltmaktan..sonuca odaklandım var gücümle çalışıcam:) sen de öyle yap ve kendine inan seni seven eşine inan ve herşeyden önemlisi rabbine inan güven.gerisi gelicektir.
desteğin için teşekkür ederim :)
evet dediğin gibi 3 parmak rahatlıkla oldu... kayganlaştırıcı jelle denedim, canım da yanmadı çok şükür!!!
Allah yardım etsin hepimize...
bi an önce kurtulalım inşaallahhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
desteğin için teşekkür ederim :)
evet dediğin gibi 3 parmak rahatlıkla oldu... kayganlaştırıcı jelle denedim, canım da yanmadı çok şükür!!!
Allah yardım etsin hepimize...
bi an önce kurtulalım inşaallahhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cnm naptın ,işe başlıycaktın bugün nası geçti umarım herşey yolundadır,denedin mi ikinciyi?nası gidiyo?
canım çok sağol. yorgunum bugün uykusuzluktan çok fena oldum.. denedim 2.yi de 3. yü de amaanestol kullanmak istemedim bu sefer.biraz da gerginlik vardı iş stresi falan hepsini alamadım ama takmıyorum kafama. şu stresimi atayım o da olur inşallah ya..
kaç gündür midem bulanıyo bi de üşütmüşüm meğer.. ben de şüphelendim bebiş mi var acaba diye nolur nolmaz diye test yaptım neyse ki yokmuş...
sen nasılsın? bebiş çalışmalarınız çok güzel sonuç verir umarım :)
bu arada yenen arkadaşlar olmuş tebrik ederim kızlar
eşim nöbetçi ve ben yannlızım..dun gece esım yıne orta parmagını tek soktu, 2 parmaga gecemıyorumbasa dondum,sanırım penısını yarıya kadar almıstım tama yakın sadece bı keere sımdı hıc yapamıcak gıbıyım bırazdan yıne tek parmagımısokup genısletmeye sonrada 2 parmak yapmaya calısıcam ,ıns bsarırım tek basıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?