Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam kıslarrrrrr nasılsınızzzz......bayağı yenen olmuş çok şükürrr....Rabbim bu sıkınıntıyı kimseye vermesinnnn sadece çeken bilirrrrr bunuuu..........

özümm merhaba cnmm nerelerdesinn?
bebiş nasıl?

mrhb...iyiyim elhamdülillah ne yapim evdeyim iş güçççç hazırlıklarla uğraşıorummmm ufaktan ufaktannn...bebişte iyi çok şükür.....sen ne yapıosunnnn durumlar nasıllll.....
özüm hoşgeldin nasılsın görünmüyorsun artık dün yaslandım da seni soruyrdu

hoşbuldukkkkk gelemiorum artıkkk pc bozuk yaptırmak için suan maddi ve manevi açıdan uygun olmadımızdan yaptıramıoruzz...bende hazırlıklarla uğraşıorum bu aradaaa.... dahada gelemem herhalde kaynanmlar gelior 15 inde felan sonrada benim doğum ama ara ara gelirrr haberdar ederim sizi inşallah....... sizlerde iyisiniz inşallahh.....

anladım cnm bizler de iyiyiz sağolasın....doguma az kalmış Allah yardımcın olsun ara ara gel tabi böyle sen sitenin neşesiydin valla özletme kendini....

anladım cnm bizler de iyiyiz sağolasın....doguma az kalmış Allah yardımcın olsun ara ara gel tabi böyle sen sitenin neşesiydin valla özletme kendini....

amin canımmmm Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah.......ahhh çok iyi oluorduuu hergün burda olmam dertleşiordukk konusuordukkk şimdiiii evdeee oturupp herşeyii kafama takıorummm eşimle tartışıorummmm ağlıorummm sızlıorumm.....valla bazen diorum keşke hiççççççççççç evlenmeseydimmmmm evlilik gerçekten çook zormuşşşşş tabi kimineee göre kolay kimine göre zordur..... nasippp bebek hayırlısıyla bi doğsa sağlıklı sıhatliii hayatımız değişir inşallahh....elhamdülillahhhh bunlarada şükürrrr belkii zor günlerimizzz çok oldu ama beterin beteri vardırrr bunada şükürr.......

evet cnm haklısın evlilik çok zor bazen çok iyi gidiyr bazen kötü o zmn keşke evlenmeseydim diyebiliyrsun ama sen sıkma tatlı canını bebişini düşün moral bul....dediğin gb beterin beteri halimize şükredelim herşey gönlümüzce olsun...ben çıkıyorm tatlım kendine iyi bak sofra hazırlıycam görüşürüz tekrar inşallah

merhaba, 15 aylık evliyim, inşallah cesaretimi toplayabilirsem olur...

teşekkür ederim :)

akay canım 3 parmak alabilmene cooook sevindim:)) insallah yukarda yazdığın listeye kendi adını da gururla yazacaksın,2 parmakta cok zorlanmıstım ben,zaten 2 kere sokabildim.sen 3 parmağı aldıysan dünden yaparsın. 30 eylüle kadar yapacağından yüzde yüz eminim hadi bakalım bir taze gelin daha geliyor

az sonra gidip 3 parmak deniyeceğim, bakalım başarılı olabilecek miyim????

Allah hepimize yardım etsin inşallah, çok yorucu bir süreç

15 aylık evliyim, aileler artık bebek bekliyor, millet çocuğumuzun olmadığını düşünmeye başladı.. direk bize söylemiyorlar ama dedikodular başladı, başkalarından duyuyorum..

of offfffffffff

cnm 2 parmağı rahat yaptıysan ,üçüncüsüne de alışırsın korkma,ben üç parmak hiç denememiştim hemen aparat geçmiştim iki parmaktan sonra,öyle etraf konuşuyo tabi ,her gören de bebek yok mu diye soruyo,hep yaşadık bunları sen takma kafanı bunlara,azimle egzersizlerine devam et canım,yenmeye odaklan ve kendine inan başkalarını boşver.

desteğin için teşekkür ederim :)

evet dediğin gibi 3 parmak rahatlıkla oldu... kayganlaştırıcı jelle denedim, canım da yanmadı çok şükür!!!

Allah yardım etsin hepimize...

bi an önce kurtulalım inşaallahhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

canım pnsi 2 gün önce yapmıştk olmamıştı ama hayli gergindim belkide oyüzden hem ozaman 3 parmak sokmamıştım ama bugün sokabldim brde przrvtfle dencm pnsi inş.yapabiliris budefa
inş bu sefer olur 3 parmak boyutu p.. yakın nerdeyse

canım ben 12 13 cm aparat denemesındeyım ama bısey olmadı
herkesın zarı farklı keısn yırtılmaz dıye garantı verılemez ancak muayene edılırse anlasılır zarının turu

aynen canım soruları beyın arkasına ıttım sadece sonuca odaklıyım en ıyısı bu
rabbime dua edıyorum derdı verdiği gibi inşallah dermanıda versın
seneye bugunlerde anne oldugumu düşünmek

cnm ne güzel işte 3 parmağı da helletmişsin,tebrik ederim,böyle böyle bitcek işte,senin de çok az kaldı yenmene,bikaç gün daha üç parmak yapıp kendini hazır hissedince penis denemesine geçebilirsin,güzel haberlerini alcaz inş senin de.

cok yorgun ve bıtkınım yarına mısafır gelıcektı ıptal ettım
aslında bugun dırek esımle deneme yapmak ıstıyordum ama cıdden yorgunum off
zorla bıraz egsersız yaptım
nedense regl oncesı gıbı rahat degılım belkıde yorgunluktan
aparatı ınceltıp yarım cm yarım cm kalınlastırdım 11.5 cm geldım
regl oncesı aparatımıda denemeye calıstım cok zorlandım
govdesı 13 bası 12 cm bıkac defa cıkarıp aldım ama yorgunluktan devam edemedım
reglden once oturur vazıyette aparatları alırken sımdı olmadı
bugun dınlenıyım yarın bakalım nasıl olur

amin inşallah canım
ben parmakla nedense tuhaf oluyorum
ıkı parmaktan dırek aparata gectım
masallah 3 parmak inşallah p.. denemende boyle olur

cnm naptın ,işe başlıycaktın bugün nası geçti umarım herşey yolundadır,denedin mi ikinciyi?nası gidiyo?

canım çok sağol. yorgunum bugün uykusuzluktan çok fena oldum.. denedim 2.yi de 3. yü de amaanestol kullanmak istemedim bu sefer.biraz da gerginlik vardı iş stresi falan hepsini alamadım ama takmıyorum kafama. şu stresimi atayım o da olur inşallah ya..
kaç gündür midem bulanıyo bi de üşütmüşüm meğer.. ben de şüphelendim bebiş mi var acaba diye nolur nolmaz diye test yaptım neyse ki yokmuş...
sen nasılsın? bebiş çalışmalarınız çok güzel sonuç verir umarım :)

bu arada yenen arkadaşlar olmuş tebrik ederim kızlar

dediğin gibi stres ,yorgunluk etkiliyo canım,stresini yorgunluğunu at rutine dönünce alırsın hepsini canım,hiç kafanı takma valla canım bizim denemeler iyiydi 5 gün üstüste yaptık ama iki gündür biz d eyapmadık yorgunluk falan eşimde çok yoğun çalışıyo bu aralar ,bi de benim her tarafım ağrıyo iki gündür,akşamları ateşleniyorum,hastalancam hrdl,içim titriyo havalar da soğudu ya çarptı beni,hakkımızda hayırlısı canım çok istiyorum bebek biliyosun,kısmetse artık bakalım.

eşim nöbetçi ve ben yannlızım..dun gece esım yıne orta parmagını tek soktu, 2 parmaga gecemıyorum basa dondum,sanırım penısını yarıya kadar almıstım tama yakın sadece bı keere sımdı hıc yapamıcak gıbıyımbırazdan yıne tek parmagımısokup genısletmeye sonrada 2 parmak yapmaya calısıcam ,ıns bsarırım tek basıma

kendini rahatlatmaya çalış canım,penisin yarısını alabildiysen egzersizleri çok rahat tekrarlayabilirsin,pes etmeden yapmaya çalış,iki parmak yapamıyosan aparatla dene daha kolay olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…