- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.581
amin inşallah canım
ben parmakla nedense tuhaf oluyorum
ıkı parmaktan dırek aparata gectım
masallah 3 parmak inşallah p.. denemende boyle olur
dediğin gibi stres ,yorgunluk etkiliyo canım,stresini yorgunluğunu at rutine dönünce alırsın hepsini canım,hiç kafanı takma valla canım bizim denemeler iyiydi 5 gün üstüste yaptık ama iki gündür biz d eyapmadık yorgunluk falan eşimde çok yoğun çalışıyo bu aralar ,bi de benim her tarafım ağrıyo iki gündür,akşamları ateşleniyorum,hastalancam hrdl,içim titriyo havalar da soğudu ya çarptı beni,hakkımızda hayırlısı canım çok istiyorum bebek biliyosun,kısmetse artık bakalım.
bu arada 2 denemeyi de yaptım kızlar ama 1-2 kez tam anlamıyla girdikten sonra bıraktım hiç öyle acı sızı baskı kırmızı falan yok o bölge hariç bütün gövdem ağrıyor sanki çok ağır spor yapmışım da hamlamışım gibi eşime de sinir oldum o kadar sene katlanan bekleyen adam sabırsızlanıp duruyor tam anlamıyla alışmak için zamana ihtiyacım var diyorum oooo beyfendi tam destek olacağı yerde beni iyice geriyor ya.
iyi geceler arkadaşlar 3.kez denedim sorun yok artık sadece jel kullanıyorum benim diyabetten dolayı zaten kuruluk oluyor normalde de kullanmam gerekecek galiba bu yorgunlukla ne zamana kadar devam ederim bilmiyorum eşim beni hamile bırakmayı kafasına taktı keşke yazın yenseydim havalar soğudu üşüyorum hiç bu boyutunu düşünmemiştim:)) 3 parmağı alan arkadaşlar p... de alır boşa zaman kaybetmeyin derim ben.
ya peki p..s te de mi öyle çıkıcak gibi oluyo sonuçta siz yenenlere sormak lazım bunu.daha çok var gerçi ama merak ediyorum çıkarken acıdığı için gel git olayı zor olur heralde
valla aynı sıkıntı bende de var.son denememde o kadar aceleciydi ki.. diyorum beni sakileştir. o da yendin yaa daha ne bekliyoruz. bi de kızdı bana. gerildim çok fazla herkes zevk alır ben acı çektim. onada söyledim sonrasında. özürdiledi sonra ama bu bir süreç biraz daha sabır etseler rahatlatsalar tamamen kurtulcaz.hala yapamıycam korkusu var. gerçi eşlerede hak vermek lazım onlar bayanların gözüyle bakamıyorlar. ama senin ne hissetiğini anlıyorum bende son denememde o kadar gerildimki ağladım. ilişkiye girebiliyorum ama çok anlamsız geliyor zevk alan bayanların mertebesine ulaşabilecek miyiz acaba. ben sadece bi şeyi bi yere sokma çabasında olan makina gibiyim duygudan yosun. eşimi çok seviyorum bir de şu sıkıntı tamamen bitse kafam rahat girecek mi korkusu olmadan. keşke eşlerimize de yol gösteren bir forum olsaydı.
nasilsiniz kizlar neler yapiyorsunuz. hersey yolundami? gecmisi daha okuyamadim. kimler yendi biraz önce baktim yine 1.ri yenmis kim yendi adi ney benim simdi okumaya vaktim yok
başardım kızlar sonunda oldu ben hiç yapamam diyordum ama yaptım hala nasıl oldu anlamadım sadece 10 dakika önce hemen bilgisayarın başına koştum hala bacaklarım titriyor hala inanamıyorum
dün eşim kızkardeşi hamileymiş bana çekinerek söyledi çünkü ne zaman bebek lafı duysam ben de bebek isterim diye oturup ağlıyorum biraz buruktu çünkü o da çok istiyor bebeği çok üzüldüm millet bir sene geçmeden yapıyor ben daha yerimde sayıyorum diye bugün de öylesine şu egzersizimi yapıyım artık yavaş yavaş dedim eşim bilgisayarda oyun oynuyordu ben biraz yapıyım çağırırsam gel dedim sonra aparatla yaptım biraz anestol sürdüm rahat aldım biraz beklettim şunu biraz kalınlaştırıp deneyim dedim o da rahat girdi sonra baktım çok sulanma olmuş dedim oturma odasına geçtim eşime çağırdım o yere yattı ben önce sırtım ona dönük aparatı nasıl alıyorsam öyle elimle yerleştirdim önce yarısı girdi kendimi kasmadım nasıl olsa deneme diye biraz öyle kaldım sonra hepsi girdi nasıl oldu bilmiyorum elimle yokladım hepsi girdi nasıl olsa oldu dedim yüzyüze denedim 4-5 kez çıkarıp tekrar soktum oldu sonra eşimin boğazına kollarımı doladım ayaklarımı da beline sonra o şekilde sırt üstü yatırıp git gel yaptı bayağı uzun sürdü içime boşaldı hiç acı baskı hissetmedim kırmızı da gelmedi sadece hala bacaklarım titriyor oturup ağladım ilk defa sevinçten [/B]
nursena merhaba...
3 parmağı alanlar başarır demişsin ama bana hala p... daha kalın gibi geliyor... korkuyorum, sence bikaç gün daha 3 parmak mı denemeliyim?
bugün kan testi yaptırdım yarın sonucu alıcam inş. 49 gündür hastalanmadım testlede negatif çıktı ama çok uzadı bu sefer ara. hamile değilsemde bi anormallik yok mu? yarın doktorla konuşucam ama hamile miyim ben acaba? kafam çok karışık hamilelik belirtileri var gb ama bana mı öyle geliyor? umarım hayırlısı olur. lütfen dua edin. hamileliği şuan istemiyorum çokkkkkk korkuyorummmmm:2:
nursenacım çok sevindim tebrik ederim. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Basardimmm, sonunda basardim kizlar, bitti bu kabus:))) sevincten agliyirum su anda, inanamiyorum ya:)))
calsin davullar:))
canlar,bende d ungece esımın penısını tam aldm dıyeblrm,eşim le aglama nobe tleri gecıren ben b u site sayesnde burayakadar gelebldm.Eşim preZErwatft takmstı prezertatfn lastgnın oldpu yere kadar grdı.bu harka bıd uyguydu daha ılerıye gdblrmydı blmyrm ama ınsanın kndne guvenı glıo allah herkse nasp etsn.yanlz szlrdeede warmı vajına grışnde etgbi bşi hala gtmedi?
canım bu bir süreç araştırdım biraz genelde böyle oluyormuş kadın hemen zevk alamıyormuş üstteyken zevk alma daha çok oluyormuş ritmini kendin ayarladığın için diğer pozisyonlarda da klitorise dokunmaları gerekiyormuş netten araştır biraz valla ben zevke o kadar takmıyorum şu an başardım ya şimdilik bu yeter, eşim hemen oldu bitti yendim ya herşekilde yaparım zannediyo öyle yapma yavaş ol falan deyince de bozuluyor, şuan destek olman gerekirken beni gerileteceksin diyorum neyse bugün biraz anladı üzüldüğümü daha anlayışlıydı, zaten ürkek kuş gibiyiz farkında değiller ne kadar kırılgan olduğumuzun yaptığımız naz değil ki iki kişilik üzüldük onların yükünü de çektik kendimizden çok onlar için harap olduk bu kadar yıl bir kere sesini çıkarmayan adama bir haller oldu kadınlık zor zanaat ya.
hemen menepoz falan düşünme canım hamile olabilirsin doğum yapacak bir arkadaşım var kaç kere test yaptım hiçbir zaman çıkmadı dedi bazen öyle oluyormuş kan testi yaptır ilişkiye girdikten sonra adet düzeni değişebiliyormuş, kafana takma canım hamileysen dünyanın sonu değil hepimiz ne kadar çok istiyoruz sen daha erken diye düşünüyorsun haklısın ama kader kısmet.
Kızlar sze dün denediğim aparatı tavsiye ediyorum ucundan gerisine doğru genişleyecek şekilde sarın, çok işe yaradı ben de.
:) kan testini yaptırdım bugün. yarın yetişebilirsem dr konuşcam. ben öğretmenim okuldan 3 te çıkıyorum dr da 3 buçukta gidiyormuş okulumla hastane arasındaa baya mesafe var umarım sonuçları verirler. dr olmadan vermeyebilirler diorlar. yarın izin almaka istemiyorum ama bakalım olmazsa son saat izin alıcam. hayırlısı tabi. yaşım 30 belkide doğru zamndır. çocukları çok seviyorum ama o sorumluluğu taşıyabilir miyim ondan korkuyorum. erken die düşünmemin tek sebebi vajinusmus olayından tamamen kurtulduğum an olsun istiyorum şuan alttan muane fikri hala itici geliyor bana o yüzden. eşimle huzurlu bir dönemim olsun istiyordum ama hayırlısı ne diyim. 49 gün çok uzun ama bakalım sebebini sorucam hamile değilsem eğer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?