Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yorgunluk oluyo yaa banyosuyla bilmem nesiyle :) biz de bugün ara verdik bakalım.
ben de hastalanıyorum gibiyim yaa öle cıbıldak cıbıldak duruyoz üşütüyooz biz de Allah şifa versin canım

iyi geceler arkadaşlar 3.kez denedim sorun yok artık sadece jel kullanıyorum benim diyabetten dolayı zaten kuruluk oluyor normalde de kullanmam gerekecek galiba bu yorgunlukla ne zamana kadar devam ederim bilmiyorum eşim beni hamile bırakmayı kafasına taktı keşke yazın yenseydim havalar soğudu üşüyorum hiç bu boyutunu düşünmemiştim:)) 3 parmağı alan arkadaşlar p... de alır boşa zaman kaybetmeyin derim ben.

valla aynı sıkıntı bende de var.son denememde o kadar aceleciydi ki.. diyorum beni sakileştir. o da yendin yaa daha ne bekliyoruz. bi de kızdı bana. gerildim çok fazla herkes zevk alır ben acı çektim. onada söyledim sonrasında. özürdiledi sonra ama bu bir süreç biraz daha sabır etseler rahatlatsalar tamamen kurtulcaz.hala yapamıycam korkusu var. gerçi eşlerede hak vermek lazım onlar bayanların gözüyle bakamıyorlar. ama senin ne hissetiğini anlıyorum bende son denememde o kadar gerildimki ağladım. ilişkiye girebiliyorum ama çok anlamsız geliyor zevk alan bayanların mertebesine ulaşabilecek miyiz acaba. ben sadece bi şeyi bi yere sokma çabasında olan makina gibiyim duygudan yosun. eşimi çok seviyorum bir de şu sıkıntı tamamen bitse kafam rahat girecek mi korkusu olmadan. keşke eşlerimize de yol gösteren bir forum olsaydı.

nursena merhaba...

3 parmağı alanlar başarır demişsin ama bana hala p... daha kalın gibi geliyor... korkuyorum, sence bikaç gün daha 3 parmak mı denemeliyim?

bugün kan testi yaptırdım yarın sonucu alıcam inş. 49 gündür hastalanmadım testlede negatif çıktı ama çok uzadı bu sefer ara. hamile değilsemde bi anormallik yok mu? yarın doktorla konuşucam ama hamile miyim ben acaba? kafam çok karışık hamilelik belirtileri var gb ama bana mı öyle geliyor? umarım hayırlısı olur. lütfen dua edin. hamileliği şuan istemiyorum çokkkkkk korkuyorummmmm:2:

ya peki p..s te de mi öyle çıkıcak gibi oluyo sonuçta siz yenenlere sormak lazım bunu.daha çok var gerçi ama merak ediyorum çıkarken acıdığı için gel git olayı zor olur heralde

canım yatılı misafirlerim vardı o yüzden bir kaç gündür yoktum kusura bakma.
ilk içeri girerken biraz sızı gibi oluyor. ama sonrasında alışıyor. merak etme dışarı bi şey çıktığı yok

canım bu bir süreç araştırdım biraz genelde böyle oluyormuş kadın hemen zevk alamıyormuş üstteyken zevk alma daha çok oluyormuş ritmini kendin ayarladığın için diğer pozisyonlarda da klitorise dokunmaları gerekiyormuş netten araştır biraz valla ben zevke o kadar takmıyorum şu an başardım ya şimdilik bu yeter, eşim hemen oldu bitti yendim ya herşekilde yaparım zannediyo öyle yapma yavaş ol falan deyince de bozuluyor, şuan destek olman gerekirken beni gerileteceksin diyorum neyse bugün biraz anladı üzüldüğümü daha anlayışlıydı, zaten ürkek kuş gibiyiz farkında değiller ne kadar kırılgan olduğumuzun yaptığımız naz değil ki iki kişilik üzüldük onların yükünü de çektik kendimizden çok onlar için harap olduk bu kadar yıl bir kere sesini çıkarmayan adama bir haller oldu kadınlık zor zanaat ya.

nasilsiniz kizlar neler yapiyorsunuz. hersey yolundami? gecmisi daha okuyamadim. kimler yendi biraz önce baktim yine 1.ri yenmis kim yendi adi ney benim simdi okumaya vaktim yok

hoşgeldin çıtııııırrr nasılsın ne alemdesinn..tatilin nasl geçti..beben nasıl iyisindir umarımmm) ben aynı ben sen gittin geldin hala yerimde sayıyorum yahuu pns ucunda kalmıştım bıraktım egzersizi yapamadım artık ara verdikten sonra başlcm allahın izniyle dua edinn..

başardım kızlar sonunda oldu ben hiç yapamam diyordum ama yaptım hala nasıl oldu anlamadım sadece 10 dakika önce hemen bilgisayarın başına koştum hala bacaklarım titriyor hala inanamıyorum

nursenacım çok sevindim tebrik ederim. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

canım yeterli kayganlık olduğundan kırmızı gelmiyor bir de esnediğinden. süpersin

nursena merhaba...

3 parmağı alanlar başarır demişsin ama bana hala p... daha kalın gibi geliyor... korkuyorum, sence bikaç gün daha 3 parmak mı denemeliyim?

canım ben iki parmağı şuan bile zor alırım 3 parmak az değil ya şöyle düşün giriş yuvarlak gibi valla p... aparattan parmaktan daha kolay giriyor 3parmağı duyunca ben şaşıyorum, kolay alıyosan iyice esnet p... denemesine geç canım.

hemen menepoz falan düşünme canım hamile olabilirsin doğum yapacak bir arkadaşım var kaç kere test yaptım hiçbir zaman çıkmadı dedi bazen öyle oluyormuş kan testi yaptır ilişkiye girdikten sonra adet düzeni değişebiliyormuş, kafana takma canım hamileysen dünyanın sonu değil hepimiz ne kadar çok istiyoruz sen daha erken diye düşünüyorsun haklısın ama kader kısmet.

Basardimmm, sonunda basardim kizlar, bitti bu kabus:))) sevincten agliyirum su anda, inanamiyorum ya:)))
calsin davullar:))

albuneacım üç dört gündür girmiyordum. ama içime senin yeneceğin doğmuştu. dua ediyordum vajili arkadaşlar için. bir an aklımdan sen geçtin. albunea yenecek diye. çok sevindim canımmm.

canım tebrik ederim
canım o girişteki et parçası dediğin şey kapak görevini görüyor yoksa su da içeri kaçar mikroplarda.
o hep orda duran bir şey

o kadar güzel anlatmışsınki. evet şükürler olsun bunları konuşabildiğimiz için ben bir aralar bakire olarak öleceğimi düşünüyordum. evet benim eşimde çok özür diledi. onlarda ne yapsın o kadar bekleyip de olunca geçen yılların acısını çıkarmak istiyorlar. onlarda bizimle birlikte öğreniyorlar aslında. zamanla düzelecek her şey tabiki. bende şu kayganlaştırıcı jellerden almak istiyorum acaba kuruluk old. için mi zorlanıyorum. kendimi kasmaktanda kurtulamadım hala. vaji çok sevdi beni kovdum ama biraz daha kalayım die ısrar ediyor. ama 1 ay öncesine göre çok yol kattettik. mutluyum. çünkü başarı öykülerini okurken bu sayfalarda kimi kez duygulanır bende bunları yazabilecek miyim derdim. vücudumuzu yeni yeni tanıyoruz. 1 ay sonrası çok daha iyi olacak her şey :)

:) kan testini yaptırdım bugün. yarın yetişebilirsem dr konuşcam. ben öğretmenim okuldan 3 te çıkıyorum dr da 3 buçukta gidiyormuş okulumla hastane arasındaa baya mesafe var umarım sonuçları verirler. dr olmadan vermeyebilirler diorlar. yarın izin almaka istemiyorum ama bakalım olmazsa son saat izin alıcam. hayırlısı tabi. yaşım 30 belkide doğru zamndır. çocukları çok seviyorum ama o sorumluluğu taşıyabilir miyim ondan korkuyorum. erken die düşünmemin tek sebebi vajinusmus olayından tamamen kurtulduğum an olsun istiyorum şuan alttan muane fikri hala itici geliyor bana o yüzden. eşimle huzurlu bir dönemim olsun istiyordum ama hayırlısı ne diyim. 49 gün çok uzun ama bakalım sebebini sorucam hamile değilsem eğer...

Kızlar sze dün denediğim aparatı tavsiye ediyorum ucundan gerisine doğru genişleyecek şekilde sarın, çok işe yaradı ben de.

albuneacım düşündümde aparatı doktor bize verdi ya. sonuçta diğer boyutları geri almıştı.iyice steril edip diğer hastalarına veriyor. bizde ihtiyacı olan arkadaşlara kargo ile göndersek mi ?

canım hamilelikte de sorun yoksa ilişki yaşanıyor, muayeneyi ben de kafama takıyorum bayan doktor olursa eşim de yanımda olursa belki diyorum, yaş olarak aslında vakti bence benim de 33 canım o yüzden acele ediyorum. kan testinde kesin çıkıyomuş stresten de olabilir, bence sen o sorumluluğu taşırsın kardeşlerim de öğretmen çocuklara karşı zaten bir sempatiniz oluyor yaş olarak da bilinçli zamanındasın o yüzden çok takma kafana canım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…