- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.601
albuneacım düşündümde aparatı doktor bize verdi ya. sonuçta diğer boyutları geri almıştı.iyice steril edip diğer hastalarına veriyor. bizde ihtiyacı olan arkadaşlara kargo ile göndersek mi ?
canım yatılı misafirlerim vardı o yüzden bir kaç gündür yoktum kusura bakma.
ilk içeri girerken biraz sızı gibi oluyor. ama sonrasında alışıyor. merak etme dışarı bi şey çıktığı yok
sağol canım ben de nere kayboldu bu kız diyordum.
canım güzel fikir ama yine de itici ya doktor size diğer hastalarının kullandığı şeyleri mi verdi o kadar para alıyor cimriler.
oh ya nerdesin sen??ne çok misafirleri var herkesin.bi ara bnm de öyle bi dönemim olmuştu gelen giden bitmiyodu...eee canım nasılsın bayağı alışmışsındır sen artık.ben en son üç parmak iki boğum almıştım ama aklıma p..s denemesi gelince ister istemez çekiniyorum ya normal mi bu durum size de olmuş muydu??gerçi ben üç parmaktan sonra da bi müddet aparatı kalınlaştırarak denemeyi düşünüyorum sence nasıl yapmalıyım??
bence sen artık p..s denemesine geçebilirsin canım. ben iki parmakla ancak yapabiliyordum. daha çok aparatla yaptım. şu an regl dönemimdeyim. seninde güzel haberlerini bekliyorum az kaldı inşallah
Günaydın kızlarrr:) Nasılsınız bakalım:))?
albune tebrikler kıs kurtulmuşsun çoooookkk şükürrrr allah başka dert sıkıntı vermesinnn inşallaahh..hemen bebek yap hiç vakit kaybetmee:))
yeni gelin napıyorsun
belinay katılıyorum canım.hemen bebek çalışmasına geçilsin
belinay katılıyorum canım.hemen bebek çalışmasına geçilsin
albune tebrikler kıs kurtulmuşsun çoooookkk şükürrrr allah başka dert sıkıntı vermesinnn inşallaahh..hemen bebek yap hiç vakit kaybetmee:))
aybike sen aparat yapablymsn ben yapamyorum olmuyo çok sert gelyoo...bu cumartesi pens deniyelm varmsn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?