Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

albuneacım düşündümde aparatı doktor bize verdi ya. sonuçta diğer boyutları geri almıştı.iyice steril edip diğer hastalarına veriyor. bizde ihtiyacı olan arkadaşlara kargo ile göndersek mi ?

canım güzel fikir ama yine de itici ya doktor size diğer hastalarının kullandığı şeyleri mi verdi o kadar para alıyor cimriler.

oh ya nerdesin sen??ne çok misafirleri var herkesin.bi ara bnm de öyle bi dönemim olmuştu gelen giden bitmiyodu...eee canım nasılsın bayağı alışmışsındır sen artık.ben en son üç parmak iki boğum almıştım ama aklıma p..s denemesi gelince ister istemez çekiniyorum ya normal mi bu durum size de olmuş muydu??gerçi ben üç parmaktan sonra da bi müddet aparatı kalınlaştırarak denemeyi düşünüyorum sence nasıl yapmalıyım??

bence sen artık p..s denemesine geçebilirsin canım. ben iki parmakla ancak yapabiliyordum. daha çok aparatla yaptım. şu an regl dönemimdeyim. seninde güzel haberlerini bekliyorum az kaldı inşallah

bence sen artık p..s denemesine geçebilirsin canım. ben iki parmakla ancak yapabiliyordum. daha çok aparatla yaptım. şu an regl dönemimdeyim. seninde güzel haberlerini bekliyorum az kaldı inşallah

canım ben de regl oldum malesef...ne güzel ilerliyodum bittikten sonra da bi müddet yapıcam egzersiz.bu sefer egzersize taktım sanki parmak aparat vs..giriyo bi p..s girmicek gibi geliyo.ama kafamdan bu düşünceleri uzaklaştırmaya çalışıyorum.herkes pe.s in daha kolay olduğunu söylüyo vardır bi bildikleri. ama heyecanlanmaktan korkuyorum...

albune tebrikler kıs kurtulmuşsun çoooookkk şükürrrr allah başka dert sıkıntı vermesinnn inşallaahh..hemen bebek yap hiç vakit kaybetmee:))

belinay katılıyorum canım.hemen bebek çalışmasına geçilsin

Annammm siz beni hemen anne yapcanız:)) Valla kızlar ben de çok istiyorum ama geçen akçam kocişle konuştuk, birkaç ay beklemeye karar verdik ama paşam korunmak istemiyor, ben de korunmak istemiyorum ama yılbaşına kadar çoocuk da istemiyorum, ne yapcam bilimyorum :26: Hem planlı hareket edelim diyor, he mde bebek olursa olsun diyor anlamadım ki ben bu adamı:))

belinay katılıyorum canım.hemen bebek çalışmasına geçilsin

albune tebrikler kıs kurtulmuşsun çoooookkk şükürrrr allah başka dert sıkıntı vermesinnn inşallaahh..hemen bebek yap hiç vakit kaybetmee:))

Oyy, sağolasın bebişim ya, Allah inşalalh tez zamanda sizlere de nasip etsin:))) Bence de artık vakit kaybetmeyin p..s denemesine geçin kızlar , gerçi aybice yarısına kadar alabiliyor şu an bildiğim kadarıyla. Dün kociş deneyelim yine dedi, çok yorgundum bişey yapamadım ama bu akşam inşallah yapıcam, artık hiç korkuyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…