Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım erkeklerde taktik bu istemem yan cebime koyyyy oda istiyor anammm

inşallah inşaallah..bende yarıya kadar alyrum gerisi gelmiyo duvar olmuyo..bayadırda ara verdim şimdi ne haldeyim bilmyrum..bebek işini akışına bırakın hayırlısı olsun yorgun vs.deme ara verme fazla..nasl yaptn nasl oldu peki anlatrmsn..

belinay bebişim ya hadi bizde yenelim aynı döneme denk gelsin hamişliğimiz tabi rabbim nasip ederse

canım erkeklerde taktik bu istemem yan cebime koyyyy oda istiyor anammm

Hayatım ikimiz de çok istiyoruz da, şartlar müsait değil işre şu anda malesef. E malum yeni evlendik ödemeler falan. E kociş de bir süredir işsiz idi ,inşalalh ay başında başlıycak. bizim birkaç ay kendimizi toparlamamız lazım maddi olarak, yoksa ben hamile kalsam, çalışıp çalışamayacağım belli değil, tek maaş bze çok zor olur bir süre. O yüxden ben en azındanyılbaşına kadar beklemek istiyorum. Yoksa ben dünden razıyım :))

Hayatım şöyleki; dotorun verdiği en son aparatı ben uç kalınlığını aynı bırakarak geriye doğru kademe kademe kalınlaştıracak şekilde kağıt peçete ile sardım sonra da streçledim. Bir çeşit hun igibibişey oldu ucundan sonra genişleyen, ve onunla bir süreegzersiz yaptım. Sonra alabildiğim en kalın kontaya geldiğimde apartı toplamda 30 dakika falan içimde beklettim. Tabi bu arada femolub kullandım. Sonra kocişi çağırdım, denemeyebaşlamadan hemen önce aparatı çıkardım ve p...s içime almaya çalıştım. İlk başlarda sadece kendimi kasmamdan olayı acı hisseder gibi oldum ama 4-5 dakika sonra çok rahat oldu ve hissettiğimin sadece kendimi kasmamdan kaynaklandığını farkettim :)) Ben egzersiz yapar gibi sırtüsüt yatar pozisyonda denedim, 10 dakika sonra kociş içimde git gel yapabiliyor idi. Sonra üste çıktım oturmaya çalıştım üstüne, onu da yapaildiğimi farkedince tekrar sırtüstü yattım ve kociş bu defa tamamen ve cok rahat bir şekilde içime girebildi, uzun süre de git-gel yaptı. Acı vs. hiçbirşey hissettmedim, hatta gevşedikçe hafiften zevk bile aldım sanırım:)))

belinay bebişim ya hadi bizde yenelim aynı döneme denk gelsin hamişliğimiz tabi rabbim nasip ederse

inşallah ya çok istyrum bende..farkındaysan bizim devreden kimse kalmadı bizden sonra gelenler bile yaptı gitti bizde tık yok..kıs bayram sonrası çaresiz gelenler bile pns boyu aparat alıyo valla maşaallah hayretim şaştı...bende akşam pns denicem ha ha ha

çok iyi ya kurtuldun ne gzl darısı bizlere artık..ben aparat yapamyorum yaf sert geldi allık fırçasına pamuk sonra streç sardım jelledim ama yapamadım olmadı

tabi canım sizi sizden daha ii bilen olmaz.planlamak lazım benim eşimde başlarda öle diyordu olursa şu zamanlarada olsun falan işimiz uzayınca bide bebnim bebk isteğim artınca oda bakıyorum arada laf atıyo

Son düzenleme:
tabi canım sizi sizden daha ii bilen olmaz.palnlamak lazım benim eşimde başlarda öle diyordu olursa şu amnlarada olsun falan işimiz uzayınca bide bebnim bebk isteğim artınca oda bakıyorum arada laf atuyo

Deminden beri sitede doğum kontrol yöntemleri diye bir başlık var mı onu arıyorum ama bulamadım yaff Yenen arkadaşlar cevap verebilri mi acep, hangi yöntemi kullanıyolrlar?

Deminden beri sitede doğum kontrol yöntemleri diye bir başlık var mı onu arıyorum ama bulamadım yaff Yenen arkadaşlar cevap verebilri mi acep, hangi yöntemi kullanıyolrlar?

ben korunmuyacağım ama milletten duyduklarımı yazıyım geri çekme yöntemi, spiral taktırma, aşı, condom, doğum kontrol hapı ama canım bence doktora git senin için en doğru kararı o verir ilaç falan kullanırsan da sonrasında istediğin zaman hamile kalamıyosun.

:):) alemsin belinay yazın güldürdü.ihtiyacım vardı bugün...sen de kaldır poponu bi an önce hadi bakalım...yeni gelenlere laf atmayın

evet dediğin gibi kontrol hapları tehlikeli geliyo bana.aşı da aynı...geri çekme yöntemi ise adamlarda sonradan bel soğukluğuna yol açıyomuş spirali de her vücut kabul etmiyo.pre..fi kocişler kabul etmiyo ne halt edicez biz????daha bnm çok var ama yine de düşünüyorum.ya zaten hamile kalınan dönemler belli o dönemlerde kocişler korunsun diğer dönemlerde içiize boşalsın zaten hemen kalkınca rahim tutmuyomuş öle diyolar ya!!!bakın ne güzel çözüm buldum(!)

o donemler hangı donemler bacım ?hamıs olmak ıstıyorumm ben

en sağlıklı olan erkeğin korunması canımama onuda çoğu erkek kabul etmiyor.benim eşim bu konuda çok iyi hamile kaldığım halde kullanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…