- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.641
o donemler hangı donemler bacım ?hamıs olmak ıstıyorumm ben
Hayatım ikimiz de çok istiyoruz da, şartlar müsait değil işre şu anda malesef. E malum yeni evlendik ödemeler falan. E kociş de bir süredir işsiz idi ,inşalalh ay başında başlıycak. bizim birkaç ay kendimizi toparlamamız lazım maddi olarak, yoksa ben hamile kalsam, çalışıp çalışamayacağım belli değil, tek maaş bze çok zor olur bir süre. O yüxden ben en azındanyılbaşına kadar beklemek istiyorum. Yoksa ben dünden razıyım :))
canlar, bu penıs yarıdayken ne yapmam gerekıyor o ıstemsız kasmayı onlemek ıcın nolur yardım , herbasaran arkadasımdan tavsıye ıstıyorumsımdı yemek yapmaya gecıyorumsız yazıuın nolur aksam gırıcegım
canım pe...içindeyken baktınız yarıda kaldı çıkarmadan bekleyin sen kendini gevşet nefes alıp ver yavaş yavaş bacaklarını gevşet sonra nefesini verirken ıkın ıkınırken eşin yavaşça ittirsin hepsi gircektir
canım tebrikleryeni yendin sanırım ben 3-4 gündür girmedim topiğe valla bizde maddi sıkıntıdan dolayı istemiyorduk ilk denemede hamiş kaldım o yüzden plan yapmayın derim ama şuda bir gerçek bizimde ödemelerimiz var düğün kredisi ev borcu en çok korktuğum maddi açıdan sıkışmaktı.hamile kaldım kalalı köşeye para bile atıyoruz rızkıyla gelir derler hakkaten öyle oldu
regl olduğun ilk günden saymaya başlıyosun 12.gün bazıları 13 diyo yumurtanın çatladığı dönemmiş yani regl döneminden sonra sık sık ilişkiye girilmesi geregiyo.tavsiye edilen gün aşırı (sperm kalitesi içinmiş)sen netten araştır çıkıcaktır karşına.bi de altta olman gerekiyomuş.sonrası malum kalkmicaksın vs vs...[/QUOT
sagol bacım bılgılendırdıgın ıcın
canım sonraki paylaştıklarımı gördün mü ordan gerekli bilgiyi alabilirsin.
kizlarr ben kendim yapamicam bu isi karar werdim bu dr.suleyman eserdaga gitcem 10ay gecti hala tik yok bu doktora giden bilgi sahibi olan war mi?(
kizlarr ben kendim yapamicam bu isi karar werdim bu dr.suleyman eserdaga gitcem 10ay gecti hala tik yok bu doktora giden bilgi sahibi olan war mi?(
canım hamile kalmak istiyorsan bence bi kadın doğumcuya görün yumurtlama dönemine yumurta catlama sı falan herşeye bakıyorlar.yani o sana söylüyor şu şu günelr deneme yapın diye.bide goggleye yumurtlama dönemi hesaplama diye yaz zaten otomatik hesaplıyo adet günelrini yazıyorsun ortalama günleri buluyor ordanda hesaplatabilirsin yani inş tez zamnda hamiş olursun canımm
neden canım egzersiz yapamıyomusun??
canım ne durumdasın anlat bakalım yardımcı olmaya çalışalım
yoook bitanem yook yapamıyorum eşimle sadece denemeye çalışıyoruz p... ama olmuyo benım panik atak hastalığım var agorafobi herşey normal gıderken birden ne oluosa duraksıyorum yapamıyorum kasılmıo ama olmuoda bıktım artık hergün ağlıyorum hergün kimse bilmiyo derdimi ben napcam bilmiyorumherkes çocuk soruyo bende istiyorum hayırlı bi evlat ama yapamıyorum bu doktora giden varsa ALLAH rızası için banada yardım etsin..
yapmaya çalıştığım zaman ya acırsa ya cok kırmızı olursa ya ölürsem diye sacma sapan şeyler geliyo aklıma p.. denemesı yapmaya çalışıyorum sadece parmak egzersizi falan yapmıyorum denemeye çalıştım işaret parmagım 1.bogumuna kadar girio ötesini yapamıyorum eşimde çok üzülüyo ben 20 yaşındayım nerdeyse 1sene olacak başaramıyorum eşimde benım yuzumden hastalanacak isteksizlik oluo ondada bu aralar çok üzgünüm anlatamam ALLAH hepimize yardım etsin dayanamıyorum ben artık inanın sizi sıktıysam kusura bakmayın beni en iyi siz anlarsınız bu doktoru araştırdım süleyman eserdag %100 kesin çözüm diyor sizce ne yapmalıyım??
otomatik hesaplandığını bilmiyodumcanım sağol bilgilendirdiğin için.bu arada daha önce yazdım ama gördün mü bilmiyorum yasinler bitti canım.allah kabul eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?