Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

o donemler hangı donemler bacım ?hamıs olmak ıstıyorumm ben

regl olduğun ilk günden saymaya başlıyosun 12.gün bazıları 13 diyo yumurtanın çatladığı dönemmiş yani regl döneminden sonra sık sık ilişkiye girilmesi geregiyo.tavsiye edilen gün aşırı (sperm kalitesi içinmiş)sen netten araştır çıkıcaktır karşına.bi de altta olman gerekiyomuş.sonrası malum kalkmicaksın vs vs...

Yumurtlama zamanını iyi hesaplayın
Düzensiz adet gören kadınlar, ne zaman yumurtlayacaklarını hesaplayamazlar. Düzenli adet gören bir kadın, bir sonraki adetinin ne zaman geleceğini bulmalı ve bulduğu tarihten 14 gün geri gelerek yumurtlama zamanını tahmini olarak hesaplamalıdır. Bulduğu bu tarihten 3 gün öncesinden başlayarak 3 gün sonrasına kadar olan dönem, yumurtlamanın olacağı gebe kalınabilir dönemdir. Örnek verecek olursak, bir kadının 35 günde bir düzgün adet gördüğünü varsayalım ve bu kadın ayın 5′inde son adetini görmüş olsun. Hesaplarken, bir sonraki adetini bulmak için 35 gün sonraya gidilecek ve ayın 10′u bulunacaktır. Bu tarihten 14 gün önceye gelindiğinde, ayın 26’sına ulaşılır. 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası hesaplandığında, 23′ü ile 29′u arası hamile kalınabilir dönem olarak bulunur.
kadın Hastalıkları doğum Uzmanı Op. Dr. Aret Kamar

canım tebrikler yeni yendin sanırım ben 3-4 gündür girmedim topiğevalla bizde maddi sıkıntıdan dolayı istemiyorduk ilk denemede hamiş kaldımo yüzden plan yapmayın derim ama şuda bir gerçek bizimde ödemelerimiz var düğün kredisi ev borcu en çok korktuğum maddi açıdan sıkışmaktı.hamile kaldım kalalı köşeye para bile atıyoruz rızkıyla gelir derler hakkaten öyle oldu

canım pe...içindeyken baktınız yarıda kaldı çıkarmadan bekleyin sen kendini gevşet nefes alıp ver yavaş yavaş bacaklarını gevşet sonra nefesini verirken ıkın ıkınırken eşin yavaşça ittirsin hepsi gircektir

allah şükur bende yok oyle bir şey anladigim kadariyla kızlarin ilk gecesi iyi geçerse sonrada iyi geçiyor ilk gece kötu gecerse bu sorun ortaya çikiyor çunku kendileri tanimiyorlar

canım ya .gerçekten öyle allah herkesin rızkını belirlemiş ama işte biz kullar...ne kadar tasalanmazsak hayat aslında o kadar rahat geçicek ama malesef hep yarını düşünme kayırma...ben de öyle düşünüyodum borçlarımız bitsin öyle kalırım die ama şimdi vajiyi yeniim biraz da alışma dönemi derken hemen istiyorum tabii rabbim izin verirse.sen de hiç korkma rabbim ufacık karıncaların ihtiyacını ihmal etmiyo sıkıntısını gideriyo bizi mi ihmal edicek??

kizlarr ben kendim yapamicam bu isi karar werdim bu dr.suleyman eserdaga gitcem 10ay gecti hala tik yok bu doktora giden bilgi sahibi olan war mi? (

canım hamile kalmak istiyorsan bence bi kadın doğumcuya görün yumurtlama dönemine yumurta catlama sı falan herşeye bakıyorlar.yani o sana söylüyor şu şu günelr deneme yapın diye.bide goggleye yumurtlama dönemi hesaplama diye yaz zaten otomatik hesaplıyo adet günelrini yazıyorsun ortalama günleri buluyor ordanda hesaplatabilirsin yani inş tez zamnda hamiş olursun canımm

otomatik hesaplandığını bilmiyodumcanım sağol bilgilendirdiğin için.bu arada daha önce yazdım ama gördün mü bilmiyorum yasinler bitti canım.allah kabul eylesin.

neden canım egzersiz yapamıyomusun??

yoook bitanem yook yapamıyorum eşimle sadece denemeye çalışıyoruz p... ama olmuyo benım panik atak hastalığım var agorafobi herşey normal gıderken birden ne oluosa duraksıyorum yapamıyorum kasılmıo ama olmuoda bıktım artık hergün ağlıyorum hergün kimse bilmiyo derdimi ben napcam bilmiyorum herkes çocuk soruyo bende istiyorum hayırlı bi evlat ama yapamıyorum bu doktora giden varsa ALLAH rızası için banada yardım etsin..

canım ne durumdasın anlat bakalım yardımcı olmaya çalışalım

yapmaya çalıştığım zaman ya acırsa ya cok kırmızı olursa ya ölürsem diye sacma sapan şeyler geliyo aklıma p.. denemesı yapmaya çalışıyorum sadece parmak egzersizi falan yapmıyorum denemeye çalıştım işaret parmagım 1.bogumuna kadar girio ötesini yapamıyorum eşimde çok üzülüyo ben 20 yaşındayım nerdeyse 1sene olacak başaramıyorum eşimde benım yuzumden hastalanacak isteksizlik oluo ondada bu aralar çok üzgünüm anlatamam ALLAH hepimize yardım etsin dayanamıyorum ben artık inanın sizi sıktıysam kusura bakmayın beni en iyi siz anlarsınız bu doktoru araştırdım süleyman eserdag %100 kesin çözüm diyor sizce ne yapmalıyım??

canım burda panik atak hastalığı olup da yenenler de oldu.ama şimdi kafamıza göre bişey söylemek olmaz.sen en yakın zamanda doktora git bence de.onun yaklaşımı farklı olabilir.ayrıca ne olur kendini sıkma üzülme de bak ben de 10 aylık evliyim bende de hala tık yok.kaç yıllık evli olanlar var.biz yine daha erken yüzleştik.insanları boşver onların soruları bitmez ilki olur ikincsini sorarlar.onlara takılıp da canını sıkma.ben hiç takmıyorum.sen de onlara korunduğunuzu söyle nerden bilicekler ki??alttan alttan da sorunu çözmeye bak.sakın üzme kendini

ay canım yaaa..daha çok küçüksün kıyamam sana.şimdiden ne çocuğu ya allahım şu insanları....sen beni dinle kimseye söyleme ben ilk zamanları öyle bii nane yedim.sonra pişman oldum daha çok baskı hissettim.sonra da oldu dedim.burda dök içini ama yakın çevrenden kimseye söyleme inan tatlım çok daha ağır oluyo.eşinle ikiniz üstesinden gelirsiniz hiç merak etme.geçmiş sayfaları okudun mu??panik atağın olduğu için bişey diyemiyorum.ama inan korkulacak hç bişey yok.ilk önce bizde çok korktuk yapamicaz gibi geldi ama inan hiç öyle olmuyo.

otomatik hesaplandığını bilmiyodumcanım sağol bilgilendirdiğin için.bu arada daha önce yazdım ama gördün mü bilmiyorum yasinler bitti canım.allah kabul eylesin.

evet bir ara baya uğraşıyordu o otomatik hesaplayıcıyla neye uğraşıyorsam hele sen önce öbür işi hallet desene.Allah razı olsun canımcım Rabbim kabul etsin inş yenmemize vesile kılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…