Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar meraba biraz geç oldu gelemedim yine nasılsınız cümleten...
kim yazmıştı kusura bakmayın hatırlayamdım ama bi arkadaş demişki hala p...s daha kalın geliyo
böyle düşünmeyin 2 parmaktan sonra p...s oo kadar rahat oluyo ki.. işte bi kez daha kanıtı tamamen kafada bitirme
olayı olduğunu.. dün bi kez daha dedim ki vallahi bu kadar basit miymiş bunun için mi o kadar ağlayıp üzülmüşüm
kendime dünyayı dar etmişim
dün belinaya da yazmıştımm yüzmüşsün kuyruğuna gelmişin diye lütfen kimse ertelemsin
s. eserdağa gitmeyi düşünen arkadaşa da şunu tavsiye edebilirim naçizane:
bence biraz daha zorla kendini inan doktor farklı bişey yapmayacak hatta ben doktor araştırdığımda salak salak
doktorun da bu şekilde aparat ya da egzersizle çözdüğünü bilmiyodum ve bunu bi kurtuluş olarak görüyodum
nolur inanın kendinize

canım iki parmaktan sonra p..s rahat oluyo demişsin eş parmağıyla mı??ben kendi iki parmağımı yapabiliyorum üç parmağa geçtiğim gün regl oldum

canım sayfamızı takip etmeye çalış hepimiz inan aynı durumdaydık ki hala ben çalışma yapıyorum ama yenen arkadaşlar sana yardımcı olur ama sayfada bulunmaya çalış

canım bende panık atağım ve 10 yıldan fazladır hayatımı olumsuz etkılıyor
5 yıllıkta evlıyım senın gıbı bende doktor dusundum ılk once ama burdakı ortam doktora gerek bırakmadı
yavas yavas egsersızlerı denesen olmuyorsa ılla doktora gıtmek ıstıyorsan
burda gıdıp sonuc alınan bır doktor var yesım hanım ıstanbuldaysan onu tavsıye ederım
Op. Dr. H. YEŞİM YERÇOK
o doktorun uyguladıgı yontemı burda ogrenıp deneyenler oldu ve basardı kı bende o yontemı kullanıcam ıns basarırım
rabbım yardımcın olsun daha yolun basındasın umarım yenersın ..

canım iki parmaktan sonra p..s rahat oluyo demişsin eş parmağıyla mı??ben kendi iki parmağımı yapabiliyorum üç parmağa geçtiğim gün regl oldum

cnm ben zaten kendim yapamadım eş parmağı denedim hep ama şunu söylim yazdım zaten de kesinlikle kafanda
böyle şeyler kurma ianan olunca inşallah o kadar rahat oldu ki diyeceksinn
reglin bitince hemen başla hatta o dönemde daha rahat oluyo egzersiz zaten

canım yeşim hanım ın yöntemi neymiş herkes bahsediyo nasılmış o??

canımsın ALLAH razı olsun.ben bundan 2 ay önce gittim bana emla krem ve gevsetıcı hap verdi onunlada beceremedim ben çok korkak biriyim umarım en kısa zamanda hepimiz bu işi hallederiz alnımızın akıyla burdaki herkes anneliği hak ediyo ALLAHIM hepimize hayırlı evlatlar verır inşallah.bu süleyman eserdaga çok pahalı diyorlar paramı denkleştirip gitcem sizede bilgi veririm egerki %100lük çözümse hiçbirmiz vakit kaybetmeyelim.

fairymm iyiym bidenem senden nehaber napan bugun pens denemesi var aybikeyle yatak çökertcez bakalım yada fos çıkcaz yine

canım belinayım ciğerim bitanem şekerim balımm kıs daha sayayımmı yapma etme ne fos çıkması kız bütün topiğe rezil olcaz ha .ne yapıp ne edip bu işi haletmemiz lazım bi sen bi ben bide buseumut kaldı bizim dönemden o ne göre kıs buse varya sen bizdende tembel çıktın ha

canım yeşim hanım ın yöntemi neymiş herkes bahsediyo nasılmış o??

mesaj 67441 yenen arkadas yazmıs burdada bu yontemle yenenler oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…