- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.661
Kızlar meraba biraz geç oldu gelemedim yine nasılsınız cümleten...
kim yazmıştı kusura bakmayın hatırlayamdım ama bi arkadaş demişki hala p...s daha kalın geliyo
böyle düşünmeyin 2 parmaktan sonra p...s oo kadar rahat oluyo ki.. işte bi kez daha kanıtı tamamen kafada bitirme
olayı olduğunu.. dün bi kez daha dedim ki vallahi bu kadar basit miymiş bunun için mi o kadar ağlayıp üzülmüşüm
kendime dünyayı dar etmişim
dün belinaya da yazmıştımm yüzmüşsün kuyruğuna gelmişin diye lütfen kimse ertelemsin
s. eserdağa gitmeyi düşünen arkadaşa da şunu tavsiye edebilirim naçizane:
bence biraz daha zorla kendini inan doktor farklı bişey yapmayacak hatta ben doktor araştırdığımda salak salak
doktorun da bu şekilde aparat ya da egzersizle çözdüğünü bilmiyodum ve bunu bi kurtuluş olarak görüyodum
nolur inanın kendinize
yoook bitanem yook yapamıyorum eşimle sadece denemeye çalışıyoruz p... ama olmuyo benım panik atak hastalığım var agorafobi herşey normal gıderken birden ne oluosa duraksıyorum yapamıyorum kasılmıo ama olmuoda bıktım artık hergün ağlıyorum hergün kimse bilmiyo derdimi ben napcam bilmiyorumherkes çocuk soruyo bende istiyorum hayırlı bi evlat ama yapamıyorum bu doktora giden varsa ALLAH rızası için banada yardım etsin..
nasılsınız canlarrr
aybice bugün mü denicen kısss
albuneacım ya bende de aynı dert var şu korunma meselesinde napcaz..???
canım iki parmaktan sonra p..s rahat oluyo demişsin eş parmağıyla mı??ben kendi iki parmağımı yapabiliyorum üç parmağa geçtiğim gün regl oldum
canım bende panık atağım ve 10 yıldan fazladır hayatımı olumsuz etkılıyor
5 yıllıkta evlıyım senın gıbı bende doktor dusundum ılk once ama burdakı ortam doktora gerek bırakmadı
yavas yavas egsersızlerı denesen olmuyorsa ılla doktora gıtmek ıstıyorsan
burda gıdıp sonuc alınan bır doktor var yesım hanım ıstanbuldaysan onu tavsıye ederım
Op. Dr. H. YEŞİM YERÇOK
o doktorun uyguladıgı yontemı burda ogrenıp deneyenler oldu ve basardı kı bende o yontemı kullanıcam ıns basarırım
rabbım yardımcın olsun daha yolun basındasın umarım yenersın ..
busecim senden ne haber cnm nasılsın artık karıştırıyorum var ya sen yenmişmiydin kusuruma bakma
belinay nabersin kuzummm nasıl haberler
aybice hadi artık şekerim cidden umutluyuz sendenn
nasılsınız canlarrr
aybice bugün mü denicen kısss
albuneacım ya bende de aynı dert var şu korunma meselesinde napcaz..???
anam buseumutumda gelmiş hoş gelmiş
iim canm saol senden naber sende yenmişmiydin bende karıştırıorum artıkınayy canm nerdeeeeeee keşkeeeeeee yenmiş olsaydım bu topiğin en tembeli benm tatlım yaa
canım burda panik atak hastalığı olup da yenenler de oldu.ama şimdi kafamıza göre bişey söylemek olmaz.sen en yakın zamanda doktora git bence de.onun yaklaşımı farklı olabilir.ayrıca ne olur kendini sıkma üzülme de bak ben de 10 aylık evliyim bende de hala tık yok.kaç yıllık evli olanlar var.biz yine daha erken yüzleştik.insanları boşver onların soruları bitmez ilki olur ikincsini sorarlar.onlara takılıp da canını sıkma.ben hiç takmıyorum.sen de onlara korunduğunuzu söyle nerden bilicekler ki??alttan alttan da sorunu çözmeye bak.sakın üzme kendini
fairymm iyiym bidenem senden nehaber napanbugun pens denemesi var aybikeyle yatak çökertcez bakalım yada fos çıkcaz yine
cnm aslında doktorun yaptığı inanılmaz bişey yok.tek seansta çözüyor ewt..bizim yapamadığımızı,kendi göstemediğimiz cesareti, doktor yapıyor ve bu olayı beyinde bitirmemizi sağlıyor.ben doktora gitmeden önce kendi kendime alıştırmalar yapmaya çalıştım.ama pamuklu çubuğu sokarken bile acıyordu.ve ben de kendime kıyamadığım için vazgeçiyordum.bu da beni demoralize ediyordu.boşu boşuna öyle 7 ay geçirmişim.
yeşim hnma gittiğimde öncelikle vajinal muayene yaptı.yani kızlık zarımı görmeye çalıştı,herhangi bi anormallik var mı yok mu kontrol etti.bu arada ben bakireydim ve zarın önemli olmadığını söyledim.zaten bu problemden kurtulmak istiyorsak bi şekilde o zar gidecekti.saplantı haline getirmenin anlamı yok.eşimle birlikte gittik zaten yeşim hnma..o da minik minik başlayacağımızı ve heyecanlanmamı söyledi.bacaklarımı tavana diker gibi açmıştım,tabi acaip geriliorum.."bacaklarını açabiliosun ama vajinanı çok kasıyorsun" dedi.bolca anestol krem sürdü..bir yandan da konuşuyorduk..sonra bana "şuan ne hissediyorsun" dedi.içimde bi dokunma hissi olduğunu ama acımadığını söyledim.2 parmağını sonuna kadar yavaş yavaş soktuğunu söylediğinde inanamadım.biz konuşurken o halletmiş bile :) hemşiresi ayna tutup gösterdi ancak öyle inanabildim..ben ki pamuklu çubuktan bile korkuyordum. sonra hemşiresi orta boy bi pns maketi hazırladı.orta kalınlıkla ve orta boyda.pnsten biraz daha küçük.prezevatifin içinde pamuk gibi sıkı bişeyler var.onu sokmaya başlayacağını söyledi.bolca anestolledi yine ve yavaş yavaş soktu.biraz çişim gelmiş gibi hissettim ama bu hissin normal olduğunu söyledi.zaten 2.denememizde beni wc ye gönderdi tuvaletimi yapmam için.ve 1 saatin sonunda o maketi içime sokup,üzerime çamaşırı giydirdiler ve i dahaki tuvalete gidene kadar içimde kalmasını söylediler.vajinam da biraz darmış benim,eve gidince bunu çıkartıp hemen ilişkiyi denememizi istedi eşimle.eve gittik,ve eşmle 2 pozisyonda da ilişkiye girebildim.ha zevk aldım mı? hayır..ilk 8-10 sefer zevk alamamak normalmiş.ama umrumda değildi zaten,bu sorunu yenebildiğime inanamadım:) bi kere misyoner pozisyonunda bi kere de ben üzerine oturarak denedik.tabi ben üstteyken daha kolay oldu,kontrolu sağladığım için.bu dediklerim 2 ay önce oldu cnm..o günden sonra artık rahat rahat ilişkiye girebilioruz eşimle.hala ilk girişlerde birazcık acıyor.bi de araya ramazan girdi diye sıklıkla yapamadık tabi.ama bu normalmiş,vajina yaptıkça açılırmış zaten.sadece başı girerken birazcık acıyor,sonra hiç bişey hissetmiyorum bile.gayet rahat yapabilioruz.yeşim hnmın tatlı dili,anlayışı sayesinde bu sorundan kurtuldum.fiyatı bana göre gayet uygun..haydar dümene gitmeyi düşünüyorduk 2500 euro dediyuh artık..tek seansta kurtulduğum için bu para feda olsun walla..üstelik sadece bu sorundan değil,herhangi bir durumla ilgili içim rahat rahat bilgi almak istediğim zaman da yeşim hnm hep yanımda oldu.bi tlfn açmam yeterli..bence bu sorunu yenebilmede en önemlisi doktorun elinin hafif ve anlayışlı olması cnm.
canım yeşim hanım ın yöntemi neymiş herkes bahsediyo nasılmış o??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?