Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

fairymm iyiym bidenem senden nehaber napan bugun pens denemesi var aybikeyle yatak çökertcez bakalım yada fos çıkcaz yine

hey bende varım :)
bugunku mısafırlerı ıptal ettım sımdı egsersıze baslıcam aksam esımın ruh halıne göre
anlayıslı olur inşallah ılkdefa cıddı bır deneme yapıcam ah son anda vazgecmem ınsallah

canlar,dun gece 2 parmak soktum sonuna kadar, esımde nobetcıydı, bu gece esımle tekrar 2 parmagını
sokturup ıcımde bı 15 dk bekletmeyı sonrada penıs denemesı yapmak ıstıyorum ,sızce uygunmu ne dersınız ?

walla 3ümüzde tembeliz hiç kendinizi işin içinden sıyırmayın balımsadece ben biraz dahha ağır hareket ediorum okadar

busecim evet cnm şükür yendim 1 ayı geçti ve hiç ummadığım anda oldu inan ki ben çok fazla da egzersiz yapmadımm
busecim korkunun ecele faydası yok daha fazla erteleme bak sonra herşey daha güzel olacak inşallah bitanemm

aybice ve belinayyy süpersiniz kuzucuklarr yaww ben cidden umutluyum beliki biraz zor ama firecek girmeyecek meselesine odaklanmamaya çalışın bakalım olacak inşalllah inanıyorum size güzeller

öpüyorummm siziii beni bekleyin 15 dk ya gelcem okk kaçmayın hee ona göre

ben kendimi geçtim eşim sonuçta erkek ya ona birşey olursa ozaman daha kötü siz benim ablamsınız ben bu siteyi yatarken kalkarken hep takip ediyorum bakıyorum acaba birgün bende yapabilir miyim diyorum benim kendi ailem biliyor yapamadıgmı ama eşimin ailesine söylemedik.ben agladıkca eşimde benimle aglıyo üzülüyo ben ozaman dahada kahroluyorum hepiniz çok mükemmel insanlarsınız çoooookkk teşekkür ederim benim sorunuma ortak oldugnuz için :):)

walla 3ümüzde tembeliz hiç kendinizi işin içinden sıyırmayın balımsadece ben biraz dahha ağır hareket ediorum okadar

kız itiraf ettik biz zaten ama ben egzersizlerimi yapıyordum kaçış halinde değildim sadece yavaş ilerliyordum hhaaa öle değilmi sizcedeneyse akşama belinay hazırmısın bebiş

paticim akşam sende mi varsın vaovvvvv üç kişiyiz

Kızlar egzersiz yaptıktan sonra aparatı içerde bekletip, sonra deneme yapmak çok rahat oldu bende de.
kesınlıkle suan egsersıze basladım 3 aparat hazırladım yavas yavas en buyugune cıkıp bekletcem
aksam yenıden egsersız yapıp bıraz aparatı bekletıp sonra esımle deneme

ok.bende egzersiz yapcm birazdan yerimden kalkabilrsem tabi:) vazgeçme yapp..

paticim akşam sende mi varsın vaovvvvv üç kişiyiz
hadı bakalım egsersıze ben basladım bıle :)

nasıl deniceksiniz yani aparatı içinizde bekletip sonramı pe..s denemesine geçeceksiniz??

evet canım en son aparat boyutumu alabılırsem basuı 12 govdesı yavas yavas hunı seklınde 14 cm kadar genıslıyor
en son anu bekletıp oyle denıcem
suan on bı egsersız yapıyorum ah ınsallah bu gece burdan 3 hatta daha fazla gelın cıkar ınsallah :)

Son düzenleme:

işallah canm yaa bakalım bugecede bi hayır var galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…