- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.681
fairymm iyiym bidenem senden nehaber napanbugun pens denemesi var aybikeyle yatak çökertcez bakalım yada fos çıkcaz yine
vuuuu bitembel daha geldinaber şekerim nasılsn görüşmeyeli napyosn egzersizleri naptn..
canım belinayım ciğerim bitanem şekerim balımm kıs daha sayayımmı yapma etme ne fos çıkması kız bütün topiğe rezil olcaz ha .ne yapıp ne edip bu işi haletmemiz lazım bi sen bi ben bide buseumut kaldı bizim dönemden o ne göre kıs buse varya sen bizdende tembel çıktın ha
mesaj 67441 yenen arkadas yazmıs burdada bu yontemle yenenler oldu
ay canım yaaa..daha çok küçüksün kıyamam sana.şimdiden ne çocuğu ya allahım şu insanları....sen beni dinle kimseye söyleme ben ilk zamanları öyle bii nane yedim.sonra pişman oldum daha çok baskı hissettim.sonra da oldu dedim.burda dök içini ama yakın çevrenden kimseye söyleme inan tatlım çok daha ağır oluyo.eşinle ikiniz üstesinden gelirsiniz hiç merak etme.geçmiş sayfaları okudun mu??panik atağın olduğu için bişey diyemiyorum.ama inan korkulacak hç bişey yok.ilk önce bizde çok korktuk yapamicaz gibi geldi ama inan hiç öyle olmuyo.
walla 3ümüzde tembeliz hiç kendinizi işin içinden sıyırmayın balımsadece ben biraz dahha ağır hareket ediorum okadar
hey bende varım :)
bugunku mısafırlerı ıptal ettım sımdı egsersıze baslıcam aksam esımın ruh halıne göre
anlayıslı olur inşallah ılkdefa cıddı bır deneme yapıcam ah son anda vazgecmem ınsallah
Selam canım, ya bilmiyoum ki acaba her ilişki sonrası ertesi gün hapı bizi kurtarır mı?
bugunku mısafırlerı ıptal ettım sımdı egsersıze baslıcam aksam esımın ruh halıne göre
anlayıslı olur inşallah ılkdefa cıddı bır deneme yapıcam ah son anda vazgecmem ınsallah
kız itiraf ettik biz zaten ama ben egzersizlerimi yapıyordum kaçış halinde değildim sadece yavaş ilerliyordum hhaaa öle değilmi sizcede neyse akşama belinay hazırmısın bebiş
kız itiraf ettik biz zaten ama ben egzersizlerimi yapıyordum kaçış halinde değildim sadece yavaş ilerliyordum hhaaa öle değilmi sizcede neyse akşama belinay hazırmısın bebiş
walla 3ümüzde tembeliz hiç kendinizi işin içinden sıyırmayın balımsadece ben biraz dahha ağır hareket ediorum okadar
ok.bende egzersiz yapcm birazdan yerimden kalkabilrsem tabi:) vazgeçme yapp..
cnm o konuda şunu söyleyebilirim ertesi gün hapı ayda bi kereden fazla kullanmak tehlikeli baya
kesınlıkle suan egsersıze basladım 3 aparat hazırladım yavas yavas en buyugune cıkıp bekletcemKızlar egzersiz yaptıktan sonra aparatı içerde bekletip, sonra deneme yapmak çok rahat oldu bende de.
ok.bende egzersiz yapcm birazdan yerimden kalkabilrsem tabi:) vazgeçme yapp..
hadı bakalım egsersıze ben basladım bıle :)paticim akşam sende mi varsın vaovvvvv üç kişiyiz
nasıl deniceksiniz yani aparatı içinizde bekletip sonramı pe..s denemesine geçeceksiniz??
kesınlıkle suan egsersıze basladım 3 aparat hazırladım yavas yavas en buyugune cıkıp bekletcem
aksam yenıden egsersız yapıp bıraz aparatı bekletıp sonra esımle deneme
hadı bakalım egsersıze ben basladım bıle :)
evet canım en son aparat boyutumu alabılırsem basuı 12 govdesı yavas yavas hunı seklınde 14 cm kadar genıslıyor
en son anu bekletıp oyle denıcem
suan on bı egsersız yapıyorum ah ınsallah bu gece burdan 3 hatta daha fazla gelın cıkar ınsallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?