- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.701
ben kendimi geçtim eşim sonuçta erkek ya ona birşey olursa ozaman daha kötüsiz benim ablamsınız ben bu siteyi yatarken kalkarken hep takip ediyorum bakıyorum acaba birgün bende yapabilir miyim diyorum benim kendi ailem biliyor yapamadıgmı ama eşimin ailesine söylemedik.ben agladıkca eşimde benimle aglıyo üzülüyo ben ozaman dahada kahroluyorum hepiniz çok mükemmel insanlarsınız çoooookkk teşekkür ederim benim sorunuma ortak oldugnuz için :):)
nasıl deniceksiniz yani aparatı içinizde bekletip sonramı pe..s denemesine geçeceksiniz??
canım ne demek.herkes birbirine yardımcı oluyo burda.ama bence doktora gitmeden önce bi dene derim.çoğu arkadaş gitmeden önce deneyip olduğunu görünce doktordan vazgeçmiş.sen de dene.sonuçta senin cesaret edemediğini doktor yapıcak o da aynı şeyi yapıyomuş.doktora gidenler öyle söylüyo.bence denemeye değer.bak biz de hala kızız senin gibi herkes parmakla olsun aparatla olsun egzersiz yapıyo hiç birimizden ne kan geliyo ne de başka bişi..sen de dene ama serçe parmağınla başla ben öyle yapmıştım.girmediği yerde sakın çıkarma derin nefes al bi kaç kere kendini rahatat sonra bi daha it içeri bak nasıl kolayca giricek.zaten serçe parmağının girdiğini görünce insana güven geliyo ilerisi zaten bomboş onu da farkedince bnm gibi başlıyosun vajinin canına okumayawala ben artık o kadar gaddar oldum ki girmeyince ittire kaktıra sokuyorum çünkü girdiğini biliyorum.sana da olucak aynı şey görüceksin.
cnm ben aparat alamıyorumki:)) direk penisle denyorum yarıya kadar alıyorum..tabi parmak egzersizi yaptm en son 2parmak 2bogum aparat sert gelyo pens yarıda kalyorum..
nasil yani egzersiz yapacaksin ki neyle
peki bir deneyim bakalım olacak mı? az önce o süleyman eserdagı aradım önce sadece gözuyle bakıyormus hıcbırsey degdırmeden 250 tl eger vajınısmussam paket piyatı söyluyormus seans sayısına göre offf offff aşagı tkursek sakal yukarı tkursek bıyık biz nanayı yemişiz gülsemmi aglasammı bilemedim
canlar,dun gece 2 parmak soktum sonuna kadar, esımde nobetcıydı, bu gece esımle tekrar 2 parmagını
sokturup ıcımde bı 15 dk bekletmeyı sonrada penıs denemesı yapmak ıstıyorum ,sızce uygunmu ne dersınız ?
evet canım en son aparat boyutumu alabılırsem basuı 12 govdesı yavas yavas hunı seklınde 14 cm kadar genıslıyor
en son anu bekletıp oyle denıcem
suan on bı egsersız yapıyorum ah ınsallah bu gece burdan 3 hatta daha fazla gelın cıkar ınsallah :)
işallah canm yaa bakalım bugecede bi hayır var galiba
Kızlar öncelikle merhaba,hepinize geçmiş olsun
Yeğenimin kullanıcı adı olduğu için yalnızca okuyordum kendime kullanıcı adı alıp yazacaktım ama dayanamayıp sorucam yanlış anlamazsanız,konuyu da üni tezim için okuyorum onu da belirteyim.
Bu 12 cm 14 cm falan aparatın genişliği oluyor değil mi? boyu değil
bende aparat alamıorm banada ok sert gelio tedirgin oluorum:18:aslında bende tek parmaktayım daha ama bende pe..s denemek istiorum
bölümün ne tezın ne hakkında tam olarak ?
12 14 cm bahsettiğim en evet
genel anlamda bi açıklama yaparsmısın doktorsun galiba baya biliglisindir şimdi sen paylaşacan bişeyler varsa paylaş yoksa soru sorup durma ya ne bu kaç cm falan
aynı anda pensle dene yapabldgn yere kadar ben öyle yapyorum..
herkesın p.. ölçüsü farklı boy sorun degılde bızım gıbı vajılılerde en korkutuyor gozumuzuEge üni.de okuyorum uzmanlık alanım kadın hast.
Tezim de rahatsızlığınızla ilgili olacak büyük ihtimal ama önce okuyorum eğer yapabileceğime inanırsam seçmeyi düşünüyorum bu konuyu.
Peki o ölçüler çok fazla değil mi, normal p.... bu ölçülere göre oldukça ince, vajinayı açmak için mi ?
cnm tebrikler olacak olacak az kaldı inşallahha gayret durmak yok kızlarr tam gaz devammm
kim tutar sizi yahuu süpersiniz
kızlarrr çıkıyorum yavaştan dualarım sizinle inşallah
bekliyoruz güzel haberlerinizi belinay, buseumut,ficklebird ve pati ve unuttuklarım varsa egzersiz yapan herkess
öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?