Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ne demek.herkes birbirine yardımcı oluyo burda.ama bence doktora gitmeden önce bi dene derim.çoğu arkadaş gitmeden önce deneyip olduğunu görünce doktordan vazgeçmiş.sen de dene.sonuçta senin cesaret edemediğini doktor yapıcak o da aynı şeyi yapıyomuş.doktora gidenler öyle söylüyo.bence denemeye değer.bak biz de hala kızız senin gibi herkes parmakla olsun aparatla olsun egzersiz yapıyo hiç birimizden ne kan geliyo ne de başka bişi..sen de dene ama serçe parmağınla başla ben öyle yapmıştım.girmediği yerde sakın çıkarma derin nefes al bi kaç kere kendini rahatat sonra bi daha it içeri bak nasıl kolayca giricek.zaten serçe parmağının girdiğini görünce insana güven geliyo ilerisi zaten bomboş onu da farkedince bnm gibi başlıyosun vajinin canına okumaya wala ben artık o kadar gaddar oldum ki girmeyince ittire kaktıra sokuyorum çünkü girdiğini biliyorum.sana da olucak aynı şey görüceksin.

peki bir deneyim bakalım olacak mı? az önce o süleyman eserdagı aradım önce sadece gözuyle bakıyormus hıcbırsey degdırmeden 250 tl eger vajınısmussam paket piyatı söyluyormus seans sayısına göre offf offff aşagı tkursek sakal yukarı tkursek bıyık biz nanayı yemişiz gülsemmi aglasammı bilemedim

canım bence sen tek başına halledersin bu işi.tek yapman gereken skin olmayı öğrenmek onu da zamanla yapıyosun.bu arada canım ben pre.fle yapıyorum egzersizimi parmağıma geçiriyorum hijyen açısından sen de ya doktor eldiveni ya da p..f al muhakkak.ilk etapta masaj yap iyice rahatlat kendini kafanı oraya verme dicem ama bu çok zor ben müzik açıyorum sevdiğim bi parça sen de öyle yap.ki sen baş parmağının bi boğumunu almışsın senin bu aşamaları geçmen çok daha rahat olucak görüceksin.dediğim gibi girmediği yerde sakın çıkarma bekle.nefes alıp ver ve tekrar dene.herşy yolunda gidicek görüceksin.hadi kalk hemen.oyalanma buralarda.kolay gelsin tatlım.haberini bekliyorum.

canım eşin bi git gel yapsın,rahatla,gevse. sonra deneyin bakalım bence olur. olmazsa kalın bir aparata gecersin ama su an gayet iyisin kendini sıkmazsan kesinlikle girer. kanamayacak ve acımayacak emin ol esnedi çünkü.parmağın verdiği acıdan cok daha az. ufacık bi yanma hissi gerisini hissetmiyosun. ben girdiğini bile anlamımıstım o derce aacısız.

Kızlar öncelikle merhaba,hepinize geçmiş olsun

Yeğenimin kullanıcı adı olduğu için yalnızca okuyordum kendime kullanıcı adı alıp yazacaktım ama dayanamayıp sorucam yanlış anlamazsanız,konuyu da üni tezim için okuyorum onu da belirteyim.

Bu 12 cm 14 cm falan aparatın genişliği oluyor değil mi? boyu değil

işallah canm yaa bakalım bugecede bi hayır var galiba

ah inşallah canım cok umutluyum

kızlar egsersıze ara verdım kendımı cok yormadan aksamda yapmak ıcın

once 9 cm sonra 11 cm aparatlarla basladım hunı seklınde sona doğru kalınlasıyo
her seferınde beklettım 5 dk falan ve oturur sekıldede denedım
sunu farkettım once yatayda alıp bekletınce bıraz hemen sonrası oturur sekılde alınca nerdeyse kayıyor cok rahat
vel hasıl en son ucu 12 sona dogru 13.5 cm olan aparatı denedım
en bastan yavas yavas aparatları bekletıp sonrası kalınlastırınca cok rahat oluyor arkadaslar
hıc alamıcam sandım baktım almısım fecı yanma oldu ama bekledım nefes aldım
bı kackere cıkardım yenıden aldım sonra oturur sekılde aldım
kesınlıkle once yatayda deneyıp sonra oturur sekılde rahat oluyor kızlar
ya nolur esım anlayıslı olsun benı kasmasın bugun denıyelım ve olsun
aparat nekadar kagıt havlu ve pamuga sarsamda p.. daha yumusak
daha rahat sureklı telkın edıyorum bunu basaran herkes aa bu muymus dıyor
umarım bızde bunu derız:)

Son düzenleme:

bölümün ne tezın ne hakkında tam olarak ?
12 14 cm bahsettiğim en evet

bölümün ne tezın ne hakkında tam olarak ?
12 14 cm bahsettiğim en evet

Ege üni.de okuyorum uzmanlık alanım kadın hast.

Tezim de rahatsızlığınızla ilgili olacak büyük ihtimal ama önce okuyorum eğer yapabileceğime inanırsam seçmeyi düşünüyorum bu konuyu.

Peki o ölçüler çok fazla değil mi, normal p.... bu ölçülere göre oldukça ince, vajinayı açmak için mi ?

kızlarrr çıkıyorum yavaştan dualarım sizinle inşallah
bekliyoruz güzel haberlerinizi belinay, buseumut,ficklebird ve pati ve unuttuklarım varsa egzersiz yapan herkess
öpüyorum hepinizi

genel anlamda bi açıklama yaparsmısın doktorsun galiba baya biliglisindir şimdi sen paylaşacan bişeyler varsa paylaş yoksa soru sorup durma ya ne bu kaç cm falan

herkesın p.. ölçüsü farklı boy sorun degılde bızım gıbı vajılılerde en korkutuyor gozumuzu
ve ozelıme fazla ınmek ıstemıyorum genel olarak dıyım goglede arattıgımda en 11 14 cm arası oldugu yazıyordu
esım malesef bana egsersızde yardımcı olmadıgı ıcın en zoru denıyorum
bunu basarmadan denemek ıstemedıgımden aparatı sureklı genısletıyorum

cnm tebrikler olacak olacak az kaldı inşallah ha gayret durmak yok kızlarr tam gaz devammm
kim tutar sizi yahuu süpersiniz

ya suan fecı guvenım var yesım hanımın recetesını yazandan rabbım razı olsun
cıdden ya beklete beklete aparatı buyutunce oluyor
ılk bı denıyım dedım ılkınden sonra kalın aparatı ımkanı yok olmadı
ama yavas yavas aparatı genısletınce oluyor ee o buyuk aparat oluyorsa p.. olur kesın dıyorum artık
tek kafaya taktıgım her ılıskı oncesı boyle egersızmı yapıcaz neyse bı yenelımde ılersını ozaman gorusurz :)

Son düzenleme:
kızlar ya ben akşam arkadaşa söz vermiştim puff unutmuşum iptalde edemedim bi kaç gün öncesöz verdim .ayy kafa kalmadıki işten güçten.neyse bende erken kalakrım ya napayım .kızlar ben önce sıcak su üzerine oturacam sonra biraz egzersiz sonrada anestol sürüp ....... ......dua edin bize millettt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…