- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.721
canım boşa gitme doktora burada takıl biraz doktora gidenlere de aparat verip çalıştırıyor doktor parana yazık 2 aya yakın uğraştım çabaladım yendim inanırsan bir de egzersiz yapmakta sebat edersen oluyor canım.
canım ne demek.herkes birbirine yardımcı oluyo burda.ama bence doktora gitmeden önce bi dene derim.çoğu arkadaş gitmeden önce deneyip olduğunu görünce doktordan vazgeçmiş.sen de dene.sonuçta senin cesaret edemediğini doktor yapıcak o da aynı şeyi yapıyomuş.doktora gidenler öyle söylüyo.bence denemeye değer.bak biz de hala kızız senin gibi herkes parmakla olsun aparatla olsun egzersiz yapıyo hiç birimizden ne kan geliyo ne de başka bişi..sen de dene ama serçe parmağınla başla ben öyle yapmıştım.girmediği yerde sakın çıkarma derin nefes al bi kaç kere kendini rahatat sonra bi daha it içeri bak nasıl kolayca giricek.zaten serçe parmağının girdiğini görünce insana güven geliyo ilerisi zaten bomboş onu da farkedince bnm gibi başlıyosun vajinin canına okumayawala ben artık o kadar gaddar oldum ki girmeyince ittire kaktıra sokuyorum çünkü girdiğini biliyorum.sana da olucak aynı şey görüceksin.
kızlar ya ben akşam arkadaşa söz vermiştim puff unutmuşum iptalde edemedim bi kaç gün öncesöz verdim .ayy kafa kalmadıki işten güçten.neyse bende erken kalakrım ya napayım .kızlar ben önce sıcak su üzerine oturacam sonra biraz egzersiz sonrada anestol sürüp .............dua edin bize millettt.
11 ay oldu evlenelı burada okuduklarımı bende denemeye çalısıyorum ınanın bende yapmak için çabalıyorum hergun p.. denemesı yapmaya çalısıyorum ama nafilee tam o ana gelınce kalıyorum işaret parmagımla deneyım dedım 1 bogum yapabıldım bıdahada denemedım arastırdım doktoru madem %100se nıe uzatıyım nıe üzülüyüm diyorum haklısın çokta pahalıymış ne yapcagmı bilmiyorum benim beynim durdu artık...
canım ne yapman gerektiğini anlattık.bugün okuyabildiğin kadar oku.baştan başlamana gerek yok önceki bi kaç yüz sayfa okusan yetergenelde aynı şeyler yazıyo.kendini sakinleştirmeyi öğrenmelisin.ve bi an önce çık lazım olan araç gereçlerini al.eldiven vs..ve vakit kaybetme ilk başlaması en zoru ama bi kere yaptıktan sonra sen isticeksin egzersiz yapmayı ve regl olunca üzülüceksin benm gibi...sakın egzersizi de erteliim deme bi an önce başla.bak herkes aynı şeyi söylüyo doktor farklı bişey yapmicak.
kızlar;aybice, belinay, buseumut ,pati22 hadi bakalım bugün hepiniz deniyorsunuz pes etmek yok önce sakinleşiyorsunuz pek tavsiye etmesem de yine de anestolü öneririm sadece giriş kısmına parmağınızla bir boğum kadar sürseniz yetiyor baskı hissi kalmıyor ben aparatı içimde uzun süre bekleterek yenmiştim egzersiz yaparken hemen çıkarmayın kızlar beklesin esniyor rahat olursanız valla en ufak bir acı yok, hem deneyin ne çıkar olmadı bir daha ki sefere dersiniz ben ucunu zor alıyordum sonra hepsi birden girdi 3. denememi de yaptım uzun sürdü gel-git yaptı hiç acı baskı kırmızı falan olmadı ertelemeyin ne olur kızlar gerçekten bu muymuş diyeceksiniz tek ağrıyan bütun vücudunuz hamlamış gibi ama bölgede ağrı yok valla hayıflanıyorum bunca senem gitti diye acı olsa 3gün üst üste dener miyim? şimdi yendin konuşması kolay diyorsunuz çünkü ben de öyle diyordum gel de bunu benim beynime anlat diyordum ama kulağınızda böyle böyle yer ediyor sonra beyniniz de kabullenecek o yüzden de her fırsatta papağan gibi yineleyeceğim, hepinize tek tek dua edecem bugün yarın da hayırlı haberlerinizi alırım inşalllah.
kızlar;aybice, belinay, buseumut ,pati22 hadi bakalım bugün hepiniz deniyorsunuz pes etmek yok önce sakinleşiyorsunuz pek tavsiye etmesem de yine de anestolü öneririm sadece giriş kısmına parmağınızla bir boğum kadar sürseniz yetiyor baskı hissi kalmıyor ben aparatı içimde uzun süre bekleterek yenmiştim egzersiz yaparken hemen çıkarmayın kızlar beklesin esniyor rahat olursanız valla en ufak bir acı yok, hem deneyin ne çıkar olmadı bir daha ki sefere dersiniz ben ucunu zor alıyordum sonra hepsi birden girdi 3. denememi de yaptım uzun sürdü gel-git yaptı hiç acı baskı kırmızı falan olmadı ertelemeyin ne olur kızlar gerçekten bu muymuş diyeceksiniz tek ağrıyan bütun vücudunuz hamlamış gibi ama bölgede ağrı yok valla hayıflanıyorum bunca senem gitti diye acı olsa 3gün üst üste dener miyim? şimdi yendin konuşması kolay diyorsunuz çünkü ben de öyle diyordum gel de bunu benim beynime anlat diyordum ama kulağınızda böyle böyle yer ediyor sonra beyniniz de kabullenecek o yüzden de her fırsatta papağan gibi yineleyeceğim, hepinize tek tek dua edecem bugün yarın da hayırlı haberlerinizi alırım inşalllah.
cıkmadan son bı kere bakıyım dedım ezcaneye gıdıcem once ıyıkı bakmısım
anestol mu alalım dıyorsun tamam alıcam bırde tahrıs onleyıcı bı krem vardı unuttum
onuda alsakmı ?
ve busemut arkadasımızın dedıgı gıbı bıze sureklı bu tur mesajlar yazın kızlar cıdden sız boyle yazdıkca
rahatlıyoruz korkumuz azalıyor ıyıkı bu topık var hepımızn cogu tepkılerı dusuncelerı aynı
ıcımızden gecen sorular korkular tavırlar dusunceler hareketler okudukca burda aa demek tek ben boyle degılmısm dıyorum
suan gobek atası havam var ya olucak ınsallah guvenıyorum basarıcaz
Anammm tez konusu bile olduk yayalnız anlamadığım kadın hastalıklarında uzmanlaşacak biri nasıl olur da p... kalınlığını bilmez az çok anatomi görüyorlar
canım ilaçla karşıyım aslında ama ben öyle yendim şimdi eşim de git-gel yapıca iyice esnedi ilk iki denemede kullandım hafif yanma etkisi oluyor oda daha çok sulanmasını sağlıyor sanki, hadi bakalım allah yardımcın olsun canım.
canım ilaçla karşıyım aslında ama ben öyle yendim şimdi eşim de git-gel yapıca iyice esnedi ilk iki denemede kullandım hafif yanma etkisi oluyor oda daha çok sulanmasını sağlıyor sanki, hadi bakalım allah yardımcın olsun canım.
canım anestol mü sulanmayı sağlıyo?? ben fito krem almak istiyorum onu da hücre yeniliyo ara sıra kullanmak lazım dmişlerdi onun için istiyorum.anestol uyuşturuyo onu anladık ta fito kremi o esnada neden kullanıyolar o ne işe yarıyo??egzersiz haricinde de sürebilir miyiz onu??
tamam deneyecegım,, yanlız bısı soracagım , bugun ustumde bı agırlık ve kasıklarımda hafıf bı agrı soz konusu sızlerdede oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?