- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.741
Tabiki de anatomi görüyoruz ve ölçüleri biliyorum, ama sanırım yanlış anlaşılma oldu 14 cm.derken boy olduğunu düşünüyorum ben
canım çapı değil etrafını ölçüp onu diyoruz
canım çapı değil etrafını ölçüp onu diyoruz
mrb hanımlar ben bekarım ama nişan falan var yakında... daha şimddiden acaip bi korku var içimde napcam nasıl olcak bilmiyorum ooffffffffff
yapmaya çalıştığım zaman ya acırsa ya cok kırmızı olursa ya ölürsem diye sacma sapan şeyler geliyo aklıma p.. denemesı yapmaya çalışıyorum sadece parmak egzersizi falan yapmıyorum denemeye çalıştım işaret parmagım 1.bogumuna kadar girio ötesini yapamıyorum eşimde çok üzülüyo ben 20 yaşındayım nerdeyse 1sene olacak başaramıyorum eşimde benım yuzumden hastalanacak isteksizlik oluo ondada bu aralar çok üzgünüm anlatamam ALLAH hepimize yardım etsin dayanamıyorum ben artık inanın sizi sıktıysam kusura bakmayın beni en iyi siz anlarsınız bu doktoru araştırdım süleyman eserdag %100 kesin çözüm diyor sizce ne yapmalıyım??
egzersiz yaptım baştn tek parmak çok rahat 2parmak yan yana yaptım hepsini aldım anestol yaktı sanki beni gleitgelende kullandım..eldivenle yapamadım hissedemeyince rahat olmuyo..aparatında ucunu aldım aparat çok zor ya..akşama pens denicm mutlak yapmalym bugun yapamasamda cumartesiye biter inşallaah..yoruldum yaa..
Yagmur kıs bu ne hız kıs hamişmi kaldın ayy nasl mutlu vv kutlu oldum anlatamam canım benim ya tebrik ediyorum şeker..bende hala egzersizdeym:) ara vermştm bugun başladm yinee..kızz sen nerelerdesinnn heee kaçakkkcnm pe..s denemesinde olmayınca hemen moralini bozma ama bigün ucu girer bigün yarısı bigünde bi bak
ışsın hepsini almışsın..başlamadan önce kendini rahatlat iyice ama yaparım cnm nevarki bunda falan de kendine inşallah en kısa zamanda başarırsınn cnmmm
bugün kan testi sonucunu aldım değerlerim çok normaldi. hamile değilmişim. şimdi de hasta oldum ay çok mutlu oldum. rahatladım. 50 gün olmuştu bugün hastalanmayalı içim içim yiyordu ama rahatladım. inş bir gün bebeğimde olur tabi ama daha erken şu vajinusmus tamamen defolup gitsin hayatım düzene girsin öyle... destek olan tüm dostlara teşekkür ederim bu sayfa inanılmaz rahatlatıyo beni. sevgiyle kalın...
bugün kan testi sonucunu aldım değerlerim çok normaldi. hamile değilmişim. şimdi de hasta oldum ay çok mutlu oldum. rahatladım. 50 gün olmuştu bugün hastalanmayalı içim içim yiyordu ama rahatladım. inş bir gün bebeğimde olur tabi ama daha erken şu vajinusmus tamamen defolup gitsin hayatım düzene girsin öyle... destek olan tüm dostlara teşekkür ederim bu sayfa inanılmaz rahatlatıyo beni. sevgiyle kalın...
ya kızlar ben sadece dılator deneyebılıyorum hıc sorunsuz hemde ama baska bırsey yapamıyorum muma pamuk pecete strec ve prezervatıf sardım cokkalın olamdıama canımcok acıyo sızlama oluyo ıttıremıyorum nıyeboyle oluyo anlamadım ben gecen sene p...s aldım 1 kere sadece hvesım kacmasın dıye dılatoru deniyorum boyna o bıleyetıyo ama penıse hazır deılım
hadi canım gözünaydın.allah istediğin zaman bebişini de kucağına almayı nasip etsin.acaba bu egzersizler etkiliyo olabilir mi ben de erken oldum.doktor herhangi bişey dedimi??
ya bırde sıze bısey sormak ve anlatmak ıstıyorum....
bız esımle evlenmeden once 3 yıl gorustuk bu surede sureklı yuzeysel olarak bırlıktelık yasadık yaklasık 3 yıldır da evlıyım tam bırlıktelık yasamak ıstemedık evlılıgın anlamı olsun dıe acaba bu sekılde alıstıgımız ıcın bıze zor gelıyo olabılırmı varmıbu sekılde yasayan arkadaslar??
Yagmur kıs bu ne hız kıs hamişmi kaldın ayy nasl mutlu vv kutlu oldum anlatamam canım benim ya tebrik ediyorum şeker..bende hala egzersizdeym:) ara vermştm bugun başladm yinee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?