Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mrb hanımlar ben bekarım ama nişan falan var yakında... daha şimddiden acaip bi korku var içimde napcam nasıl olcak bilmiyorum ooffffffffff

canım fazla gezinme buralarda herkeste ilk gece korkusu olabilir ama o anın heyecanıyla yenebilir bizimki biraz farklı sen daha şimdiden buna odaklanma ya ben de olursam diye öyle diye diye beyninde yer etmesin önce bir yaşa o anı ki inşallah bir sorun olmaz allah yardımcın olur, ha olmazsa o zaman gel herkes yardımcı olur, senin iyiliğin için diyorum, kendini olumsuza şartlamaman için.

egzersiz yaptım baştn tek parmak çok rahat 2parmak yan yana yaptım hepsini aldım anestol yaktı sanki beni gleitgelende kullandım..eldivenle yapamadım hissedemeyince rahat olmuyo..aparatında ucunu aldım aparat çok zor ya..akşama pens denicm mutlak yapmalym bugun yapamasamda cumartesiye biter inşallaah..yoruldum yaa..

kızlar slm,biraz geçmişi okudum,bu akşama deneme yapacaklar varmış,hayırlı haberlerinizi bekliyoruz,dualarımız sizinle,30 eylül gelinlerini bekliyoruz buraya halaylarla...

cnm hangı dktora gıdeersen gıt sana egzersız verıyo zaten, bence kendını parmak egzersızını alıstırmaya calıs derim ben birde sakın burayı bırakma inan ben buraya takıldıgımdan beri acayıp gelısmeler var bende

kızz sen nerelerdesinnn heee kaçakkk cnm pe..s denemesinde olmayınca hemen moralini bozma ama bigün ucu girer bigün yarısı bigünde bi bakmışsın hepsini almışsın..başlamadan önce kendini rahatlat iyice ama yaparım cnm nevarki bunda falan de kendine inşallah en kısa zamanda başarırsınn cnmmm

Yagmur kıs bu ne hız kıs hamişmi kaldın ayy nasl mutlu vv kutlu oldum anlatamam canım benim ya tebrik ediyorum şeker..bende hala egzersizdeym:) ara vermştm bugun başladm yinee..

bugün kan testi sonucunu aldım değerlerim çok normaldi. hamile değilmişim. şimdi de hasta oldum ay çok mutlu oldum. rahatladım. 50 gün olmuştu bugün hastalanmayalı içim içim yiyordu ama rahatladım. inş bir gün bebeğimde olur tabi ama daha erken şu vajinusmus tamamen defolup gitsin hayatım düzene girsin öyle... destek olan tüm dostlara teşekkür ederim bu sayfa inanılmaz rahatlatıyo beni. sevgiyle kalın...

hadi canım gözünaydın.allah istediğin zaman bebişini de kucağına almayı nasip etsin.acaba bu egzersizler etkiliyo olabilir mi ben de erken oldum.doktor herhangi bişey dedimi??

sabah 3 parmak egzersizi yaptım yine çok şükür ki canım yanmıyor...

birazdan yine deniyeceğim, sonraki aşama nedir bilmiyorum, burada yazan arkadaşlara göre bi aparat yapıp bi süre bekleticem içeride..

Allah yardımcımız olsun inşaallah...

ya kızlar ben sadece dılator deneyebılıyorum hıc sorunsuz hemde ama baska bırsey yapamıyorum muma pamuk pecete strec ve prezervatıf sardım cokkalın olamdıama canımcok acıyo sızlama oluyo ıttıremıyorum nıyeboyle oluyo anlamadım ben gecen sene p...s aldım 1 kere sadece hvesım kacmasın dıye dılatoru deniyorum boyna o bıleyetıyo ama penıse hazır deılım

tek parmak, iki parmak ve üç parmak sonra da muma sarılmış peçeteye prezervatif geçirip denedim.. git gel yaparken yanma oluyor hiç hoş bir his değil ama katlanmaya çalıştım biraz... 5 dk falan içimde tuttum...

tez vakitte kurtulmak dileğiyleeeee ...

ya bırde sıze bısey sormak ve anlatmak ıstıyorum....

bız esımle evlenmeden once 3 yıl gorustuk bu surede sureklı yuzeysel olarak bırlıktelık yasadık yaklasık 3 yıldır da evlıyım tam bırlıktelık yasamak ıstemedık evlılıgın anlamı olsun dıe acaba bu sekılde alıstıgımız ıcın bıze zor gelıyo olabılırmı varmıbu sekılde yasayan arkadaslar??

cnm,sevindim senin adına,korktuğun olmamış ama ben senin için kesin hamile demiştim çünkü 50 gün çok fazla,ama değerlerin normalmiş neyeseki bi sıkıntı yok,allah istediğin zaman bebeği nasip etsin sana,gözün aydın.

cnm dilatör,mum vs hepsi aynı şeyler,hangisi rahatsa onu kullan derim ben,dilatörünün kalınlığı penis boyutunda mı bilmiyorum ama onu yaptıysan rahat bi şekilde penisi de alırsın canım hiç korkma,hatta daha rahat alırsın,kendini hazır hissedince penis denemesi yapabilirsin bence,kendini cesaretlendir canım benim

hadi canım gözünaydın.allah istediğin zaman bebişini de kucağına almayı nasip etsin.acaba bu egzersizler etkiliyo olabilir mi ben de erken oldum.doktor herhangi bişey dedimi??

dr çıkmış ben gittiğimde yetişemedim. ama bazı arkadaşlar ilk ilişkiden sonra adet düzeninde değişiiklikler oluyor die yazmıştı. mesela minelçetin de de gecikme olmuştu. benim zaten 40 günde bi olurdu ama 50 ye çıkınca ben de korktum bi de ilaçlar ın zararları var die ilacı bırakmıştım. prezarvatiftende korkuyorum saçma ama içimde kalırsa ya die düşünmeden edemiyorum. şimdi doğum kontrol hapına yeniden başladım. 1 yıl çocuk istemiyorum. ilişkimi önce doya doya yaşıyım 1 yıl boyunca çok çektim çünkü. artık huzurlu bir yıl olsun istiyorum. gerçi yaşım 30 o yüzden biraz korkuyorum ama seneye bakalım. yaşım daha genç olsa 3-5 sene daha da bekleyebilidim ama çok fazla erteleme şansım yok gb. valla canım aslında çok kafayı takmamak gerek bence psikoloji öyle bi şey ki vajiyide yaratan adetlerin dengesini de bozan bence o. ben hamile kalırsam die stres yaptım çok belki o da geciktirdi. seninde hayırlı zamanda olsun inş bebeğin.

cnm bilmiyorum etkisi olmuş olabilir dediğinin,yani bi yere kadar ileri gitmek,sanki hep öyle olması gerekiyormuş gibi bir psikoloji olabilir ama ,birbirini hiç tanımayan yani daha öncesinde yüzeysel de olsa bişeyler yaşamayan kadınlarda da görülüyo,yani tam bi nedeni yok,herkesinki değişik,herkesin bilinçaltındaki bir sorundan kaynaklanıyo,ama bu kişiden kişiye değişiyor,biliçaltındaki korkular,yetiştirilme tarzı,çok fazla kontrollü olunması vs vs,sen fazla düşşünme canım artık bunları egzersiz yap,yenmeye odaklan bence,sebebi neyse geçsin bitsin.

Yagmur kıs bu ne hız kıs hamişmi kaldın ayy nasl mutlu vv kutlu oldum anlatamam canım benim ya tebrik ediyorum şeker..bende hala egzersizdeym:) ara vermştm bugun başladm yinee..

hee kız hemencik kaldım saol cnmm darısı başınızaa...ara vermeeee bidahaaa bak en fazla 1 hafta veriyorum sanaa ona göre 1 hhaftada bitcek bu iş tamammıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…