- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.761
tamam deneyecegım,, yanlız bısı soracagım , bugun ustumde bı agırlık ve kasıklarımda hafıf bı agrı soz konusu sızlerdede oldumu?
cnm,sevindim senin adına,korktuğun olmamış ama ben senin için kesin hamile demiştim çünkü 50 gün çok fazla,ama değerlerin normalmiş neyeseki bi sıkıntı yok,allah istediğin zaman bebeği nasip etsin sana,gözün aydın.
dr çıkmış ben gittiğimde yetişemedim. ama bazı arkadaşlar ilk ilişkiden sonra adet düzeninde değişiiklikler oluyor die yazmıştı. mesela minelçetin de de gecikme olmuştu. benim zaten 40 günde bi olurdu ama 50 ye çıkınca ben de korktum bi de ilaçlar ın zararları var die ilacı bırakmıştım. prezarvatiftende korkuyorum saçma ama içimde kalırsa ya die düşünmeden edemiyorum. şimdi doğum kontrol hapına yeniden başladım. 1 yıl çocuk istemiyorum. ilişkimi önce doya doya yaşıyım 1 yıl boyunca çok çektim çünkü. artık huzurlu bir yıl olsun istiyorum. gerçi yaşım 30 o yüzden biraz korkuyorum ama seneye bakalım. yaşım daha genç olsa 3-5 sene daha da bekleyebilidim ama çok fazla erteleme şansım yok gb. valla canım aslında çok kafayı takmamak gerek bence psikoloji öyle bi şey ki vajiyide yaratan adetlerin dengesini de bozan bence o. ben hamile kalırsam die stres yaptım çok belki o da geciktirdi. seninde hayırlı zamanda olsun inş bebeğin.
canım benim için rahat etsin git doktora ilk ilişkiden dolayı da olabilir ama belki de baska sebebi vardır ihmal etme. korunma konusuna gelince madem 1 sene sonra bebek istiyorsun doğum kontrol kullanma bence cünkü hapı bıraktıktan 5-6 ay sonrasına hatta 1 yıl sonrasına kadar bile etkisi devam edebiliyormus.benim eşim korunuyor,ben 2-3 sene cocuk düşünmüyorum.o yüzden hap istedim ama eşim ilk cocugumuz olana kadar hap kullanmamı istemiyor. przrvtf senin düşündüğün gibi değil,ilişki sonrasında bile zor cıkıyo p...sten,o kadar sıkı ki yapısıyo gibi oraya. zaten kayganlastırıcı var üzerinde tedirgin olacak bişey yok rahatlıkla kullanabilirsin.[/QUOT
hiç doğum yapmamış bayanlar için bu hapların kısırlaştırabileceği de söyleniyor. ben hiç denemedim prezarvatif biraz eşimde sıcak bakmadı ben de vajili olduğumdan o zamanlar üstelemedim sonrada ya içimde kalırsa die korktum ama bende düşünüyorum artık eşime hapa başladığımı söylemiycem onu prezarvatif için ikna edicem ve bende alışmaya çalışıcam ama bu süreçte hap kullanıcam ne olur ne olmaz die. eğer alışırsam prezarvatife ilacı bırakıcam ben de çünkü çok olumsuzlukları var die duydum ben bi ara kullanmıştım ve beni çok gergin bir hale getirdi. inş alışıcaz vajiyi yeni yendim yaa keşfedicez onu da :)
bitanem parmak egzersizleri verdi.vajin girişine parmaklarınla masaj yapacaksın.kendini cok zorlama.günde 30 dk ayır.yavas yavas dairesel olarak ayna karsısına gec ve egzersiz yap.sonra küçük bir ayna al eline ve vajinini incele.onun içinden bir cocuk kafasının cıkabilecegi fikrini beynine kabul ettir.ama acı cektiğin an egzersizi bırak.
sorma bi ara bende kaptırdım sanki hamileymişim gb olmayan bebeğimle konuştum. hani filimlerde hamile kalan kadınlar çocuklu bayanlara bakar ve hayellere dalar yaa bende her bebekli kadınlara bakıp hayeller kurdum valla hamile olduğumu sanmak bile beni farklı bir boyuta götürdü. hamile olsaydım hayatımda bakış açım çok değişecekti bunu hissettim. vajiyi yeni yendiğim için istemiyorum ben 1 yıl eşimle sıkıntısız dönem geçireyim die. bakalım belki seneye düşünürüm ama her deneme sonrası bu korkuyla yaşayamam ilaçların yan etkilerini duyduğumdan doğum kontrol hapını bırakmıştım. ama prezarvatifte içimde kalırsa die korkuyorum. :) çok evhamlıyım di mi? bugün başladım yine hapa 1 yılda çok fazla etkilenmem herhalde. bakalım seneye inş. sevgiyle kal...
yapmaya çalıştığım zaman ya acırsa ya cok kırmızı olursa ya ölürsem diye sacma sapan şeyler geliyo aklıma p.. denemesı yapmaya çalışıyorum sadece parmak egzersizi falan yapmıyorum denemeye çalıştım işaret parmagım 1.bogumuna kadar girio ötesini yapamıyorum eşimde çok üzülüyo ben 20 yaşındayım nerdeyse 1sene olacak başaramıyorum eşimde benım yuzumden hastalanacak isteksizlik oluo ondada bu aralar çok üzgünüm anlatamam ALLAH hepimize yardım etsin dayanamıyorum ben artık inanın sizi sıktıysam kusura bakmayın beni en iyi siz anlarsınız bu doktoru araştırdım süleyman eserdag %100 kesin çözüm diyor sizce ne yapmalıyım??
slm kızlar çok fazla giremiyorum artık özledim sizleri...
aldığım 3 tane yasini okudum. haber vereyim dedim.
kızlar umudunuzu hiç bi zaman kaybetmeyin. eğere gerçekten isterseniz yaparsınız.çabalayın yılmayın.
bana da dua etmeyi unutmayın biraz canım sıkkın
hepinizi öpüyorum...
ben hemen hamiş kalanlardanım çok şükür hamilelik boyunca ilişkiye girebildim tamamen atlattım.ilk başta korkmuştuk ya olmazsa bi de ara girerse diye ama çok şükür öyle bir şey olmadı.çok şükür maddi açıdanda korkmuyoruz Rabbim rızkını veriyor bebişimin.inan herşeyi çevremdekilerden geldi masrafım olmadı bile o kadar şanslı ki Rabbim hayatı boyunca hep şanslı olmasını nasip etsin tüm bebişlerimizincanım ya .gerçekten öyle allah herkesin rızkını belirlemiş ama işte biz kullar...ne kadar tasalanmazsak hayat aslında o kadar rahat geçicek ama malesef hep yarını düşünme kayırma...ben de öyle düşünüyodum borçlarımız bitsin öyle kalırım die ama şimdi vajiyi yeniim biraz da alışma dönemi derken hemen istiyorum tabii rabbim izin verirse.sen de hiç korkma rabbim ufacık karıncaların ihtiyacını ihmal etmiyo sıkıntısını gideriyo bizi mi ihmal edicek??
canım bizler zaten pe...girdiğini o anda anlayamayabiliyoruz.eşin girdi diyorsa doğrudur.eğer yarıda kaldıysa çıkarmayın bekleyin sen gevşe nefeslerini al ver ve ıkın eşinde ıkınırken ittirsin o zaman giricektir.zaten tamamı girdiğinde baskı ve çiş hissi yaşayacaksın o zaman tamamen olmuş demektir.3 gündür 3 parmak alabiliyordum, muma söylenilen gibi peçete sarıp biraz kalınlaştırdım, cesaretlendirdim kendimi ki bu egzersizleri yaparken ne yanma, ne ağrı hiçbirşey olmuyor...
peniste alabilirim dedim denedim, eşimin söylediğine göre yarıdan fazla girmiş ama canım yandı devam edemedim, moral sıfır((
ayrıca ben girdiğini hissedemedim, eşime kaç kere sordum emin misin girdğine diye ????
doktorum yavaş yavaş dene demişti, p... söz konusun olunca kendimi çok kasıyorum, of ya moralim acayip bozuldu((
ben hemen hamiş kalanlardanım çok şükür hamilelik boyunca ilişkiye girebildim tamamen atlattım.ilk başta korkmuştuk ya olmazsa bi de ara girerse diye ama çok şükür öyle bir şey olmadı.çok şükür maddi açıdanda korkmuyoruz Rabbim rızkını veriyor bebişimin.inan herşeyi çevremdekilerden geldi masrafım olmadı bile o kadar şanslı ki Rabbim hayatı boyunca hep şanslı olmasını nasip etsin tüm bebişlerimizin
canım bizler zaten pe...girdiğini o anda anlayamayabiliyoruz.eşin girdi diyorsa doğrudur.eğer yarıda kaldıysa çıkarmayın bekleyin sen gevşe nefeslerini al ver ve ıkın eşinde ıkınırken ittirsin o zaman giricektir.zaten tamamı girdiğinde baskı ve çiş hissi yaşayacaksın o zaman tamamen olmuş demektir.
ya bırde sıze bısey sormak ve anlatmak ıstıyorum....
bız esımle evlenmeden once 3 yıl gorustuk bu surede sureklı yuzeysel olarak bırlıktelık yasadık yaklasık 3 yıldır da evlıyım tam bırlıktelık yasamak ıstemedık evlılıgın anlamı olsun dıe acaba bu sekılde alıstıgımız ıcın bıze zor gelıyo olabılırmı varmıbu sekılde yasayan arkadaslar??
3 gündür 3 parmak alabiliyordum, muma söylenilen gibi peçete sarıp biraz kalınlaştırdım, cesaretlendirdim kendimi ki bu egzersizleri yaparken ne yanma, ne ağrı hiçbirşey olmuyor...
peniste alabilirim dedim denedim, eşimin söylediğine göre yarıdan fazla girmiş ama canım yandı devam edemedim, moral sıfır((
ayrıca ben girdiğini hissedemedim, eşime kaç kere sordum emin misin girdğine diye ????
doktorum yavaş yavaş dene demişti, p... söz konusun olunca kendimi çok kasıyorum, of ya moralim acayip bozuldu((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?