Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sorma bi ara bende kaptırdım sanki hamileymişim gb olmayan bebeğimle konuştum. hani filimlerde hamile kalan kadınlar çocuklu bayanlara bakar ve hayellere dalar yaa bende her bebekli kadınlara bakıp hayeller kurdum valla hamile olduğumu sanmak bile beni farklı bir boyuta götürdü. hamile olsaydım hayatımda bakış açım çok değişecekti bunu hissettim. vajiyi yeni yendiğim için istemiyorum ben 1 yıl eşimle sıkıntısız dönem geçireyim die. bakalım belki seneye düşünürüm ama her deneme sonrası bu korkuyla yaşayamam ilaçların yan etkilerini duyduğumdan doğum kontrol hapını bırakmıştım. ama prezarvatifte içimde kalırsa die korkuyorum. :) çok evhamlıyım di mi? bugün başladım yine hapa 1 yılda çok fazla etkilenmem herhalde. bakalım seneye inş. sevgiyle kal...

canım benim için rahat etsin git doktora ilk ilişkiden dolayı da olabilir ama belki de baska sebebi vardır ihmal etme. korunma konusuna gelince madem 1 sene sonra bebek istiyorsun doğum kontrol kullanma bence cünkü hapı bıraktıktan 5-6 ay sonrasına hatta 1 yıl sonrasına kadar bile etkisi devam edebiliyormus.benim eşim korunuyor,ben 2-3 sene cocuk düşünmüyorum.o yüzden hap istedim ama eşim ilk cocugumuz olana kadar hap kullanmamı istemiyor. przrvtf senin düşündüğün gibi değil,ilişki sonrasında bile zor cıkıyo p...sten,o kadar sıkı ki yapısıyo gibi oraya. zaten kayganlastırıcı var üzerinde tedirgin olacak bişey yok rahatlıkla kullanabilirsin.

kızlar ben bu aralar cok soru sorar oldum ama:)) su bıldıgımız beyaz mumların enı kac cm acaba???sonunda onuda basardım moralım duzeldı

aradan epey bi zaman geçmiş ama ben bu siteye yeni üye oldum cnm çözebildinmi bu sorunu aynı şeyleri bende yaşıyorum çünkü bi çıkış yolu umut arıyorum... bilgi verirsen çok memnun olurum

ben her yarım saatte bır egzersız yapmaya basladım :))cunku yaptıkca cektıklerım aklıma gelıyor dahada hırslanıyorum bugun mumu yapamadıgımı soylemıstım muma sadece prezervatıf gecırıp zor oldu ama yaptım cok sukur... sonra muma 2 kat pecete sarıp jelatınleyıp prezervatıf gecırıp tekrar denedım yapamadım once ama zorladım acıdı bıraz ama onuda yaptım:) allahıma sukurler olsun dokunamadıgım bakmaya cesaret edemedıgım vajınamla sonnda barıstımesım cesaretlendı hadı yapalım dedı hazır degılım dedım ısrarla yapabılıosun deyınce olazsa moral boazmak yok ama dedım tmm dedı tabiki olmadı ama 3 yıldır hıc bu kadar kendıme guvenmedım yapıcam mutluluga cok az kaldı ınanıyorum buna artık:))

cnm,ben de doğum kontrol haplarının korunmayı bıraktıktan sonra da uzun süre etkisini sürdürdüğünü duymuştum,yan etkileri de fazlaymış,prezervatif kullanırsan daha iyi olur ilk etapta,aslında biz yeniyiz,bi doktora danışıp kendimize göre en uygun yöntemi kullanmakta fayda var bence .ben gerçi hiçbişey kullanmıyorum,bebek istiyorum çünkü.allah hepimizin gönlüne verir inş.

slm kızlar çok fazla giremiyorum artık özledim sizleri...

aldığım 3 tane yasini okudum. haber vereyim dedim.

kızlar umudunuzu hiç bi zaman kaybetmeyin. eğere gerçekten isterseniz yaparsınız.çabalayın yılmayın.
bana da dua etmeyi unutmayın biraz canım sıkkın
hepinizi öpüyorum...

canım hangi ilde yaşıyorsun ona göre doktor tavsiye edelim

3 gündür 3 parmak alabiliyordum, muma söylenilen gibi peçete sarıp biraz kalınlaştırdım, cesaretlendirdim kendimi ki bu egzersizleri yaparken ne yanma, ne ağrı hiçbirşey olmuyor...

peniste alabilirim dedim denedim, eşimin söylediğine göre yarıdan fazla girmiş ama canım yandı devam edemedim, moral sıfır ((

ayrıca ben girdiğini hissedemedim, eşime kaç kere sordum emin misin girdğine diye ????

doktorum yavaş yavaş dene demişti, p... söz konusun olunca kendimi çok kasıyorum, of ya moralim acayip bozuldu ((

cnm allah kabul etsin,her ne canını sıkıyorsa lütfen kafana takma,sıkıntılar dertler bizim için hayat böyle maalesef,bugün çok üzüldüğümüz şeyler bir hafta sonra anlamını yitiriyo,güzel şeyler düşün,güzel şeyler yaşa.dualarım seninle...

ben hemen hamiş kalanlardanım çok şükür hamilelik boyunca ilişkiye girebildim tamamen atlattım.ilk başta korkmuştuk ya olmazsa bi de ara girerse diye ama çok şükür öyle bir şey olmadı.çok şükür maddi açıdanda korkmuyoruz Rabbim rızkını veriyor bebişimin.inan herşeyi çevremdekilerden geldi masrafım olmadı bile o kadar şanslı ki Rabbim hayatı boyunca hep şanslı olmasını nasip etsin tüm bebişlerimizin
canım bizler zaten pe...girdiğini o anda anlayamayabiliyoruz.eşin girdi diyorsa doğrudur.eğer yarıda kaldıysa çıkarmayın bekleyin sen gevşe nefeslerini al ver ve ıkın eşinde ıkınırken ittirsin o zaman giricektir.zaten tamamı girdiğinde baskı ve çiş hissi yaşayacaksın o zaman tamamen olmuş demektir.

Son düzenleme:

ne güzel canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inş..hayırlı evlatlar versin cümlemize.

aynen canım sanırım o zaman kendimi koruduğumuz için şu an da sıkıntı yaşıyoruz diye düşünüyorum bende

hepsi girse bile pek bir şey hissetmiyorsun canım sadece git-gel yaptığı zaman hissediyosun, moral bozacak bir şey yok böyle böyle hepsi olacak işte ama hemen pes etmeyeceksin tekrar tekrar deneyeceksin 3 parmak iyi canım emin ol kasmasan bitti senin ki.

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım:))?

nursenacım günaydın sana da açılışı yapmışsın yine bu sabah:)) nasılsın Nasıl gidiyor?

Aybice ve belinay acayip meraktayım sizleri, naptını dün akşam oldu mu? Çabuk gelin anlatın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…