Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Günaydın kıslarrr bişey sorcam kızlar vajiyi yenmedende hamile kalınıyormu bazı arkadaşların mesajını okudum acaba benmi yanlışanladım sezeryanla doğumyapanlar olmuş tamamen ilişki yaşamadanmı hamile kalınmış acaba :26:

gunydın tatlım:))evet kalınıyormus tam bırlıktelık yasanmasada bu mumkunmus ama konuyla ılgılı pek bılgım yok...

Canım benim bildiğim kadarıyla erkek boşlamasa da vajinaya, gitgeller sırasında p..s ten gelen sıvının içinde de sperm olabiliyormuş bazen. Oluyorsa denemeler sırasıda eğer, bu şekilde olabilr diye düşünüyorum.

merhaba Albuneaacım yorgun ama mutluyum hergün yapıyorum iyice esnesin diye reglime kadar tam gaz gidiyorum bakalım, ben de merak ettim dün aybice, belinay, buseumut ve pati22 deneme yapacaklardı ne oldu diye ama yapsalar koşa koşa gelir heyecanlarını paylaşırlardı herhalde

canım sürtünme yoluyla ilişkiye girip hamile kalanlar var bir de çoğu tüp bebek yaptırıyo yenmeden, yani hem bakire hem hamile olunabiliyor.

malum durumla bende yıllardır muzdaribim...doktor vs derken...ben artık yapamayacagım dediğim parmak egzersızı mum egzerısızi yaptım...kocamla( penis) yapmaya çalıştıgımda maalesef olmuyor...adamın artık isteksizliği başladı ve 2 gun once net bir şekilde dile getirdi... ben zaten hissediyordum ama başka şeyler var dıye uzerınde durmuyordum..moralım çok bozuk... onurum kırılmış gibi...kendimi kırgın hissediyorum...onun bana desstegının olacagı bir zamanda uzak kalması üzücü...

ne yapmam lazım bilmiyorum...

parmak egzersızı yaparken son aşamaya geldik derken boyle olması çok üzüyor beni...

tavsiyelerinize ihtıyacım var

cnm aynı durumu bende yasıyorum sadece pens deneyemıyorum ve 1 bucuk haftadır egersız yapıyorum 2 gundur de mum alabılıyorum cok skur ve esıme gosterıyorum o da cok sevınıyor benım esımdede ısteksızlık oluyor sadece zaman ıste ben esımle konustum bu surecte bana destek ol dıkkat edıyorum kendıme moralım bozuk oldugu zaman egzersız yapamıyorum ve bunu esımle konustum benım moralımı ıyı tut hevesım kacmasın dıye ve herseyıme tamam demeye basladı sende bı konus derım gercekten cok faydalı oldu bana evlılıgımın neredeyse en guzel gunlerını yasıyorum sakın uzulme bız varız burdaa

nursenacım, bende dün kocişle 2. denemeyi yaptım, yine oldu çok şükür:)) Başlarda bu defa biraz daha zor girdi ama 5-10 dakika sonra gayet normale döndü:)) sendehala bacakalrını kasma var mı?

evet nursena doğru söylüyorsun, biraz sabretmem gerekiyor.. ama o yanma hissi sanki büyük bi engel varmış gibi hissettirdi... bi baktım bacaklarımı kasmışım yine nefes egzersizleri yapmaya çalıştım ama yanma hissi devam etti bende pes ettim...

parmak ve mum egzersizlerine devam edicem... 3 ekimde regl başlangıcım, sanırım bu ay da bişey yapamıcam

nursenacım, bende dün kocişle 2. denemeyi yaptım, yine oldu çok şükür:)) Başlarda bu defa biraz daha zor girdi ama 5-10 dakika sonra gayet normale döndü:)) sendehala bacakalrını kasma var mı?

albuneaa, başarmana sevindim... darısı bizlere inşaallah.. bende dün denedim, yarısından fazlası girmiş ama ben hiç hissetmedim, eşim öyle söyledi, ama olmamış gibi geliyor bana hala...

çok fazla kastım kendimi dolayısıyla yanma hissi oldu devam edemedim... başarmış bi insan olarak tavsiyelerini alabilir miyim

benim evliliğimde 15 ay oldu.. ilk başlarda çok hevesli olan her dakika denemek isteyen adam gitti yerine hevessiz biri geldi. malesf zamanla onlar da umutsuzluğa kapılabiliyorlar.. onları da düşünmek lazım ama nilayın dediklerine katılıyorum, konuşmak gerekiyor.. bende dün ilk kez p... denemesi yapcaktım, baktım mırın kırın ediyor... bütün motivasyonum gitti.. benim üzüldüğümü görünce hatasının farkına vardı ama bu sefer ben kendimi çok kastım ve yarıya kadar alabildim ama canım yandı

canım korku değil de bir tedirginlik var bende 4. denemeyi yaptım sorun yok bacaklarımı kasmıyorum ama yine de araya regl girecek sonrasında ya yapamazsam korkusu başladı, eşim yılların acısını çıkarıyor fazla yoruldum ama olsun, kasman zevk aldıkça geçer, ben üstte alıp sonra alıştıktan sonra alta geçiyorum herhalde böyle böyle alışacağız canım.

moralini bozma canım son aşamaya gelmişsin daha çok hırs yap kendine eşini tekrar kendine çekmek senin elinde kadınlar isterse her şeyi yapar unutma canım.

bende konuştum canım... Bana bu mevzuları anlatma duymak istemiyorum...iğreniyorum... Sen soyledıkçe ben uzaklaşıyorum dedi...

Bana moral vermemesi beni gaza getirmemesi hevesimi kaçırıyor

TABİRİ CAİZSE ADAM RESMEN KAÇIYOR BENDEN... YATAKTA BİLE İNSAN Bİ SARILIR NERDEEEE....

Son düzenleme:
gunydın tatlım:))evet kalınıyormus tam bırlıktelık yasanmasada bu mumkunmus ama konuyla ılgılı pek bılgım yok...

canım sürtünme yoluyla ilişkiye girip hamile kalanlar var bir de çoğu tüp bebek yaptırıyo yenmeden, yani hem bakire hem hamile olunabiliyor.

hmmmm ben şüphelenmeye başlamıştım da canım ama az önce regl oldum tamda penis denemesi yapcaktık bugün offffffffffffff bazı arkadaşalr reglden sonra egzersizde gerilediklerini yazmışlar bendemi öyle olcam çok canım sıkıldı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…