Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bnce kendımızı hazır hıssetmeden kesınlıkle penıs denememelıyız bu daha cok etkılıyo eslerımızı sertlesme sorunu yasayabılırler once kendımıze guvenmelıyız bence bı cok sorun penıs denemelerınden kaynaklanıo olabılır huzursuzluk cıkıyo cunku hazır olmadıgımızdan

ne kadarlık evlısın bılmıyorum ama zaman zaman bende yasadım bunları ama asıcaksın sabret pes etme sen bızım gazlarımızla yenıceksın inş :)

ne kadarlık evlısın bılmıyorum ama zaman zaman bende yasadım bunları ama asıcaksın sabret pes etme sen bızım gazlarımızla yenıceksın inş :)

inşallah canım ya....3,5 senelik evliyim...pes etmiyorum da...onun ilgisizliği beni üzüyor....insanın eşinin gözüne baktıgında sana inanamıyormuşluk görmesi kötü birşey.. o bana bir adım atsa ben yüz adım atıcam belki...bu durumda eşlerin çok etkisi var...sağlıklı cinsel hayat yaşamak varken kim ister ki bu durumda olmak...

Rabbim yardımcımız olur inşallah

bende 3 yıllık evlıyım cnm dedıgım gıbı aynı seylerı yasadık bencok dusundum bosanmayı ama esım ıstemedı o hep yapacagıma ınandı benım caba gostermememden sıkayetcıydı sımdı artık cabalıyorum cunku cocuk ıstıyoruz ve bıktım artık kafamda bıseylerle dolasmaktan ben artık kurtulmak ıstıyorum sen cabala yapınca emın ol duzelecek ılıskınız onada hak ver onun ıcın zorbır durum belkı umıdını kestı onun ıcındır bu hallerı sabret cnm sabrın sonu selamettır unutma:))

amin inşaallah bizler de kısa zamanda atlarız...

albuena, dün yaşadıklarımı yazdım... sence bugün tekrar denemeli miyim?

az sonra yine parmak ve mum egzersizleri yapıcam...

kasılma olayını sen nasıl hallettin?

kas gevşetici falan mı alsam acaba ?

Canım ben de ilk p..s denememde kas gevşeticiler aldım, emla krem sürdüm, ve sadece başını alabilmiştim ve kasmaktan dolayı cok canım yanmıştı. Ertesi gün tekrar denedim ama yarıya kadar aldım ama bu defa da fena tahriş oldum:)) Pazar günü bunlarınhiçbirini yapmadım.

Kocanla denemeden önce, güzel bir duş al, sonra parmakegzersizin iyap ve mumu benim yaptığım gibi uç kalınlığı aynı kalacak şekilde pamuk, kagıt havu artık hangisiyle dersen, ucundan geriye dogru yavasca kalınlaşır şekilde sar, onu da streçle pürüzsüz olsun. Sonraa prezervatife geçir. Parmak egzersiziyle yavaş yavaş vajiyi alıştırdıktan sonra yaptıgın mumu dene. Önce ucunu, sonra yavaş yavaş geriye doğru alabildiğin kadar içine al, zorlandıgın noktada gitgel yapar gibi yap, aparatın yavaşça ilerlediğin igöreceksin. tamamını alabildiğinde aparatı çırakıp tekrar içine al, bölye böyle 20-30 defa yap, yaptıktan sonra sonuna kadar alıp içinde yarım saat falan beklet ama arada cıkarıp tekrar al öyle devam et. Sonra da kocanı çağır. Vajinanın içine ve kocanın p...s ine kayganlaşırıcı sür biraz. Eşin birden yüklenmesin, önce ucunu sonra yavaş yvaş geriye doğru alabildiğinkadar girmeye çalışsın ve ilerledikçe hareket etmesin çok fazla, git-gel yapmaya çalışmasın, o içinde hareketsiz bekerken sen kendi kendini telkin et bacakalrını gevşet kasma kendini. Gör bak çok rahat olacak:)) Ben böyle yendim:))

Bir de kızlar ben kas gevşetici faaln kullanmıyorum, sadece kayganlaştırıcı kullanıorum. Kayganlaştırıcı ile rahat git-gel yapıldığından bişey hissetmiyosunuz, cok rahat oluyor:)

canım çok teşekkürler, bende aynısını denicem inşaallah... az önce parmak egzersizi yaptım, dünki denemeden sonra parmak bile canımı yaktı... bu acının üzerine gitmem gerekiyor galiba, aksi takdirde yenmem zor...

bi de dün 3 parmaktan sonra biraz kalınlaştırdığım mumu denemiştim olmuştu rahat... bugün olmadı...

dünün moral bozukluğu beni gerdi iyice... rahatlamam lazım galiba... hayırlısıyla atlatırız inşaallah...

açıklaman için tekrar tekrar teşekkür ederim... Allah razı olsun!!!!

Canım ne demek ya, hepimiz geçtik bu yollardan. Yalnız dikkat et, tahriş olmuş oalbilirsin, eğer egzersizlersırasında yanman falan varsa ara ver birkaç gün. Fito krem al vajina içine günde 3 kere sür iyice yedir, 4-5 gün kullan ben öyle yapıyordum tahriş için.

selam kızlar ben reglim. ama okunmamış 2 tane yasinim vardı alan veya okuyan oldumu acaba? yada okunmadıysa alabilirmisiniz içim rahat değil bu yüzden

malesef oyle hazırlıkları yaptım egsersıze baslıcaktım mısafır baskını off
esımlede tartıstık egsersız aparatları goruncecok kızdı ıstmeıyor onları kullanmamı
ve kan gelmemesıne taktı sonra prezer.. almak ıcn yarım saat nerdeyse 10 eczane gezdım
benım ıstedıgım prezer.. bulmak ıcn aldım esım pat ne gerek var kullanmıcaz dedı cıldırdım
herseye ragmen kendımı hazırlıyordumkı mısafır ısı sımdı gezmeye goturcez onları yarında öyle
ama bu gec ortam musaıt olursa denıcem yenmek ıstıyorum guvenım varken
ama esım köstek olmaktan baska bırsey yapmıyor..

ya kızlar dun de sordum ama kımse cevap yazmadı bu bıldıgımız beyaz mumların enı kac cnm bılenınız varmııı???
ölçüp hemen yazıyorum

bu arada yasınlerı okudum bana 2 tane kalmıstı bılgınıze kızlar

canlar , dun gece esımle yıne 2 parmak yanı esıımın 2 parmagını sonuna kadar aldım.bı 5dk ıcımde beklettım,bıtek vajına gırısınde bı baskı hıssettım cok fazla gt gel
yapamadım,sonra yatıp uyuduk, esım dıyorkı hafta sonu penıs denerız artık onu mutlu etmeye ıhtıyacımm vr ve kasık agrım var suan bunlar normalmı bıolmıyorum ama bu aksamda yıne parmak gzersızı yapmayı dusunuyorum bılmıyorumnasıl ılerlemelıyım yardım canlarr.....offf allahım hepımıze ve eslerımzıe sabır ver ..aminn..

arkadaslar tatilden yeni geldim ve hic giremedim,umarim yenenler olmustur aranizda!Bende pnsin hepsini alabildim esim girdi cikti baya bir ama inanin ben hic zevk alamadim cünkü agriyordu, ve herzaman böyle tik tik ses geliyor sanki biryere takiliyor girerken oda agri yapiyor,yani sizce bu normalmi???Bende zevk alabilecekmiyim arkadaslar?!?! cok tuhaf bir duygu ya allahim hepimize yardim etsin! Esim girmeye calisinca yine kasiliyorum agriyor hafiften ama sonradan girebilyor.umarim yardim edersiniz kizlar cok sagolun

hosgeldın cnm yenenler var bu sıralar masallah darısı basıma:))zevk alamaman cok normalmıs hemen olmazmıs zaten alısana kadar. agrın ıcın bence doktora gıtmelısın bı gozuksen iyi olur

canım bende aynı durumdayım bende yeni yendim. sadece bir şeyi bir yere sokma kavgası içinde gibiyim. benimde giriyor ama bende kasılıyorum hala eşim yendin işte ne kasıyosun die kızıyor bazen o zaman dahada işkence gb oluyor. bence zamana ihtiyacımız var acemiyiz hala ondan herhalde. banada hep bi yere takılıyor gb geliyor. ve zevk almıyorum bu muydu yani diorum ama galiba zevk e odaklanmak yerine kafamızda hala girecek mi korkusu olmasından kaynaklanıyor bu durum. bunada şükür canım çok yol katettik 1 yıl boyunca çok çektim zamanla o da olacaktır zaten ne kadAR çok ilişkiye girersek vajinada bu duruma alışacaktır. kendimizi rahat bıraktıkça zevk te alırız zamanla biz mekanik davranıyoruz ondan ama evli olan bazı arkadaşlar diorki ne kadar rahatta olsa kadın her zaman zevk alamıyor zevk kadının beyninde bitiyor bi de erkeğin çok erken boşalmaması gerekiyormuş. şu duruma alışalım da o nu da çözeriz zamanla ama bende de aynı durum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…