- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.801
benim evliliğimde 15 ay oldu.. ilk başlarda çok hevesli olan her dakika denemek isteyen adam gitti yerine hevessiz biri geldi. malesf zamanla onlar da umutsuzluğa kapılabiliyorlar.. onları da düşünmek lazım ama nilayın dediklerine katılıyorum, konuşmak gerekiyor.. bende dün ilk kez p... denemesi yapcaktım, baktım mırın kırın ediyor... bütün motivasyonum gitti.. benim üzüldüğümü görünce hatasının farkına vardı ama bu sefer ben kendimi çok kastım ve yarıya kadar alabildim ama canım yandı
albunea meraba canim nasilsin neler yapiyorsun, hersey yolundami
bende konuştum canım... Bana bu mevzuları anlatma duymak istemiyorum...iğreniyorum... Sen soyledıkçe ben uzaklaşıyorum dedi...
Bana moral vermemesi beni gaza getirmemesi hevesimi kaçırıyor
TABİRİ CAİZSE ADAM RESMEN KAÇIYOR BENDEN... YATAKTA BİLE İNSAN Bİ SARILIR NERDEEEE....
ne kadarlık evlısın bılmıyorum ama zaman zaman bende yasadım bunları ama asıcaksın sabret pes etme sen bızım gazlarımızla yenıceksın inş :)
inşallah canım ya....3,5 senelik evliyim...pes etmiyorum da...onun ilgisizliği beni üzüyor....insanın eşinin gözüne baktıgında sana inanamıyormuşluk görmesi kötü birşey.. o bana bir adım atsa ben yüz adım atıcam belki...bu durumda eşlerin çok etkisi var...sağlıklı cinsel hayat yaşamak varken kim ister ki bu durumda olmak...
Rabbim yardımcımız olur inşallah
amin inşaallah bizler de kısa zamanda atlarız...
albuena, dün yaşadıklarımı yazdım... sence bugün tekrar denemeli miyim?
az sonra yine parmak ve mum egzersizleri yapıcam...
kasılma olayını sen nasıl hallettin?
kas gevşetici falan mı alsam acaba ?
Canım ben de ilk p..s denememde kas gevşeticiler aldım, emla krem sürdüm, ve sadece başını alabilmiştim ve kasmaktan dolayı cok canım yanmıştı. Ertesi gün tekrar denedim ama yarıya kadar aldım ama bu defa da fena tahriş oldum:)) Pazar günü bunlarınhiçbirini yapmadım.
Kocanla denemeden önce, güzel bir duş al, sonra parmakegzersizin iyap ve mumu benim yaptığım gibi uç kalınlığı aynı kalacak şekilde pamuk, kagıt havu artık hangisiyle dersen, ucundan geriye dogru yavasca kalınlaşır şekilde sar, onu da streçle pürüzsüz olsun. Sonraa prezervatife geçir. Parmak egzersiziyle yavaş yavaş vajiyi alıştırdıktan sonra yaptıgın mumu dene. Önce ucunu, sonra yavaş yavaş geriye doğru alabildiğin kadar içine al, zorlandıgın noktada gitgel yapar gibi yap, aparatın yavaşça ilerlediğin igöreceksin. tamamını alabildiğinde aparatı çırakıp tekrar içine al, bölye böyle 20-30 defa yap, yaptıktan sonra sonuna kadar alıp içinde yarım saat falan beklet ama arada cıkarıp tekrar al öyle devam et. Sonra da kocanı çağır. Vajinanın içine ve kocanın p...s ine kayganlaşırıcı sür biraz. Eşin birden yüklenmesin, önce ucunu sonra yavaş yvaş geriye doğru alabildiğinkadar girmeye çalışsın ve ilerledikçe hareket etmesin çok fazla, git-gel yapmaya çalışmasın, o içinde hareketsiz bekerken sen kendi kendini telkin et bacakalrını gevşet kasma kendini. Gör bak çok rahat olacak:)) Ben böyle yendim:))
canım çok teşekkürler, bende aynısını denicem inşaallah... az önce parmak egzersizi yaptım, dünki denemeden sonra parmak bile canımı yaktı... bu acının üzerine gitmem gerekiyor galiba, aksi takdirde yenmem zor...
bi de dün 3 parmaktan sonra biraz kalınlaştırdığım mumu denemiştim olmuştu rahat... bugün olmadı...
dünün moral bozukluğu beni gerdi iyice... rahatlamam lazım galiba... hayırlısıyla atlatırız inşaallah...
açıklaman için tekrar tekrar teşekkür ederim... Allah razı olsun!!!!
malesef oyle hazırlıkları yaptım egsersıze baslıcaktım mısafır baskını offmerhaba Albuneaacım yorgun ama mutluyum hergün yapıyorum iyice esnesin diye reglime kadar tam gaz gidiyorum bakalım, ben de merak ettim dün aybice, belinay, buseumut ve pati22 deneme yapacaklardı ne oldu diye ama yapsalar koşa koşa gelir heyecanlarını paylaşırlardı herhalde
ölçüp hemen yazıyorumya kızlar dun de sordum ama kımse cevap yazmadı bu bıldıgımız beyaz mumların enı kac cnm bılenınız varmııı???
ev musaıt olmadıgından ölçüyü şimdi alabıldım 7.5 cm beyaz mumların en ölçüsü
arkadaslar tatilden yeni geldim ve hic giremedim,umarim yenenler olmustur aranizda!Bende pnsin hepsini alabildim esim girdi cikti baya bir ama inanin ben hic zevk alamadim cünkü agriyordu, ve herzaman böyle tik tik ses geliyor sanki biryere takiliyor girerken oda agri yapiyor,yani sizce bu normalmi???Bende zevk alabilecekmiyim arkadaslar?!?! cok tuhaf bir duygu ya allahim hepimize yardim etsin! Esim girmeye calisinca yine kasiliyorum agriyor hafiften ama sonradan girebilyor.umarim yardim edersiniz kizlar cok sagolun
arkadaslar tatilden yeni geldim ve hic giremedim,umarim yenenler olmustur aranizda!Bende pnsin hepsini alabildim esim girdi cikti baya bir ama inanin ben hic zevk alamadim cünkü agriyordu, ve herzaman böyle tik tik ses geliyor sanki biryere takiliyor girerken oda agri yapiyor,yani sizce bu normalmi???Bende zevk alabilecekmiyim arkadaslar?!?! cok tuhaf bir duygu ya allahim hepimize yardim etsin! Esim girmeye calisinca yine kasiliyorum agriyor hafiften ama sonradan girebilyor.umarim yardim edersiniz kizlar cok sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?