- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.821
bende konuştum canım... Bana bu mevzuları anlatma duymak istemiyorum...iğreniyorum... Sen soyledıkçe ben uzaklaşıyorum dedi...
Bana moral vermemesi beni gaza getirmemesi hevesimi kaçırıyor
TABİRİ CAİZSE ADAM RESMEN KAÇIYOR BENDEN... YATAKTA BİLE İNSAN Bİ SARILIR NERDEEEE....
iyi akşamlar kızlar, hani dün deneme yapıcaklar nerdesiniz arkadaşlar hiç ses soluk yok.
hayırlı akşamlar bayanlar...
bugün öğlen parmak egzersizi yaptım ama çok gergindim, canım yandı biraz...
yine deniyim diyorum, az sonra yine parmak egzersizi yapıp, sonra da p... denemek istiyorum...
dün baya yanma olmuştu ama tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum, sizce bugün de ara vermeden p... denemesi yapmalı mıyım?
yine deniyim diyorum, az sonra yine parmak egzersizi yapıp, sonra da p... denemek istiyorum...
dün baya yanma olmuştu ama tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum, sizce bugün de ara vermeden p... denemesi yapmalı mıyım?
Canım ne demek ya, hepimiz geçtik bu yollardan. Yalnız dikkat et, tahriş olmuş oalbilirsin, eğer egzersizlersırasında yanman falan varsa ara ver birkaç gün. Fito krem al vajina içine günde 3 kere sür iyice yedir, 4-5 gün kullan ben öyle yapıyordum tahriş için.
canlar , dun gece esımle yıne 2 parmak yanı esıımın 2 parmagını sonuna kadar aldım.bı 5dk ıcımde beklettım,bıtek vajına gırısınde bı baskı hıssettım cok fazla gt gel
yapamadım,sonra yatıp uyuduk, esım dıyorkı hafta sonu penıs denerızartık onu mutlu etmeye ıhtıyacımm vr ve kasık agrım var suan bunlar normalmı bıolmıyorum ama bu aksamda yıne parmak gzersızı yapmayı dusunuyorum bılmıyorumnasıl ılerlemelıyım yardım canlarr.....offf allahım hepımıze ve eslerımzıe sabır ver ..aminn..
kızlar ya 3 buçuk senedir evliyim ve evlendiğimden beri neredeyse burdayım ama yapamıyorum yaaa,biraz giriyor ama devamı gelmiyor kafayı yiyecem artık sizinde dediğiniz gibi eşiminde beni istemediğini düşünüyorum artık....
meraba hanimlar neleryapiyorsunuz hersey yolundami sormak istediginiz seyler varsa yardimci olmak isterim
kızlar ya 3 buçuk senedir evliyim ve evlendiğimden beri neredeyse burdayım ama yapamıyorum yaaa,biraz giriyor ama devamı gelmiyor kafayı yiyecem artık sizinde dediğiniz gibi eşiminde beni istemediğini düşünüyorum artık....
snsin değilmi canikom? tatlım valla hamişliğini gönülden tebrik ediyorum sağlıkla kucağına alasın inşallah darısı başıma inşalllah
canım anestol mü sulanmayı sağlıyo?? ben fito krem almak istiyorum onu da hücre yeniliyo ara sıra kullanmak lazım dmişlerdi onun için istiyorum.anestol uyuşturuyo onu anladık ta fito kremi o esnada neden kullanıyolar o ne işe yarıyo??egzersiz haricinde de sürebilir miyiz onu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?