Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim eşimde çalışmalara katılmadı hiç ben yapamam dedi kendimi çok çaresiz hissettim kendimi e de yalnız büyük bir kavga sonucu ille deneyelim olacak die ısrAR etti oldu ben daha çok çalışmam gerek derken oldu da bitti anlıyacağın bende boşanmayı düşünmeye başlamıştım biara artık yorulmuştum ama inan bazı eşler yapıyormuş böle. saygın beye gittim ben ist da ünlü bi dr. orada tanıştığım ve vajiyi yenmiş bayanlarda aynı sıkıntılardan rahatsızdı. sen kendin için çalış önce eşin yardım etse tabi daha kolay ama benim eşimde tiksiniyordu. sen çalışmaya devam et. sen başarınca peşinden koşar bizde normalde çok tartışırdık ama vajiyi yendikten sonra azaldı. bu durumu bitirmek için vaz geçme artık bu yükü taşımamak için çalış 1 yıl boyunca sahte bir gülümseyişle dolaştım. her dakka bu sorunu yaşadım yatak odası kabusumdu ama bitti bende ace miyim daha ama sakın egzersize ara verme sakın bu işin sırrı egzersiz herkes öyle yendi bak.

hayırlı akşamlar bayanlar...

bugün öğlen parmak egzersizi yaptım ama çok gergindim, canım yandı biraz...

yine deniyim diyorum, az sonra yine parmak egzersizi yapıp, sonra da p... denemek istiyorum...

dün baya yanma olmuştu ama tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum, sizce bugün de ara vermeden p... denemesi yapmalı mıyım?

canım dene ne kaybedersin baktın çok fazla yanma var bırakırsın ama rahatlat kendini biraz öyle dene kendi kendini motive et hareketli bir parça aç ben yaparım falan de.

cnm ben de nursena ya katılıyorum,dün yanma oldu diye bugün de olcak anlamına gelmez,dün belki stresliydin vs,bugün kendini rahatlat canım hiç kasma kendini,bak gör ne kadar kolay olacak,olduğunu bile anlamayacaksın

canım ben de fito krem almak istiyorum onu egzersiz yaparken mi sürüyosunuz egzersizden sonra herhangi bi zaman mı yoksa canınız ne zaman istiyosa o zaman mı??hücre yeniliyo ve tahrişi önlüyo diye tahriş olmadan kullanmak istiyorum.

kızlar ya 3 buçuk senedir evliyim ve evlendiğimden beri neredeyse burdayım ama yapamıyorum yaaa,biraz giriyor ama devamı gelmiyor kafayı yiyecem artık sizinde dediğiniz gibi eşiminde beni istemediğini düşünüyorum artık....

tatlım eşinin 2 parmağının alabildiysen mükemmel,ben de cok fazla git gel yapamamıstım sadece senin gibi bekletmiştim.2 parmağı 2 kez soktu eşim sonra basasrdım. fazla uzatma kendini hazır hissedince dene artık. kasık ağrısı normal cok kasıyosun kendini. kas gevsetici spasmol al. bi de canım su gün denemeliyiz kesin olmalı diye sartlama kendiini,egzersiz diye basla olaya,rahat kafayla insan gerilmeden daha kolay yapıyor.ben basardığımda coook rahattım eşim dediki biraz zevk almaya calıs git gel yapalım dedi,git gel yaparken zevk almaya basladım,kayganlastırıcı bile yoktu ama ıslandım ona rağmen sonra baktım girmiş. yani kafa rahatlığı önemli lütfen sartlama kendini bugün olmazsa yarın mutlaka olacak cünkü cok yaklastın. rahatla ve o anın tadını cıkart,deney yapıyomus gibi bi ruh haline girme.sonra bi bakmıssın girecek.

cnm hiç öyle düşünme,onlarınki istememe değil,ama bıkıp usanıyolar onlar da hak vermek lazım,benim de eşim öyle olmuştu yenmeden önce son aylarda,doğru düzgün sevişmiyoduk bile tabi bu da benim işime geliyodu maalesef ki,ama egzersizlere başladığım zaman tamamen kendimi yenmeye odakladım,ve ilk denemede de başardım çok şükür,sen de endiliğinden kötü düşünme canım,biraz giriyor demişsin,biraz girdikten sonra nefes alıp verirken zaten kendiliğinden sonuna kadar giriyor,farketmiyosun bile,kendini bırakma canım ,kötü şeyler de düşünme,kendine inan sakın vazgeçme canım benim...

arkadaşım aynıyız ben egzersiz bir yapıyorum bir yapamıyorum dokunamıyorum bile .biz yenersek valla heykelimize dikerler kk girişine heralde

snsin değilmi canikom? tatlım valla hamişliğini gönülden tebrik ediyorum sağlıkla kucağına alasın inşallah darısı başıma inşalllah

rabbim sana ve tüm isteyenlere versin. seni ve diger arkadaslari cok özledim. nasilsin canim neler yapiyorsun hersey yolundami. egzersisler ne alemde bak geliyor terlik: samimiyetimize güvenerek terlik diyorum insallah kizmassin. 1.gün özel yazisalim. nerde takiliyorsun, duygun düsüncen. sen calisiyormuydun.

Son düzenleme:

tatlım parmak egzersizlerini sonuna kadar uygula lütfen acele etme penis başı denemesi için. şu an parmak egzersizinde hangi seviyedesin bilemiyorum ama hijyen koşullarına dikkat ederek bir önceki aşamaya dön. daha evvel detaylarını yazmıştım 1 parmak 1 boğumla başlayıp son aşama 2 parmak makas hareketi daha sonra eş parmağı aynı süreç ve en son penis başı denemesi ve daha sonra ilişki deneyin. 1 hafta 10 günde çözemezsiniz ben doktor kontrolünde 5 aydan fazla uğraştım ama tamamen aştım sanki hiç yaşamamışım gibi acele etme lütfen ve hijyen konusunu ihmal etme tırnaklarını kes uzun olmasın tahriş olsun istemeyiz

sakın öyle düşünme canım sadece eşin seni üzmek istemediği için öyle davranıyordur. en kısa zamanda bulunduğunuz şehirde mutlaka vardır cinsel işlev bozuklukları bölümü randevu al ve eşini zorla da olsa götür. gerekirse boşamakla tehdit et eğerki gelirse seni seviyor demektir gelmezse yol ver gitsin kendini aldatmak için haklı göstrerecektir o nedenle gelmeyecektir gelmezse. bana kızmayın ama kocalarınız sizinle tedaviye gelmek istemiyorsa ve imkanınız varsa yol verin gitsin. sadece sizin probleminiz değil vajinismus. sen al randevunu tak kocanı koluna aman aman bi para değil zaten ssk varsa zaten bedava.

merhaba canım
benim gittiğim doktorda fito demişti onu kullandım fakat adet gecikmem falan oldu.ayrıca doktor sitesi diye bir sitedeki doktora sordum. doktorun cevabı fito krem vaj. içi için uygun değil. kayganlaştırıcı jeller kullanın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…