Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gazelcim senin adına sevindim. geçen gün tv de doktor diyordu. bir bayanın yılda bir defa adet döneminin sapması doğaldır diye. merak etme eski düzenine gelecektir. benimde öyle olmuştu. sonrakinde 9 gün ilerledi.

eve yenı geldık yatılı mısafır off
yıne bı odaya kılıtlenıp gızlı gızlı egsersız yapıcam hıc olmazsa ona ara vermıyım
dun gercekten hazırdım korkum yoktu esımın tum anlayıssızlıgına ragmen
ya aksam 10 bucuktan sonra mısafır gelırmı gelır ıste esımın aılesı olunca
30 eylul gelını olmayı cok ıstıyordum nasıp kızlar ama kacmak yok
evde mısafır varken egsersız cıdden zor sonrası dus al sabah erkenden kalk sofra hazırla
sımdı uyumalarını beklıyorum gece egsersızımı yapıcam bundada bır hayır vardır dıyorum ..
bu arada dun denıcek arkadaslardan ses cıkmadı kızlar naptınız?

ben tahriş etmesin die kullanıcaktım ama anladığım kadarıyla senin demene göre kayganlaştırıcı da tahrişi önlediği için sadece onu mu kullanın diyolar??aman ya ne çok ayrıntı var ama arada sırada fito kullanın diye duydum vaji iiçin neden uygun değilmiş??:97:

merhaba canım. ben yeni yenenlerdenim. sanırım parmak egzersizi yapıyormuşsun. sen aparata geç bence. muma peçete sar. zamanla kalınlaştır. üzerine prez. geçir jelle o şekilde dene. daha kolaylaştıracak işini. başarılar

paticim içimdeki ses sıradaki gelin sensin diyor.

vaji içi için uygun olmadığını yazdı doktor sitesindeki doktor. sende başka doktorları telefonla arayıp sorabilirsin canım.

paticim içimdeki ses sıradaki gelin sensin diyor.

ah inşallah canım senın ıcn dedıgm nasıl cıktı ise
inşallah senın dediğinde bana cıkar
kacmıyorum artık egsersızdede en sınırı denıyorum
keske esler anlayıslı olsa esım kan olayına fecı taktı
oncelerı sorun degıl dıyordu oda neyaptıgının farkında degıl
neyse ben kacıyım mısafırler uyusun daha egsersız beklıyor benı
kacmak yok full devam :)

walla hayatım azmine hayranım ben bu saatte evimde misafir olucak yorgun olucam ertesi gün erken kalkıcam...oy oy oy hayatta yapmam.maşallah sen bu azimle çok kısa sürede hatta bi kaç güne kalmadan yenersin inşşş..rabbim yardımcın olsun çok sabretmişsin.rabbim en yakın zamanda yüzünü güldürsün inş.

kızlar slm,

ben de 2 haftalık evliyim...

ilk 3 gun hic bisey yapamadik biz de....bacaklarım falan kilitleniyordu resmen...snr 4.gun brz zorladik,p..'in bası azıcık girdi sanıyorum ve kanamam oldu brz...kizlik zarı bozuldu heralde ama hala vajinaya tam giris olmuyor...

ilk gunlerdeki kadar kasmıyorum kendimi daha rahatım ama yine de tamamen rahat degilim...oraya dokununca kasıyorum kendimi,esim yaklasınca geri cekiliyorum istemsiz olarak...esim de simdilik cok zorlamıyor....

ben de vajinismusmuyum acaba yoksa zamanla yavas yavas olur mu napsam bilemedim kızlar???

Sorma nursenacım ya, hiç sesleri çıkmadı 2 gündür belinayın, aybicenin, buseumut' un. Çok merak ediyorum, inşallah bir terslik yoktur. AYbice messenger da da yok. :26::44:

canım ya eşimle aram kötü dün canım çok sıkkındı ondan girmedim topiğe bide olacak diye kendimi şartlandırmıştım.msnyide evet hiç açmadım bu gün iim çok şükür 30 eylül listesine yetişemedim

İyi olmana sevindim canım:)) 30 Eylül' e kısmen yetiştin sayılır aslında güzelmi sonuçta p..s artı kyarısına kadar alabiliyorusn:))

ya kızlr çok agrazifleşitim ne yapacam bilmiyorum .normalde çok sakin neşeli bir insanım.eşimde diyor laf diyemez oldum sana. bi yol gösterin

bana yardım edecek kimse yok heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…