- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.861
canım hemen kendini şarlandırma belki değilsindir .çok fazla düşünme inasanın beyninde yer ediyo çünkü bence biraz daha devam et eğer yine zorlanırsan egzersizlere falan başlarsın
tamam canım sagol...brz daha deneyelim bakalım,insallah olur...
bebişim günaydın, sen naptın:))?
canım sen napıyorsun naısl gidiyor iice alıştınmı rahat oluyormu artık
günaydın canım..benim gece kötü geçti pns yaıya kadar alan ben hiç yapamadım ilk günlerdeki kasılmam oldu rahatlamıştm baya kasılmam olmuyodu fazla başa dönmüşüm uzun süre ara verincee biyerden sonrada eşlerin ereksiyon halide son bulyo oturdum agladm dün pskolojik çöküntüdeydim o yüzden gelmedim bu gün rüyamda kocaman tombik şirin bi bebegim olmuştu :)) kendi kendime söyleniyodum bumuymuş bu kadar kolaymıymış dogum yaptıgm anı hatırlamyodum dikiş yok acı yok vs.annemde hep dua ediyodu şükrediyodu olmayanada ver falan geç gelip istenen bebekti hala etkisindeyim yaf gerçek gibiydi keşke gerçek olsaydı bi uyandım rüya hala vajili ben
senin ilk günlerin daha öyüzden sakin olmaya çalış.kegel egzersizleri var 1. Sayfada açıklamalı onları yapmaya çalış. Bana baya oldu alışkanlık gibi bişey oldu sendede durum aynı olması kızlar kayganlaştırıcı krem falan kullanıyorlar eczaneden sen da öyle deneyin
İyide cnm ben aparat yapamıyorum ki penis boyu aparat nasıl yapıyolar ben sadece 2parmagımı tam alyorum okadar napayımBebeğim, ilk denemelrde bizde de öyle olmuştu. Ben yarıya kadar aldıktan sonra ucunu bile alamamıştım, kasılmıştım, ama biliyosun asla vazgeçmemeliyiz. p..s denemeden birkaç gün dinlen istersen sonra non-stop egzersizlerini yap yine dene:))
cnm nasılsn naptın..senin aşmanıda öyle çok istiyorumki anlatamamnasl egzersiz yapıyosun aparat kendi parmagın eş parmagı hangilerini yaptn nasl yapıyosn..ben bugün eş parmagı denicem 2 parmagını rahat alana kadar alırsam bekletcem içinde hemen pns ardından öyle yapaym bakym
canım ya kendim aparat yaptım kulak öçöpünden başladım yavaş yavaş büyütüyorum ama okdar büyük değil yani p... kadar.bide bizde sanki isteksizlik başladı bunun için ne yapabilirim acaba ben ya HELP ME ARKADAŞLARIM CANLARIM KADERDAŞLARIM YOLDAŞLARIM YAAAAAAAAAAAAA
eşmde deil ama bendede bu sorun var yatek derdim bebek yaff
ArKadaŞLar ÖnceLikLee Yenen Arkadaşları Tebrikk ediyorum.. Veeeee Sonundaa BEncee Başarddııımmm.. 30 EyLüLLL GeLiniii oLDduummm... YaşaassııııııınnnnnnBanaa Destekkk OLaann Tmmm ArkadaşLArrımaaa Çookk Çook TeşekkürLeerr... ÖzeLLikLee MineLçetin Çook Cesaret verdi SennLee Son Knşmamm Çook saoLL... nasıL olduğunu Anlatmm arkadaşlar.. Dün akşam İştenn çıktmm eve gidene kadar Bugn yapcamm bugn bitcek diye şartladım kendimii.. Eve gittimm yemeğimzi yediktenn sonra ben yatakodasında parmak egzersizimi yapmaya başladım.. RegLim yeni bitti bisüre aravermiştimm.. önce işaret parmağımı sonra orta parmağımı çok rahat alabildim.. SOnra 2 parmak denedm onu yapamıyodum daha öncedenn bu sefer onuda çok rahat yaptımm baya gaza geldmm moralimm Tavann yaptı.. AnestoL sürdümm boLcaa ama baya abarttım yani sürdümm boLcaa..Sonraa eşimii çağırdımm önsevişmedenn sonraa önce üstte denedimm ve başını aldımm.. Yavaş yavaş ittirdikk tabipanikliyorum biraz ama aldımm hepsini git gel yapamadık o an ve çıkardı eşm p...si.. Daha sonra ben sırtım eşime dönk pozisyonda denedim bu sefer daha rahat aldımm biraz git gel yaptım oturmaya çalıştım.. Tamm oturamadımm ama çok azbi kısmı kaldı.. En son egzersz yaptığım pozisyonda denedk ben yarı oturur vaziyette eşim üstte bu sefer daha rahat oLduu baya bi git gel yaptıkk ama bacaklarım biraz titredii ve tamamen kasılmam gitmedii.. Ama arkadaşlar gerçektenn abarttığımızz kadar bu kadar bekLiceekk kadar Bi zorLuğu yokMuşş... Şimdii 2. denemeyii düşünüyorumm umarım bu sefer daha koLayy oLurr.. Hepiniznn Allahh yardımcısıı Olsunn.. Rabbim başka Dert Vermessiiinnnnn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?