- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.881
ArKadaŞLar ÖnceLikLee Yenen Arkadaşları Tebrikk ediyorum.. Veeeee Sonundaa BEncee Başarddııımmm.. 30 EyLüLLL GeLiniii oLDduummm... YaşaassııııııınnnnnnBanaa Destekkk OLaann Tmmm ArkadaşLArrımaaa Çookk Çook TeşekkürLeerr... ÖzeLLikLee MineLçetin Çook Cesaret verdi SennLee Son Knşmamm Çook saoLL... nasıL olduğunu Anlatmm arkadaşlar.. Dün akşam İştenn çıktmm eve gidene kadar Bugn yapcamm bugn bitcek diye şartladım kendimii.. Eve gittimm yemeğimzi yediktenn sonra ben yatakodasında parmak egzersizimi yapmaya başladım.. RegLim yeni bitti bisüre aravermiştimm.. önce işaret parmağımı sonra orta parmağımı çok rahat alabildim.. SOnra 2 parmak denedm onu yapamıyodum daha öncedenn bu sefer onuda çok rahat yaptımm baya gaza geldmm moralimm Tavann yaptı.. AnestoL sürdümm boLcaa ama baya abarttım yani sürdümm boLcaa..Sonraa eşimii çağırdımm önsevişmedenn sonraa önce üstte denedimm ve başını aldımm.. Yavaş yavaş ittirdikk tabipanikliyorum biraz ama aldımm hepsini git gel yapamadık o an ve çıkardı eşm p...si.. Daha sonra ben sırtım eşime dönk pozisyonda denedim bu sefer daha rahat aldımm biraz git gel yaptım oturmaya çalıştım.. Tamm oturamadımm ama çok azbi kısmı kaldı.. En son egzersz yaptığım pozisyonda denedk ben yarı oturur vaziyette eşim üstte bu sefer daha rahat oLduu baya bi git gel yaptıkk ama bacaklarım biraz titredii ve tamamen kasılmam gitmedii.. Ama arkadaşlar gerçektenn abarttığımızz kadar bu kadar bekLiceekk kadar Bi zorLuğu yokMuşş... Şimdii 2. denemeyii düşünüyorumm umarım bu sefer daha koLayy oLurr.. Hepiniznn Allahh yardımcısıı Olsunn.. Rabbim başka Dert Vermessiiinnnnn.....
.......................
Çoookk Teşekkürr ederimm Cnmm Benmm.. DArısııı Başınızaaa... Sizlernnde yakındıırrr... ; ))
canm dün hiç deneme yapmadık okadar heveslenmiştim kociş arkasınıı döndü uyuduu dün benmde moralim çok bozuktu oyüzden hiç girmedim neteartık çok çok yoruldum tükendm ddiyebirim yani yaşlandım kızzzz ben bende 30eylül gelini olamadım bugidişle ben gelin olamayacam bugünde memlekete gidioruz 2gün kalcaz belki kaam dağılır da döndükten sonra kendime gelirim işallahhh ama şuan hiç kendimde deilim
ben sana help edecem bekle biraz:))
tşk ederim canım benim.varya otrduğum yerden gözümden akıp gidiyorama neyseki güzel haber aldık firstnurumuz yendi çok şükür .hareketli müzik açayımda kafam dağılsınlsın ya
canm benm nolur ağlama yaa bende öle kötü olduğum zaman hemen müzik son ses sıkma canını güzelim yaaahıı buarada ben pati nin 5 yasininden 3ünü almıştım dün okudum hepsini işallahhh allah dualarımızı kabul eder
Canım tebrikleeeeeeeerrrrrArKadaŞLar ÖnceLikLee Yenen Arkadaşları Tebrikk ediyorum.. Veeeee Sonundaa BEncee Başarddııımmm.. 30 EyLüLLL GeLiniii oLDduummm... YaşaassııııııınnnnnnBanaa Destekkk OLaann Tmmm ArkadaşLArrımaaa Çookk Çook TeşekkürLeerr... ÖzeLLikLee MineLçetin Çook Cesaret verdi SennLee Son Knşmamm Çook saoLL... nasıL olduğunu Anlatmm arkadaşlar.. Dün akşam İştenn çıktmm eve gidene kadar Bugn yapcamm bugn bitcek diye şartladım kendimii.. Eve gittimm yemeğimzi yediktenn sonra ben yatakodasında parmak egzersizimi yapmaya başladım.. RegLim yeni bitti bisüre aravermiştimm.. önce işaret parmağımı sonra orta parmağımı çok rahat alabildim.. SOnra 2 parmak denedm onu yapamıyodum daha öncedenn bu sefer onuda çok rahat yaptımm baya gaza geldmm moralimm Tavann yaptı.. AnestoL sürdümm boLcaa ama baya abarttım yani sürdümm boLcaa..Sonraa eşimii çağırdımm önsevişmedenn sonraa önce üstte denedimm ve başını aldımm.. Yavaş yavaş ittirdikk tabipanikliyorum biraz ama aldımm hepsini git gel yapamadık o an ve çıkardı eşm p...si.. Daha sonra ben sırtım eşime dönk pozisyonda denedim bu sefer daha rahat aldımm biraz git gel yaptım oturmaya çalıştım.. Tamm oturamadımm ama çok azbi kısmı kaldı.. En son egzersz yaptığım pozisyonda denedk ben yarı oturur vaziyette eşim üstte bu sefer daha rahat oLduu baya bi git gel yaptıkk ama bacaklarım biraz titredii ve tamamen kasılmam gitmedii.. Ama arkadaşlar gerçektenn abarttığımızz kadar bu kadar bekLiceekk kadar Bi zorLuğu yokMuşş... Şimdii 2. denemeyii düşünüyorumm umarım bu sefer daha koLayy oLurr.. Hepiniznn Allahh yardımcısıı Olsunn.. Rabbim başka Dert Vermessiiinnnnn.....
sesin çıkmıyor.bak bugün yemeğe çıkmadım moralimin bozukluğundan gelinde derleşelim yawbiraz kaba oldu galiba ama çok tatlılar demi
Canlarım siz kendinizi hiç üzmeyin, hem de hiçbirşey için. Epey yol katettiniz. Bu derdi yeneceğiz diye hem fizyolojik hem psikolojik olarak epey yoruluyoruz. İsteksizlik, başarısızlık korkusu hepimizde oluyor, oldu da. Ben son zamnalarda egzersiz vs hiçbirşey yapmak istemiyordum bile. Ama sakın vazgeçmeyin.İsteksilik varsa 1-2 gün dinlenin, bu sürede kendinizle ilgilenin kendinizi şımartın( kulakları çınlasın venüs böyle tavsiye vermişti bana ve epey deile yaradı:))). Sonra o isteksilik halinin can sıkıntısının geçtiğin igöreceksiniz zaten. Sakın vazgeçmeyin kızlar. Geç olsun ama güç olmasın demişler.
Aybice sen de ağlama güzelim gözyaşalrına yazık bebişim:)) Herşey çok güzel olacak saknı ubun unutmayın
kıs kalmadı kimse çıktım bendebaglantıda kopuyo puf ya dertleşlm kıs..cnm senin ne kadar oldu evlilgn
Aybice sen de ağlama güzelim gözyaşalrına yazık bebişim:)) Herşey çok güzel olacak saknı ubun unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?