Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

işallah canm yaa üzülmeyelim diorumda inan hiç elimde deil rüyalarıma falan girio aklımda fikrimde tek şey var oda vaji çok bıktım artık allah düşmanımn bile başına vermesinn

evt doğru söylüyorsun rabbim kimsenin başına vermesin.varya bu arada düğünler arka arkaya inş yeni gelinlerin başına gelmez budurum.gelirse bilede inş burayı bulurlar

kızlar üzülüp ağlamayın lütfen geçecek kocalarınız boşverdi diye siz boşvermeyin azimle yapın hırs yapın biraz konuşmayı deneyin sonuçta sizi seviyorlar gülü seven dikenine katlanır allah düşmanıma vermesin böyle derdi insanın hayattan gönlü geçiyor sizi çok iyi anlıyorum ben de herkes yapar ben yapamam diyordum ağlamadığım gün yoktu ne zaman ki egzersize başladım aparatı aldım ağlamayı bırakıp ben bunu yapacam dedim ben de hep boşanmayı düşündüm ama bu yüzden boşanırsam sonrasında hayatım hep pişmanlıkla geçecek diye düşündüm biz farkında değiliz ama hepimiz ağır depresyon geçriyoruz bu yüzden herkese anlatamıyoruz içimize atıyoruz ne zamanki burda yazmaya başladım kendimi rahat hissetmeye yalnız olmadığımı anlamaya başladım canınız sıkıldığında gelin yazın burdan istemiyorsanız özelden yazın birilerinin sizinle aynı duyguları paylaştığını görmek bir nebze olsun rahatlatıyor inanın hiç tanımıyoruz birbirimizi ama sizler üzülünce bizler de üzülüyoruz ne olur kendinizi yıpratmayın bu süreci sona erdirmeye çabalayın yoksa insanı yiyip bitiriyor .

evt doğru söylüyorsun rabbim kimsenin başına vermesin.varya bu arada düğünler arka arkaya inş yeni gelinlerin başına gelmez budurum.gelirse bilede inş burayı bulurlar

işallahh böle bişeyin yanından bile geçmezlerkeşke bende burayı daha önceden bullsaydım ama ilkzamanlardada netten çok araştırıodum buraya hiç rastlamamışım zaar

tebrik ederim canım çok sevindim senin adına Allah bizlerede nasip etsin
kizlar bende bi vajinismus hastasiydim ve tam bir yil boyunca devam etti ama cok sukur altlattiim bilgi almak isterseniz anlatabilirim

tebrik ederim canım anlatırsan çok seviniriz

kizlar bende bi vajinismus hastasiydim ve tam bir yil boyunca devam etti ama cok sukur altlattiim bilgi almak isterseniz anlatabilirim

bizde atlatacaz inşş ya üzülme kaç senelik evliler başarıyo

benim 3yıl 3ay olmuştu kızlar daha yenisiniz ama bir an önce yenmeye bakın, minel ben falan hatta albunea aparatı bayağı uzun süre bekleterek yendik ki ben şurda hemen hemen düzenli egzersiz yapalı 2ay olmamıştır kafaya koyun valla olacak.

Cnm benim ne rahatlatıcı konuştn öyle
elde deil inan bikaç gün çok iyi birgün çökmüş öyle büyük bi yükki bazen çok yoruyo insanı küçücük çocuklar bile eski kahkahalrımı soruyo yaşlandrıyo insanı tüm enerjiyi alıyo bu illet vaji cnm nursenam eksik olma imi

hedef 10 du başka yenen oldu mu?

Canım tebrikleeeeeeeerrrrr

Canım çok mutlu oldum senin adına, taze gelin, gözlerin aydın:)

canım yenmişsin bir kere olunca devamı geliyor kutlarımmm

Cook Teşekkürr Ederimm Dert OrtakLarımmm Benimmm.. Öncee Rabbimee sonraa SizLere Duacıyımm.. Egzersizz Çook öNemLiymş arkadaşLAr Bide Fırsat BLdkÇaa p..s denemesi yapın ama olmayınca MoraL bozmamak şartıyLaa.. Çok ağLadımm zırLadımm tartıştık eşmLee Konuşmadık ayrı yattık en sonunda oLduu KurtuLdmm.. Umarımm hepinizz Tez zamanda yenersiniiZz...

KızLarrr Yenii geLinLerr SizLer oLacaksınıZzz... Siz çok yoL aLdınızzz Vee Modunuzu ayarladığınız Bii an MutLaka BaşaracaksınıZz.. Yeter Kii Sıkıntı stresten uzak OLunn zatenn erteleme hastaLığı MoraL bozuk OLunca daha da erteLiyoruz.. Burda yazılanları aklınızdan hiç çıkarmayınn.. ALLah yardımcınız oLsunn..

saol canm benm işallah yaa bizim için dua et sen yeni gelinsin ya senn duan kabul olur işallah

saol canm benim ya bizde öyle umudedyoruz..inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…