- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.901
yediye girdim canım unutuyorum sormuşumdur mutlaka senin
işallah canm yaa üzülmeyelim diorumda inan hiç elimde deil rüyalarıma falan girio aklımda fikrimde tek şey var oda vaji çok bıktım artık allah düşmanımn bile başına vermesinn
evt doğru söylüyorsun rabbim kimsenin başına vermesin.varya bu arada düğünler arka arkaya inş yeni gelinlerin başına gelmez budurum.gelirse bilede inş burayı bulurlar
15 ay oldu benimde
tebrik ederim canım çok sevindim senin adına Allah bizlerede nasip etsinArKadaŞLar ÖnceLikLee Yenen Arkadaşları Tebrikk ediyorum.. Veeeee Sonundaa BEncee Başarddııımmm.. 30 EyLüLLL GeLiniii oLDduummm... YaşaassııııııınnnnnnBanaa Destekkk OLaann Tmmm ArkadaşLArrımaaa Çookk Çook TeşekkürLeerr... ÖzeLLikLee MineLçetin Çook Cesaret verdi SennLee Son Knşmamm Çook saoLL... nasıL olduğunu Anlatmm arkadaşlar.. Dün akşam İştenn çıktmm eve gidene kadar Bugn yapcamm bugn bitcek diye şartladım kendimii.. Eve gittimm yemeğimzi yediktenn sonra ben yatakodasında parmak egzersizimi yapmaya başladım.. RegLim yeni bitti bisüre aravermiştimm.. önce işaret parmağımı sonra orta parmağımı çok rahat alabildim.. SOnra 2 parmak denedm onu yapamıyodum daha öncedenn bu sefer onuda çok rahat yaptımm baya gaza geldmm moralimm Tavann yaptı.. AnestoL sürdümm boLcaa ama baya abarttım yani sürdümm boLcaa..Sonraa eşimii çağırdımm önsevişmedenn sonraa önce üstte denedimm ve başını aldımm.. Yavaş yavaş ittirdikk tabipanikliyorum biraz ama aldımm hepsini git gel yapamadık o an ve çıkardı eşm p...si.. Daha sonra ben sırtım eşime dönk pozisyonda denedim bu sefer daha rahat aldımm biraz git gel yaptım oturmaya çalıştım.. Tamm oturamadımm ama çok azbi kısmı kaldı.. En son egzersz yaptığım pozisyonda denedk ben yarı oturur vaziyette eşim üstte bu sefer daha rahat oLduu baya bi git gel yaptıkk ama bacaklarım biraz titredii ve tamamen kasılmam gitmedii.. Ama arkadaşlar gerçektenn abarttığımızz kadar bu kadar bekLiceekk kadar Bi zorLuğu yokMuşş... Şimdii 2. denemeyii düşünüyorumm umarım bu sefer daha koLayy oLurr.. Hepiniznn Allahh yardımcısıı Olsunn.. Rabbim başka Dert Vermessiiinnnnn.....
kizlar bende bi vajinismus hastasiydim ve tam bir yil boyunca devam etti ama cok sukur altlattiim bilgi almak isterseniz anlatabilirim
tebrik ederim canım çok sevindim senin adına Allah bizlerede nasip etsinArKadaŞLar ÖnceLikLee Yenen Arkadaşları Tebrikk ediyorum.. Veeeee Sonundaa BEncee Başarddııımmm.. 30 EyLüLLL GeLiniii oLDduummm... YaşaassııııııınnnnnnBanaa Destekkk OLaann Tmmm ArkadaşLArrımaaa Çookk Çook TeşekkürLeerr... ÖzeLLikLee MineLçetin Çook Cesaret verdi SennLee Son Knşmamm Çook saoLL... nasıL olduğunu Anlatmm arkadaşlar.. Dün akşam İştenn çıktmm eve gidene kadar Bugn yapcamm bugn bitcek diye şartladım kendimii.. Eve gittimm yemeğimzi yediktenn sonra ben yatakodasında parmak egzersizimi yapmaya başladım.. RegLim yeni bitti bisüre aravermiştimm.. önce işaret parmağımı sonra orta parmağımı çok rahat alabildim.. SOnra 2 parmak denedm onu yapamıyodum daha öncedenn bu sefer onuda çok rahat yaptımm baya gaza geldmm moralimm Tavann yaptı.. AnestoL sürdümm boLcaa ama baya abarttım yani sürdümm boLcaa..Sonraa eşimii çağırdımm önsevişmedenn sonraa önce üstte denedimm ve başını aldımm.. Yavaş yavaş ittirdikk tabipanikliyorum biraz ama aldımm hepsini git gel yapamadık o an ve çıkardı eşm p...si.. Daha sonra ben sırtım eşime dönk pozisyonda denedim bu sefer daha rahat aldımm biraz git gel yaptım oturmaya çalıştım.. Tamm oturamadımm ama çok azbi kısmı kaldı.. En son egzersz yaptığım pozisyonda denedk ben yarı oturur vaziyette eşim üstte bu sefer daha rahat oLduu baya bi git gel yaptıkk ama bacaklarım biraz titredii ve tamamen kasılmam gitmedii.. Ama arkadaşlar gerçektenn abarttığımızz kadar bu kadar bekLiceekk kadar Bi zorLuğu yokMuşş... Şimdii 2. denemeyii düşünüyorumm umarım bu sefer daha koLayy oLurr.. Hepiniznn Allahh yardımcısıı Olsunn.. Rabbim başka Dert Vermessiiinnnnn.....
kizlar bende bi vajinismus hastasiydim ve tam bir yil boyunca devam etti ama cok sukur altlattiim bilgi almak isterseniz anlatabilirim
bizde atlatacaz inşş ya üzülme kaç senelik evliler başarıyo
Cnm benim ne rahatlatıcı konuştn öylekızlar üzülüp ağlamayın lütfen geçecek kocalarınız boşverdi diye siz boşvermeyin azimle yapın hırs yapın biraz konuşmayı deneyin sonuçta sizi seviyorlar gülü seven dikenine katlanır allah düşmanıma vermesin böyle derdi insanın hayattan gönlü geçiyor sizi çok iyi anlıyorum ben de herkes yapar ben yapamam diyordum ağlamadığım gün yoktu ne zaman ki egzersize başladım aparatı aldım ağlamayı bırakıp ben bunu yapacam dedim ben de hep boşanmayı düşündüm ama bu yüzden boşanırsam sonrasında hayatım hep pişmanlıkla geçecek diye düşündüm biz farkında değiliz ama hepimiz ağır depresyon geçriyoruz bu yüzden herkese anlatamıyoruz içimize atıyoruz ne zamanki burda yazmaya başladım kendimi rahat hissetmeye yalnız olmadığımı anlamaya başladım canınız sıkıldığında gelin yazın burdan istemiyorsanız özelden yazın birilerinin sizinle aynı duyguları paylaştığını görmek bir nebze olsun rahatlatıyor inanın hiç tanımıyoruz birbirimizi ama sizler üzülünce bizler de üzülüyoruz ne olur kendinizi yıpratmayın bu süreci sona erdirmeye çabalayın yoksa insanı yiyip bitiriyor .
- Albuneaa - Gelin Oldu (25.09.2011)
- Aytutulması - Gelin Oldu(14.09.2011)
- minelcetin - Gelin Oldu(15.09.2011)
- nursena06 - Gelin Oldu(25.09.2011)
- Arzusunrise - Gelin Oldu
- Maviaraba - Gelin Oldu
- Ezgimm87 - Gelin Oldu
-Firstnur87 - Gelin oldu(30.09.2011)
- herseyim-ysf - Gelin Oldu
- nilayy_84 - P..s denemesinde
- Aybice - P..s denemesinde
- Buseumut - Tek parmak (misafir molası)
- Ficklebird - ??
- 357saco - ??
- Sy16 - 1 parmak
- pati22 - p..s boyuna yakın aparat egzersizinde
- naz8 - 2 parmak 2 boğum
-
- pamukelma -??
- akayy - ??
- benvehedeflerim - ??
- menevis - 2 parmak 2 boğum
canım yeni bir yarışma başlat, çetelesini ben tutarım.
Canım tebrikleeeeeeeerrrrr
Canım çok mutlu oldum senin adına, taze gelin, gözlerin aydın:)
canım yenmişsin bir kere olunca devamı geliyor kutlarımmm
tebrik ederim canım çok sevindim senin adına Allah bizlerede nasip etsin
tebrik ederim canım anlatırsan çok seviniriz
canım listede yine bende varım
KızLarrr Yenii geLinLerr SizLer oLacaksınıZzz... Siz çok yoL aLdınızzz Vee Modunuzu ayarladığınız Bii an MutLaka BaşaracaksınıZz.. Yeter Kii Sıkıntı stresten uzak OLunn zatenn erteleme hastaLığı MoraL bozuk OLunca daha da erteLiyoruz.. Burda yazılanları aklınızdan hiç çıkarmayınn.. ALLah yardımcınız oLsunn..
KızLarrr Yenii geLinLerr SizLer oLacaksınıZzz... Siz çok yoL aLdınızzz Vee Modunuzu ayarladığınız Bii an MutLaka BaşaracaksınıZz.. Yeter Kii Sıkıntı stresten uzak OLunn zatenn erteleme hastaLığı MoraL bozuk OLunca daha da erteLiyoruz.. Burda yazılanları aklınızdan hiç çıkarmayınn.. ALLah yardımcınız oLsunn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?