Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evvet hanımlar, 30 Eylül geçmiş olabilir ama bizde dönem bitmez:)) Bugünden itibaren 15 Ekim' e kadar 5 gelin kampanyasını başlatıyorum:)) Egzersizlere devam eden arkadaşlarımızın, dert ortaklarımızın listesi aşağıdadır. Ben ve nursena takipçiniz olacağız. İnşalalh 15 Ekim'e kadar hepiniz kurtulurusunz bu dertten kızlar:))

Dipnot: Neden 15 Ekim derseniz, aslında pek önemi yok tarihin, sadece benim doğum günüm o gün Sizlerin müjdeli haberlerini almak bana en güzel hediye olacak, haydi kızlar:))

- nilayy_84 - P..s denemesinde
- Aybice - P..s denemesinde
- Buseumut - Tek parmak (misafir molası)
- Ficklebird - ??
- 357saco - ??
- Sy16 - 1 parmak
- pati22 - p..s boyuna yakın aparat egzersizinde
- naz8 - 2 parmak 2 boğum
- pamukelma -??
- akayy - ??
- benvehedeflerim - ??
- menevis - 2 parmak 2 boğum

benim eşimde ilk başta öyle şeymi olur. kırmızı gelmek zorunda sanıyordu.
okuduğum yazıları onada okuttum. bizim durumumuzun farklı olduğunu
bizim egzersizlerle esnettiğimizi ona izah etmiş oldum.
ben regl öncesi 3 deneme yaptım. ikisindede az kırmızı geldi.
regl bitti bir türlü daha deneyemedik. heyecan yaptım şimdi kapanmamıştır dimi
şaka şaka

merhaba canım.
buradaki bir çok arkadaş ve ben hiç dokundurmuyorduk kendimize. ama egzersizler ve beynimizdeki bildiğimiz yanlışları düzelterek yendik. sen bizden bir adım öndesin. en azından ucu girdi diyorsun. beynine şunu kabul ettir canım. vaji esneyen bir yapıda. oradan iki el genişliğinde omuzları olan bebek çıkıyor. pileli etek gibi. file gibi genişleyen bir yapıda. sen nefes egzersizi yapıp dene canım. burnundan derin nefes al karnında bunu hisset. ağzından ver. gevşediğini farkedeceksin.

belinaycım rüyanın gerçek olmasını dilerim.sıkma canını bizlerdede aynı şeyler oldu. egzersizi sıklaştır olacak.

canım benide ekle listeye tek parmak egz

canımmm çok sevindim. başaracağını tahmin etmiştim zaten. bolca kaygan olunca acı olmuyor zaten. inşallah bütün dertlerin sıkıntıların sona ermiştir. Allah bir daha hiç bir dert sıkıntı yaşatmasın. darısı diğer arkadaşlarada inşallah.

canım benide ekle listeye tek parmak egz

- nilayy_84 - P..s denemesinde
- Ficklebird - ??
- 357saco - ??
- Sy16 - 1 parmak
- pamukelma -??
- akayy - ??
- benvehedeflerim - ??
- zeynepne - tek parmak egzersiz

kızlar 30 eylül olmadı die üzülmeyin. bende bayramda olmadı diye üzülmüştüm. ama 15 eylülde oldu. siznde bi bakmışsınız 5 ekimde olmuş 10 ekimde olmuş neden olmasın dimi

yaaa inan arkadaşım bende bu sorunu yaşayanlardan biri olarak kendim yenmiş gibi sevindim... ne kadar süre olmuştu senin arkadaşım
bende çözmek istiyorumm ALLAH'ımmm ne olurr yardımm etttttt...........

teşekkür ederim.canım ben aslında 2 parmaak sonra aparat 5-6cm bile yapabiliyordum ama şimdi düşünüyorumda nasıl olmuş diyorum yani deri döndüm yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

meraba arkadaşlar yazıp yazmamak arasında kararsız kaldım.ben de 3 aylık evliyim ve eşimle beraber olamamıştım.burayı sürekli takip ediyordum ama sadece yorumları okuyarak söylenen egzersizleri yaptım.en son 5-6 cm eninde mum ile denedim.burdan kolaydı basardım demek cok kolay.bigün yazılan bi yorumda sunu okudum.orası lastikli bi etek ve o etek genişleyecek.oysa benım kafamda kurdugum bambaska korkunc seylerdi.neyse mumla 1 hafta kadar her aksam denedim.(1-2 gün yapmadıgım oldu aslında)sonra eşim iş nedenıyle 1 hafta yanımda yoktu.özlemın verdiği şeyle ben üstteyken cok rahat alabildim.kısacası sadece 10 sn ye acıyacak ve bitti.nasıl kulağımızı deldiiryoruz.o küpeyi nasıl derimize sokuyoruz.gercekten suab hıc acımıyor.ama üstte denemenizi tavsiye ederim.bi de en önemlisi bence prezervatif ile deneyin strec film felan ile değil.cünkü gercekten kayganlastırıcı var daha kolay oluyor.umarım yardımcı olurum.ve yine kesınlıkle penis enindeki mum ıle calsıın.gercekten suan mumu al deseler alamam diğeri daha kolay

selam kızlar. umarım en kısa zamanda hepiniz kurtulursunuz bu dertten bende daha yeni atlattım.demek istediğim bir şey var eğer canı çok yanan varsa sanki etini deliceklermiş gibi acı hisseden ve akıntısı olan varsa muhtemelen akıntıdandır.benim canım çok acıyodu kadın doğuma gittim akıntı için ilaçlar verdi ve şimdi hiç acımyor. dr. zaten akıntıdan kaynaklandığını söyledi.paylaşmak istedim

beni neden yazmadın listeye bende 3 parmak denemesindeyim canım penis denicektim ama malesef regl oldum bittikten sonra denicem inş.ve başarıcam inşallaaaahhhhh listedeki kıslarla birlikte vajiyi kovcasssssss

benim gibi kızlık zarım kanıyacak bir sürü kan cıkıcak canımda çok yanacak diye korkan varsa inan ki hiç bir şey hissetmedim sadece birkaç damla kan ve hiç acı yok.kafası ğirdigi zaman bütün dertler bitiyor.

Pardon ezoom ' cum:)) Kızlar listeye eklenmek isteyen varsa haber versin bana:))

- Ficklebird - ??
- 357saco - ??
- Sy16 - 1 parmak
- pamukelma -??
- akayy - ??
- benvehedeflerim - ??
- zeynepne - tek parmak egzersiz[/QUOTE]
- ezoom

ooo süpersin ya çok sevindi darısı başımıza artık hobaaaaaa

ya kızlar bana düşmez ama ne olur bozmayın moralleri yaaa!!bize destek verenlerin şimdi böyle umutsuzca konuşmaları bizim de cesaretimizi kırıyo yapmayın gözünüzü seveyim.örnek olun bize hadi bakayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…