Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evt doğru söylüyorsun rabbim kimsenin başına vermesin.varya bu arada düğünler arka arkaya inş yeni gelinlerin başına gelmez budurum.gelirse bilede inş burayı bulurlar

düşüncelerimiz ne kadar benziyo.ben de öyle diyorum yeni evlenen çift olursa hemen aklıma bu olay geliyo inş yaşamaz diyorum ve rabbime dua ediyorum karşıma burayı çıkarttığı için ve size de tabii.kızlar bu kadar insan birbirimize dua ediyoruz rabbim zayii eder mi hiç sadece zamanı vardır.demek ki bizim sesimizi daha çok duymak istiyo unutmayın allah sevdiği kullarını imtihan edermiş.böyle düşünelim rabbim dermansız dert vermesin.

Çook saoLL canımm.. Büyükk bii yükk kalktı üzerimdenn.. Darısı diğer arkadaşlara ...

yaaa inan arkadaşım bende bu sorunu yaşayanlardan biri olarak kendim yenmiş gibi sevindim... ne kadar süre olmuştu senin arkadaşım
bende çözmek istiyorumm ALLAH'ımmm ne olurr yardımm etttttt...........

Teşekkürr edermm canımm .. Benimm 3,5 ay Oldu .. Allah kmseye yaşatmasın ben 3,5 ayda kafayı yicek gibi oLdum çok daha uzun süre yaşayanlara Rabbim yardımcı oLsun...

ooo süpersin ya çok sevindi darısı başımıza artık hobaaaaaa
Amiiinn Canmm sizLerdee yakın zamanda TAzee geLin OlCaksınızz İnanıyorumm Beenn...

ne güzel dile getirmişsin çekilen sıkıntılR yaşanan şeyler hep aynı.ama yenicez inşşş.ben çok inanıyorum her ne kadar araya regl dönemi girse de sonra tekrar başlicam bana destek olucaksınız daha...

ArkadaşLarr sinirlenipp kızıptaa egzersizlerinizii hiç bırakmayınn.. Egzersiz yapa yapa cesarettlenio İnsann.. Ben sadece tek parmak yapabiliodumm ama dün 2 parmak yapabilince direkk p...s denicemm ve yapcaam dedimm.. Gerçektenn insan birazda kendi kendinii motive etmeLii gaza getirmeLii.. Birde gerçektenn hiç bişi Çoook Kolay oLmuyoo birazcık gayret etmek lazımm.. SOnunda mükafatını alcağımızdann hiç şüpHemm yokk...

aaayy canım benim ya ne kadar incesin.ama ben 15 ekime yetişebileceğimi sanmıyorum reglim biticek ben egzersize başlicam sonra aşama kaydedicem pufff..inşallah dediğin gibi olur dda yetişirim

beni neden yazmadın listeye bende 3 parmak denemesindeyim canım penis denicektim ama malesef regl oldum bittikten sonra denicem inş.ve başarıcam inşallaaaahhhhh listedeki kıslarla birlikte vajiyi kovcasssssss

aynen hayatım önemli olan istemek.tamam bazen beklenmedik şeyler gelebilir başımıza ama moral bozmak yok.bunca zaman yeterince moralimizi bozduk elimize ne geçti??ayyy nasıl herkese laf yetiştirmeye çalışıyorum sanki cevap yazmasam olmicak...

- ezoom[/QUOTE]

hayatım ben 3 parmak 2 boğum aldım en son.bilginize...

Canımm Sen 3 parmak alaBiLİosaann Bence P...s de deneyebiLirsinn.. Ben 2 parmaktann sonraa denedmm ve oLdu.. Nedenn Sende oLmasınn kii Çok iLerlemişssnn tatLmm...

cnm sadece kendi parmagnlamı yaptın..ayrıntılı anlatırmsn..

Canımm Sen 3 parmak alaBiLİosaann Bence P...s de deneyebiLirsinn.. Ben 2 parmaktann sonraa denedmm ve oLdu.. Nedenn Sende oLmasınn kii Çok iLerlemişssnn tatLmm...

eş parmağı mı yoksa kendi parmağın mı??ayyyhh heyecanlandım şimdi ama şu an regl dönemimdeyim bitsin die bekliyorum.bitince yine üç parmağı denicem rahat alana kadar devam edip sonra p..s denemesine geçmek istiyorum.nedense p...s denemsi aklıma gelince korkuyla karışık heyecan oluyo ben egzersize devam ediim diyorum aslında bu da bi nevi erteleme...yoksa 3 parmak almama rağmen ben yenemedim mi hala kafamdaki tabuları????

kıs sen 3parmak mı aldın waooooww nası yaptn anlatsana pence direk penlse geç 3 parmak tam içinde bekletip hemen pense gecsene cnm..eş parmagı yapablymsn..

bende 3 parmak yapabiliyorum ama p..s yarısına kadar oluyor ancak aslında p..s daha rahat olması gerekiyor işte ama olmuyor

bende 3 parmak yapabiliyorum ama p..s yarısına kadar oluyor ancak aslında p..s daha rahat olması gerekiyor işte ama olmuyor

cnm bu akşam 3parmak içinde beklet gitgel yap sonra pensle denesene..ben 2parmak yaptm sadece pens yarı aldım her fırsatta pensle denyorum 1 parmaktayken almştm pns yarı 3 parmagı alsam penside alrm hiç 1şey kalmamışki sizin..nası yapıysn 3parmk anlatrmsn..

Aylar oldu girmiyordum yeni katılan arkadaşlar olmuş hepniz hoşgeldiniz ? Başaran arkadaşları gönülden tebrik ediyorum Darısı başaramayan arkadaşların başına İnşALLAH.

supperrr bı haber gozumuzaydın sımdı mutlu gunler senı beklıyor inş...darısı basımızzzzaaa

12 ekım evlılık yıldonumum 3 yıl olacak allahım inş o zmnana kadar en buyuk hedıyeyı verırım esıme...:)))))))

ben geldıımmm bugun mısafırım vardı egzersız yapamadım sımdı yemek yapıcam yemekten sonra inş baslıcam egzersızlerıme bırdeeee
sızde 3 parmakmı daha ıyı yoksa mum denemesımı???

kıs sen 3parmak mı aldın waooooww nası yaptn anlatsana pence direk penlse geç 3 parmak tam içinde bekletip hemen pense gecsene cnm..eş parmagı yapablymsn..

ya ben iki parmağa kadra çok hızlı ilerledim aslında ama iki parmakta biraz oyalandım.sonra iki parmağı da rahat alınca üç deniim dedim ve iki boğum anca alabildim ve aynı gün hasta oldum reglimin bitmesini bekliyorum bittikten sonra bi müddet daha egzrsiz yapıcam üç parmağa iyice alışayım sonra p..s denemesine geçicem eş parmağından çekiniyorum ben ya ama aparat yapabiliyorum.walla ne biliim ya bnm de kafam karıştı ne zaman geçiim p..s denemesine bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…