Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

parmaktan hemen sonra dene pens denemesini cnm..aparatın ne onla nasl yapyosun mumlamı nekadar yapyosn..

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

bende bugün itibariyle başardım.... darısı tüm arkadaşların başına inşaallah

hiç korkulacak birşey değilmiş haberiniz olsun :))))

nekadarlık evlsn nezman başladın egzersize..

TEBRİKLERRRRR jourrrrr
Allah başka dert vermesin...
Darısı başımıza inş...

canım dene ne kaybedersin baktın çok fazla yanma var bırakırsın ama rahatlat kendini biraz öyle dene kendi kendini motive et hareketli bir parça aç ben yaparım falan de.

nursena, desteğin için teşekkür ederim... sizlerin motivasyonuyla yendim bugün... hem de hiç canım yanmadı hamdolsun...

darısı tüm arkadaşların başına!!!!

Allah razı olsun inşaallah... sizlere çok dua edeceğim... selamlar!!!!

işallah canm yaa üzülmeyelim diorumda inan hiç elimde deil rüyalarıma falan girio aklımda fikrimde tek şey var oda vaji çok bıktım artık allah düşmanımn bile başına vermesinn

Allah yardımcınız olsun... bende dün itibariyle aynen bu şekilde düşünüyordum ama Albuneaa sayesinde onun yazdıklarını uygulayarak başardım bugün... darısı tüm arkadaşların başına inşaallah...

arkadaşlar Albuneaanın yazdıklarını okuyun, birebir uygulanca inanın ağrısız bir şekilde halloluyor...

güzel haberler duymak dileğiyle ...

Ay ne güzel haber tebrikler canım benim eee duygularını alalım nasl oldu nezman oldu sonra n hisstn egzersizde ne aşamadaydın en son neler denedin çok sordum galba anlatrmsn..

maşşallllaaahh bizeee cok sevındım canım hadı anlat gaza gelelım:))))

canım söylediklerini bire bir uygulayınca hemen oldu ve hiç ağrısız neredeyse... hamdolsun geçti artık, egzersizlere yine devam edicem ama....

çok teşekkür ederim... Allah razı olsun inşaallah... Rabbim darda bırakmasın seni :)

Ay ne güzel haber tebrikler canım benim eee duygularını alalım nasl oldu nezman oldu sonra n hisstn egzersizde ne aşamadaydın en son neler denedin çok sordum galba anlatrmsn..

canım dün moralim sıfırdı, hiç başaramaycakmışım gibi geliyordu....
bugün eşim işe gitmedi..
bende Albuenanın söylediklerini deniyim dedim...

şöyle ki;

ilk başta tek parmak egzersizi yaptım 1-2 dk
sonra 2 parmağa çıkardım 7-8 dk yaptım
sonra da 3 parmak yaptım 3 dk falan...

banyoya girdim ve biraz rahatlamaya çalıştım....
sonra tekrar tek parmak denedim, 2-3 parmak derken biraz genişlediğini hissettim zaten
sonrasında beyaz mumun etrafına biraz peçete sardım, üstüne de pamuk koyarak p.... kalınlığında bi aparat elde ettim :)

3 parmakla iyice genişlediğini hissettiğim anda da aparatı yavaş yavaş içeri aldım.....

Albuenaa demişti yarım saat içinde beklet die... bende yarım saat boyunca arada bir git gel yaparak beklettim....

arada da nefes egzersizleri yaptım.... bacaklarımı iyice açtım....

sonra eşim geldi, aparatı çıkarır çıkarmaz p.... denedik ve hemen girdi.... tabi bol bol bebek yağıyla birlikte.....

neredeyse hiç canım yanmadı kızlar....

darısı sizlere inşaallah... rabbim yardımcımız olsun inşaallah :)))))

maşşallllaaahh bizeee cok sevındım canım hadı anlat gaza gelelım:))))

canım dün moralim sıfırdı, hiç başaramaycakmışım gibi geliyordu....
bugün eşim işe gitmedi..
bende Albuenanın söylediklerini deniyim dedim...

şöyle ki;

ilk başta tek parmak egzersizi yaptım 1-2 dk
sonra 2 parmağa çıkardım 7-8 dk yaptım
sonra da 3 parmak yaptım 3 dk falan...

banyoya girdim ve biraz rahatlamaya çalıştım....
sonra tekrar tek parmak denedim, 2-3 parmak derken biraz genişlediğini hissettim zaten
sonrasında beyaz mumun etrafına biraz peçete sardım, üstüne de pamuk koyarak p.... kalınlığında bi aparat elde ettim :)

3 parmakla iyice genişlediğini hissettiğim anda da aparatı yavaş yavaş içeri aldım.....

Albuenaa demişti yarım saat içinde beklet die... bende yarım saat boyunca arada bir git gel yaparak beklettim....

arada da nefes egzersizleri yaptım.... bacaklarımı iyice açtım....

sonra eşim geldi, aparatı çıkarır çıkarmaz p.... denedik ve hemen girdi.... tabi bol bol bebek yağıyla birlikte.....

neredeyse hiç canım yanmadı kızlar....

darısı sizlere inşaallah... rabbim yardımcımız olsun inşaallah :)))))

:allahımm darısı basımızzaaa bakalım es durumuma gorebı ısten gelsın denesem ne ıyı olurrr inş sorun cıkmazz

tşkler canım :)

tabiki canım herşey beyinde bitiyor iyi şeyler düşünerek kendimizi telkin edicez ve yenices inş.bu vajiyi herşey bizim elimizde
:)

Canımm Sen 3 parmak alaBiLİosaann Bence P...s de deneyebiLirsinn.. Ben 2 parmaktann sonraa denedmm ve oLdu.. Nedenn Sende oLmasınn kii Çok iLerlemişssnn tatLmm...

canım ben denicektim zaten ama o gün regl oldum yaaa ama bundada vardır bir hayır bittikten sonra ilk işim denemek ve vajiyi yenmek olcak inş.

Canim, hayirli olsun taze gelin 10. 30 eylul gelini:))) cok cok muylu oldum senin adina:)) hobaaaa64:

Allah cumlemizden razi olsun canim, bir nebze yardimci olabildiysrm ne mutlu bana:)) Allah yuzunuzu hep guldursun insallah:))

tbler canım darısı bizim başımıza inş.reglim bitsin bende hemen denicemmm

Canim, hayirli olsun taze gelin 10. 30 eylul gelini:))) cok cok muylu oldum senin adina:)) hobaaaa64:

Allah cumlemizden razi olsun canim, bir nebze yardimci olabildiysrm ne mutlu bana:)) Allah yuzunuzu hep guldursun insallah:))

senin söylediklerin olmasaydı belki hala devam ediyordu bu sıkıntı... dün çektiğimi bi ben bilirim bi Allah.... hamdolsun atlattım sayılır, darısı tüm arkadaşlara kolaylıkla inşaallah!!!!

tekrar teşekkür ederim, hakkını helal et!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…