- 1 Eylül 2007
- 2.429
- 172
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.961
ya ben iki parmağa kadra çok hızlı ilerledim aslında ama iki parmakta biraz oyalandım.sonra iki parmağı da rahat alınca üç deniim dedim ve iki boğum anca alabildim ve aynı gün hasta oldumreglimin bitmesini bekliyorum bittikten sonra bi müddet daha egzrsiz yapıcam üç parmağa iyice alışayım sonra p..s denemesine geçicem eş parmağından çekiniyorum ben ya ama aparat yapabiliyorum.walla ne biliim ya bnm de kafam karıştı ne zaman geçiim p..s denemesine bilmiyorum.
ya ben iki parmağa kadra çok hızlı ilerledim aslında ama iki parmakta biraz oyalandım.sonra iki parmağı da rahat alınca üç deniim dedim ve iki boğum anca alabildim ve aynı gün hasta oldumreglimin bitmesini bekliyorum bittikten sonra bi müddet daha egzrsiz yapıcam üç parmağa iyice alışayım sonra p..s denemesine geçicem eş parmağından çekiniyorum ben ya ama aparat yapabiliyorum.walla ne biliim ya bnm de kafam karıştı ne zaman geçiim p..s denemesine bilmiyorum.
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
bende bugün itibariyle başardım.... darısı tüm arkadaşların başına inşaallah
hiç korkulacak birşey değilmiş haberiniz olsun :))))
canım dene ne kaybedersin baktın çok fazla yanma var bırakırsın ama rahatlat kendini biraz öyle dene kendi kendini motive et hareketli bir parça aç ben yaparım falan de.
işallah canm yaa üzülmeyelim diorumda inan hiç elimde deil rüyalarıma falan girio aklımda fikrimde tek şey var oda vaji çok bıktım artık allah düşmanımn bile başına vermesinn
Ay ne güzel haberselam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
Ay ne güzel habertebrikler canım benim eee duygularını alalım nasl oldu nezman oldu sonra n hisstn egzersizde ne aşamadaydın en son neler denedin çok sordum galba anlatrmsn..
maşşallllaaahh bizeee cok sevındım canım hadı anlat gaza gelelım:))))
canım dün moralim sıfırdı, hiç başaramaycakmışım gibi geliyordu....
bugün eşim işe gitmedi..
bende Albuenanın söylediklerini deniyim dedim...
şöyle ki;
ilk başta tek parmak egzersizi yaptım 1-2 dk
sonra 2 parmağa çıkardım 7-8 dk yaptım
sonra da 3 parmak yaptım 3 dk falan...
banyoya girdim ve biraz rahatlamaya çalıştım....
sonra tekrar tek parmak denedim, 2-3 parmak derken biraz genişlediğini hissettim zaten
sonrasında beyaz mumun etrafına biraz peçete sardım, üstüne de pamuk koyarak p.... kalınlığında bi aparat elde ettim :)
3 parmakla iyice genişlediğini hissettiğim anda da aparatı yavaş yavaş içeri aldım.....
Albuenaa demişti yarım saat içinde beklet die... bende yarım saat boyunca arada bir git gel yaparak beklettim....
arada da nefes egzersizleri yaptım.... bacaklarımı iyice açtım....
sonra eşim geldi, aparatı çıkarır çıkarmaz p.... denedik ve hemen girdi.... tabi bol bol bebek yağıyla birlikte.....
neredeyse hiç canım yanmadı kızlar....
darısı sizlere inşaallah... rabbim yardımcımız olsun inşaallah :)))))
Pardon ezoom ' cum:)) Kızlar listeye eklenmek isteyen varsa haber versin bana:))
- Aybice - P..s denemesinde
- Buseumut - Tek parmak (misafir molası)
- Ficklebird - ??
- 357saco - ??
- Sy16 - 1 parmak
- pati22 - p..s boyuna yakın aparat egzersizinde
- naz8 - 2 parmak 2 boğum
- pamukelma -??
- akayy - ??
- benvehedeflerim - ??
- menevis - 2 parmak 2 boğum
- zeynepne - tek parmak egzersiz
- ezoom
aynen hayatım önemli olan istemek.tamam bazen beklenmedik şeyler gelebilir başımıza ama moral bozmak yok.bunca zaman yeterince moralimizi bozduk elimize ne geçti??ayyy nasıl herkese laf yetiştirmeye çalışıyorum sanki cevap yazmasam olmicak...
Canımm Sen 3 parmak alaBiLİosaann Bence P...s de deneyebiLirsinn.. Ben 2 parmaktann sonraa denedmm ve oLdu.. Nedenn Sende oLmasınn kii Çok iLerlemişssnn tatLmm...
canım dün moralim sıfırdı, hiç başaramaycakmışım gibi geliyordu....
bugün eşim işe gitmedi..
bende Albuenanın söylediklerini deniyim dedim...
şöyle ki;
ilk başta tek parmak egzersizi yaptım 1-2 dk
sonra 2 parmağa çıkardım 7-8 dk yaptım
sonra da 3 parmak yaptım 3 dk falan...
banyoya girdim ve biraz rahatlamaya çalıştım....
sonra tekrar tek parmak denedim, 2-3 parmak derken biraz genişlediğini hissettim zaten
sonrasında beyaz mumun etrafına biraz peçete sardım, üstüne de pamuk koyarak p.... kalınlığında bi aparat elde ettim :)
3 parmakla iyice genişlediğini hissettiğim anda da aparatı yavaş yavaş içeri aldım.....
Albuenaa demişti yarım saat içinde beklet die... bende yarım saat boyunca arada bir git gel yaparak beklettim....
arada da nefes egzersizleri yaptım.... bacaklarımı iyice açtım....
sonra eşim geldi, aparatı çıkarır çıkarmaz p.... denedik ve hemen girdi.... tabi bol bol bebek yağıyla birlikte.....
neredeyse hiç canım yanmadı kızlar....
darısı sizlere inşaallah... rabbim yardımcımız olsun inşaallah :)))))
:allahımm darısı basımızzaaa bakalım es durumuma gorebı ısten gelsın denesem ne ıyı olurrr inş sorun cıkmazz[/QUOT
canım bu şekilde dene bak gör sende yarına taze gelinsin :))))
inşaallah !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Canim, hayirli olsun taze gelin 10. 30 eylul gelini:))) cok cok muylu oldum senin adina:)) hobaaaa64:
Allah cumlemizden razi olsun canim, bir nebze yardimci olabildiysrm ne mutlu bana:)) Allah yuzunuzu hep guldursun insallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?