- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #69.981
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
bende bugün itibariyle başardım.... darısı tüm arkadaşların başına inşaallah
hiç korkulacak birşey değilmiş haberiniz olsun :))))
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
bende bugün itibariyle başardım.... darısı tüm arkadaşların başına inşaallah
hiç korkulacak birşey değilmiş haberiniz olsun :))))
tebrik ederim canım ne mutlu sanaaa
waaooowwww bi güzel haber daha maşallahhhhh tebrik ederim canımmmmm
TEBRİKLERRRRR jourrrrr
Allah başka dert vermesin...
Darısı başımıza inş...
nekadarlık evlsn nezman başladın egzersize..
Kızlar nolur yardım,,vajınamda asırı derecede bı kasıntı var, ve ıcı beyaz gorunuyor ne egzersız yapabılıyorum ne oturabılıyorum saat gec olmadan esımı eczaneye yollıcam ılac ısmı yada durumuma care olucakarkdasım var mı??((
Kızlar nolur yardım,,vajınamda asırı derecede bı kasıntı var, ve ıcı beyaz gorunuyor ne egzersız yapabılıyorum ne oturabılıyorum saat gec olmadan esımı eczaneye yollıcam ılac ısmı yada durumuma care olucakarkdasım var mı??((
1 saat egzersız yaptım mum a 2 kat pecete strec sarıp yapıyordum 2 gundur... peceteyı 4 e cıkardım ılkte zorlandım azıcık ama onuda yapabıldım allahıma sukurler olsun acaba kac cm olmustur bu sıralar su cnm lere taktım usenmesem gıdıp metre alıcam:))) dun bı arkadas beyaz mum en i ıcın 7.5 cnm dedı ama esim o kadar deıldır diyo bendekı de merak işte:)))
kasıntıya dayanamıyoum yolladım esımı( ınanamıyorumya esımle ılıskıye gırebılmek ııcn yaptım ama suan kaısntıdan oluyorum allahım sen baska dert verme basımdakı derdınde allahım sınırlerım bozukldu aglıyorumya ((
işte böyle böyle bitiyor gidiyor bu dert canım yaptıktan sonra iyice alıştır sonra hemen bir sonraki aşamaya geç içinde biraz fazla beklet bir de yavaş yavaş ileri geri yap çok az kaldı tek yapacağın kendini motive edip on an geldiğinde sakin davranmak acı olup olmaması bizim elimizde inan, acısa ilk yaptıktan sonra hergün deniyorum deneyemezdim acıdı der bırakırdım ama inan kasmadığın sürece zerre acı yok egzersizden daha kolay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?