Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

bende bugün itibariyle başardım.... darısı tüm arkadaşların başına inşaallah

hiç korkulacak birşey değilmiş haberiniz olsun :))))

tebrik ederim canım ne mutlu sanaaa

canlar,sureklı giremıyorum..ama yenen ark adına cok sevınıyorum okuyunca.. ben suanda sadece esımın 2 parmagını alabılıyorum,ve dun gece deneme
yapacaktık ,vajınamda kasıntı ve su lu akıntım var ondan yapamadm,sızce bugece neyapayım ,sadece gunler once bıkere grebıldı tekararı olmuyo ıste askıtolarr

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

bende bugün itibariyle başardım.... darısı tüm arkadaşların başına inşaallah

hiç korkulacak birşey değilmiş haberiniz olsun :))))

waaooowwww bi güzel haber daha maşallahhhhh tebrik ederim canımmmmm

nekadarlık evlsn nezman başladın egzersize..

canım 10 aylık evliyim 2 hafta oldu egzersize başlayalı.ayrıca kaleme pamuk sardım üzerine streç geçirdim üzerine pr..f o kadar :) reglim girdi araya.bittikten sonra çok hızlı bi şekilde başlamam lazım fena gaza geldim bu aralar.herkes yeniyo o kervana ben de katılmak istiyorum.böyle canımcım.

ne güzel ya her açtığımda güzel bir haber almak,hadi kızlar elinizi çabuk tutun bir an önce kurtulun şu dertten hayat ne kadar farklı geliyor bütün güzelliklerini görüyorsunuz,bütün umutlarınız yeniden yeşeriyor.

Kızlar nolur yardım,,vajınamda asırı derecede bı kasıntı var, ve ıcı beyaz gorunuyor ne egzersız yapabılıyorum ne oturabılıyorum saat gec olmadan esımı eczaneye yollıcam ılac ısmı yada durumuma care olucakarkdasım var mı??((

kız sen hazırsın dene bir an önce ne kasımı daha bir ay var sen daha önce yenersin hedefi biraz yakın tarihe al bakıyım.

1 saat egzersız yaptım mum a 2 kat pecete strec sarıp yapıyordum 2 gundur... peceteyı 4 e cıkardım ılkte zorlandım azıcık ama onuda yapabıldım allahıma sukurler olsun acaba kac cm olmustur bu sıralar su cnm lere taktım usenmesem gıdıp metre alıcam:))) dun bı arkadas beyaz mum en i ıcın 7.5 cnm dedı ama esim o kadar deıldır diyo bendekı de merak işte:)))

canım enfeksiyon galiba Albuneaa olmuştu o bilir ama eczaneci de bilir vajinal enfeksiyon falan desin,

cnm gecmıs olsun mantarmı oldun acaba??yada egzersızlerden kaynaklanan mikrop kapmıs ta olabılır bence sen bıraz da sabret yarın bı doktora gorun ılac kullanma derım

işte böyle böyle bitiyor gidiyor bu dert canım yaptıktan sonra iyice alıştır sonra hemen bir sonraki aşamaya geç içinde biraz fazla beklet bir de yavaş yavaş ileri geri yap çok az kaldı tek yapacağın kendini motive edip on an geldiğinde sakin davranmak acı olup olmaması bizim elimizde inan, acısa ilk yaptıktan sonra hergün deniyorum deneyemezdim acıdı der bırakırdım ama inan kasmadığın sürece zerre acı yok egzersizden daha kolay.

kasıntıya dayanamıyoum yolladım esımı ( ınanamıyorumya esımle ılıskıye gırebılmek ııcn yaptım ama suan kaısntıdan oluyorum allahım sen baska dert verme basımdakı derdınde allahım sınırlerım bozukldu aglıyorumya ((

geçer canım dert etme bu kadar geçmiş olsun.

cnm ya desteğin için cok tesekkur ederım...ben 3 yıldır bu hastalıkla ugrasıyorum ınan gıtmedıgım doktor kalmadı dr saygın bey haydar dumen ve bulundugun yerdekı neredeyse tum doktorlar tum dugun takılarımı son kurusuna kadar bu hastalık ıcın harcadım maddı ve manevı mahvettı benı ama inanın ben bu sıteye uye oldugumdan berı yapacagıma ınandım sızlerım sayesınde kendıme guvenım geldı kopmayalım burdan ben sızın sayenızde artık yenecegıme emınım bu ılletı ama asla bırakmam allah nasıp ederde yenersem bu hastalıgı -ki yenicem:) asla bırakmıcam burayı..iyiki varsınızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…