Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

o7belinacim dün sana cevap yazicaktim o.ara mesguldüm sonra baktim yoktun. bende özel mesas gönderdim sana canim. senin mesasinida aldim canim. saol canim iyim, izin güzeldi bebisim 3.aylik oldu teyzesi. rabbim sana ve tüm isteyenlere hayirlisiyla nasip etsin,insallah. neler yapiyorsun hersey yolundami.
kizlar hepinizi cok özledim

ALBUNEAA: nasilsin canim neler yapiyorsun, hersey yolundami?

canım ben şeker testi yaptırmak için parmağımı bile deldiremem düşün yani okadar tatlıdır canım ama 3 parmağı sokabildim regl girmeseydi araya pens denemesi yapcaktık ama artık regl bitince inş.bizim ihtiyacımız olan tek şey moral ve motivasyon oda bu sitede bulunan arkadaşlar sayesinde hem moral depoluyoruz hem motive oluyorus ve sonrasındada vajiye tekmeeeeeeee

Son düzenleme:
akayy, nasilsin canim neler yapiyorsun hersey yolundami, senide cok özledim. ezomm arkadas kim beni tanistirsana, ben yazsam cevap yazarmi aceba ,biliyorsunuzdur ben bazen yeni gelen arkadaslara hangi durumdasiniz, yardimci olmak isterim yaziyorum, saolsun bazi arkadaslar bana cevap bile yazmiyor.

Arkadaşlar o derece yoğunum ki bırak egzersizi, internete bile giremedim. Yorgunluktan sızıp kalıyorum. Bugün 30 Eylül:) Ve ben daha yenmedim. yenen oldu mu, yazarsanız çok sevinirim. 30 eylül listesinde yenmeyen kimler kaldı? umarım benden başkası kalmamıştır. kızlar bu gece deneme yapmaya çalışcam inşallah, ama yarına da kalabilir. yarışmanın son gününde yenerim belki. haftasonu gelmişken halletmem lazım. bu vajinismusu tarihe gömmem gerek artık.. en son üç parmak alıyordum.. denemeden önce üç parmak yapıp sonra alcam p...si. hadi kimler yendi biri söylesin bana:) çok merak ediyorum okumaya vaktim de yok, kaç gündür uğrayamıyorum bile, geçmiş çok birikti.. hepinizi çok özledim

yaslnadım canım benim yenemedim işte yenicem diyip duruyorum, bu gece deniicem.. çok ama çok yoğunum. ben de çok özledim tatlım. hiç uğrayamadım buraya, aklım sizlerde kaldı.. ezomu ben de tanımıyorum galiba, hatırlayamadım yeni geldi heralde arkadaş.
cevap yazmasalar da olsun tatlım sen yine de yardımcı ol soranlara,Allah razı olsun sizin gibi yenip de gitmeyenlerden

merhaba canım yazarım tabi neden yazmim :)bende vaji denen illetle uğraşanlardanım ama yenicem az kaldı inş.:)))

Son düzenleme:
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

bende bugün itibariyle başardım.... darısı tüm arkadaşların başına inşaallah

hiç korkulacak birşey değilmiş haberiniz olsun :))))

candan kutlarim canim, rabbim 1.daha yasatmasin. insallah bundan sonra hersey gönlünce olsun

ben parmak egzersizlerinde çok rahatım 1-2 parmak çok rahat oluyor 3 parmağa ameliyat eldiveni geçiriyorum ki oda zorluyor düşünün oluyor ama iş p..se gelince anca yarısı oluyor bende bunu anlamıyorum 3 parmakla git gelde yapıyorum şuan regliyim bitmek üzere bitsin burda yeni başaran arkadaşlar gibi hepsini sırayla yapıp iyice açılma olunca sürücem emla yada anestolu bu işi Allahın izniyle bitircem inanmak gerek önce Allah hepimize yardımcı olsun
BAŞARAN ARKADAŞLARI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM :)

canım 3 parmağı nasıl yapıyorsun hangi şekli veriyorsun acaba :26:

canım orta parmağın altına işaret ve yüzük parmağımı yan yana olacak şekilde koyup ıkınarak içeri itiyorum, rahat oluyor, korkulacak birşey değil.. bir zamanlar üç parmak alacağımı söyleseler inanamazdım.. sen ne seviyedesin canım, ben bugün deneme yapıcamm dua et olurmuu:18:

aynen cnm katılıyorum sana vajıye tekme heee hahhaaa cok guldum :)))))atarız tabıı tekmenın alasını atıcazzz:))))) allahın ıznıyleee:))

ya kızlar ben hıc parmak denemedım mum a pecete sarıp gun gun kalınlastırıyorum acaba parmaklamı daha cok ılerlerım mumla mı sızce?

merhaba canım yazarım tabi neden yazmim :)bende vaji denen illetle uğraşanlardanım ama yenicem az kaldı inş.:)))

meraba canim hosgeldin. ben 6.bucuk aydir bu sitedeyim ben basardim. türkiyede izindeydim onun icin yoktum, 1.hafta oluyor izinden geleli. akayaa sormussun: 3.parmagi eger 2.parmagi rahat yapabiliyorsan, ortadaki 3.parmagini birlestir. yandaki parmaklar orta parmaginin ya üstüne, yada altina, gelsin öyle 1.dene. ama bu biraz zor oluyor . zor oluyor derken, agrimiyor ama 1.2 parmaktaki gibi bunu tam vaginaya s.... miyorsun yani tek parmaktaki gibi hepsi girmeyebilir. biliyorsun burda her zaman istedigini sorabilirsin, banada istedigin zaman istedigin seyi sorabilirsin. eger sormakta cekindigin anlatmakda zorlandigin 1.soru olursa özelden yazisiriz. cünkü insan bazen istedigini acikca yazamiyor yazamadigi icinde anlatamiyor. tamam biz burda yine herseyi yaziyoruz, ama yinede burdaki herkes bazi kelimeleri düzgün yazmasi gerekiyor, yoksa uyari gelebiliyor. vajinismusu yenmek basta kendine güvenmek, egzersislerini aynanin karsisinda yapmak, hirs yapmakdan geciyor o. yapiyorsa bende yapabilirim diyebilmekden demekden geciyor.
kendine iyi bak

canım bende beyaz akıntı geldiği gün yenmiştim. dene bence. doktora gitmeden ilaç alma.

ya kızlar ben hıc parmak denemedım mum a pecete sarıp gun gun kalınlastırıyorum acaba parmaklamı daha cok ılerlerım mumla mı sızce?

canım ben de iki parmaktan sonra mumla aparat yapıp onu kullanmıştım,parmaktan daha kolaydı mumla olan aparatım,ama parmakla da vajinin içini tanımış oluyosun o ilk boğumu geçtikten sonra ne kadar geniş bi yer olduğunu anlıyossun,kafan daha da rahatlıyo,yani tek parmağınla da olsa denemeni,vajini tanımanı tavsiye ederim.

canım parmakla daha kolay diye birşey yok, hatta arkadaşlar aparatla daha kolay diyor. ama yönü de parmakla daha iyi ayarlıyorsun.. ben ikisini de yaptım. sen hangisinde rahatsan o şekilde yap. benim fikrim ne sadece aparat, ne de parmakla yapmak. ikisi de faydalı. aparatın en önemli faydası uzunluğu.. orasının ne kadar uzun olduğunu faredip şaşırıyosun.

bende öyle yaptım canım ve bayaa kalın yani hele sonlara doğru baya kalın oluyor bende 3 parmaktaydım ama araya regl girdi pns denemesi yapcaktım artık regl bitince tekrar 3 parmak yaptıktan sonra pns denemesi yaparım canım 3 parmağı alabildikten sonra pnside alırıs sonucta 3 parmak azdeil yaniii inş.başarıcaksın canım sonucu merakla bekliyorum kolay gelsin Allah yardımcın olsun

aynen cnm katılıyorum sana vajıye tekme heee hahhaaa cok guldum :)))))atarız tabıı tekmenın alasını atıcazzz:))))) allahın ıznıyleee:))

İnş.tatlım şu reglim bitain ilk işim vajyi kovmak olcak Allahın izniyle :18:
:)

canım ben tek parmak yaparken başta parmakla yapıyordum sonra mum aldım ama ince yani orta parmaktan biraz daha kalın sonra 2 parmağa geçinceeldiven giydim ve kayganlaştırıcı sürüp parmağımı soktum orta parmağım işaret parmağımın üstündeyken küs şeklinde yani daha sonra 3 parmağa geçtim önce eldivenin baş parmağı olan yere 3 parmağımı soktum işaret parmağım ve yüzük parmağım yan yana ve orta parmağım üstte olcak şekilde kayuganlaştırıcı sürüp soktum ve girdi ama daha sonra ki denemelerimi eldiveni tamamen elime giyip parmaklarımı birleştirip yaptım ve içindede açtım çok fazla zor olmadı kalın mumu denemedim onu bilmiorum :26:

merhaba canım hb aslında ben 1 buçuk ay önce burda konu açmıştım ve bu başlığıda görmüştüm ama egzersiz bana iticigelmiştidaha doğrusu acıyınca bırakmıştım daha sonra yani yaklaşık 1 hafta önce başladım egzersize ve çok gzel ilerledi en son 3 parmktaydım ama araya regl girdi btince pns denemesi yapıcam yenceme inanıorm burda yenen arkadaşlarn mesajlarını okudukca daha cok mtive oluyorum Allah razı olsun hepinizden :)))

sağol tatlım.. inşallah alabilirim.. denemey vaktim olsa varya çoktan yenerdim diye düşünüyorum.. ama yine de korkuyo insan işte denerken.neyse bana dua et olurmu canım. inşallah sen de reglden sonraki ilk denemende başarılı olursun.. hadi ben çıkayım artık.. denemeye gidiyorum.. saat de geç oldu yaa, önce bi duş almam lazım.. off başarsam da baarmasam da yarın heryerim tutulacak ve dört gözle beklediğim haftasonu tatilim ağrı sızıyla geçecek.. deneme yaparken uğraşmaktan mahvoluyorum.. neyse yapiim da önemli değil.. ya ben çok konuştum hadi kaçtım:80:

selam kızlarnasılsınız bakalım???geçmişi okuyamadım epey yazmışınız??ne var ne yok???takıldığınız bir yer var mı??varsa sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…