- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.001
cnm ya desteğin için cok tesekkur ederım...ben 3 yıldır bu hastalıkla ugrasıyorum ınan gıtmedıgım doktor kalmadı dr saygın bey haydar dumen ve bulundugun yerdekı neredeyse tum doktorlar tum dugun takılarımı son kurusuna kadar bu hastalık ıcın harcadım maddı ve manevı mahvettı benı ama inanın ben bu sıteye uye oldugumdan berı yapacagıma ınandım sızlerım sayesınde kendıme guvenım geldı kopmayalım burdan ben sızın sayenızde artık yenecegıme emınım bu ılletı ama asla bırakmam allah nasıp ederde yenersem bu hastalıgı -ki yenicem:) asla bırakmıcam burayı..iyiki varsınızzz
akayy, nasilsin canim neler yapiyorsun hersey yolundami, senide cok özledim. ezomm arkadas kim beni tanistirsana, ben yazsam cevap yazarmi aceba ,biliyorsunuzdur ben bazen yeni gelen arkadaslara hangi durumdasiniz, yardimci olmak isterim yaziyorum, saolsun bazi arkadaslar bana cevap bile yazmiyor.
akayy, nasilsin canim neler yapiyorsun hersey yolundami, senide cok özledim. ezomm arkadas kim beni tanistirsana, ben yazsam cevap yazarmi aceba ,biliyorsunuzdur ben bazen yeni gelen arkadaslara hangi durumdasiniz, yardimci olmak isterim yaziyorum, saolsun bazi arkadaslar bana cevap bile yazmiyor.
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
bende bugün itibariyle başardım.... darısı tüm arkadaşların başına inşaallah
hiç korkulacak birşey değilmiş haberiniz olsun :))))
cnm bu akşam 3parmak içinde beklet gitgel yap sonra pensle denesene..ben 2parmak yaptm sadece pens yarı aldım her fırsatta pensle denyorum 1 parmaktayken almştm pns yarı 3 parmagı alsam penside alrm hiç 1şey kalmamışki sizin..nası yapıysn 3parmk anlatrmsn..
canım 3 parmağı nasıl yapıyorsun hangi şekli veriyorsun acaba :26:
canım ben şeker testi yaptırmak için parmağımı bile deldiremem düşün yani okadar tatlıdır canım ama 3 parmağı sokabildim regl girmeseydi araya pens denemesi yapcaktık ama artık regl bitince inş.bizim ihtiyacımız olan tek şey moral ve motivasyon oda bu sitede bulunan arkadaşlar sayesinde hem moral depoluyoruz hem motive oluyorus ve sonrasındada vajiye tekmeeeeeeee
canım orta parmağın altına işaret ve yüzük parmağımı yan yana olacak şekilde koyup ıkınarak içeri itiyorum, rahat oluyor, korkulacak birşey değil.. bir zamanlar üç parmak alacağımı söyleseler inanamazdım.. sen ne seviyedesin canım, ben bugün deneme yapıcamm dua et olurmuu:18:
merhaba canım yazarım tabi neden yazmim :)bende vaji denen illetle uğraşanlardanım ama yenicem az kaldı inş.:)))
Kızlar nolur yardım,,vajınamda asırı derecede bı kasıntı var, ve ıcı beyaz gorunuyor ne egzersız yapabılıyorum ne oturabılıyorum saat gec olmadan esımı eczaneye yollıcam ılac ısmı yada durumuma care olucakarkdasım var mı??((
ya kızlar ben hıc parmak denemedım mum a pecete sarıp gun gun kalınlastırıyorum acaba parmaklamı daha cok ılerlerım mumla mı sızce?
ya kızlar ben hıc parmak denemedım mum a pecete sarıp gun gun kalınlastırıyorum acaba parmaklamı daha cok ılerlerım mumla mı sızce?
canım orta parmağın altına işaret ve yüzük parmağımı yan yana olacak şekilde koyup ıkınarak içeri itiyorum, rahat oluyor, korkulacak birşey değil.. bir zamanlar üç parmak alacağımı söyleseler inanamazdım.. sen ne seviyedesin canım, ben bugün deneme yapıcamm dua et olurmuu:18:
aynen cnm katılıyorum sana vajıye tekme heee hahhaaa cok guldum :)))))atarız tabıı tekmenın alasını atıcazzz:))))) allahın ıznıyleee:))
meraba canim hosgeldin. ben 6.bucuk aydir bu sitedeyim ben basardim. türkiyede izindeydim onun icin yoktum, 1.hafta oluyor izinden geleli. akayaa sormussun: 3.parmagi eger 2.parmagi rahat yapabiliyorsan, ortadaki 3.parmagini birlestir. yandaki parmaklar orta parmaginin ya üstüne, yada altina, gelsin öyle 1.dene. ama bu biraz zor oluyor . zor oluyor derken, agrimiyor ama 1.2 parmaktaki gibi bunu tam vaginaya s.... miyorsun yani tek parmaktaki gibi hepsi girmeyebilir. biliyorsun burda her zaman istedigini sorabilirsin, banada istedigin zaman istedigin seyi sorabilirsin. eger sormakta cekindigin anlatmakda zorlandigin 1.soru olursa özelden yazisiriz. cünkü insan bazen istedigini acikca yazamiyor yazamadigi icinde anlatamiyor. tamam biz burda yine herseyi yaziyoruz, ama yinede burdaki herkes bazi kelimeleri düzgün yazmasi gerekiyor, yoksa uyari gelebiliyor. vajinismusu yenmek basta kendine güvenmek, egzersislerini aynanin karsisinda yapmak, hirs yapmakdan geciyor o. yapiyorsa bende yapabilirim diyebilmekden demekden geciyor.
kendine iyi bak
bende öyle yaptım canım ve bayaa kalın yani hele sonlara doğru baya kalın oluyor bende 3 parmaktaydım ama araya regl girdi pns denemesi yapcaktım artık regl bitince tekrar 3 parmak yaptıktan sonra pns denemesi yaparım canım 3 parmağı alabildikten sonra pnside alırıs sonucta 3 parmak azdeil yaniii inş.başarıcaksın canım sonucu merakla bekliyorum kolay gelsin Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?