Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yarın eşim izne çıkıyo çok yoğun çalıştığından anca vakit ayırabldik bi yandan seviniyorum izin reglime denk geldi vakit kaybetmicem diye bi yandan üzülüyorum sizden ayrı kalıcam 1 haftabu nasıl bişey yaaa!!öyle alıştım ki size nasıl geçicek burdan uzakta bilmiyorum dualarınıza her daim ihtiyacım var inşş.ben dönene kadar yenmeyen kimse kalmaz.gelince bol bol tepinirim halayda..seviyorum sizi...allaha emanet olun.dua ile..

minelcetin,nursena,nilay saolun ılgnz ıcn,ark.eczcı gndrdm eşimi,bimantar kremi aldrdm,şmdi rahatladm,yarnda sürerm artk,canlar buarada bn 1hafta once,pens dmesnde tama 1cm az almştm,snra eşmın 2parmagnı sonuna kadar,we şmdi iyileşnce,drek pens dmsı yapmak ıstYR m,szcede olurmu,yordu bni canlar.

gunaydınnnn nasılsınız arkadaslarrrr ben deneme yapmaktan vagectımm ıyıce hazırlamak ıstıyorum kendımı yanı muma devamm:)))sızde ne var ne yokk

canımmm sonuç neeeeeeeeee nasıl geçti merak ettimmm hadi gelde müjdeyi verr

tünaydın canımm bugün reglim bitiyoooo bende artık yarın yaparım inş.denemeyi sen neden vazgeçtin ki

hadi inşallah cnm...guzel haberlerını beklıyoruz...sanırım penıse hazır deılım mum a devam edıcem bı sure sonra esımınde benımde moralımız bozuluyor yanı egzersıze devam:)))

kutlayan tüm arkadaşlara toptan teşekkür ederim :))

dün ikinci denemeyi de yaptık.. regl tarihi 3 ekim, alışamadan regl olucam galiba...

amin inşallahh

umarım regl osnrasıda sorunsuz olur
esımde bu takıntısından vazgecmezse onun kaybı
boyle yaptılca benı kendınden ıtıyor madem destek degıl egsersıze kostekte olmasın off neyse
evdekı yogunluktan egsersız yapamadım aksama egsersız raporumla burda olucam kacmak yok :)

beyaz eskıden kullanılan mum bendekı bu ve onun ölçüsü 7.5 cm ve bende ölçülere takmış durumdayım senı anlıyorum :)

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

bende bugün itibariyle başardım.... darısı tüm arkadaşların başına inşaallah

hiç korkulacak birşey değilmiş haberiniz olsun :))))

once halayı bır cekelım
kızlar cok ama cok sevındım Rabbımden cani gönülden dılıyorum kı inşallah bundna sonrakı denemelerınız sorunsuz olur
bu ıllet sızlerden uzak olsun ve darısı başımıza 15 ekımdekı hedefteyım kendımı kasmıyorum o gune kadar olcak dıye
ama su mısafır yoğunluğunu atlatınca esım son dakıka krızı yapmadıkca ınsallah bende sızler gıbı basarımı burda paylasıcam
gıtgıde sayımız azalıyor cok sevınıyorum caresı olmıcak bır hastalık degıl yeterkı kacmıyalım tekrardan tebrıkler

canım kendini hiç kasma inan ki kolay hem de acısız biz neden kendimizi bu kadar kastık anlamıyorum... ben dün ikinci denemeyi de yaptım, öncesinde yine parmak egzersizleri yapıyorum, 3 parmakla da biraz denedikten sonra penise geçiyorum...

başarıcaksın, emin ol... Allah yardımcın olsun :)))

mumla egsersıze basladıgımdan ve yavas yavas ebatı buyutup sorunsuz aldıkca korkumu yendım
benım derdım eşimle ve tepkılerıyle tum guvenımı yerle bır edıyor

ve sunu anladımkı yensek bıle her ılıskı oncesı egsersız sart ıyıce kabullenene kadar
2. denemen nasıldı zevkı sormuyorum o artık zamanla sanslıysak baslarda alabılıyoruz zevkı
ama normal evlılıklerde bıle 3 4 ay sonra bu duyguyu tadanlar var

canım benim sen egzersizlerinde çok başarılısın öncelikle maşallah ben senin yerinde olsam senin kadar çabuk ilerleseydim çok çok mutlu olurdum...
başardıktan sonra eşinle aran düzelecektir inşallah. bunu eşin için de değil kendin için yapmalısın. kendin için başarmalısın diye düşün. çünkü insanın üzerinden büyük bir yük kalkıyor gerçekten. çok daha mutlu ve huzurlu oluyorsun. ve senin başarman da çooooook yakın diye hissediyorum canım. umarım hakkında hayırlı olan en yakın zamanda başarırsın.

canım Allaha emanet ol. güzel haberlerle dönersin inşallah

canım sen aşmışsın zaten. merak etme olur.

merhaba kızlar.
reglden sonra ilk defa dün denedik. bir damla kayganlaştırıcı şart olduğunu farkettim. çünkü kuruyken girmiyor.
ilk 1 dakika kadar basınç gibi bir his oldu. sonrasında çok rahattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…