- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.021
kız sen hazırsın dene bir an önce ne kasımı daha bir ay var sen daha önce yenersin hedefi biraz yakın tarihe al bakıyım.
sağol tatlım.. inşallah alabilirim.. denemey vaktim olsa varya çoktan yenerdim diye düşünüyorum.. ama yine de korkuyo insan işte denerken.neyse bana dua et olurmu canım. inşallah sen de reglden sonraki ilk denemende başarılı olursun.. hadi ben çıkayım artık.. denemeyegidiyorum.. saat de geç oldu yaa, önce bi duş almam lazım.. off başarsam da baarmasam da yarın heryerim tutulacak ve dört gözle beklediğim haftasonu tatilim ağrı sızıyla geçecek.. deneme yaparken uğraşmaktan mahvoluyorum.. neyse yapiim da önemli değil.. ya ben çok konuştum hadi kaçtım:80:
gunaydınnnn nasılsınız arkadaslarrrr ben deneme yapmaktan vagectımm ıyıce hazırlamak ıstıyorum kendımı yanı muma devamm:)))sızde ne var ne yokk
tünaydın canımm bugün reglim bitiyoooo bende artık yarın yaparım inş.denemeyisen neden vazgeçtin ki
hadi inşallah cnm...guzel haberlerını beklıyoruz...sanırım penıse hazır deılım mum a devam edıcem bı sure sonra esımınde benımde moralımız bozuluyor yanı egzersıze devam:)))
walla hayatım azmine hayranım ben bu saatte evimde misafir olucak yorgun olucam ertesi gün erken kalkıcam...oy oy oy hayatta yapmam.maşallah sen bu azimle çok kısa sürede hatta bi kaç güne kalmadan yenersin inşşş..rabbim yardımcın olsun çok sabretmişsin.rabbim en yakın zamanda yüzünü güldürsün inş.
benim eşimde ilk başta öyle şeymi olur. kırmızı gelmek zorunda sanıyordu.
okuduğum yazıları onada okuttum. bizim durumumuzun farklı olduğunu
bizim egzersizlerle esnettiğimizi ona izah etmiş oldum.
ben regl öncesi 3 deneme yaptım. ikisindede az kırmızı geldi.
regl bitti bir türlü daha deneyemedik. heyecan yaptım şimdi kapanmamıştır dimi
şaka şaka
1 saat egzersız yaptım mum a 2 kat pecete strec sarıp yapıyordum 2 gundur... peceteyı 4 e cıkardım ılkte zorlandım azıcık ama onuda yapabıldım allahıma sukurler olsun acaba kac cm olmustur bu sıralar su cnm lere taktım usenmesem gıdıp metre alıcam:))) dun bı arkadas beyaz mum en i ıcın 7.5 cnm dedı ama esim o kadar deıldır diyo bendekı de merak işte:)))
ArKadaŞLar ÖnceLikLee Yenen Arkadaşları Tebrikk ediyorum.. Veeeee Sonundaa BEncee Başarddııımmm.. 30 EyLüLLL GeLiniii oLDduummm... YaşaassııııııınnnnnnBanaa Destekkk OLaann Tmmm ArkadaşLArrımaaa Çookk Çook TeşekkürLeerr... ÖzeLLikLee MineLçetin Çook Cesaret verdi SennLee Son Knşmamm Çook saoLL... nasıL olduğunu Anlatmm arkadaşlar.. Dün akşam İştenn çıktmm eve gidene kadar Bugn yapcamm bugn bitcek diye şartladım kendimii.. Eve gittimm yemeğimzi yediktenn sonra ben yatakodasında parmak egzersizimi yapmaya başladım.. RegLim yeni bitti bisüre aravermiştimm.. önce işaret parmağımı sonra orta parmağımı çok rahat alabildim.. SOnra 2 parmak denedm onu yapamıyodum daha öncedenn bu sefer onuda çok rahat yaptımm baya gaza geldmm moralimm Tavann yaptı.. AnestoL sürdümm boLcaa ama baya abarttım yani sürdümm boLcaa..Sonraa eşimii çağırdımm önsevişmedenn sonraa önce üstte denedimm ve başını aldımm.. Yavaş yavaş ittirdikk tabipanikliyorum biraz ama aldımm hepsini git gel yapamadık o an ve çıkardı eşm p...si.. Daha sonra ben sırtım eşime dönk pozisyonda denedim bu sefer daha rahat aldımm biraz git gel yaptım oturmaya çalıştım.. Tamm oturamadımm ama çok azbi kısmı kaldı.. En son egzersz yaptığım pozisyonda denedk ben yarı oturur vaziyette eşim üstte bu sefer daha rahat oLduu baya bi git gel yaptıkk ama bacaklarım biraz titredii ve tamamen kasılmam gitmedii.. Ama arkadaşlar gerçektenn abarttığımızz kadar bu kadar bekLiceekk kadar Bi zorLuğu yokMuşş... Şimdii 2. denemeyii düşünüyorumm umarım bu sefer daha koLayy oLurr.. Hepiniznn Allahh yardımcısıı Olsunn.. Rabbim başka Dert Vermessiiinnnnn.....
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
bende bugün itibariyle başardım.... darısı tüm arkadaşların başına inşaallah
hiç korkulacak birşey değilmiş haberiniz olsun :))))
canım dün moralim sıfırdı, hiç başaramaycakmışım gibi geliyordu....
bugün eşim işe gitmedi..
bende Albuenanın söylediklerini deniyim dedim...
şöyle ki;
ilk başta tek parmak egzersizi yaptım 1-2 dk
sonra 2 parmağa çıkardım 7-8 dk yaptım
sonra da 3 parmak yaptım 3 dk falan...
banyoya girdim ve biraz rahatlamaya çalıştım....
sonra tekrar tek parmak denedim, 2-3 parmak derken biraz genişlediğini hissettim zaten
sonrasında beyaz mumun etrafına biraz peçete sardım, üstüne de pamuk koyarak p.... kalınlığında bi aparat elde ettim :)
3 parmakla iyice genişlediğini hissettiğim anda da aparatı yavaş yavaş içeri aldım.....
Albuenaa demişti yarım saat içinde beklet die... bende yarım saat boyunca arada bir git gel yaparak beklettim....
arada da nefes egzersizleri yaptım.... bacaklarımı iyice açtım....
sonra eşim geldi, aparatı çıkarır çıkarmaz p.... denedik ve hemen girdi.... tabi bol bol bebek yağıyla birlikte.....
neredeyse hiç canım yanmadı kızlar....
darısı sizlere inşaallah... rabbim yardımcımız olsun inşaallah :)))))
once halayı bır cekelım
kızlar cok ama cok sevındım Rabbımden cani gönülden dılıyorum kı inşallah bundna sonrakı denemelerınız sorunsuz olur
bu ıllet sızlerden uzak olsun ve darısı başımıza 15 ekımdekı hedefteyım kendımı kasmıyorum o gune kadar olcak dıye
ama su mısafır yoğunluğunu atlatınca esım son dakıka krızı yapmadıkca ınsallah bende sızler gıbı basarımı burda paylasıcam
gıtgıde sayımız azalıyor cok sevınıyorum caresı olmıcak bır hastalık degıl yeterkı kacmıyalım tekrardan tebrıkler
canım kendini hiç kasma inan ki kolay hem de acısız biz neden kendimizi bu kadar kastık anlamıyorum... ben dün ikinci denemeyi de yaptım, öncesinde yine parmak egzersizleri yapıyorum, 3 parmakla da biraz denedikten sonra penise geçiyorum...
başarıcaksın, emin ol... Allah yardımcın olsun :)))
mumla egsersıze basladıgımdan ve yavas yavas ebatı buyutup sorunsuz aldıkca korkumu yendım
benım derdım eşimle ve tepkılerıyle tum guvenımı yerle bır edıyor
ve sunu anladımkı yensek bıle her ılıskı oncesı egsersız sart ıyıce kabullenene kadar
2. denemen nasıldı zevkı sormuyorum o artık zamanla sanslıysak baslarda alabılıyoruz zevkı
ama normal evlılıklerde bıle 3 4 ay sonra bu duyguyu tadanlar var
candan kutlarim canim,rabbim 1.daha yasatmasin. insallah bundan sonra hersey gönlünce olsun
yarın eşim izne çıkıyo çok yoğun çalıştığından anca vakit ayırabldik bi yandan seviniyorum izin reglime denk geldi vakit kaybetmicem diye bi yandan üzülüyorum sizden ayrı kalıcam 1 haftabu nasıl bişey yaaa!!öyle alıştım ki size nasıl geçicek burdan uzakta bilmiyorum dualarınıza her daim ihtiyacım var inşş.ben dönene kadar yenmeyen kimse kalmaz.gelince bol bol tepinirim halayda..seviyorum sizi...allaha emanet olun.dua ile..
minelcetin,nursena,nilay saolun ılgnz ıcn,ark.eczcı gndrdm eşimi,bimantar kremi aldrdm,şmdi rahatladm,yarnda sürerm artk,canlar buarada bn 1hafta once,pens dmesnde tama 1cm az almştm,snra eşmın 2parmagnı sonuna kadar,we şmdi iyileşnce,drek pens dmsı yapmak ıstYR m,szcede olurmu,yordu bni canlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?