Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba kızlar.
reglden sonra ilk defa dün denedik. bir damla kayganlaştırıcı şart olduğunu farkettim. çünkü kuruyken girmiyor.
ilk 1 dakika kadar basınç gibi bir his oldu. sonrasında çok rahattı.

cnm çok sevindim,reglden sonra bi problem yaşamadığına,böyle böyle bi bakıcaz,bir zamanlar vajinismus olduğumuzu bile unutacağız.güzel günlere canım...

canlar, vajınamdakı kaşıntı , yüzünden bugunde mantar ılacıyla oturup hıc bısı yapamıyorum( zavallı esım zaten bana tam anlmaıyla gırıp zevk alamzken bıde svısmektende mahrum kaldı :/(( bu mantar benzer kasıntı ne zman gecıo bıgısını olan ark varsa yard olabılrmı

mınelcetın ,, canıısı sen oyle dıosunda esım dıyorkı tam gıremedım daha dıyor ama 2 parmagını sonunakadar sokup o penısyle gecemedı yerı gectıgını soluyor Ç , bız daha once denedıgmızdede kızlıgm bozuldu penısıyle yarıdan fazla gırdıgınde ama yıne tam deıl cano,sonra sıldım pembeye yakın bı kan acı yoktu,ondan snra dnemeleırmı hep anlatıım ,, parmagımla deneyerek mantar oldu sanırım, esımle bundan sonra sadece pens denemesı yapacagım,ıns olur (

canım ikinci denemem öncesinde 3 parmakla yine egzersiz yaptım... bi süre sonra bol bebek yağıyla yavaş yavaş girebildi... inan ki biraz diş sıkmaya bakıyor.. o tedirginlik de atılıcak yavaş yavaş... dünki ilk denememde çok tedirgindim mesela, ikincisinde daha azdı... zamanla azalıcak ve hiç kalmayacak inş...

eşinin tavırları çok önemli tabi... sen tedirginliklerini eşinle paylaş açık açık... inşaallah sana yardımcı olur... Allah yardımcın olsun canım!!!

merhaba kızlar.
reglden sonra ilk defa dün denedik. bir damla kayganlaştırıcı şart olduğunu farkettim. çünkü kuruyken girmiyor.

süperrrr

benim reglime de 2 gün kaldı, bende 2 kere denedim, bakalım reglden sonra inşaallah zorlanma olmaz..

minelcetin, reglden önceki bikaç gün hamile kalma olasılığı çok az değil mi?

iyi akşamlar kızlar,hafta sonları başaranlar daha çok oluyor, sanırım deneme imkanı buluyor herkes bu haftasonu da öyle olur inşallah. benim de biraz moralim bozuldu ne güzel sorunsuz gidiyordum regl engeline takıldım ama 6 kez denedim biraz abarttım galiba sonrasında rahat olur muyum onu düşünüyorum şimdiden yenince de dert bitmiyor belli bir süre galiba ya yine olmazsa korkusu var bende hiç acı falan hissetmedim hiç zorlanmadım ama şu tedirginliği de bir türlü atamıyorum üzerimden gerçi buna şükür.

süperrrr

benim reglime de 2 gün kaldı, bende 2 kere denedim, bakalım reglden sonra inşaallah zorlanma olmaz..

canım reglden önceki ve sonraki günle hamile kalma olasılığı azmış regl bittikten 10 -14 gün sonra ovulasyon döneminde kalınabiliyormuş, sendeki tedirginlik bende de var ben 6.denemeyi de yaptım ama regl girince araya moralm bozuldu biraz.

canım tamamı içeri girdimi girmedimi diye elinle kontrol et. baktığındada görüyorsun zaten.sen doktora git mantarı kafana göre ilaçla düzeltmeye çalışma. hem nerden biliyorsun mantar olduğunu. bendede kaşıntı oluyor ara ara.ben sebamed jel ile yıkıyorum. vaji için özel olanlarından alabilirsin.tabi içeri sokmuyorum. dışını yıkıyorum.

canım sen bebe yağını bırak. okey in kayganlaştırıcı su bazlı jelini al. bir damla sana bir damla eşine sür. öyle yap. zararsız olması açısından.

süperrrr

öyle diyorlar ama yinede kişiden kişiye değişir ovulasyon dönemi diye bir dönem varmış.

kız nursena şimdi anlattım bende burada okumadınmı. reglden sonra ilk defa denedik bizde 4. kez olmuş oldu. ilk bir dakika kadar bir basınç oldu. biraz acır gibi ama hemencikte geçti. korkma yollar açıldı bir kere. ama bir damla banabir damla eşime okey jel sürdük. hemen oldu.

okudum canım hep diyor kızlar da regl sonrası daha kolay oluyor diye ama yine de bitip de yapmadan içim rahat etmeyecek, sanırım hamile kalak istediğimden dolayı böyle oldu adet öncesi olmayacağını biliyorum ama yine de içimde bir umut vardı neyse allah ne zaman kısmet ederse artık, bir an önce bebek istiyorum çünkü hem evleneli bayağı zaman oldu, hem yaşım ilerledi, hem de diyabetim var o yüzden de aceleciyim biraz.

mantardır dıe ecz ark soledı,vajınada kaısntı ve akıntı oluyosa bazı bakterıler yol acıomus , kremlede tedavısı varmıs canısı ondan suruyorum..ama ıyı gelıo maasallah,ben
bıde yıkarken dus jelı falan suruyordum surmemek gerekmıs, ıyı huylu bakterılerın yok olmasına ndn oluomus , suyla yıkamak gerekıomus vajen ıcınu. canım
benım sadece tam orta ksımda kasılmam oluo onu yenebılsem rahatlıcam ,, süreklı takıp teyım ıste..:) burda yenen arkadasları aslında hersey eş te bıtyor, cunku cogu ark sım, eslerının bızı o cok ısteklı hale getırebılmelrınden ghectıgını souyor ,cnku ozman yetrlı ıslaklık ve ıstek olunca acı ve kasılmada olmuomus ..cnku bıkere olan ark larda bıle,, tam rayına oturmuyırkı hemen , 1 sene sonra bıle dogru durust zevk alanlar var,,

kendım ıcın ne zevk ne baska sey pesındeyım
esıme karsı cok boynum bükük hem es hem bebek sevgısınden mahrum
ah o yuku ınsallah en kısa zamanda kaldırırm kendımden sonrası kendımı dusunurum ..

merhaba kızlar.

kayganlastırıcı ilk zamanlar kesınlıkle lazım zamanla alısınca onuda asarız ınanıyorum

esımle cok konustum ama nafıle keske 2 3 . yılındayken evlılıgımın egsersıze baslasaydım ozaman bu kadar anlayıssız olmazdı
5 yılın tepkısı bu kendı basınayım bu işte aşıcam herseye rağmen baska carem yok..

canım adet sonrası mümkün olduğunca sık olursa hamile kalma şansı artıyormuş. ama şöyle okudum. bir gün arayla denemek gerekiyormuş. sprm kalitesi için. ovulasyon döneminde her gün yazıyordu.

doktor bana ph5.5 olduğundan sebamed genital bölge için olanı verdi. içerisini değil sadece dışını yıkıyorum.

iki gündür egsersiz yapamıyordum
bugun basladım yıne yavas yavas aparatı buyuterek 14 cm kadar alabıldım
ama tabıkı o asamaya gelene kadar cm cm kalınlastırdım aparatı
yanma olayı olunca beklettıgımde cok daha rahat devam edebılıyorum
ve oturur sekıldede denedım cok rahattı artık aslında p. denemesı yapmam lazım
egsersızde gıdılebılcek en uc aparatı denedım sona dogru 14.5 cm aparat
hala ınanamıyorum korkum yok yavas yavas deneyınce ıstedıgm boyuta gelebılıyorum
ama anlamadıgım her seferınde boyle on hazırlıkmı yapılcak
normal ilişki yaşıyanlar nasıl direk p.. alabılıyor anlamıyorum
mısafır olayı bı hafıflese ılk fırsatta deneme yapıcam kızlar
sımdılık egsersız ıle guvenımı sağlamlastırıyım ..

canım sen bebe yağını bırak. okey in kayganlaştırıcı su bazlı jelini al. bir damla sana bir damla eşine sür. öyle yap. zararsız olması açısından.

kesınlıkle katılıyorum ve bende herkese tavsıye edıyorum cevremde kuruluk sorunu yasıyanlara
cok memnunum azıcık surmek yeterlı oluyor o olmasa egsersızım bu kadar rahat olmazdı

oo canım maşallah aparatın kalınlığı mı 14 cm ,eğer öyleyse sen aşmışsın olayı ben en son 12 cm kalınlıkta aparattan sonra başarmıştım,ben de senin de zamanın gelmiş de geçmiş bile,tebrik ederim valla,misafirlerin inş bir an önce giderler de senin de güzel haberlerini alırız,hayır canım her ilişkiden sonra egzersiz falan yapmana gerek yok bence,zaten bir kere girdikten sonra orası alışıyo,yani ben başlardıktan sonra aparatlarımı direkt çöpe atmıştım,normal bi şekilde ön sevişmeyle yapıyorum artık,ben de yenmeden önce öyle düşünürdüm ,biz hep egzersiz yapıp öyle mi ilişkiye gircez diye ama öyle olmuyo,en azından onu untmak lazım yani aparatları yendikten sonra ki normal ilişkiye alışabilelim.

canım bence senin artık tamamdır denemeye geçme vaktin gelmiş, yok her seferinde hazırlık yapmıyoruz çünkü olduktan sonra beyin kabulleniyor sanırım ben yine kendim ayarlıyorum falan ama zamanla bu da geçer normal ilişki yaşayanlar falan da öyle direk almıyor canım ön sevişme falan yapıyorlar ki hazır olsun diye hazır olmadan girince zaten tahriş falan çok oluyormuş, ama emin ol senin artık bitmiş eşinin tepkisinden korkmasan hemen olacak denerken de egzersizi nasıl yapıyorsan öyle dene daha kolay oluyor eskiden ayna olmadan görmeden yapamazdım aparatı bile ama şimdi bak bitti, senin de bitmesini çok istiyorum çünkü artık vaktidir sen de 15 ekime kalmadan yeneceksin ne kadar yol aldın görüyosun kendin de eşinle konuş deneyelim olmazsa tepki gösterme bana yardımcı ol de o da haklı belki ama hiç bir kadın da bunları yaşayacağını bilerek evlenmiyor yoksa hiç kimse hem kendini hem sevdiğini böyle üzmek, böyle çıkmazlara sokmak istemez.

canımmm sonuç neeeeeeeeee nasıl geçti merak ettimmm hadi gelde müjdeyi verr

canım o gün biz ön sevimeyi biraz abarttık galiba, onun için olay erken sonuçlandı, deneyemedik yani. sonra biraz bekleyip ikinciyi yaparız dedik ama yorgunluktan uyuyup kaldık.. sonra ertesi gün sudan bir sebepten tartıştık, o yüzden deneyemedik. bugün inşallah Allah nasip ederse düşünüyorum.. ama grip oldum ya.. inşallah bu akşam bi aksilik çıkmaz da başarırım.. şimdi eşim evde olsaydı hemen denerdim, sabırsızlanıyorum çok uzadı:95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…