Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

paticim ben aparatı unuttum bile. p..s i aparat olarak kabul et.
kendin elinle yerleştir. aparatmış gibi. ok.

canım o bizdede oluyor bazen aslında abartmak deil kendimizi tamamen hazır hisstmek istiyorus ama tabi tek taraflı olmuyor inş. bugün denersin ve yaparsınız :)))bende reglden önce denemek için sabırsızlanıyordum ama reglm dün bitti fakt ben ne pns denemesi için nede egzersiz için kendimi hazır hissetmiyorum isteksizlik var bazı arkadaşlar regl bitimnden sonra egzersizlerde zorlandıklarını yazmışlardı sanırım ondan etkilendim

sen başaracağım de başarırsın canım. zorlanmak yok. yeterli kayganlık olsun.

hadi kızlar hafta sonu bugün deneme yapın çoğunuz hazırsınız aslında,kızlar hep yazmış ya yendikten sonra aparatı kaldırıp atmışlar ben niyeyse atmadım mumu şamdana taktım gözümün önünde dursun halime şükredeyim dedim.

canım yanlış hatırlıyorsun aksine reglden sonra deneyin diyor herkes daha rahat oluyormuş kanallar daha açık oluyormuş ondan galiba, hadi bakalım bahane yok.

canım evet ne iyi söylemişin inşallah birgün deneyebilirim denemeyi bi yapabilsek başarıcaz galiba da ah bi yapabilsek:) bugün düşünüyorum bakalım, kendimi iyi hissedersem.. çünkü çok hastayım,halsizim.. sıkıntıdan girdim buraya da.. artık egzersizleri falan bıraktım,aslında yapsam iyi olur da bitti zaten egzersizlerim.. denediğim gün başarıcam Allahın izniyle.. biliyomusun ben üç parmağı ilk defa reglden sonra almıştım. reglden sonra zor olacak diyebirşey yok. aksine daha rahat oluyor. arkadaşlardan aceba reglden sonra zorlanırmıyım diye endişelenenler oluyordu senin gibi, ordan kalmıştır aklında. reglden sonra başa dönülmüyor. oraya önceden şu kalınlık girmişti, yine girer diye o anda beyin otomatikman düşünüyor.. ara vermek önemli değil. bu arada ben de bayağıdır egzersiz yapmıyorum dedimya, reglden sonra deniyomuş gibi olcam

ah inşallah cnm bıraz zorlansamda yavas yavas aparatı buyutunce oluyor ee o oluyorsa p.. nıye olmasın dıyorum:)

15 ekımden önce ınsallah yenmıs olurum kendım hazırım korkum yok
ama ıste esımı aşabılsem bı ...
paticim ben aparatı unuttum bile. p..s i aparat olarak kabul et.
kendin elinle yerleştir. aparatmış gibi. ok.
esım bana bıraksa ahkam kesmeye baslıyor daha ben konusurken
bak soyle yapman lazım falan dıyorum dur dedıgımde dur falan adamda ters tepıyo
ya hıc aklıma gelmezdı kendı korkumu yeneyımde esım sorun olsun bana

canım dun reglden 5 gun sonrasıydı ve oncesı sadece regl bıtınce egsersız yapmıstım bır defa
ama bak dun sorunsuz eskısı gıbı egsersızımı daha ılerı götürerek yaptım
reglden aradan korkma yani yenıden o esneklıgı yakalıyabılıyorsun

selam kızlaaaaaaaaar 1 ayın sonunda ben geldımmmmmmmm nabersınız yaa cok ozledim sızleri akayycım saolsun devamlı haberlerınızı verıyor bana durumlar nasıl bakalım ben bugece p...s denemesı yapıcam malum 1 aydır esımden ayrıyım sabrım kalmadı ınsallah sabah sızlere cok guzel haberler verıcem hıc korkmuyorum kasmıyorum kendımı acaip rahatım ve cok kolay olacak bılıyorum tanıdık tanımadık herkezı opuyorum

Rabbım yardımcın olsun inşallah güzel haberlerını alırız

Son düzenleme:
sen başaracağım de başarırsın canım. zorlanmak yok. yeterli kayganlık olsun.

canım yanlış hatırlıyorsun aksine reglden sonra deneyin diyor herkes daha rahat oluyormuş kanallar daha açık oluyormuş ondan galiba, hadi bakalım bahane yok.

tşk ederim kızlar hepinize beni motive ettiniz inş.bugün deneme yapabilirsek yarın sonucu yazarım Allah yardımcımız olsun hepimizin

Allah kolaylık versin canım. inşallah bugün başarırsın.

canım sen bebe yağını bırak. okey in kayganlaştırıcı su bazlı jelini al. bir damla sana bir damla eşine sür. öyle yap. zararsız olması açısından.

tamam canım tavsiyen için teşekkürler, bugün 3. denememi yaptım dediğiniz gibi okeyin kayganlaştırıcısından biraz kullandım ama canım yandı biraz ya... yarın regl olucam, adet öncesi hassasiyete bağladım, bilmiyorum ne kadar doğru ama ????

iyi aksamlar herkeze...once raporumu verım 8 cm mum denıyorum sorunsuz cok sukur...gıt gel de yapabılıyorum baska mum u 10 cm olarak yaptım ama onu deneyemedım zorlamak ıstemedım onun caresıne yarın bakıcam...inş sorunsuz onu da hallederım ...eee sızde ne var ne yok?

2 senelik evliyim 1 oğlum var hala ilişkiye giremedik yeni psikoloğa gittiimm 2 parmak egzersizindeyim başarabilecekmiyim dersinizz

8 cm le once alıstırıp sonra 10 cm gecersen daha rahat olur
bende sımdı egsersıze baslıcam yıne bıtınce raporumu verırım :)

2 senelik evliyim 1 oğlum var hala ilişkiye giremedik yeni psikoloğa gittiimm 2 parmak egzersizindeyim başarabilecekmiyim dersinizz

oglun nasıl oldu pınk ? asılama ilemı ve sezeryanlamı ?
ben o bolgeye dokunmayı bırak bakamıyorken suan en kalın aparatla egsersızımı yapıyorum
yanı azımlı olunca egsersız desteği ile basarırsın yeterkı bırakma kacma sorunundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…