- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #70.061
iki gündür egsersiz yapamıyordum
bugun basladım yıne yavas yavas aparatı buyuterek 14 cm kadar alabıldım
ama tabıkı o asamaya gelene kadar cm cm kalınlastırdım aparatı
yanma olayı olunca beklettıgımde cok daha rahat devam edebılıyorum
ve oturur sekıldede denedım cok rahattı artık aslında p. denemesı yapmam lazım
egsersızde gıdılebılcek en uc aparatı denedım sona dogru 14.5 cm aparat
hala ınanamıyorum korkum yok yavas yavas deneyınce ıstedıgm boyuta gelebılıyorum
ama anlamadıgım her seferınde boyle on hazırlıkmı yapılcak
normal ilişki yaşıyanlar nasıl direk p.. alabılıyor anlamıyorum
mısafır olayı bı hafıflese ılk fırsatta deneme yapıcam kızlar
sımdılık egsersız ıle guvenımı sağlamlastırıyım ..
canım o gün biz ön sevimeyi biraz abarttık galiba, onun için olay erken sonuçlandı, deneyemedik yani. sonra biraz bekleyip ikinciyi yaparız dedik ama yorgunluktan uyuyup kaldık.. sonra ertesi gün sudan bir sebepten tartıştık, o yüzden deneyemedik. bugün inşallah Allah nasip ederse düşünüyorum.. ama grip oldum ya.. inşallah bu akşam bi aksilik çıkmaz da başarırım.. şimdi eşim evde olsaydı hemen denerdim, sabırsızlanıyorum çok uzadı:95:
canım o bizdede oluyor bazen aslında abartmak deil kendimizi tamamen hazır hisstmek istiyorus ama tabi tek taraflı olmuyor inş. bugün denersin ve yaparsınız :)))bende reglden önce denemek için sabırsızlanıyordum ama reglm dün bitti fakt ben ne pns denemesi için nede egzersiz için kendimi hazır hissetmiyorum isteksizlik var bazı arkadaşlar regl bitimnden sonra egzersizlerde zorlandıklarını yazmışlardı sanırım ondan etkilendim
canım o bizdede oluyor bazen aslında abartmak deil kendimizi tamamen hazır hisstmek istiyorus ama tabi tek taraflı olmuyor inş. bugün denersin ve yaparsınız :)))bende reglden önce denemek için sabırsızlanıyordum ama reglm dün bitti fakt ben ne pns denemesi için nede egzersiz için kendimi hazır hissetmiyorum isteksizlik var bazı arkadaşlar regl bitimnden sonra egzersizlerde zorlandıklarını yazmışlardı sanırım ondan etkilendim
ah inşallah cnm bıraz zorlansamda yavas yavas aparatı buyutunce oluyor ee o oluyorsa p.. nıye olmasın dıyorum:)oo canım maşallah aparatın kalınlığı mı 14 cm ,eğer öyleyse sen aşmışsın olayıben en son 12 cm kalınlıkta aparattan sonra başarmıştım,ben de senin de zamanın gelmiş de geçmiş bile,tebrik ederim valla,misafirlerin inş bir an önce giderler de senin de güzel haberlerini alırız,hayır canım her ilişkiden sonra egzersiz falan yapmana gerek yok bence,zaten bir kere girdikten sonra orası alışıyo,yani ben başlardıktan sonra aparatlarımı direkt çöpe atmıştım,normal bi şekilde ön sevişmeyle yapıyorum artık,ben de yenmeden önce öyle düşünürdüm ,biz hep egzersiz yapıp öyle mi ilişkiye gircez diye ama öyle olmuyo,en azından onu untmak lazım yani aparatları yendikten sonra ki normal ilişkiye alışabilelim.
15 ekımden önce ınsallah yenmıs olurum kendım hazırım korkum yokcanım bence senin artık tamamdır denemeye geçme vaktin gelmiş, yok her seferinde hazırlık yapmıyoruz çünkü olduktan sonra beyin kabulleniyor sanırım ben yine kendim ayarlıyorum falan ama zamanla bu da geçer normal ilişki yaşayanlar falan da öyle direk almıyor canım ön sevişme falan yapıyorlar ki hazır olsun diye hazır olmadan girince zaten tahriş falan çok oluyormuş, ama emin ol senin artık bitmiş eşinin tepkisinden korkmasan hemen olacak denerken de egzersizi nasıl yapıyorsan öyle dene daha kolay oluyor eskiden ayna olmadan görmeden yapamazdım aparatı bile ama şimdi bak bitti, senin de bitmesini çok istiyorum çünkü artık vaktidir sen de 15 ekime kalmadan yeneceksin ne kadar yol aldın görüyosun kendin de eşinle konuş deneyelim olmazsa tepki gösterme bana yardımcı ol de o da haklı belki ama hiç bir kadın da bunları yaşayacağını bilerek evlenmiyor yoksa hiç kimse hem kendini hem sevdiğini böyle üzmek, böyle çıkmazlara sokmak istemez.
esım bana bıraksa ahkam kesmeye baslıyor daha ben konusurkenpaticim ben aparatı unuttum bile. p..s i aparat olarak kabul et.
kendin elinle yerleştir. aparatmış gibi. ok.
selam kızlaaaaaaaaar 1 ayın sonunda ben geldımmmmmmmm nabersınız yaa cok ozledim sızleri akayycım saolsun devamlı haberlerınızı verıyor bana durumlar nasıl bakalım ben bugece p...s denemesı yapıcam malum 1 aydır esımden ayrıyım sabrım kalmadıınsallah sabah sızlere cok guzel haberler verıcem hıc korkmuyorum kasmıyorum kendımı acaip rahatım ve cok kolay olacak bılıyorum tanıdık tanımadık herkezı opuyorum
sen başaracağım de başarırsın canım. zorlanmak yok. yeterli kayganlık olsun.
canım yanlış hatırlıyorsun aksine reglden sonra deneyin diyor herkes daha rahat oluyormuş kanallar daha açık oluyormuş ondan galiba, hadi bakalım bahane yok.
canım evet ne iyi söylemişin inşallah birgün deneyebilirimdenemeyi bi yapabilsek başarıcaz galiba da ah bi yapabilsek:) bugün düşünüyorum bakalım, kendimi iyi hissedersem.. çünkü çok hastayım,halsizim.. sıkıntıdan girdim buraya da.. artık egzersizleri falan bıraktım,aslında yapsam iyi olur da bitti zaten egzersizlerim.. denediğim gün başarıcam Allahın izniyle.. biliyomusun ben üç parmağı ilk defa reglden sonra almıştım. reglden sonra zor olacak diyebirşey yok. aksine daha rahat oluyor. arkadaşlardan aceba reglden sonra zorlanırmıyım diye endişelenenler oluyordu senin gibi, ordan kalmıştır aklında. reglden sonra başa dönülmüyor. oraya önceden şu kalınlık girmişti, yine girer diye o anda beyin otomatikman düşünüyor.. ara vermek önemli değil. bu arada ben de bayağıdır egzersiz yapmıyorum dedimya, reglden sonra deniyomuş gibi olcam
canım dun reglden 5 gun sonrasıydı ve oncesı sadece regl bıtınce egsersız yapmıstım bır defa
ama bak dun sorunsuz eskısı gıbı egsersızımı daha ılerı götürerek yaptım
reglden aradan korkma yani yenıden o esneklıgı yakalıyabılıyorsun
selam kızlaaaaaaaaar 1 ayın sonunda ben geldımmmmmmmm nabersınız yaa cok ozledim sızleri akayycım saolsun devamlı haberlerınızı verıyor bana durumlar nasıl bakalım ben bugece p...s denemesı yapıcam malum 1 aydır esımden ayrıyım sabrım kalmadıınsallah sabah sızlere cok guzel haberler verıcem hıc korkmuyorum kasmıyorum kendımı acaip rahatım ve cok kolay olacak bılıyorum tanıdık tanımadık herkezı opuyorum
canım sen bebe yağını bırak. okey in kayganlaştırıcı su bazlı jelini al. bir damla sana bir damla eşine sür. öyle yap. zararsız olması açısından.
8 cm le once alıstırıp sonra 10 cm gecersen daha rahat oluriyi aksamlar herkeze...once raporumu verım 8 cm mum denıyorum sorunsuz cok sukur...gıt gel de yapabılıyorum baska mum u 10 cm olarak yaptım ama onu deneyemedım zorlamak ıstemedım onun caresıne yarın bakıcam...inş sorunsuz onu da hallederım ...eee sızde ne var ne yok?
2 senelik evliyim 1 oğlum var hala ilişkiye giremedik yeni psikoloğa gittiimm 2 parmak egzersizindeyim başarabilecekmiyim dersinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?